Allmän tråd om matlagning
Allmän tråd om matlagning, tips kring mat, matvaror och matlagning.
Allmän tråd om matlagning, tips kring mat, matvaror och matlagning.
De två är rätt enkla och goda.
Och det är inga krävande tekniska moment.
De är så enkla att även en novis kan klara det, men såklart en del läsande.
Och Kung pao har ju tom en instruktionsvideo ;)
Kyckling älskar annars tigersås, om man vill göra nåt till ugnen som nått enkelt.
Tack för hjälpen!
Jag har kokat ben/fötter från vildsvin och tänkte nu göra en gryta på det. Har även buljongen från koket kvar. Men jag vet inte hur jag går vidare, har aldrig gjort en gryta själv från grunden.
Alla tips mottages tacksamt.
Jag har ett paket med 400 g makrillfilé i frysen... någon som har tips på tillagning/rätter?
Jag har ett paket med 400 g makrillfilé i frysen... någon som har tips på tillagning/rätter?
Hittade denna i somras och har en hel del intressanta recept på makrill.
www.olivemagazine.com/recipes/collection/23-best-mackerel-recipes/
Det enda handlar väl om här och vad du är sugen på för variant.
Annars är helt vanligt stekt makrill god med.
Jag har ett paket med 400 g makrillfilé i frysen... någon som har tips på tillagning/rätter?