• Ek90

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Jagerika skrev 2018-03-23 00:28:43 följande:

    Okej, om jag fattat det rätt så fick du mens den 14 februari och en höjning (kanske ÄL) den 25 februari (dag 11 i cykeln) då kan det ju vara så att 9 mars (dag 23 i cykel) kanske reagerade på graviditeten eftersom det är så lång tid efter ägglossningen?


    Japp, inget positivt ÄL-test dag 11 men en höjning på fm som man ser om man jämför med de andra.

    Ja kanske... fast jag fick ju bara gravid 1-2 på det digitala, fast det beror ju klart helt på hur mycket hormoner man har och det kan ju skilja. Men tänker att det borde stått 2-3 isåfall?

    Ska ringa BM idag och boka tid för hälsosamtal så får jag bombadera henne med frågor, haha.
  • Ek90
    norrland91 skrev 2018-03-26 18:49:40 följande:

    Åååååhhh grattis !!! Blev helt tårögd nu finns det något bättre än en sånhär bild <3 <3


    Tack så mycket, vad gullig du är! :D <3
  • Ek90
    Jagerika skrev 2018-03-29 23:45:19 följande:

    Nått jätteskumt hände nu! Var på toa och fick med en stor geléklump på pappret, genomskinlig och vad jag fattar det som så får man så vid ÄL? Nån som fått sånt förut? Men det konstigaste är att det är endast 8 dagar efter min mens slutade, så ska egentligen ha ÄL den 3 april enligt min app? Kan man ha ÄL så tätt inpå sin mens?


    Jag fick också en stor geléklump en gång när jag varit på toa förra månaden och jag tyckte även jag hade ÄL-flytningar de dagarna! Fast vet inte om ÄL var exakt då för jag hade negativt ÄL-test i den vevan, men denna månaden sitter jag ju här gravid iallafall :) Så kör på som om det är ÄL så missar ni ju iaf inte :D
  • Ek90
    91sarah skrev 2018-04-15 13:47:24 följande:

    Hoppas in här. Förra mensen var konstig (2 dagar), Fick ägglossning två veckor sent på den här cykeln. Har bim på onsdag men känner ingenting.. Ni som plussat har ni haft få symptom innan plus?


    Jag plussade förra månaden. Var tvärsäker på att det inte skulle bli plus, inga symtom överhuvudtaget förutom ömma och svullna bröst vilket jag alltid har innan mens. Men ett plus blev det!
  • Ek90
    Jagerika skrev 2018-05-17 17:57:15 följande:

    Jag har idag på BIM-2 fått ett vääääldigt svagt streck! Tar man bild så syns det pyttelite och lite bättre om man dra upp kontrasten! Är så himla nervös att det ska vara ett spökstreck men ska ta test igen om några dagar!! Trodde jag skulle hoppa i taket!


    Håller tummarna stenhårt!!!
  • Ek90
    Plus skrev 2018-05-27 23:43:36 följande:

    Någon som vet om alla glidmedel är spermiedödande? Jag är rädd att jag kanske inte blivit gravid pga glidmedel.. men kan klart vara andra orsaker med. Men jag kom o tänka på det idag så jag vill höra med er vad ni säger.


    Inte riktigt svar på frågan men, Kolla graviditetskollen på fertilitetsglidmedel! :) har ingen erfarenhet av dom eller liknande men verkar ju vara ett bra alternativ om man vill/behöver använda glidmedel och även vill bli gravid :)
  • Ek90
    Jagerika skrev 2018-06-07 07:36:57 följande:

    Det låter verkligen spännande! Tänk om du är gravid så kan Du tänka tillbaka och tänka att det var ryggont som var bland dom förta tecken

    Jag själv trodde inte jag hade haft ÄL denna månaden men idag har jag så ont i tjejmagnet att jag knappt kan sitta ordentligt så kanske har ÄL bara blivit försenat till idag? Vi har haft sex varje dag sen slutet på Maj för att inte missa ÄL. Enligt FLO appen skulle det vara 1 juni, det är liksom en hel vecka sen. Kan ägglossningen vara en hel vecka försenad eller kan jag haft ÄL redan och min ömma kropp är nått slags tecken på att det händer nått i mig? Kan alltså knappt hosta för då får jag ont i magen!


