Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Gift vid första ögonkastet

    @Za

    Ha ha ha

    Du har inte funderat på att använda dig av logik. Alla dina hemmasnickrade teorier går på tvärs med vad som faktiskt händer i programmet och i samhället i övrigt.

    Jag hoppas att du någon gång ska öppna dörren och ta steget ut i verkligheten. Att gagga ihop dig med massa bittra kärringar i någon FI-förening har uppenbarligen inte gjort dig något gott. Börja socialisera dig med normala människor, skaffa dig en man samt läs på så ska du se att ditt liv kommer att bli mindre patetiskt.

  • Anonym (Anonym)
    pyssel skrev 2017-04-19 17:43:15 följande:

    Om du inte reagerar så reflex- och känslomässigt så klarar även du att inte skjuta dig själv i foten och samtidigt tappa huvudet i ovanstående inlägg.


    Ha ha

    Typiskt feminister. Glöm fakta och för in debatten på känsloargument och personangrepp. Du har uppenbarligen inget vettigt att säga i sakfrågan.
  • Anonym (Anonym)

    Ditt ständiga känslosvall visar att du inte har intresse för fakta. I så fall hade de fakta jag hänvisar till inte kommit som någon överraskning för dig. Du är uppenbart okunnig.

    Att man ska behöva hjälpa dig med de mest grundläggande kunskaperna på området. Det är inte konstigt att dina tankar är helt uppåt väggarna när du inte har någon som helst koll på forskningen på området.

    www.google.se/url&source=web&rct=j&url=scottbarrykaufman.com/wp-content/uploads/2013/09/The-Dark-Triad-Personality.pdf&ved=0ahUKEwio0ujb87DTAhVPI1AKHYO0DNIQFggwMAY&usg=AFQjCNGJdDNL9C3zcy6fJCA6jJzoLvnFuw&sig2=hj30xcyuEKwcO7FFNkyM8w

  • Anonym (Anonym)

    Du bad om en studie och fick en studie. Att du inte kan se skillnaden på de exempel du påpekar är skrattretande. Finns även studier som visar att män med drag av mörka triaden har mer sex. Då kan vi därmed avsluta diskussionen om att kvinnor attraheras av den mörka triaden

    Za kör på sitt typiska feministiska känslostyrda vis där hon förnekar all etablerad fakta för att kunna finna sin sanningen i den feministiska religionen. Mycket komiskt!

  • Anonym (Anonym)

    @Minnie

    Det finns inget mer att diskutera såvida du inte har studier som kan påvisa vad du påstår. Det är vetenskapligt vedertaget att kvinnor attraheras av och väljer män med drag av den mörka triaden.

  • Anonym (Anonym)
    pallazathena skrev 2017-04-21 07:25:31 följande:

    Ett förslag: mata inte trollet. Logiska argument biter inte på vissa och idioti kan tala för sig själv. Kan vi hålla oss till det faktiskts ämnet istället, dvs programmet?


    Instämmer. Lägg ner trollandet.
  • Anonym (Anonym)
    pallazathena skrev 2017-04-21 08:01:34 följande:

    Ja det är en intressant fråga. Mats framställs ju inte alls sympatiskt men känns nästan som att han inte förstår det själv. Kanske svårt att säga än, beror lite på hur det utvecklar sig. De som blir sårade och avvisade kommer ju troligtvis ångra sig.


    Tidigare år har enstaka deltagare utsatts för hot och förföljelse. Ellen i första säsongen råkade riktigt illa ut.

    I år verkar det ha gått något bättre men vissa har fått rejält med ris. Har läst flera flera mycket elaka kommentarer riktade mot Louise i sociala medier. Hon kan inte ha fått mycket ut av sin medverkan och blir nu dessutom stämplad som tråkig och problematisk. Mats kan inte heller vara nöjd med hur han framställs. Programmet gynnar knappast bilden av honom.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (nice boy with an attitude alla dar i veckan) skrev 2017-04-21 12:10:54 följande:

    Mörka triaden om det refererar till en snygg välbyggd kille med stor charm, ambition, bra utrustning och en social personlighet. En sådan som helt enkelt är helt omöjligt att motstå för majoriteten av släktet men tyvärr inte växer på träd och därför att extremt eftertraktad vilket lätt kan ge honom lite för stort EGO;) Förståeligt!!!


    Du har i hög utsträckning rätt. Den mörka triaden som är en beteckning för psykopati, narcissism och machiavellism (manipulation) ger mer charmiga individer. Personer med dessa drag vet vilka knappar de ska trycka på för att charma dig och gör också det. Exempelvis är narcissister i regel oerhört skickliga på att ge ett bra första intryck.

    Per och Andreas var förövrigt med i Opinion Live igår kväll. De var fjolårets motsvarighet till Mikael. Snälla och osäkra män som även de ratades av sina fruar. De var inte oväntat fortfarande singlar.

    SVT hade tagit in expert som ger kurser för hur män attraherar kvinnor. Han sågade de snälla männen från programmet jämns med fotknölarna. Han dömde ut dem som osäkra, med blyg hållning. Experten hade även rätt i hur man får kvinnor. Genom dominans, självsäkerhet men med viss ödmjukhet.

    Finns på SVT Play för er som vill se.
  • Anonym (Anonym)
    pyssel skrev 2017-04-21 18:53:18 följande:

    Alltså, vad du tar i! Expert? Han blev trött på ensamkommande som tafsar och har en grupp för tonåringar där han dramatiserar och övar dem i att"ragga schysst". Inte ofreda, kränka eller begå övergrepp. Och som någon skrev tidigare, Andreas tror att han blir dumpad för att han är snäll. Han är tråkig men har säkert i sin omgivning folk som tröstar honom med "du som är en så snäll och bra kille". Så tror han det är problemet, jämte att kvinnor drar vidare"för det finns så mycket annat".


    Fast gör denna brist på social intelligens honom till en dålig människa? Han arbetar och betalar skatt och är säkerligen så gott som ostraffad. Hans enda fel är att han inte attraherar kvinnor.

    Sedan kan jag väl tycka att det är smått obegripligt med en person som vill någonting så mycket men förväntar sig att få det serverat. Att attrahera kvinnor är något pojkar lär sig i tonåren. För de som struntar i den biten i tonåren blir det givetvis jobbigt eftersom de kommer att gå igenom livet och bli dumpade gång efter annan.

    Mikael har förövrigt samma naiva syn. Han påstår dig vara beredd att offra allt men förstår inte att de enda han behöver göra är att anstränga sig och utveckla sin personlighet.

    Det är som att en outbildad skulle söka ett jobb som advokat, och sedan bli förvånad när man inte får jobbet. När samma person sedan söker advokatjobb på advokatjobb med samma givna utgång kan man börja undra.

    Einsteins bevingade ord om idioti blir relevant.

    "Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat."
  • Anonym (Anonym)
    pyssel skrev 2017-04-21 18:53:18 följande:

    Alltså, vad du tar i! Expert? Han blev trött på ensamkommande som tafsar och har en grupp för tonåringar där han dramatiserar och övar dem i att"ragga schysst". Inte ofreda, kränka eller begå övergrepp..


    Expert var SVT:s ord. Hur som helst hade han en vettig och verklighetsförankrad syn på ämnet.
Svar på tråden Gift vid första ögonkastet