Inlägg från: Padirac |Visa alla inlägg
  • Padirac

    En käftsmäll till undergångsprofeterna

    KillBill skrev 2018-11-18 15:15:09 följande:
    Saknar ord. Jag bara lägger bilden här och traskar vidare..
    KillBill skrev 2018-11-18 15:21:38 följande:
    Extremhögern är tydligen i sitt ess..
    KillBill skrev 2018-11-18 15:27:28 följande:
    Kommer osökt att tänka på den här gamla godingen..
    hahaha
           

  • Padirac
    Svetsarens brorsa skrev 2018-11-19 16:54:45 följande:

    Är det du som är extremhögern?


    Nä, jag skrattade åt skrikhögern som tror stolar i bussar är kvinnor i nikab , stadshustornet i Stockholm och ett torn i Helsingborg är minareter.

    Skräcken för det främmande hos skrikhögern är både lustig och sorglig.

    Kanske är det ett försök att göra fake-poänger på samma sätt som en del av SD-avlönade kommunikationsanställda skribenter innan valet gjorde här. Men det framstår alltför korkat.
  • Padirac
    Svetsarens brorsa skrev 2018-11-19 19:40:50 följande:
    Kan du förklara vad skillnaden är på sd-svansen, skrikhögern, nazisterna, rasisterna, nmr, sd, alliansen.

    Varför tror du att stolar är kvinnor i burka? Har aldrig läst nån annan  som tror det.

    Eftersom jag inte vet vad skrikhöger är kan jag inte stå till svars för deras åsikter.

    Om du menar mig personligen så har jag både vänner och anställda från flera olika världsdelar; kulturer; etniciteter o.s.v. Så om du samtidigt påstår att jag är skrikhöger så har du antingen bara fel eller också rejält pantad; alternativt både och.

    Njae jag tror du lever i en skyddad verkstad. Du vet inte hur det är att dagarna i ända samverka med smarta människor från olika delar av världen; för att samma kväll bli attackerad i sitt hem av diverse element som ingen vid sina sinnans fulla har nån lust att samverka med.

    Försök att fatta att det handlar inte om hudfärg, etnicitet, ursprung you name it. Det handlar om individer. Det är inte nazism, det är inte rasism. En del kan uppföra sig som folk. En del ka föra sig i det svenska samhället. Andra klarar det inte.
    Det var Norska främlingsfientliga som misstog stolarna i bussen för kvinnor

    Det var Katerina Janouch som misstog Helsingborgs stadshus för en fet minaret

    För mig är SDsvansen forumaktivister som driver SDprogaganda på nätet, de har oftast material som framställts av SDs kommunikationavsdelning och först läggs ut på högerextrema, främlingsfientliga sidor på nätet. Före valet var det mycket aktivitet här på FL med material som stammade direkt från SDs kommunikationsavdelning och de som då spred materialet är inte aktiva längre.  Materialet var i bästa fall en lögn, i många andra fall en förvrängd halvsanning. Här beklagas det över PK, elit och media. SD svansen sprider rasisism likt de tre bilder vars dumhet jag skrattade åt.

    Skrikhögern är för mig de högerdebattörer som vrålar såsse, kommunist eller liknande om saker eller personer de inte är överens med tillsammans med att de skyller allt på andra politiska planhalvan, Här gillas det att raljera över svetsare och allt som kan tänkas vara kränkningar mot andra är ok men inte mot dem själva.

    Nazister, det borde du verkligen känna till. SD är ett parti grundat av nazister och vitmakt från BSS på 80-talet. BSS har i någon mån försökt hålla undan nazisterna i de försök till partibildningar de gjorde på 80-talet. Ändå hade BSS sin postadress hos den till sin död (1995) bekännande nazisten Gustaf Ekström och fler nazister var med då första lokalföreningen bildades i Malmö 1988 .

    NMR är ett nazistiskt parti enligt dem själva och utomstående - de vill skapa ett nationalsocialistiskt samhälle där det de kallar 'rasen' hålls ren från utomstående.  SD pratar inte om ras eller etnicitet, de har istället tagit till sig nazisten och fascisten Per Engdahls ord om att prata kultur och essens istället.Någon egentlig skillnad finns inte mellan SDs program och många av de saker som tyska nazisterna hade i sina Nurnberglagar.

    Den gamla rasismen hade värderingar som framhåller att människor med annan etnicitet, hudfärg eller kultur är mindre värda, mindre kunniga, mindre civiliserade och mindre bidragande till samhället, De andra är en belastning.Den gamle nazisten och fascisten Per Engdahl omarbetade sina rasistiska uppfattningar och drev igenom att 60 och 70-talets ultrahöger skulle slut prata om ras och istället prata om kultur och nedärvda egenskaper - något som BSS, Gustaf Ekreöm och SD alla gjort eller fortfarande gör.  I kulturrasismen är ras och etnicitet ersatt med kultur och biologisk essens, men uppfattningen om att dessa är i allt sammanfallande med den gamla rasismen som byggde på ras/etnicitet.