    Håller alla tummar att ÄL var för en vecka sen och att det är något som är på G där inne! Men min ÄL var en vecka sen i februari (blev i Mars istället) och den månaden blev jag gravid ????
  • Ek90
    Ek90 skrev 2018-06-07 13:42:47 följande:

    Håller alla tummar att ÄL var för en vecka sen och att det är något som är på G där inne! Men min ÄL var en vecka sen i februari (blev i Mars istället) och den månaden blev jag gravid ????


    Åhh dessa frågetecken! Skulle vara : )
  • Ek90
    Jagerika skrev 2018-06-07 14:50:19 följande:

    Jag hoppas verkligen det blir samma för mig som för dig!! Kan säga att jag redan idag är så trött så jag knappt orkar gasa med högerfoten i bilen, varit helt utslagen på jobbet idag och i tisdags så stensomnade jag i soffan (vilket jag aldrig brukar göra). Antingen så håller jag på att bli gravid eller så är det min ÄL som gör mig så matt. Hoppas verkligen på ett litet frö som sätter sig i denna stund! Ägget fäster väl ca 7-10 dagar efter ÄL?


    Håller verkligen tummarna för dig!! Ett av mina första gravtecken var trötthet innan plus :) och att mina bröst svullnade/ömmade. Det skedde bara några dagar efter ÄL (tog test), ÄL+11 fick jag mitt första svaga plus på kvällen :D och trots att ÄL var en vecka sen så har min uträkning stämt på dagen vid Kub-testet.

    Använde mig av appen ?p Tracker lite? där jag skrev ner allt, lite kul att kunna titta tillbaka på :)

    Ja det är väl det vanligaste så skulle ju stämma bra om ÄL var som den brukade för dig :D jag fick mitt första svaga plus ÄL + 11, på kvällen. Jobbade natt de dagarna så mina dygn var ju lite vända. Vet det kanske inte hjälper dig att veta om hur det var för mig, men jag själv ville veta allt om hur det gått till för andra vid plus när jag var i verkstaden, hoppas det inte gör dig något annat än peppad! Isåfall ber jag om ursäkt <3

    Jag var BOMBsäker på minus just den månad jag fick pos, så magkänslan kan verkligen luras!
  • Ek90
    Jagerika skrev 2018-06-07 20:20:50 följande:

    Nej prata på du! Jag tycker det är spännande att jämnföra med andra :D

    OM man nu skulle vara gravid så kan man ju alltid tänka tillbaka vad man hade för första symtom när man ska försöka med andra barnet :)

    jag stensomnade när jag kom hem från jobbet idag, tog säkert 5 minuter sen slocknade jag! Sov i 2 timmar innan sambon väckte mig, hade han inte gjorde skulle jag kanske fortfarande sovit Hahaha

    Vi ska mysa ikväll ifall det är ÄL nu som spökar men har inga ÄL flytningar och förra månaden fick jag ömma bröst vid ÄL som jag inte har denna gången, så det känns både som ÄL och ändå inte. Väldigt knepig månad måste jag säga xD


    Ja men precis :D jag har haft oförskämt lite symtom, förutom ett humör som heter duga, haha. Det hoppas jag veeerkligen jag slipper till nästa gång:

    Ja men lika bra att tänka att det kan va ÄL nu med, så har man iaf gjort vad man kunnat. xD

    Jobbigt när man blir så förvirrad på sin cykel! Förlåt om jag missat något som du redan sagt, men du använder inte typ ÄL-test eller tempar eller så?
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet