• Ek90

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Jagerika skrev 2018-06-14 15:43:27 följande:

    Tog test nu efter jobbet och jag anar fortfarande ett streck! Syns till och med med mer nu än för några dagar sedan. Gjorde bilden svartvit för då såg man bättre på bild,men ser ni nått? Har markerat där det finns ett streck :) hoppas det inte är en kemisk graviditet


    Jag kollar på mobil och då brukar bilderna bli sämre, men jag zoomade in och då kan jag se antydan till något, även om det är ganska svårt.

    Hoppas hoppas!!!
  • Ek90
    saijda skrev 2018-10-06 11:10:07 följande:

    Testade efter ha hållt mig i cirka 3 timmar. Tror BIM är idag.

    Vad tror ni, ser jag i syne eller är det ett svagt streck? :0

    Förra gången jag plussade (som slutade i missfall) så testade jag mig först på BIM+4 och fick då ett starkt pluss :/


    Jag tycker mig ana ett streck till! :D håller tummarna att det blir starkare!
  • Ek90
    saijda skrev 2018-10-06 13:51:33 följande:

    Åh hoppas hoppas! Tänkte ta ett test imorgon bitti :$

    Bifogar tydligare bild på testet :)


    Hur har det gått idag?
  • Ek90
    saijda skrev 2018-10-07 16:04:32 följande:

    Man ser ett svagt streck idag också. Men tänkte jag avvakta typ två dagar eller så och tar ett nytt test. Eller vad tycker du? :)


    Ja det är väl egentligen det bästa om du klarar vänta :) jag upplevde när jag plussade (är i v 34 imorgon) att man såg bättre med test som hade blå streck. Men det kan ha varit inbillning, haha!
  • Ek90
    saijda skrev 2018-10-07 17:06:05 följande:

    Jag ska försöka. Förra gången jag plussade så kunde jag hålla mig till BIM+4 och hade kunnat vänta längre om inte min svågers fru (som står mig nära) undrade när jag skulle testa haha ^^

    åh mys, hur mår du då? Inte långt kvar nu ju ;0

    Är det bara clearblue som har blåa streck eller ?


    Haha oj det är minsann ingen dålig självdisciplin :D

    Jag mår bra, går på havandeskapspenning så lite segt att inte jobba bara men man får inte klaga. Tiden går lite långsamt bara. Men snart snart är man i mål!

    Hmmm ja, det kan nog vara så kanske. Jag hade ett test från jobbet (sjukhus) som var blått som jag testade med :P hehe.
  • Ek90
    saijda skrev 2018-10-08 00:14:45 följande:

    Jag vågade inte hoppas, för månaden innan var mensen en vecka sen och jag trodde jag var gravid pga det så testade mig. Hehe tack så mycket! :D

    Åh vad skönt och höra! Nä det såklart, men ändå skönt att kunna vila upp sig unna BF. Jag jobbar själv som uska på äldreboende med dementa så kommer också behöva ansöka om havandeskapspenning. Helt underbart för dig att snart vara i mål, så glad för din skull!!

    Hoppas jag får starkare pluss och att pyret vill stanna <3


    Ja det är himla skönt egentligen, man kommer nog uppskatta det när den lilla väl är ute då man inte har lika mycket tid till vila, haha. Tack, vad gullig du är! :*

    Har sett du fått lite bruna ?blödningar? eller vad det kan vara. Hur går det? Jag HOPPAS verklgen för din skull, ge inte upp hoppet ännu! Även om jag vet hur svårt det är. Men hoppas det bara är något litet kärl som är skört så det blöder eller liknande. Eller som det kan bli att kroppen inte fattat vad som sker ännu!
  • Ek90
    saijda skrev 2018-10-10 07:37:27 följande:

    Förstår dig hjärtat! Äsch då :*

    Verkar som mensen kom... med besked. Mitt i kvällsarbetet igår. Ringde min man direkt och bara grät. :( jag ska försöka att inte ge upp men det är så jobbigt just nu...

    Vad tror du om ägglossningstester och rosenrot?


    Men åhhh nej så tråkigt!!! : ( <3

    usch den känslan av uppgivenhet och hopplöshet... så hemskt. Hoppas du är på banan igen nu och att nästa ÄL är gången det händer! Hejar på härifrån!

    Jag körde med ÄL-test och hade tänkt testa rosenrot månaden efter om jag inte blivit gravid. Känns som det

    är värt ett försök liksom. : )
  • Ek90
    saijda skrev 2018-10-13 21:29:52 följande:

    Ja... så grymt ledsen... tankarna började snurra om det var ett missfall igen.. :( men har tänkt ta nya tag! Ska beställa clearblues ägglossningtester med dubbel hormonindikator och munkpeppar. Har tänkt köpa rosenrot också, har läst och frågat en del om båda. Däremot vet jag inte om jag det är försent att börja ta dem när mensen stort sett är slut.. :0


    Förstår att tankarna dras åt det hållet : /

    Åh jag vet inte heller det, jag vet det är något man ska sluta med så fort man får ÄL eller liknande, men är så himla dålig på vad som är vad nu när jag kommit ifrån det. Men känns ju inte som något kan bli fel av att ta ändå, oavsett att mensen snart är slut så kanske det hjälper lite :)
  • Ek90
    Jagerika skrev 2019-02-26 15:20:34 följande:

    Det är så svårt att veta om det är inbillning eller graviditet! Har också spytt en gång och inte varit varken gravid eller sjuk. Det låter ju lovande med brösten och pirret, hoppas verkligen det inte är skengraviditet! Själv är jag på ÄL+7 och fick igår ett starkt illamående som är helt borta idag, fått liiiiite ömma bröst men annars inga symtom! Jo mensvärk som kommer och går men det kan jag ha ändå :) när ska du testa?


    Men risk fär att låta helt knäpp så drömde jag om dig inatt xD jag har varit med i tråden sen innan jag plussade och nu är min son 3 månader. Så inte varit så aktiv på ett bra tag, men har läst ändå... så har följt ditt kämpande på håll. Nu har jag inte varit inne här på ett tag men inatt drömde jag att du skrev här ?vi kommer inte behöva någon hjälp med utredning för jag har lyckats bli gravid. Fick plus idag?

    Så jag hoppas att det var en sanndröm!! :D
  • Ek90
    Jagerika skrev 2019-08-08 12:43:59 följande:

    Hej alla Ts här! Jag vill bara meddela att efter 1år och 8 månader så fick jag idag reda på att jag är gravid <3 om allt går bra kommer lillen i april :D helt sjuk känsla!


    Åhhhh jaaaa, hipp hurra stort Grattis!!!!! :D :D <3 håller alla tummar för er och är så glad för er skull! Sjukt man kan bli så glad för nån man inte känner, haha!
  • Ek90
    Jagerika skrev 2019-08-20 08:19:08 följande:

    Tyvärr blev det ingen bebis för oss :( några dagar efter Bim började jag få svinont i magen och dagen efter började jag blöda, en blödning som höll i sig i en hel vecka. Vid mens blöder jag bara i ca 4 dagar så tidigt missfall.. får försöka trösta mig med att det inte var ett foster än, men jösses vad jag har varit ledsen fram tills nu. Vi får fortsätta våran resa och hoppas på IVF som ska ske nu i oktober-november <3 lycka till alla andra!


    Åhh, så ledsen för er skull : ( skickar kramar och styrka!
  • Ek90
    Jagerika skrev 2020-06-19 08:17:13 följande:

    Efter 2,5 års försök. Utredningar och IVF så kan jag äntligen säga att jag är gravid!!!

    Detta är på ÄL+10 och ruvardag 5 <3 kunde inte hålla mig från att testa då jag mår så konstigt!


    Åhhhhh jaaa äntligen, stort grattis och lycka till <3 <3 :D :D
  • Ek90
    Jagerika skrev 2020-06-26 16:59:04 följande:

    Officiell testdag idag! <3


    Är SÅ glad för er skull, så konstigt man kan va så glad för nån man bara vet ett forumnamn på, haha!!

    All lycka till <3
  • Ek90
    Jagerika skrev 2020-08-04 15:47:33 följande:

    Hej tjejer. Vi har idag fått beskedet att våran bebis inte lever. Den hade avstannat i v5-6, skulle varit i v11 idag. Inget hjärtljud och barnmorskan såg blodet som var påväg att bli missfall, så jag fick tabletter som ska hjälpa till att stöta ut fostret. Så tyvärr MA för min del. Sjukskriven denna veckan och i morgon ska jag fortsätta ta vaginala tabletter som gör att jag börjar blöda. Otroligt ledsen och förstår inte när det ska bli våran tur.. :,(


    .

    Ååh, nej vad ledsen jag är för er skull. Skickar massa kramar!! Ta hand om er <3
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet