• Anonym (paddy)

    Min sabos sexlust har dött totalt

    Jag och min sambo har 3 barn tillsammans. Vi har alltid haft ett bra sexliv, även om det blir mindre o mindre för varje barn(givetvis) så har fortfarande lusten mellan oss funnits.


    Men nu är yngsta barnet snart 3 och hennes lust är helt borta, och jag lider nåt ofantligt av det.


    Jag försöker förse henne med förutsättningarna för att lusten skall infinna sig.


    Till det bästa av min förmåga hjälper jag med städning, barnen, matlagning osv... precis som jag ska göra som den ene parten av ett förälder par... men hon hon blir helt enkelt aldrig kåt? Jag tar även hand om min hygien, håller mig i form...etc


    Jag har gjort klart för henne att jag vill inte ha hennes ?pitty sex?. Min potens fungerar inte om jag märker att hon bara ställer upp på sex, inte att hon egentligen vill.


    Vi har talat igenom detta ordentligt.


    Jag har förklarat för henne varför sex är så viktigt för mig. Jag har bara delat min säng med kvinnor jag älskat, sex är en central del av hur 2 människor som älskar varandra uttrycker sina känslor genom att dela det mest intima med varandra(enl mig personligen iaf). Att då nekas detta får mig att bli lite handikappad om dagarna. Jag kan inte tänka på annat än att få ha sex med henne, sexuell frustration är bara förnamnet. Mitt självförtroende blir rejält skadat av att känna att jag inte gör henne kåt.


    Med det sagt så har hon varit tydlig med att det är inte jag som är problemet, hon älskar mig. Mer än någonsin. Hon saknar inget av mig.  Hon är inte jättebekväm i sin egen kropp, men hur ovanligt är det hos 3barns föderskor? Samtidigt gör hon inte jättemycket åt det i sin livsstil, och jag älskar hennes kropp oavsett hur stor eller liten den är... så jag pressar inte ämnet.


    Av en eller annan anledning... så blir hon inte kåt bara?


    Jag undrar om det kan vara en medicinsk fråga?


    Hon visar väldigt många tecken som tyder på tidig klimakteriet(händer bara typ 1 av 10´000 35 åringar, men det händer?) både emotionella och fysiologiska.  Men hon vill inte kolla upp med läkaren.... så jag kan ju inte få det bekräftat. Tänker knappast tvinga henne till läkarvård hon inte vill ha för att jag är desperat att få göka med henne?


     


    Jag vet inte vad jag ska göra....


    Jag älskar henne, älskar familjen vi har tillsammans.


    Men att leva i ett sexlöst förhållande när det är så viktigt för mig känns som emotionell tortyr?


    Det bryter sakta men säkert ner mig som person.


    Polare har föreslagit allt fr att ?piffa till det? med en trekant till att jag skall skaffa en älskarinna som fyller upp behovet.


    Men de fattar inte den centrala poängen..... Jag behöver ha sex med henne, vi är överens sen länge att vi inte skall bjuda in andra i sängkammaren...det är inte för oss.


    Jag är inte intresserad av en älskarinna, det skulle inte vara annat än masturbation som jag ser det(det gör jag gott av i dagsläget, mer än jag är bekväm med att behöva göra)


    Men vad gör jag annars? Jag har inga andra förslag? Detta kan sluta hur illa som helst för mig känner jag om det fortgår ett par år till?

  • Svar på tråden Min sabos sexlust har dött totalt
  • Anonym (nisse)
    riboflavin skrev 2018-09-04 05:37:17 följande:
    Här hade jag faktiskt slutat vara snäll och förstående, och istället blivit arg. Att köra en sån passive aggressive twist i efterhand när du egentligen gjort allt rätt är bara elakt rakt av.
    Undrar varför kvinnor är så elaka? Nån som vet?
  • Anonym (nisse)
    Anonym (paddy) skrev 2018-09-08 23:01:05 följande:
    Vet vad du menar. 
    Jag kan inte heller föreställa mig att separera. Känslorna är ju vad de är. Jag vill inte ha någon annan, jag vill inte ha nå annat än det livet vi har byggt tillsammans.  
    Samtidigt så verkar det inte sjunka in för donnan hur viktigt sexet faktiskt är?
    Själv undrar jag hur de kan vara utan det? Hur kan de inte ens känna nostalgi till det sexlivet vi har haft?  Minnas hur bra sex är för oss som ett par?
    Det jag inte fattar är deras totala likgiltighet inför problemet. Ni har ju ett väldigt bra liv i övrigt, som många andra. Dels riskerar hon att du omvärderar situationen och lämnar henne. Dels gör hon dig ledsen genom att agera likgiltigt. Hur kan man inte bry sig när man sårar den man lever med? Egoismen hos de flesta kvinnor verkar i det närmaste total.
  • Anonym (nisse)

    Det är svårt att inte dra på munnen åt alla fina "råd" från kvinnor i tråden.

