Inlägg från: Clemmentina |Visa alla inlägg
  • Clemmentina

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Jagerika skrev 2020-02-09 13:37:26 följande:

    Hur går det för dig? <3 när har du testdag?


    Ruvardagarna går! Testdag om en vecka först. Men har mensvärk nu. Hur mår du? Berätta imorgon hur det gått för er!
  • Clemmentina
    Jagerika skrev 2020-02-09 15:24:44 följande:

    Gud vad spännande! Det kanske är bra med mensvärk? Jag mår äntligen bra! Ska börja jobba i morgon :) är så nervös för resultatet i morgon att jag gråtit floder hela dagen :( tror hela tiden dom ska ringa om negativa resultat! Varit en riktigt jobbig väntan detta :/


    Jag hoppas det men är orolig för att mensen ska komma vilken dag som helst nu. Skönt att du mår bra nu och kan börja jobba igen. Låter inte bra att vara så ledsen. Håller verkligen tummarna för er! Har ni fått resultaten ännu?
  • Clemmentina
    Sirest01 skrev 2020-02-09 22:04:30 följande:

    Behöver ventilera lite. Hatar att bara gå å vänta å vänta... Ovetandes om när vi ska få svar från sambons nya sperma prov, önskar vi fått en tid på hur lång tid det kan ta, då vet man hur länge man behöver vänta iaf. Jag blir bara mer å mer nedstämd och på två veckor har tre gamla kompisar gått ut med att de väntar barn och jag blir faktiskt ganska avundsjuk. Fan jag vill oxå!

    Från ingenstans har jag fått en blödning oxå, utan någon som helst förvaring. Jag som alltid (de få gånger jag fått mens) får mensvärk innan, men inte nu. Men mensen har inte kommit igång på riktigt än...så får väl se vad som blir av med den, men börjar känna lite mensvärk nu.


    Usch vad segt med denna väntan! Kan du inte testa att ringa och fråga? Tror vi väntade 2-3 veckor. Känner så igen mig i dina känslor! Du är inte ensam.
  • Clemmentina
    Jagerika skrev 2020-02-10 19:42:40 följande:

    Nu kan jag äntligen skriva att vi fått 6 ägg i frysen!! :D helt sjukt! Insättning blir i slutet på mars när jag har ägglossning! <3


    Härligt, vilket bra resultat. Är de alla odlade i fem dagar? Hoppas på att guldägget finns bland dessa. Nedräkning till mars börjar nu då. :)
  • Clemmentina
    Jagerika skrev 2020-02-10 21:14:32 följande:

    Ja det känns så härligt!! Blev så chockad när dom säger 6 ägg! Hade kanske trott 2 men absolut inte 6!! :D hur känner du dig?


    Så underbart! :) Jag känner en del i magen. Rädd för att det är mens på gång men hoppas såklart att det är växtvärk. Kan det bli söndag snart!?
  • Clemmentina
    Jagerika skrev 2020-02-16 12:49:08 följande:

    Det är söndag nu!! Har du testat @clemmentina? <3


    Tyvärr började jag blöda lite i torsdags och mer igår. Testet var negativt. Men vi har fått tid på Sahlgrenska nu.
  • Clemmentina
    Jagerika skrev 2020-02-16 14:09:43 följande:

    Nej fy vad ledsen jag blir :( skickar en cyberkram till dig <3 hade du några ägg i frysen?


    Tack vad gullig du är. Inga till frysen tyvärr utan det blir nya tag nu.
  • Clemmentina
    Jagerika skrev 2020-02-16 15:08:17 följande:

    För du gick privat nu va? Sahlgrenska är jättebra! Känner mig alltid så bra bemött där :) när ska du dit?


    Det verkar som jag har plussat nu trots tidigare negativa test och blödning. Otroligt rädd för utomkvedshavandeskap eller tidigt missfall.

  • Clemmentina
    Jagerika skrev 2020-02-17 08:41:48 följande:

    Men what!! Herregud grattis :D blir sååå glad för din skull!!! Men hur är blödningen nu då?


    Tack, vågar dock inte hoppas för mycket. Livrädd...är säkert kemisk eller tidigt missfall. Blöder ungefär som vid mens men något mindre.
  • Clemmentina
    Jagerika skrev 2020-02-17 15:40:29 följande:

    Min mamma hade mens som vanligt när hon väntade mig! Det kallas genombrottsblödning då, så det behöver verkligen inte betyda missfall <3 men prata med din klink om du är orolig!


    Om testet är positivt även imorgon ringer jag kliniken och kollar med dem. Hoppas på genombrottsblödning men ställer in mig på att det var ett tidigt missfall.
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet