• Anonym (paddy­)
    Äldre 1 Sep 15:18
    19703 visningar
    100 svar
    100
    19703

    Min sabos sexlust har dött totalt

    Jag och min sambo har 3 barn tillsammans. Vi har alltid haft ett bra sexliv, även om det blir mindre o mindre för varje barn(givetvis) så har fortfarande lusten mellan oss funnits.


    Men nu är yngsta barnet snart 3 och hennes lust är helt borta, och jag lider nåt ofantligt av det.


    Jag försöker förse henne med förutsättningarna för att lusten skall infinna sig.


    Till det bästa av min förmåga hjälper jag med städning, barnen, matlagning osv... precis som jag ska göra som den ene parten av ett förälder par... men hon hon blir helt enkelt aldrig kåt? Jag tar även hand om min hygien, håller mig i form...etc


    Jag har gjort klart för henne att jag vill inte ha hennes ?pitty sex?. Min potens fungerar inte om jag märker att hon bara ställer upp på sex, inte att hon egentligen vill.


    Vi har talat igenom detta ordentligt.


    Jag har förklarat för henne varför sex är så viktigt för mig. Jag har bara delat min säng med kvinnor jag älskat, sex är en central del av hur 2 människor som älskar varandra uttrycker sina känslor genom att dela det mest intima med varandra(enl mig personligen iaf). Att då nekas detta får mig att bli lite handikappad om dagarna. Jag kan inte tänka på annat än att få ha sex med henne, sexuell frustration är bara förnamnet. Mitt självförtroende blir rejält skadat av att känna att jag inte gör henne kåt.


    Med det sagt så har hon varit tydlig med att det är inte jag som är problemet, hon älskar mig. Mer än någonsin. Hon saknar inget av mig.  Hon är inte jättebekväm i sin egen kropp, men hur ovanligt är det hos 3barns föderskor? Samtidigt gör hon inte jättemycket åt det i sin livsstil, och jag älskar hennes kropp oavsett hur stor eller liten den är... så jag pressar inte ämnet.


    Av en eller annan anledning... så blir hon inte kåt bara?


    Jag undrar om det kan vara en medicinsk fråga?


    Hon visar väldigt många tecken som tyder på tidig klimakteriet(händer bara typ 1 av 10´000 35 åringar, men det händer?) både emotionella och fysiologiska.  Men hon vill inte kolla upp med läkaren.... så jag kan ju inte få det bekräftat. Tänker knappast tvinga henne till läkarvård hon inte vill ha för att jag är desperat att få göka med henne?


     


    Jag vet inte vad jag ska göra....


    Jag älskar henne, älskar familjen vi har tillsammans.


    Men att leva i ett sexlöst förhållande när det är så viktigt för mig känns som emotionell tortyr?


    Det bryter sakta men säkert ner mig som person.


    Polare har föreslagit allt fr att ?piffa till det? med en trekant till att jag skall skaffa en älskarinna som fyller upp behovet.


    Men de fattar inte den centrala poängen..... Jag behöver ha sex med henne, vi är överens sen länge att vi inte skall bjuda in andra i sängkammaren...det är inte för oss.


    Jag är inte intresserad av en älskarinna, det skulle inte vara annat än masturbation som jag ser det(det gör jag gott av i dagsläget, mer än jag är bekväm med att behöva göra)


    Men vad gör jag annars? Jag har inga andra förslag? Detta kan sluta hur illa som helst för mig känner jag om det fortgår ett par år till?

  • Svar på tråden Min sabos sexlust har dött totalt
  • Äldre 9 Sep 12:37
    #31
    Anonym (paddy) skrev 2018-09-03 18:44:31 följande:

    Fast attraktionen säger hon finns, kyssas o kramas o den mer "rumsrena" kontakten finns.

    Hon har bara inte det där, ja hur ska man förklara?...

    Som jag har det så är det ju aldrig en fråga om jag är sugen på sex med min partner. Hon e så pass jet i mina ögon så jag kan pippa på kommando om så behövs.

    Men för henne är det mer att hon älskar mig, hon tycker "jag är fin" som tjejer säger, hon har inga som helst reservationer att kyssas eller liknande.

    Men hon kommer inte längre än så?

    Hon får inte den där lusten att bubbla upp som en annan får. Spelar ingen roll scenariot.

    Vi sexa till det i helgen innan hon jobba. Jag fråga uttryckligen om hon ville o var sugen(jag vägrar vara killen som förpliktigar henne till sex) hon säger att det var hon.... Sexet var riktigt bra båda kommer i mål flera ggr osv.

    Dagen efter skickar jag ett meddelande till henne att det där var fint som snus, vi kan väl göra om det snart?

    Hon svarar "suck, jag ställde ju upp igår"

    Ser ni luckan?

