Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    KillBill skrev 2017-08-31 14:35:37 följande:

    Jag tycker att det är partiskt att skrikhögern gång på gång påstår att SR och SVT bryter mot sändningstillståndet men underlåter att anmäla det hela till granskningsnämnden.

    Det är ganska tydligt att tomma tunnor skramlar mest..


    Ursäkta, jag skrev från telefonen och det blev i all hast fel. Jag tycker att det är patetiskt (inte partiskt) att vid återkommande tillfällen klaga på SR/SVT men aldrig anmäla till granskningsnämnden.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-09-03 17:37:51 följande:

    SVT's anti-Israelpropaganda fortsätter. Deras utsända hade med ett inslag häromdagen.

    www.svt.se/nyheter/utrikes/akut-situation-pa-sjukhusen-i-gaza-barn-dor-i-onodan

    "Israels blockad gör importen av mediciner och reservdelar svår."

    Ren lögn från SVT. 16000 ton förnödenheter fördes in i Gaza samma dag som reportaget sändes i SVT. Det finns inte heller några israeliska begränsningar på införsel av mediciner och medicinsk utrustning till Gaza.

    Sedan palestiniernas president (som är inne på sitt tolfte år på sitt fyraåriga presidentmandat... hade det varit någon anna stans hade han omnämnts som diktator) beslöt att sluta betala Israel för Gazas el finns bara eliktricitet under några timmar varje dag. Hamas väljer, istället för att betala för el, bl.a att bygga terrortunnlar för 150 miljoner US$ sedan 2014.

    Jag skäms inte ett dugg för att jag slutat betala för detta.


    Du får gärna länka till fakta som stödjer ditt påstående att Israels blockad inte försvårar importen av mediciner och reservdelar till Gaza.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-09-04 09:47:08 följande:
    Det som förvårar för sjukvården i Gaza är att hamas stjäl stora delar av leveranserna och säljer det. Trots det levereade Israel 7000 ton medicinsk utrustning till sjukhus i Gaza 2016. 30 000 gazabor fick sjukvård i Israel. Ambulanser står stand-by 24 timmar om dygnet vid gränsövergångarna för akuta behov.
    Ett annat problem är att 30 000 sjuksköterskor, lärare, andra offentliganställda inte har arbetat sedan 2007, men får ändå lön varje månad från PA. (Studio Ett i SR torsdagen den 26 januari 2017) Pengarna kommer från EU inkl Sverige.
    En representant för den palestinska myndigheten (PM) i Ramallah, Ahmad Assaf, har tidigare uttalat sig angående tillgången på läkemedel på Gazaremsan:

    "Hamas betalar inget för något av behoven hos människorna i Gaza. Tvärtom, de säljer den medicin som vi skickar gratis, och behåller pengarna"

    Svenska biståndspengar går till en korrupt organisation för mutor, att stoppa i egna fickor, för att finansiera köp av cement till terrortunnlar, vapen mm och terrorism istället till de egna medborgarnas basbehov. SVT/SR har blivit en del av korruptionen genom sin ensidiga och vinklade rapportering.

    Läs mer på Cogats hemsida om biståndet till Gazaborna. Utan det skulle befolkningen gå under, för från sina korrupta ledare, som hålls under arnarna av bl.a. svenska politiker (Löfvens kära systerparti) får de ingenting.
    Arafat dog som en av världens rikaste män, samtidigt som det folk han företrädde lever i fattigdom, trots enorma bistånd, inte minst från Sverige. Enligt palestinska uppgifter har deras nuvarande diktator, även ledare för Löfvens kära systerparti, Fatah, en månadslön på en miljon US dollar. (Barack Obama klarade sig på 400 000 dollar om året.)

    http://www.cogat.mod.gov.il/en/Gaza/Pages/healthsectiongaza.aspx


     


    Din källa är inte helt färsk (avser förra året) och kanske inte helt objektiv.  FN släppte i förra veckan en larmrapport om förhållandena i Gaza där FN pratar om en fruktansvärd situation på Gazaremsan.

    https://www.washingtonpost.com/world/middle_east/un-chief-takes-helicopter-tour-of-israel-gaza-border/2017/08/30/32aace00-8d56-11e7-9c53-6a169beb0953_story.html?utm_term=.dc58716e447a


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-09-05 08:20:12 följande:
    Det är lite svårt att rapportera för 2017 när 4 månader återstår...

