• ankmamma

    Följas åt till ett plus!

    Saima17 skrev 2017-11-14 11:21:26 följande:

    Ja å extremt kissnödig ha ja blivi. Ja ha alltid vari sån som kan hålla mj en hel da.. Typ att "ja känner före ja ska sova å nä ja orkar int stig upp ja går imorron" till att knappt kunna hålla mj 4h..visst ha börja dricka mer vatten.. Men int så mkt i gången...


    Det låter ju lovande!! :D
  • ankmamma
    Wicked977 skrev 2017-11-14 11:46:10 följande:

    Är på Bim +3 idag.. Alla tester visar negativt. Vill bara få min mens så jag vet när jag har ÄL ELLER bara bli positiv. Orkar inte vänta längre, man längtar ju så förbannaf mycket efter ett plus..


    Sådär är det för mig med!! Jag är typ på Bim+7 nu och ingen mens i sikte å negativa test :( blir galen.. Vill bara veta!
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-11-14 21:56:58 följande:

    Jaaaa :) å stickningarna /ilningarna på vänster sida lite vid ljumske/äggstock ha hålli på hela kvällen. Å ilar neråt..månne d e nå..


    Va spännande!! hoppas hoppas!! :)
  • ankmamma
    Wicked977 skrev 2017-11-15 12:30:47 följande:

    Exakt! Tog ett ÄL test igår och det var också negativt.. tog dock ut min spiral den 1/11 men sen hade jag jätte ömma bröst, trötthet, hunger och kissnödig hela tiden. Tyckte symtomen stämde in på det jag har läst men sån tur har man väl inte.. längtar ihjäl mig här aldrig velat ha mens men nu vill man ju bara att den ska komma så man kan pricka in ÄL


    Nej troligtvis inte! idag har jag haft lite spottings så förmodligen är mensen på G. har troligtvis inte haft någon äl denna månad... typiskt när vi bestämt oss för ett första försök :) bara att satsa på nästa månad!
  • ankmamma
    Anonym (Gabbi) skrev 2017-11-15 09:47:34 följande:

    Nu kanske jag har missat något av dina inlägg. Men om du inte haft en temphöjning har du ju inte haft ÄL och kan därmed inte ha blivit gravid. Sen brukar mensen bli försenad de cykler man inte har ÄL. Är nog bara att fortsätta tempa och hoppas på antingen en sen ÄL (inget konstigt med det) eller att mensen kommer så att du kan starta på en ny kula. 

    Så länge tempen är låg är det lika bra att spara på graviditetstesten. Önskar dig lycka till! :)


    Misstänker själv att det är så. Hade en liten temphöjning, men inte så mycket som det brukar vara så det kan lika gärna vara av nån annan anledning. Är på cd 39 idag och har fått lite spottings så jag gissar att mensen är på ingång!

    Bara att ladda om inför nästa cykel!! :)

    Så typiskt bara att man inte skulle ha nån äl nu när vi gör vårt första försök ;) Tack så mycket!
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-11-15 19:44:10 följande:

    Jaaaa.. Ja sku villa ta ett CB early test men sambon tycker ta ett när du ska så att d visar rätt..iom att ja typ va sken gravid förra mån me alla tecken. Förstår han.. Man ja.. Ja e ju så nyfiken men ändå rädd å bli besviken å vill int att han ska se mj så sjukt deppad.. Han åker på jobb 2 dar före mens..


    Jag förstår!! väntan är så hemsk!! Men blir det så blir det annars laddar vi om!! :)

    Jag har börjat få spottings idag så nu verkar mensen vara på ingång.. hade nog ingen äl denna månad... jag hoppas på det bästa inför nästa!! :)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-11-15 20:16:56 följande:

    Ja den e hemsk den här väntan. E d + så vill ja att han ska va hemma å få se d sj.. Men e d neg så e d ok att han e på jobb. Då får ja fulgrina å svulla skitmat å sen komma igen på nytt. Ha haft så konstiga tecken nu.. Lite illamående nu å.. Men.. Sku ja va gravid sku ja va i 2+6...så vill ju int känna för mj ny redan att d e skengravid igen.. Men bara int brösten blir ömma redan e ja nöjd.. Men nå om en vecka får ja testa om ja int fått mens..


    Jag förstår det! som sagt jag har en bra känsla för er!! :)
  • ankmamma
    Sommaren12 skrev 2017-11-16 00:24:33 följande:

    Hej! Kan jag hänga på här? :)

    Vi har bestämt oss för att ge oss på bebisverkstad 2.0. Har en dotter på fem år. Jag hade äl förra helgen men är rätt säker på att vi misslyckades då. Nästa äl lär va 6-8/12 och bim kring julafton ???? Kan man hoppas på bästa julklappen?!


    Hej! Ungefär som mig då!! hade troligtvis ingen äl denna gång när vi gjorde vårt första försök på första så nu satsar jag på nästa månad! :)
  • ankmamma
    Sommaren12 skrev 2017-11-16 10:34:32 följande:

    Ja vi får peppa varandra i december! :) Vi hade sex strax efter ägget lossnat (känner väldigt tydligt när det händer) men sambon hade ont i magen och vi fick avbryta

    [quote=78195824][quote-nick]Sommaren12 skrev 2017-11-16 10:34:32 följande:[/quote-nick]Ja vi får peppa varandra i december! :) Vi hade sex strax efter ägget lossnat (känner väldigt tydligt när det händer) men sambon hade ont i magen och vi fick avbryta. :/


    Va typiskt! Jag beräknas ha äl runt den 12 dec enligt NC :) hoppas att det går vägen!
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-11-20 17:39:04 följande:

    D kom lite ljus blodig flytning.. Så testade lite senare.. Negativt.. Fast no fan bränner tårarna i ögon nu. Vill int kunna titta på sambon heller fan fan fan.. Fattar int varför d kommer me typ 4-5h mellanrum.. Int nå mensvärk ingenting. Ja blir så ledsen


    Det är ju fortfarande ganska tidigt så det kanske inte är kört än? :) hoppas i alla fall på det bästa för er!

    Jag har haft nån konstig mens denna gång, troligtvis för att jag förmodligen inte hade någon äl. Hade typ mens en dag sen har det varit nå konstiga typ röd/rosa flytningar men inte riktigt blod de andra tre dagarna.

    Vi får ladda om för ett nytt försök helt enkelt.. har ca 3 veckor kvar till beräknad äl så jag får väl passa på å dricka glöggen nu och hoppas på + då :)
Svar på tråden Följas åt till ett plus!