    Sexet är bra när det sker....

    Men jag måste hamna i gråzoner till en daterapist för att få henne dit..... Och det tar knäcken på mig, känner mig smutsig o oönskad på nå vis?


    Låter väldigt märkligt att hon sa att hon "ställt upp" när hon njutit och kommit flera gånger. Samtidigt tycker jag personligen din kommentar var öken, särskilt under era omständigheter.

    Hon kanske inte vill ha sex lika ofta.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • Äldre 9 Sep 12:48
    #32
    Anonym (paddy) skrev 2018-09-04 10:51:36 följande:

    Det är precis den linjen jag tagit, i detalj lustigt nog?

    Men det har inte blivit bättre, vi har sex.... Men det kommer ofta fram att det är hon som gjort det av pliktkänsla, det får mig att känna som om ja gränsar in på att ha tvingat henne.... Det har jag uttryckligen sagt att jag inte vill.

    Att få närhet av henne är inte heller så enkelt, jag är väldigt storvuxen och genererar mycket värme, så hon tycker det är jobbigt att krama en värmepanna o bli alldeles svettig ????

    Kanske är nå fysiskt......vi får se antar jag.


    Det låter inte alls som ni gjort det "mamma till tre" pratar om, för då har man inte sex av plikt. Kravlös närhet och öppenhet och förståelse är något helt annat. Det är inte ens förenligt med pliktkänslor.

    Att du skulle bli så svettig av att kramas låter inte bra. Dessutom behöver ju inte närhet betyda att man ligger klistrade mot varandra. Man kan smeka varandra lätt över rygg, ben och kön. Blir inget svett alls.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • Äldre 9 Sep 12:54
    #33
    Anonym (SD 2018) skrev 2018-09-09 12:36:32 följande:

    Det är väl ett ganska självklart konstaterande. Nu handlar däremot ämnet om sex kopplat till relation, där är bekräftelse oerhört viktigt för att den ska vara hållbar.

    #förändringpåriktigt


    Ja bekräftelse är viktigt i en relation, men just att vilja ha sex kan ibland bero på kåthet...endast.

    Att man har en kvinnokropp är ju inte något märkvärdigt.

    Det kan saknas mycket i en realtion, men vissa män vill ha sex ändå.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • Anonym (SD 2018)
    Äldre 9 Sep 12:56
    #34
    New Dawn skrev 2018-09-09 12:54:07 följande:

    Ja bekräftelse är viktigt i en relation, men just att vilja ha sex kan ibland bero på kåthet...endast.

    Att man har en kvinnokropp är ju inte något märkvärdigt.

    Det kan saknas mycket i en realtion, men vissa män vill ha sex ändå.


    Sex enbart byggd på ren kåthet kommer över tid inte vara hållbar. Kärlek kräver mer än så, det är ansvarstagande, tillit, värme, respekt och mycket mer.

    #förändringpåriktigt
  • Äldre 9 Sep 13:14
    #35
    Anonym (SD 2018) skrev 2018-09-09 12:56:35 följande:

    Sex enbart byggd på ren kåthet kommer över tid inte vara hållbar. Kärlek kräver mer än så, det är ansvarstagande, tillit, värme, respekt och mycket mer.

    #förändringpåriktigt


    Relationer behöver inte BYGGA på kåthet, däremot kan vissa behålla kåthet trots att realtionen och kärleken brister. Det är mycket som avgör hur realtionen utvecklas och sex är en del i det som påverkas av flera andra saker.

    Att man börja ha sex för att man känner förväntan och plikt kan ibland förstöra lusten.

    Sexlivet ändras ofta med tiden och då måste man anpassa sig.

    För att kunna njuta måste man vara närvarande. Tex kan det vara oerhört skönt att bli smekt på kroppen, men om man känner att man "borde" bli kåt och att det inte funkar, så förlorar man både förmågan att njuta av beröringen... och bli kåt.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • Äldre 9 Sep 13:15
    #36

    *relationen*


    Anyone can hate. It costs to love.
  • Anonym (makt)
    Äldre 9 Sep 13:41
    #37

    Prova att vända på maktförhållandet hemma i stället. Just nu blir du ju bara utnyttjad för att "avlasta henne", vilket hon mycket väl vet om, på en undermedveten, nivå eftersom du ventilerat vad du tycker om bristen på sex.

    När det gått några dagar utan sex, gör inte ett skit för hennes räkning. Payment/sex up front är det som gäller.

  • Äldre 9 Sep 13:54
    #38
    Anonym (paddy) skrev 2018-09-08 23:01:05 följande:

    Vet vad du menar. 

    Jag kan inte heller föreställa mig att separera. Känslorna är ju vad de är. Jag vill inte ha någon annan, jag vill inte ha nå annat än det livet vi har byggt tillsammans.  

    Samtidigt så verkar det inte sjunka in för donnan hur viktigt sexet faktiskt är?

    Själv undrar jag hur de kan vara utan det? Hur kan de inte ens känna nostalgi till det sexlivet vi har haft?  Minnas hur bra sex är för oss som ett par?


    Låter trist sätt att se det "att det inte sjunker in för donnan hur viktigt sex är"

    Jag tror visst hon fattar hur viktigt sex är för dig. Du har ju berättat det såå mycket och hon har även haft sex för din skull, så nog fattar hon att hon är värdelös. Nog fattar hon att hon inte duger i dina ögon. Hon skulle säkert välja att bli kåt, precis som du vill, om hon kunde, men hon klarar det inte när hennes känslor och kroppsliga reaktioner inte accepteras.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • Äldre 9 Sep 14:16
    #39
    Anonym (makt) skrev 2018-09-09 13:41:21 följande:

    Prova att vända på maktförhållandet hemma i stället. Just nu blir du ju bara utnyttjad för att "avlasta henne", vilket hon mycket väl vet om, på en undermedveten, nivå eftersom du ventilerat vad du tycker om bristen på sex.

    När det gått några dagar utan sex, gör inte ett skit för hennes räkning. Payment/sex up front är det som gäller.


    Nu är det ju lika mycket mannens ansvar att städa, laga mat, ta hand om barn osv... Det är väl i så fall lika mycket hon som avlastar honom när HON gör dessa saker. Man kan ju se det som att hon "hjälper" honom med barnen.

    Så en man ska stimuleras med sex för att sköta barn och hem.... Blä
    Anyone can hate. It costs to love.
  • Anonym (Kvinn­a med varier­ande lust)
    Äldre 9 Sep 14:17
    #40
    +1

    Jag vet inte detta inlägg hjälper vare sig TS eller någon annan, men jag hoppas att det kan belysa något iaf. 

    Jag är en 45-årig kvinna så äldre än TS sambo. Men jag har haft varierande lust jämt skulle jag vilja säga. 


    Om något är jobbigt så minskar lusten direkt. För många kvinnor är det så att sex prioriteras bort först när något inte är riktigt ok. 


    När jag är stressad så försvinner lusten. När min man är lat så jag får dra hela lasset själv hemma så försvinner lusten. Är det tufft på jobbet så försvinner lusten. Mår jag inte bra i min kropp så försvinner lusten oavsett hur mycket min man älskar min kropp. 


    Jag trivs inte superbra med min kropp, men jag saknar inte sex så pass att jag ids göra nåt åt det heller. En gång gick ett helt år innan vi hade sex min man och jag. När jag väl sen kände lust blev han nästan utsliten på bara några dagar stackarn  


    För mig handlar det delvis om att jag har svårt att få orgasm, jag har också blivit bekväm och vill ha det överstökat bara (känns det som ibland). Det blir kladdigt och bökigt, sperman ska rinna ut ibland under flera dagar och lukta osv. 

    Samtidigt så älskar jag min man och vill gärna ha sex, men jag orkar helt enkelt inte alltid. Det finns annat i mitt liv som jag vill göra som jag prioriterar före sex. Jag har varit utbränd och då hade jag verkligen ingen sexlust, då gick all energi åt till att ens ta sig ur sängen och sköta sin hygien. 

    Annat som fått mig att tappa lusten är preventivmedel. Jag har nog testat allt som finns på marknaden utom p-plåster (pga känslig hy) och ALLA gör att min lust försvinner mer eller mindre. 

    Efter ett antal år får man jobba för att hålla attraktionen i gång i de allra flesta förhållandena. Gå på dejt, uppvakta varandra,  S E  varandra. 


    Boka in dejter, UTAN avsikt att det ska bli sex efteråt (tro mig, man märker sånt och det är bara stressande och otrevligt). Skaffa barnvakt och laga mat till henne, tappa upp ett bad lagom tills hon kommer hem från jobbet en fredag. Se till att huset är städat, att tvätten är tvättad osv. 


    Låt henne bada i fred, kanske med något gott att dricka medan du gör klart det sista för middagen, ha en varm handduk redo (värm i torktumlare eller på element) lägg undan mobilerna och prata med varandra, spela något spel kanske om ni gillar det. Kanske se en film ihop sen då du ger henne fotmassage och så lägger ni er, utan att du försöker med sex. Om det krävs får du tänka på något som verkligen gör dig avtänd. ;.) 

    Om du tror att hon ogillar sin kropp så ta initiativ till fysiska aktiviteter, promenader etc och köp inte hem onyttigheter. Då måste hon ta sig iväg till en affär om hon är sugen på något gott. 

Svar på tråden Min sabos sexlust har dött totalt