Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Gift vid första ögonkastet

    pyssel skrev 2017-04-22 10:18:13 följande:

    Det är klart att Andreas inte är en dålig människa för att han misslyckas i relationer. Men han gör en galen felsökning, liksom Svt. "Snäll och mjuk" är en omplåstrande omskrivning för "tråkig och töntig". Tråkiga töntiga män har alltid haft svårt att attrahera de snygga roliga tjejer de själv tycker de förtjänar. Det har inget med någon raserad mansroll att göra.


    Nja, det där med mansroll i kris är ett feministiskt ordval för att som vanligt försöka klistra på män negativa markörer. Fast oavsett så kan vi konstatera att mansrollen varit under förändring och att vissa män har svårt att anpassa sig till den moderna mansrollen.

    För ett antal decennier sedan tror jag inte att Andreas skulle förbli singel. Hans stabila ekonomi hade varit tillräckligt för att attrahera en undersköterska eller dylikt.

    Dagens kvinnor ställer fler krav vilka du nämner exempel på och det gör att han blir ointressant. Sedan ska man komma ihåg att många män saknat konstruktiva mansförebilder. De vet helt enkelt inte hur de ska bete sig vilket bara gör att de framstår som än mer osäkra.

    Ett vanligt missförstånd som även den kvinnliga s.k. experten gjorde i Opinion live är att tro att en mjuk man är en jämställd man och att en dominant man är ojämställd.

    Om vi frånser idealet med en man som är ekonomiskt oberoende så krävs det att mannen tar ansvar i hemmet för att det ska fungera tillfredställande. Men det betyder inte att han ska vara mindre dominant eller självsäker.

    En modern konstruktiv man är dominant men tar

    ansvar för såväl försörjning som hem och barn. Det är väldigt märkligt att så många män fortfarande inte förstått detta. De förblir i regel singlar precis som Per och Mikael.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (nice boy with an attitude alla dar i veckan) skrev 2017-04-22 13:43:02 följande:

    Vad dessa s k "mjuka snälla män" brister i är sexappeal. En kvinna behöver känna att mannen kan ta tag i henne, förföra, överaska sexuellt och samtidigt vara lyhörd för hennes behov. Män som tycker att de själv är sexiga och manliga får andra också att tycka det. Jag hatar att säga det men någon form av objektifiering är nödvändigt för att det ska bli dynamik i sängkammaren och att man vill vara attraktiv för den andra och jobbar på det genom hela förhållandet.

    Att vara jämställd i form av delat ansvar och värderingar är ju en ren självklarhet

    och de snälla männen är ofta fantastiska på de bitarna. Men kvinnor gillar män som är självständiga, har intressen, är kreativa och drivna och klarar sig själv

    men prioriterar exklusiv tid i samvaron, för kvinnan, barnen och investerar i relationen. Kvinnor vill vara nummer 1 el iallafall behandlas som det och kvinnor vill känna sig outbytbara.


    Du är ärlig har en logisk och verklighetsförankrad syn på dessa frågor. Det är riktigt intressant och lärorikt att läsa dina inlägg.
  • Anonym (Anonym)

    Avsnitt 6

    Mats & Elisabeth

    Mats hårda och tuffa stil lyckades som väntat. Elisabeth hoppade upp i hans famn och lovade att sluta röka. Det kommer att bli ja från båda parter.

    Magnus & Sofia

    Löper på fint. Magnus har lyckats fånga Sofia som nu kämpar för att Magnus inte ska förlora intresset. Även här kommer det bli två ja.

    Mikael & Louise

    Haveri. Mikael tar inget kommando och väntar på Louise. Inget händer eller kommer att hända. Skilsmässan är snart ett faktum. Missbedömning av experterna att ta med Mikael i programmet. Han vet inte hur man attraherar en kvinna.

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (G) skrev 2017-04-27 14:18:43 följande:

    Ja folk här har jävligt bra analyser faktiskt !! Inklusive dig, så man blir rädd. Jag ser det också men Känner det. Förklarar inte så bra med ord vilket suger.

    Jävla idiot, Någon Rädda Sofia!! Hur kan ingen se, hur kan alla i hennes familj va så jävla godtrogna?


    I vissa avseenden bra analyser, ja även om många är här väldigt svartvita.

    Det är rätt uppenbart att Magnus härrör ur en traditionell arbetarklassmiljö på utdöende. Det blir en kulturkrock när han möter dagens moderna och mer bildade TV-tittare. Troligtvis har Sofia liknande uppväxt som Magnus och känner igen sin far i honom. Därigenom kan hon ha överseende med hans burdusa manér. Prutt och bröstskämt är inte ett kvitto på att Magnus är oförskämd eller elak. Det är däremot ett kvitto på att han är obildad.

    Angående tidigare diskussioner om den mörka triaden och snälla killar är det intressant att notera att ju mer narcissistiska drag Magnus och Mats visat desto mer intresserad har deras fruar blivit. Mats ställer ultimatum och Elisabeth går honom till mötes.

    Sofia var först måttligt intresserad av Magnus. Fast nu när han börjat dissa henne och tala illa om henne så är hon som en igel på honom. Det enda negativa hon ser är att han är trött (svag).
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Labit) skrev 2017-04-28 14:48:08 följande:

    Varför Magnus gråter ut i media?

    Allt som skrivs om honom är inte "Hat" !

    Hat och kritik är inte samma sak.

    Jag sett många som blir oroliga för Sofia och arga på hur han beter sig ,det får man vänta sig om man ska ställa upp i tv prograrm för hela svenska folket.

    Alla som skriva att alla kritiker är "Hatare" och sen att dom är misslyckade, dåliga människor, dom gör ju samma sak. Dom försvarar Magnus och hatar.

    Magnus måste lära sig ta kritik , inte bara vilja ha "kärlek" och folk som aldrig vågar säga när han göra fel.

    Jag har sett mycket skrivit på flashback och det är han är taskig mot Sofia och kritiserar Henne , hela tiden.

    Hur kan Magnus orka hata Sofia så mycket undrar jag.

    Ny tjej, hon är fin och snäll, varför visar han hat och inte kärlek när han uppmanar till kärlek.


    Jag vet inte vad du har läst för artikel men jag läste en från Aftonbladet och där såg jag inget av att han inte kunde ta kritik. Om man får ta emot hat och hot på sin Facebooksida är det rimligt att tycka att det är fel.

    Sedan har han rätt i att människor inte känner honom utan att det är några klipp folk ser på TV.

    Jag kan även tycka att det är skillnad att sitta på en oberoende sida och att skriva saker på hans Facebook. Att skriva ner hans Facebook med negativa omdömen är obildat oavsett vad man nu tycker honom. En helt annan sak att tycka till på exempelvis Familjeliv.

    Regeln att du inte ska säga något till någon online som du inte kan säga mellan fyra ögon, är en bra regel.
  • Anonym (Anonym)
    pyssel skrev 2017-04-29 07:17:28 följande:

    Citaten kommer framför allt från Flashback. "Jättebebis"; det taktlösa bröstpratet; mössan; kritik mot hans mobbning och förtäckta osäkerhet; hans kropp, samtidigt som han försöker göra det till en karaktärsbrist att Sofia går snabbt; hans instabila psyke o.dyl.

    Det verkar inte komma från hans Facebooksida.


    Jag läste hans Facebook-inlägg nu och det lät som en sund reaktion. Det är klart att han vill ge sin bild av saken också.
  • Anonym (Anonym)
    pyssel skrev 2017-04-29 08:34:20 följande:

    Även en labil och osympatisk person reagerar när de blir ofördelaktigt beskrivna, även om beskrivningen är sann. Magnus sympatifiskande och lipande på sin fb överskrider dock det normala.


    Även om det skulle vara onormalt. Vad är problemet?

    Sedan kan jag tycka att att du är lite väl drastisk i dina uttalanden om honom. Även om jag har förståelse för att det kan bli uddlöst och småtråkigt om man inte tar ut svängarna.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Minnie) skrev 2017-05-01 13:51:48 följande:

    Fast det som skrivits om honom har väl ändå inte skrivits på hans fb-sida utan i olika trådar. Tycker det också pekar på vilken sorts person Magnus är som lusläser trådar om "Gift vid...".  Tycker hans beteende är mkt oroväckande. Även om det bara är några klipp är de oroväckande. Blir rädd för Sofias skull samt för hur experterna pushar henne att fortsätta genom att övertyga att det är hennes egna reaktioner om att backa som är problematiska, fast de i detta fall är helt sunda reaktioner eftersom det beteende Magnus uppvisar inte är friskt. Tänker på hans extrema sovande och hur aggressiv han blir när hon försiktigt uttrycker förvåning över att han inte dukade. Han är skuldbeläggande i sin ton och fortsätter trigga bråket, istället för att kunna erkänna att "oj, ja det är konstigt att sova på det sättet". Jag tycker detta med hans sovande är ett sätt för honom att psyka. Och i framtiden få henne göra allt eftersom hon har mer energi och han "sov ju" och då får man inte störa och gör man det har den som sover (Magnus då, inte sofia om rollerna var ombytta) rätt att bli arg. 

    Sen att han trappar upp situationer som vid fotbollsmatchen är ytterligare varningstecken. Om han var mogen och vettig och inte tyckte om situationen skulle han inte trappat upp, utan öppet kunnat säga: "Jag har blivit utsatt för otrevlig jargong av min pappa, jag vill inte ha en sådan jargong med dig". Han kör dubbelt upp istället och blir aggressiv och otroligt elak mot henne. Fly Sofia! Jag hoppas innerligt att hon säger nej, för hennes skull.


    Jag tror inte att Magnus är så beräknande utan att han bara är. Han tycks ha haft en destruktiv uppväxtmiljö med skilda föräldrar och en pappa som inte stöttat honom på ett konstruktivt sätt. Det är säkerligen inte enkelt i det läget att agera normalt när han inte haft någon normal uppväxt och inte heller några normala förebilder. Han behöver utvecklas som människa, hitta sig själv och lära sig hur han ska bete sig i ett förhållande. Kanske blir programmet ett uppvaknande för honom?
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Za) skrev 2017-05-15 10:21:04 följande:

    Vad den där Daniella Gordon inte förstår vad genusperspektiv är! 2 tittare säger direkt till henne att experterna uppmuntrar kvinnorna i paren att ta ansvar och låta männen komma undan med skit.

    "Det är sant" svarar D.G, "Vi hoppas att fler HBTQ-människor söker till nästa omgång"

    Det var inte hbt kritiken handlade om! I de heterosexuella paren lät experterna männen komma undan med vad som helst (se bara på Magnus som kunde psykiskt misshandla Sofia utan ett pip från experterna) och istället uppmuntrades Sofia rannsaka sina rädslor och försvar mot hans mobbning.


    Hon tyckte väl att frågan var löjlig och letade något kortfattat skenargument för att sedan snabbt gå vidare till något annat.

    Det blir smått löjligt att inbilla sig att det skulle bero på kön. I synnerhet när mobbaren nummer 1, Eva fick härja fritt under fjolårets säsong.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Za) skrev 2017-05-15 10:21:04 följande:

    Louise... Ingenting verkar ha gått in hos henne om vad experimentet handlade om. Att passivt vänta på kemi var inte att följa "spelreglerna" och kommer aldrig skapa något förhållande..!


    Experimentet bör handla om det deltagaren vill att det ska handla om. Det är givetvis riktigt av Louise att strunta i pushande från TV-producenter och experter när hon känner att Mikael inte är något för henne.

    Visst, det var oklokt av henne att ge vilseledande information om att hon ville ha en godhjärtad och snäll man. Fast ett fel gör ju inte ett annat fel korrekt.
  • Anonym (Anonym)
    Snäll men inte tråkig skrev 2017-05-16 21:12:16 följande:

    Varför utgår du ifrån att det var just för att Mikael var snäll och godhjärtad som Louise inte var intresserad av honom?

    Att vilja ha en snäll och godhjärtad partner betyder inte att det är de ENDA egenskaperna man söker eller som är viktiga hos en partner.

    Mikael bjöd inte särskilt mycket på sig själv , slappnade inte av , skrattade och skämtade inte och var ganska stel. Allt detta är saker man mycket väl kan göra FAST man är snäll och godhjärtad. Det här skulle kunna vara saker som spelar in i att Louise inte blev intresserad även om jag förstås inte kan veta säkert.

    Man kan jämföra med Magnus. I de första programmen var han också snäll och godhjärtad , men trots det slappnade han av, bjöd på sig själv, var inte stel utan skrattade och skämtade.

    Sofia har ju sagt i intervjuer nu i efterhand att det var den trevliga person Magnus var de två första veckorna hon blev kär i, inte den elaka och omogna person han blev senare under programmet.