    Mannen ska alltså ta ansvar för allt i hemmet och behandla kvinnan som prinsessan på ärten. Hur länge tror ni någon orkar hålla på så. De flesta gör faktiskt så gott de förmår. Sen menar ni att efter veckor, månader eller kanske år så får prinsessan plötsligt lust till sex? Då jävlar är det minsann självklart att mannen ifråga ska ställa upp på kommando.

  • Anonym (Kvinna med varierande lust)
    Anonym (hej) skrev 2018-09-09 21:11:45 följande:
    Om det där med att han knappt aldrig frågar hur din dag varit (knäppt!)- känner igen mig så starkt i att det alltid är jag som frågar först. Blev inspirerad, så ska nog prova ett experiment tror jag. Ska sluta fråga honom och se vad som händer :) Kanske något för dig att prova också? Ska bli intressant. Jag och min partner bor inte ihop än men det är alltid jag när vi ses som frågar hur han mår, hur dagen varit, hur han haft det osv. Ställer mer ingående frågor om detaljer om tex. jobbet osv. Ska se om jag kan bryta mönstret och se vad som händer. 

    Det har jag provat, utan resultat. Han blev lite mer lättstött och orolig men jag tror inte han vet varför ens. Dock har jag på senare tid börjat misstänka att han kan ha asperger. 


    Det är ju jättebra att du testar nu, innan ni flyttar ihop och på så vis (förhoppningsvis) bryter mönstret.  

  • Anonym (Kvinna med varierande lust)
    New Dawn skrev 2018-09-10 10:59:13 följande:
    Så intressant ni beskriver det (du och signaturen "kvinna med varierad lust" ) Jag känner också igen det. Jag minns att jag var tvungen att påminna om saker som var viktigt för mig i min förra realtion typ "ja, nu var det ju min första dag på jobbet". "i dag mår jag bättre om du undrar, så jag åker till jobbet i morgon". "jo, jag var ju och träffade min mamma efter hjärtinfarkten". Liksom att man måste starta igång frågorna. Hjälpa honom på traven att visa intresse. Det kommer naturligt i min nya relation och sådant betyder mycket. Tyvärr tror jag en hel del personer inte ser detta. Jag tror inte mitt ex såg detta. Han var inte medveten om att jag startade igång honom. Ändå blev inte frågorna så engagerade. Visst kan man glömma även viktiga saker, men när man verkligen älskar varandra VILL man veta hur den andre har det och då glömmer man sällan det. Saknas detta är det inte konstigt om sexlivet brister.

    Jag har en ganska självgående drift. Om jag inte fått orgasm behöver jag ha sex, få orgasm, men är inte relationen bra i grunden hjälper det inte att ha sex.
    Precis, här är det jag som är VD i familjen AB och den som får starta igång precis allt. Om jag börjar städa kommer han IBLAND och städar han med. Ska vi hitta på en aktivitet, då är det jag som får sköta logistiken. 

    Han kom tex en dag för kanske 6 månader sen och sa att han fått biobiljetter av sin chef som uppskattning så han och jag borde gå på bio. Ja, det låter trevligt svarade jag, men än har vi inte kommit iväg  

    Det jag märker är att när han tror att jag är på väg bort så kan han anstränga sig mer, men jag ska ju inte behöva låtsas vara så missnöjd att jag vill avsluta relationen för att han ska engagera sig tycker jag. 

    Det var ett tillfälle när jag börjat nytt jobb för några år sen och jag och en manlig kollega klickade direkt. Inte sexuellt utan som vänner. Då blev det ju så att jag pratade mycket om mitt nya jobb och då nämndes denna kollega så klart väldigt ofta. Han blev mer omtänksam och tog tag i saker hemma och jag var så klart överlycklig. Det pajade så att säga när han en dag frågade om mitt halsband, vem jag fått det ifrån, det hade han inte sett förut. 

    Jag berättade då att jag hittat det igen efter att det varit borta och att det var min studentgåva från farfar (nu bortgången sedan många år). Då blev han lättad och sa att han trott att jag fått det 'av nån annan man'. Oooooch så återgick det till det vanliga, att jag får sköta det mesta.  

    Just nu orkar jag inte ta tag i det, nytt jobb (igen haha) och en ny hobby så jag koncentrerar mig på det. 
  • Mimosa86
    Anonym (nisse) skrev 2018-09-11 01:47:37 följande:

    Det är svårt att inte dra på munnen åt alla fina "råd" från kvinnor i tråden.

    Mannen ska alltså ta ansvar för allt i hemmet och behandla kvinnan som prinsessan på ärten. Hur länge tror ni någon orkar hålla på så. De flesta gör faktiskt så gott de förmår. Sen menar ni att efter veckor, månader eller kanske år så får prinsessan plötsligt lust till sex? Då jävlar är det minsann självklart att mannen ifråga ska ställa upp på kommando.


    Vem och vart i alla dessa inlägg står det att TS ska ta allt ansvar i hemmet eller behandla henne som prinsessa? Vad alla uppmanar till är jämställdhet i hemmet och uppvaktande. De har tre barn, vilket ofta innebär mycket jobb vilket i sig innebär trötthet och stress som är det största hotet mot sexlusten.

    Frun har gått från att ha sexuell aptit till att inte vilja alls. Då får man ju ta reda på vad det beror på så att båda kan vidta förändring eller hitta en lösning. Sex är inget som kommer på beställning bara för att man är i en relation. En relation kräver jobb, massor av jobb.

    Du frågar hur man orkar det? Man orkar det om man gör det tillsammans och samarbetar.
  • Anonym (Sex utan kärlek)

    Det är ofta så det fungerar med lust och kåthet. Det går upp och ner och jag är helt övertygad om att vi är rätt många som behöver krydda upp sexlivet med andra personer än den vanliga partnern för att hålla lusten till den man är gift med vid liv.

    Ser det absolut inte som ett misslyckande att ha lite sex vid sidan om. Snarare som ett sätt att ta ansvar för sin egen lycka och mår jag bra har jag mer att ge till familjen. Självklart ser vi alla olika på sex och kärlek.

  • Anonym (nisse)
    Mimosa86 skrev 2018-09-11 06:55:43 följande:
    Vem och vart i alla dessa inlägg står det att TS ska ta allt ansvar i hemmet eller behandla henne som prinsessa? Vad alla uppmanar till är jämställdhet i hemmet och uppvaktande. De har tre barn, vilket ofta innebär mycket jobb vilket i sig innebär trötthet och stress som är det största hotet mot sexlusten.

    Frun har gått från att ha sexuell aptit till att inte vilja alls. Då får man ju ta reda på vad det beror på så att båda kan vidta förändring eller hitta en lösning. Sex är inget som kommer på beställning bara för att man är i en relation. En relation kräver jobb, massor av jobb.

    Du frågar hur man orkar det? Man orkar det om man gör det tillsammans och samarbetar.
    Just det. Tillsammans. Tror  du inte det är jobbigt även för mannen i en relation och tre barn. Nog kan män få skit för bristande matlagning, städning och tvättning. Att man hämtar och lämnar på dagis/skola. Skjutsar till samtliga aktiviteter. Tar hand om läxläsningen. Sköter nattningen. Sköter tomten, är fastighetsskötare. Ansvarar för renoveringar och al ekonomi. Inget av detta är värt ett smack.

    Ja, jag frågar vem som orkar behandla sin fru som en prisessa? Du tror inte att mannen någon gång skulle vilja bli uppvaktad? Eller kanske bara tillägnad en tanke, alltså en annan tanke än den hur dålig han är.


  • Anonym (P-piller)

    Kan det vara så att hon använder sig av något hormonellt preventivmedel?

    Jag själv är väldigt känslig för det och tappar all sexlust när jag har ätit tex p-piller, lusten kommer dock tillbaka så fort jag slutat med preventivmedlet

  • New  Dawn
    Anonym (nisse) skrev 2018-09-11 22:29:29 följande:

    Just det. Tillsammans. Tror  du inte det är jobbigt även för mannen i en relation och tre barn. Nog kan män få skit för bristande matlagning, städning och tvättning. Att man hämtar och lämnar på dagis/skola. Skjutsar till samtliga aktiviteter. Tar hand om läxläsningen. Sköter nattningen. Sköter tomten, är fastighetsskötare. Ansvarar för renoveringar och al ekonomi. Inget av detta är värt ett smack.

    Ja, jag frågar vem som orkar behandla sin fru som en prisessa? Du tror inte att mannen någon gång skulle vilja bli uppvaktad? Eller kanske bara tillägnad en tanke, alltså en annan tanke än den hur dålig han är.


    Ja, visst är det jobbigt för båda med barn och hushåll. Vi vet inte så mycket om det men han säger bla att han "hjälper til" och tar sin del.

    Det TS är missnöjd med är hennes sexlust. Han skriver egentligen bara om just det. Han vill inte heller att hon bara ska ställa upp. Olika skribenter här tar upp faktorer som påverkar sexlust, enligt deras erfarenhet. Bara för att TS och andra män inte påverkas av hushållsarbete hjälper ju inte de kvinnor som påverkas. Negativt.

    Vad menar du att hon ska göra, för att få sexlust? Att ge honom sex funkar ju inte.

    Han skriver att hans potens inte funkar om hon bara ställer upp.. Men tänk om hennes "potens" inte funkar när han hela tiden tjatar om att hon måste vara mer kåt och sugen och hur viktigt det är att hon verkligen ser till att bli det.

    Ingen, förutom du skriver om att kvinnan ska behandlas som en prinsessa. Ingen, förutom du, skriver om att mannen gör "allt". Men det är klart att det finns problem även som drabbar män.
    Anyone can hate. It costs to love.
Svar på tråden Min sabos sexlust har dött totalt