• ankmamma

    Följas åt till ett plus!

    Saima17 skrev 2017-11-07 19:27:13 följande:

    Även dagens test var neg.. Men om ja ska gå efter flytnings bedömningen så ger ja int upp hoppet å tror att nåt e på gång..ber om ursäkt i förväg. Hade typ 10 meter "flytnings sträng" när ja va på wc.. Haha.. Imorron ska d testas så d sjunger om d.. Morgon middag kväll hahahaha.. Oj jessus man börjar snart verka skadad


    åh det låter ju lovande :D

    jag går fortfarande och väntar på mensen som skulle kommit igår! men min cykel är något längre ibland så jag tänker inte ta något test förrän torsdag tror jag om den inte kommit då ;)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-11-07 21:15:19 följande:

    jaaa ja hoppas nu bara att min äl e ovanligt sen..min mens ska komma 19..hinner ju få till d ett par ggr innan dess om d e så att äl e uppskjutet.. mr kommer hem på torsda så bådar ju gott ifall d sku via positivt imorron.. d ja tog idag vid 14 tiden så va lite så där mörkare i ena ändan av testlinjen men sen ljusare..så kanske på g nu då äntligen..

    åh spännande..håller tummar!


    Ja verkligen! håll oss uppdaterade :D
  • ankmamma
    ellinorwe skrev 2017-11-07 10:02:55 följande:

    Tjenixen!

    Jag är 23 och är inne på första försöket. Jag har googlat runt som en galning om nidblödning. 

    Jag fick rosa på pappret äl + 10 och efter det har jag haft ont i magen och gasig. Har även ont i tjejmagen. 

    Tror ni det var en nidblödning? 

    Ni som har haft det vad hade ni för symtom efter?? 

    Jag vet inte när jag har bim då jag har oregelbunden cykel. 

    kram


    Hej!

    Vi är också inne på första försöket så jag har tyvärr ingen erfarenhet av nidblödning själv. Men det låter ju logiskt! :)

    Jag hade bim igår men min cykel brukar variera från typ 30-35 dagar så jag tänker inte ta något test förrän torsdag om inte mensen kommit då:) är så sjukt nyfiken nu!
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-11-07 22:18:55 följande:

    Åh Belive me.. I Will.. Haha (^_-) håller tummarna för dj/er å! Uppdatera ni å


    Haha bra!

    Absolut!! Vågar inte hoppas på nånting.. X) är inställd på att mensen kommer men man vet ju aldrig!
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-11-08 05:41:00 följande:

    JAAAAAAAAAA!!! ÄNTLIGEN.. Nu jävlar äglossas d!!! Dagens första testa visa... Ja trodd ja int hadd vakna ordenligt!! Har bildvebis.. Lägger in sen.. Får int in d via telefon.. Knas.. Imorron startar bebisverkstan!!! Jeeeei


    Åååh härligt!! Perfekt tajming!!! :D
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-11-08 09:08:03 följande:

    Hm ja vi ska se då för ha no haft väldigt exakt mens. Kommit exakt på dagen nästan på klockslaget.. Men ska se :)


    Jag har haft typ 7-8 dagar mellan äl och bim så det kan vara kortare också! :)
  • ankmamma
    Anonym (Gabbi) skrev 2017-11-08 13:01:14 följande:

    Om man har under 10 är det osannolikt att ett ägg hinner fästa, så då brukar man behöva hjälp för att förlänga lutealfasen. Om din lutealfas är så kort borde du köpa progesteronkräm för att förlänga den. 


    Oj det hade jag ingen aning om.. vi gör nämligen vårt första försök nu! Tack för infon:)
  • ankmamma
    Let it Rain skrev 2017-11-08 18:01:16 följande:

    Jag använde en progesteronkräm som heter ProgesterAll som jag köpte på nätet förra gången jag blev gravid. Hade då en lutealfas på 12 dagar men som började med bruna spottings före mensen kom igång. I ditt fall skulle jag säga att det är absolut nödvändigt med det eftersom ägget inte hinner fästa om du vill bli gravid.


    Fick lov att läsa på lite nu och det verkar som att vissa har problem och andra inte... är på bim+3 idag och inga tecken på mens, så jag ska nog ändå göra ett test imorgon bitti och hoppas på det bästa!! :) annars får jag prova nån kräm:)
  • ankmamma
    5blir6 skrev 2017-11-08 22:38:04 följande:

    Jag är oxå på BIM +3 idag. Tempar med hjälp av NC och min temp är fortfarande förhöjd.... är lite ?nervös?. Får alltid mens på morgonen, så har den inte kommit i morgon vet jag inte om jag ska testa eller inte. Går på toa hela tiden för det känns som mensen kommer men än så länge har inget kommit. Ingen mensvärk, bara ömma bröst.

    Lycka till, håller tummarna för ett + till dig i morgon!


    tempar också med NC har dock inte upplevt att tempen varit förhöjd så jag ställer in mig på negativt:) ja samma här! har dock lite molande värk men känns inte riktigt som mensvärk då jag brukar få oerhört ont i ryggen samtidigt och jag har inte några spottings än heller vilket jag brukar kunna ha dagarna innan:) blir mycket spännande imorgon!

    Tack och detsamma!! :)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-11-09 18:57:15 följande:

    Ah okej.. Hm såg nu att enligt flo appen har ja äl idag fan så Nice.. Hann knappt innanför dörren hemma så hamna vi i säng haha.. Har mina planer på en runda till ikväll i sänghalmen och sen imorron före vi far på resan å kanske när vi kommer hem... Då måst ju nån jävel hitt ägget iaf.. Har ömt i magen nu..så här 4 h senare. Alltså så där äl värk..nu ska d liggas så d sjunger om d

    Ah ja ja kan tänk mj att d e knepigt då man har en liten.. Spec om den e självgående..men håller tummarna.. Ja schemasex e int alltid kul om man int måst få till d på lite mer spännande vis just då. :-\


    Låter ju helt underbart ju!! :D

    jag har fortfarande inte sett röken av någon mens så jag tog ett test imorse som var negativt.. hade inga större förhoppningar så jag fortsätter gå och vänta mensen.. :)

    Denna cykel har varit så sjukt konstig! är så osäker på om jag ens haft äl! Men men blev det inget denna gång får vi prova till nästa äl!! ;)
Svar på tråden Följas åt till ett plus!