    Dessutom verkade Mikael ha en ganska märklig syn på fysisk närhet när efter ungefär halva tiden han bad om råd hos sexexperten och berättade att Louise kröp ihop och inte vände sig mot honom då de sov i samma säng.Rör man inte med varandra annars, varför skulle man då plötsligt göra det på natten bara för att man sover i samma säng?

    Själv skulle jag tycka det var ganska creepy om någon jag aldrig haft någon annan kroppskontakt än på sin höjd en formell kram och en artig kindpuss i samband med själva vigsel plötsligt började göra närmanden då vi sov i samma säng.

    Nu är jag inte singel , men om jag var intresserad av någon jag inte riktigt visste var jag hade skulle jag alla gånger tagit initiativ till att ta personens hand under en promenad eller lagt armen om honom då vi satt och drack vin för stt se om jag fick någon respons istället för att vända mig åt hans håll i sängen och ligga och hoppas på att han ocksås skulle vända sig om mot mig.


    Vänd på frågan. Vem vill ha någon som är elak och ond

    Louise skulle naturligtvis sagt vad som attraherar henne. Dvs en social och påhittig man. Nu fick hon istället en introvert man som var väldigt långt ifrån den man som hon vill ha.

    Mikael gjorde det han kunde. Han är bara ovan och framstod som en villrådig 14-åring. Det var synd om honom att han fick en så katastrofal matchning.
  • Anonym (Anonym)
    Snäll men inte tråkig skrev 2017-05-17 15:22:30 följande:

    Vad hade han väntat sig? En supermodell som har mode som största intresse och köper kläder och skor för tiotusentals kronor varje månad? Hur ofta är sådana tjejer intresserade av en mullig glassförsäljare som har mössa på sig dygnet runt?

    Sedan kan det ju vara så att mycket av fokuserandet på Sofias yttre handlar om att trycka ned henne och inte om vad som egentligen är viktigt för honom.

    Uppenbarligen gick det ju riktigt bra att ha sex, känns verkligen inte som att det var något hon pushade honom och tjatade sig till.

    Stör man sig så på en persons yttre borde ju inte sex bli aktuellt överhuvdtaget kan jag tycka.

    .


    En kille med charm kan se ut som en gorilla i ansiktet och ändå vara framgångsrik med vackra kvinnor. Magnus är ett bra exempel på det och hans ex såg faktiskt betydligt bättre ut än Sofia. Då ser redan Sofia bra ut ska tilläggas. Om det nu är den nivån Magnus är van vid kan jag förstå om han inte var nöjd med Sofias yttre.

    Att Magnus inte skulle bry sig om utseendet utan bara använda det för att trycka ner Sofia tror jag inte alls på. För det första är det extremt ovanligt att män inte är utseendefixerade i sitt val av partner. För det andra ger han inte intryck av att vara en elak person utan en person som är självcentrerad.

    Att han inte är lämplig i detta program Instämmer jag i men det är en annan fråga. Magnus är dock mycket duktig på att ge ett bra första intryck och att charma så det är rimligt att anta att även experterna blev hänförda av honom. Den rödhåriga experten ser ut att tycka om honom ordentligt och det är ju hon som haft hand om Magnus och Sofia.
  • Anonym (Anonym)
    pyssel skrev 2017-05-17 19:32:38 följande:

    Magnus är ett ännu bättre exempel på någon vars dåliga självkänsla mkt snart inte går att dölja utan både sipprar ut i spydigheter och riktade utbrott. De gånger dessa män (och kvinnor) är "framgångsrika" om man mäter både i varaktighet och antal relationer är då de träffar på personer som i kombination med snällhet och mjukhet har en integritet som kränkts många gånger förr, antingen i barndomen, tidigare förhållanden eller båda.


    Jag håller med om att framgångsrik borde gälla utifrån förmågan att skapa livslånga relationer. En framgångsrik man gifter sig med en noga vald kvinna när han är 20-30 och skapar sedan ett fantastiskt liv med henne.
  • Anonym (Anonym)

    [quote=77684171]

    Jag håller inte med om att attraktion är ett rum man man kan "välja" att gå in i, men däremot är det förstås så att det finns mängder av exempel på lyckliga förhållanden och äktenskap där parterna inte har varit attraherade av varandra vid första ögonkastet.

    Jag har personlig erfarenhet av att bli både attraherad och kär i personer jag inte var det minsta attraherad av första gången vi träffades.

    I de fallen har det antingen förändrats när det visat sig att vi har samma humor och kan skratta ihop eller att vi delat något intresse väldigt starkt, brunnit för samma saker och då har attraktionen plötsligt kommit, trots att jag inte i min vildaste fantasi skulle kunnat föreställa mig det första gången jag såg personerna ifråga.

    Nu utgår jag inte ifrån att alla fungerar som jag, men jag tycker ändå att om man prompt ska para ihop två introverta personer (som Mikael och Louise )så borde man matcha folk som delar en väldigt stark passion för någonting, oavsett om det så är motocross, politik , fiske eller hästhoppning. Att se den andra i full galopp ta ett hinder på 1,20 eller hålla ett brandtal på stadens torg kan göra honom / henne intressant på ett helt nytt sätt.

    .[/quote]

    Poängen med detta att välja att väcka fysisk attraktion handlar om att du kan göra det med en person du tycker om. Att som prästen pusha för att Louise skulle bli fysisk med Mikael är fel. En person som inte ens Louise tycker om. Ska hon göra sig till prostituerad för produktionsbolaget? Det var mycket olustigt att behöva bevittna denna uppmaning från prästen.

  • Anonym (Anonym)

    @Za

    Eftersom dina uttalanden om personer som du har en stark person uppfattning, inte håller logiskt får du leva med att man mästrar dig.

    Hur förklarar du själv att Magnus är duktig på att få vackra kvinnor i säng?

    Han är ju enligt dig ful, saknar charm och är allmänt avtändande. Den beskrivningen rimmar illa med verkligheten.

  • Anonym (Anonym)

    [quote]

    Visserligen tycker jag det är ytterst suspekt att Svenska Kyrkan lånar ut sig till det här överhuvudtaget, men självklart ska inte Gösta ha skit för något han inte har gjort. Jag måste ha blandat ihop hans replik med någon annans, alternativt blandat ihop honom med prästen i första säsongen.[/quote]

    Att ens föreslå fysiskt närmande som Gösta gjorde är illa nog när han vet att Louise inte finner Mikael attraktiv. Louise ska inte behöva försvara att hon inte varit fysisk med honom som hon nu behövde göra.

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Za) skrev 2017-05-19 15:14:20 följande:

    Kvinnor? Jag skulle aldrig varit med honom och ingen jag känner hade varit det. Vet inte vad du snackar om, är du oskuld och fascinerad av att han legat med hela 2 personer?

    Du kan väl inte mena att du tror att Magnus är ett kap? Jag har sett en tjej jag tycker ser bra ut som han varit med, skulle inte kalla exet för en vacker kvinna utan normalsöt, vanlig tjej.

    Det är en enda person. Jag tror inte han kan få en normalbegåvad, vacker kvinna. Absolut inte. Dessutom sökte han till programmet för att han inte haft framgång. Det var en gåta för mig varför Sofia ens gav det en chans, men mitt intryck av henne var att hon hade väldigt låga krav (dåligt självförtroende/självkänsla) men om man nu ska vara taskig och diskutera andras skönhet så hade jag personligen inte sett Sofia som en "vacker kvinna", men en helt vanlig tjej som såg ok ut.

    .


    Att du inte får dina tankar att gå ihop med verkligheten bekräftar det jag sa. Dvs att du inte klarar av att analysera Magnus rationellt och logiskt eftersom du hyser personliga agg mot honom.

    För den som känner till samspelet mellan män och tog det inte många sekunder att inse att Magnus skulle lyckas få Sofia i säng. Samtidigt som det var lika uppenbart att Mikael inte skulle få det med Louise. Eftersom du inte analyserar rationellt utan känslomässigt blev istället din slutsats att Magnus var chanslös med Sofia samtidigt som Mikael skulle ha bra möjligheter med Louise.

    Jag tycker att Magnus är en direkt olämplig partner för en kvinna. Till skillnad från dig klarar jag dock fortfarande av att göra en rationell analys trots det. Gör man det går det inte att blunda för att han är duktig på att få vackra kvinnor i säng.

    Att du inte ens kan medge det visar återigen att du inte klarar av att analysera honom rationellt och logiskt baserat på fakta.
  • Anonym (Anonym)
    Snäll men inte tråkig skrev 2017-05-19 19:24:06 följande:

    Jag tycker att det låter på dig som om kvinnor inte hade några egna sexuella önskemål och som om de blir "lurade " till sex.

    Men vi är väl rationella och logiska människor, vi här här i tråden, eller hur?

    Magnus är från Skåne där det finns flera stora studentstäder, där massor av unga människor av bägge könen som är singlar eller har väldigt lösa förbindelser går ut och blir onyktra de flesta kvällar i veckan. Då är det ingen enorm bragd att om man har förmågan att vara någotsånär charmig just den kvällen eller framstå som någotsånär charmig just den kvällen få ligga för just den kvällen med någon som ser någotsånär bra ut.

    Säger inte så vansinnigt mycket om en person mer än att h*n inte är totalt socialt inkompetent vid första ögonkastet eller extremt ful vid första ögonkastet.

    Programmet heter ju GIFT vid första ögonkastet och inte KÅT eller TÄND vid första ögonkastet.

    Jag tror att flera av de 18 personer som medverkat hittills inte har några större provlem med att få med sig någon hem från krogen, men den här gången är det inte det de vill och inte det som är målet utan något helt annat.


    Gemene man kan inte få hem snygga kvinnor från krogen utan problem. Det är överskott av män på krogen och det är männen som charmar och kvinnorna som väljer. Om vi sedan talar om att ha relation då krävs än mer även om makten där blir mer jämn där eftersom män är mer intresserade av sex än relationer.

    Vi har att förhålla oss till fakta där Magnus inte haft några problem att inleda relationer medan Mikael själv säger sig ha blivit dissad för bad guys. Vi har dessutom sett i programmet hur Magnus fått Sofia på fall medan Louise visat absolut noll intresse för Mikael. Att påstå att Magnus skulle sakna charm tycker jag är direkt ignorant. Nu gjorde inte du det så det är inte dig jag syftar på.

    Om jag tycker att man lurar kvinnor i säng?

    På krogen tycker jag det. Dock inte i ett förhållande.
  • Anonym (Anonym)
    Snäll men inte tråkig skrev 2017-05-19 22:03:07 följande:

    Men du.

    Det är väl ändå skillnad på att få med sig någon hem från krogen på ett vattenhål för studenter och på att inleda relationer?

    Magnus har säkert "kompetensen" att få med sig en någorlunda snygg tjej hem från ett uteställe för studenter i Lund en fredagkväll, men det säger väl inte så mycket om hans kapacitet att inleda relationer?

    Att tjejerna i fråga i många fall förmodligen inte skulle stå ut med utmed honom ens en vecka är en helt annan sak.

    Hur mycket vet vi tittare EGENTLIGEN om hans "exceptionellt snygga " exflickvän?

    Magnus är inte så gammal. Han kan ha sett helt annorlunda ut då de träffades. Hon med. Det kan ha varit en klassisk gymnasieromsns som höll längre än genomsnittet helt enkelt.


    Fast vi vet ju faktiskt inte om Magnus är duktig på krogen även om det är rimligt att anta att han har viss läggning för det, då jan är charmig och tar stor plats etc. Min erfarenhet är att utseendet även hos männen blir viktigare på krogen och där är Magnus medelmåttig.

    Beträffande förmåga att inleda relationer har vi fått bevittnat hur han charmat omkull Sofia och hans ex har visat upp sig. Eftersom Magnus flyttat till Stockholm i vuxen ålder är det inte rimligt att tro att hans ex är en ungdomskärlek. Sedan är det inte som så att män först väljer en riktigt snygg flickvän och sedan en ful utan det finns en jämnhet. Magnus har väl snarare antytt att Sofia knappt håller utseendemässigt för honom.

    Experterna har även talat om att Magnus haft många relationer med kvinnor. Så att tro att Sofia och exet som visades i bild skulle vara undantag är inte heller sannolikt.

    Så vad är då en rimlig slutsats?

    1) Baserat på den information vi har om Magnus är han duktig på att inleda relationer med vackra kvinnor.

    2) Baserat på den information vi har om Magnus är han dock inte är vidare duktig på att få dessa förhållanden att fungera i längden.
Svar på tråden Gift vid första ögonkastet