    Alliansen är ett politisk samarbete mellan C, L (tidigare FP), M och KD med målsättningen att vara en motvikt som gemensamt kan vara större än S och på det sättet kunna vara det statsbärande alternativet i regeringsställning. Detta då S historiskt varit det enskilt störts partiet i Sveriges riksdag och därför prenumererat på regeringsbildning och statsministerposten.

    Det finns de som vill att Alliansen ska dra nytta av SD-stöd i årets regeringsbildning eftersom alliansen och SD kan bilda en ickesocialistisk majoritet - fast de säger högermajoritet. Denna högermajoritet är dock ingen alliansmajoritet då den bygger på alliansen + SD.  SD är med sin politik inte frihetliga i meningen att de har en liberal grundsyn på demokratin vilket får C och L att avsky SD lika mycket som SD avskyr C och L

    Det jag kallar skrikhögern kallar då C och L för socialistisk partier - detta är en förvanskning av gängse politisk teori och begreppsbildning.

    Dåligt folk finns över allt och att vilja minska invandring är i sig inte rasistisk. Det är allt det andra som rasismen ovan omfattar som värderingar beskrivet ovan som är rasistiskt. 
  • Padirac
    K Kalle skrev 2018-11-20 08:32:24 följande:
    De bruna är nationalsocialister...
    eller fascister.

    SD har en tydlig brun profil  
  • Padirac
    K Markatta skrev 2018-12-02 20:41:39 följande:
    Aldrig varit så lugnt och tryggt som nu, del 1756:

     


    Skönt att höra att du inte är den del av de gängkriminella som tagit till vapen utan att du sitter tryggt Solig

    Själv har jag ett par närstående som är pundare - den ena lever farligare än den andreRynkar på näsan

    Så länga man håller sig borta från buset är man tryggare idag än man var på 70-80- och 90-talet. Våldet har blivit grövre hos dem, men minskat för 'vanligt folk'
  • Padirac
    Flash Gordon skrev 2018-12-02 22:05:46 följande:
    Så länge inte "buset" söker upp folk.

    mitti.se/nyheter/skottlossning-langbro-skadad...

    Skottlossning från en bil mitt på eftermiddagen i välbesökt park i övre medelklassområde i Stockholm.

    Förlupna kulor kan utan problem nå såväl bostäderna i parken som den högprofilerade restaurangen i parken som vid tillfället hade öppet för julbord.

    Sverige har aldrig varit tryggare!
    Det är sant som du säger, Sverige ar aldrig varit tryggare för 'vanligt folk' än det är idag. 

    De pizzeriaskjutningar som gjorts i en mellansvensk stad har inte varit förlupna kulor utan med personer direkt inblandade i ekonomiska oenigheter angående droger.

    Vi kommer snart att får höra om det var en galning som gjorde pizzeriaskjutningen i Malmö idag eller om det var en uppgörelse inom kriminella kretsar. Jag kände en 'galning' i Malmö som redan på 80/90-talet stod i mörkret utanför 'sin väns' kök med en laddad revolver och skulle sätta en kula i 'vännen' för en upplevd oförrätt - det hela slutade då i att några kulor sattes i motorhuven på 'vännens' bil istället då avtryckarfingret inte funkade då pistolen var riktad in i köket.

    Det som hänt nu är att det som var undantag i kriminella kretsar då är vardag bland småkriminella och unga kriminella.

    Så länge du inte är en del av dem är du fortfarande trygg i Sverige idag.
  • Padirac

    Ja, med undantag om du är fotbollssupporter då Förvånad

    www.dn.se/sthlm/stort-brak-pa-ostermalm/

    "Ett större bråk utbröt vid 22.45 på lördagskvällen mellan ett hundratal fotbollsanhängare på Östermalm i Stockholm. Närmare 40 personer i 20- och 30-årsåldern har körts iväg i buss till olika platser i Stockholm."

  • Padirac
    Rataxes skrev 2018-12-02 23:00:05 följande:
    Antar att de två barnen som dödades i sprängningar i Göteborg också var inblandade i narkotikahandeln. (4 & 8 år)
    Ja har bett FL ta bort mitt inlägg om de i Hallonbergen. Det ska tydligen stå i Förundersökningsprotokollen att en av mördarna och de mördade i Hallonbergen odlade och sålde cannabis.

    Menar du barnen som sprängdes i en bil som tillhörde en känd gängledare? Men det var nog ett barn, en 4-åring.

    Barnen som är så små är tyvärr offer för sina föräldrars val i i livet.  Alla barn föds oskyldiga och tyvärr kan inte alla föräldrar ge sina barn en trygg uppväxt. De barn som vuxit upp i kriminella familjer har naturligtvis svårt att inte ha med 'buset' att göra. Samhället har svårt att skydda dessa barn precis som samhället har svårt att skydda alla barn som växer upp i familjer med missbruk.

    Menar du några andra barn så får du berätta mer.
Svar på tråden En käftsmäll till undergångsprofeterna