    FN är knappast objektiva.

    Ja, situationen är fruktansvärd, men den beror på att befolkningen är gisslan åt terrorgruppen hamas.
    Israel har flera gånger erbjudit massivt stöd till Gaza om hamas upphör med raketbeskjutningar och byggandet av terrortunnlar. Hamas vägrar.

    Om Gazaborna själva fått bestämma, utan hamas kunde Gaza varit mellanösterns Singapore. Terrorledarna har ingenting att vinna på en sån utvecklig utan fortsätter att låta befolkningen vara en bricka i spelet mellan hamas och fatah.

    www.timesofisrael.com/lets-talk-says-defense-minister-in-overture-to-gaza-residents/

    www.timesofisrael.com/hamas-rejects-libermans-offer-of-aid-for-disarmament/

    Jag tror inte att du förstår hur det är att försöka diskutera en lösning med en motpart som har som mål att utplåna ditt land och ditt folk.
    Jag betraktar i alla fall Förenta Nationerna som mer objektiva än staten Israel som är part i målet och jag tror att de flesta håller med mig om detta.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-09-05 09:27:49 följande:
    Hur objektiv blir en organisation med korrupta diktaturstater som har vetorätt?
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
    FN är självklart mer objektiv än parterna i gazakonflikten.
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-09-05 10:36:14 följande:
    Svar härovanför.
    Israel är som medlem en del av FN..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-09-08 16:45:15 följande:

    Inte lätt att vara chef på PS och försöka måla upp en bild när ens medarbetare ständigt jobbar tvärtemot.

    Skrattande

    Bilden de vill sprida:

    www.resume.se/nyheter/artiklar/2017/07/11/nyhetschefen-markerar-efter-svts--fadas-pa-twitter-det-ar-oacceptabelt/

    Verkligheten:

    twitter.com/avPublicService/status/905525812925014017

    Ännu en public service-medarbeterska som har lajkat vänsterpolitik på Fejsbook, alltså.


    Ja jisses skrikhögern har alltså börjat jaga människor som slinter på tangenterna när de twittrar som privatpersoner.

    Det är på sin plats att påpeka att det är vanligt att twittrare använder gillasymbolen för att markera inlägg som man vill ha koll på och det behöver inte innebära att man faktiskt gillar inlägget.
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-09-10 08:20:56 följande:
    Hej.

    Ditt uttryck "skrikhöger" som du använder i vad som verkar vara någon slags nedsättande ton - vem är det? Någon här på forumet? Någon annan?

    Vad hoppas du uppnå med att använda uttrycket?

    ----

    Vad gäller reportern som gillar vänsterpolitik så har hon "sluntit" med fingrarna ett antal gånger vad det verkar. Och alltid åt vänster. Knepigt tangentbord hon verkar ha ...

    Själv väntar jag på den förste PS-medarbetaren som slinter med fingrarna åt höger.
    Du hänger ur Monica Saarinens som västertwittrare men om du hade lagt 1-2 minuter på källkontroll så hade du funnit att hon även gillar högertwittrare/tweets om borgerliga partier.

    Du verkar frågande kring vad skrikhöger är och jag kan väl säga så mycket att det inte är ovanligt att inlägg där man hänger ut oskyldiga människor har skrikhögern som avsändare.
  • KillBill

    Varför står inte de som ifrågasätter

    public service opartiskhet på barrikaderna när Agenda i går kväll presenterade Annika Borg som präst utan att nämna att hon jobbar för moderaterna?

Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?