Forum Övrigt - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vi som blivit gravida efter IVF

  Lör 20 okt 2018 16:14 Läst 78101 gånger Totalt 3469 svar
  Visar endast inlägg av Seb81 - Visa alla inlägg
 • Lör 20 okt 2018 16:14 #866
  Mjbo skrev 2018-10-20 08:33:29 följande:

  Inatt vaknade jag av hemska smärtor i nedre delen av magen. Blev så himla rädd!! :( gick upp på toa och kissade och förberedde mig på det värsta, blod, när jag torkade mig.. men det var det inte.. Tog två Alvedon och la mig sen igen... Gör fortfarande liite molande ont Men inatt var det riktiga kramper. Hemskt va ont de gjorde.

  Någon som haft så??? Någon som vet vad det kan vara?! Så himla rädd nu :(

  Ja tänker att när livmodern växer så ska de inte göra såå ont. Så de måste ha vart nått annat? Eller?! :(


  Förstår din rädsla :( Men jag skulle gissa på att det är livmodern som växer eller dina tarmar. Bebben ligger väl inlindad i livmodern! Hoppas det har gått över?

  Kram
 • Sön 21 okt 2018 16:59 #873

  En fråga..... är det någon mer än jag som är extremt andfådd? Jag är i v 10 och blir sjukt andfådd bara av att ta på mig byxor, slänga in en tvätt eller bara gå till toan.... alltså nu menar jag så andfådd så att jag får stanna upp och ta djupa andetag...ska det verkligen vara så? Har aldrig haft så med mina 3 grabbar, inte så tidigt ialf.

 • Sön 21 okt 2018 17:01 #874
  Kallamakka skrev 2018-10-21 16:12:47 följande:

  Jaha. Firar att man är i vecka 13 med blod på pappret, känner mig lagom positiv för tillfället.

  Nej, det här var inte alls kul. :/


  Hej vännen!

  Du ska se att det inte är någon fara! Jag åkte in till akuten i fredags för blod (igen)... men det såg fint ut. Dina slemhinnor är sköra nu och livmodern växer.

  Är det mycket? Färskt? Ljusrosa, brunt eller knallrött?

  Jag börjar bli proffs på detta nu med blödningar...

  Mår du för dåligt så åk till akuten! Oro är inte heller bra <3
 • Ons 24 okt 2018 22:04 #924
  Ellencassandra skrev 2018-10-24 13:18:18 följande:

  Den levde <3 18mm! Fick även göra ul utanpå magen så det var kul! Hon kunde inte svara på varför det kom brunt. Gammalt blod. Hade sex i förrigår så kanske var därför? Var en grymt fin barnmorska och jag började gråta. Hoppas det håller i sig nu <3 tack för stöd!!


  Visst är det en härlig känsla, vad glad jag blir!! Var inne på akuten senast i fredags... började blöda igen. Men då såg vi lilla myran leva! Förstår din oro, man blir helt förstörd!! Hoppas du inte blöder mer nu. Om jag vore dig så skulle jag vara försiktig med sex ett litet tag. Lycka till!
 • Fre 26 okt 2018 13:19 #959
  Mjbo skrev 2018-10-25 12:59:24 följande:

  Är det bara jag som är i princip symptomfri?! Kissar inte längre på nätterna, somnar inte i soffan på kvällarna.. och jag känner mig inte som en zombie längre.

  Såå nervös att nått är fel.. :( Googlat massor såklart.. Men det ger ingenting. Vissa säger att de va början på deras missfall (och även mitt eget förra året).. Och vissa säger att det kallas spökveckorna. Att det är vanligt i dessa veckor.. 

  Men hur är det för ER? Är det någon som tappat sina symptom?! :( 


  Samma här.... är inte alla trött längre och illamåendet förstan på dag 10+0.... kännt väldigt mycket där nere dock, men idag inte lika mycket... molvärk, blir hård om jag anstränger mog för mycket och i några dagar har det ilat ner i musen & ut på musbenet. Men annars känner jag knappt nått, förutom brösten som är ömma och gör as ont att sova på. Har oxå hört att det är spökveckorna nu! Hoppas det inte är någon fara med våra små <3
 • Fre 26 okt 2018 13:25 #960
  Ellencassandra skrev 2018-10-26 12:33:50 följande:

  Jag har vilat nu två dagar å då har det knappt kommit nå brunt men idag var jag tvungen å hämta paket å handla hem mat så bar tungt å gick upp för några backar så var helt slut när jag kom hem å då hade det kommit ganska mycket brunt i trosan med typ smala bruna trådar (ursäkta info) men känns som att så fort jag anstränger mig så kommer det mer. Och jag är så orolig över å börja jobba på måndag igen för har ju ett väldigt tungt jobb :/

  Vet inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig väldigt skör just nu. Vet inte vart jag ska vända mig. Försökte ringa bm men det var många som ringde så försök senare igen fick jag höra.. :/ har ni fått nåt direkt nr till er barnmorska eller ringer ni direkt till kliniken? Har bara nr till själva receptionen..


  Vad sa läkaren till dig? Till mig sa de nu att jag ska ligga typ platt och inte lyfta ett dugg. I går grejade jag hemma, plockade lite och så... på em/kvällen var livmodern som em hård sten... sammandragningar kändes det som. Inte alls bra, blev rädd för blödningar igen.... så jag tycker du ska vila vila vila så mycket du kan. Du har säkert sköra slemhinnor. Och brunt betyder gammalt blod så det ligger nog bara kvar lite som kroppen vill ha ut!
 • Mån 29 okt 2018 11:13 #990
  Mjbo skrev 2018-10-29 10:53:09 följande:

  Tack snälla för dina tanka och dina ord. Så himla nervös. Förbereder mig på det värsta, men ändå inte. Jag vill bara spola fram tiden. Men snart så. Jag återkommer när jag har varit där.

  Hoppas du har haft en bra helg, och får en fantastisk måndag! 


  Fy jag lider med dig :( När ska du dit? Alla styrke kramar till er och hoppas att ni går därifrån lyckliga <3
 • Mån 29 okt 2018 11:17 #991
  Mjbo skrev 2018-10-28 14:14:30 följande:

  Önskar oxå det. Men det krävs ju sååå mycket tid , psyke och ork, och även pengar i vissa fall..

  Jag har tid imorgon för ul kl 13.30. Ringde in i fredags pga mina smärtor i magen som går och kommer. Nu va de dock ett par dagar sedan jag kände några smärtor, snart en vecka..

  De bruna flygningarna har avtagit nu, och nu är det i vanlig färg igen, känns skönt, men oroande ändå såklart över hela situationen.

  Men som sagt har en tid imorgon kl 13.30 Så jag väntar till dess men börjar sakta men säkert intala mig själv att det kommer visa det värsta tyvärr. Jag har inte oddsen på min sida om man säger så :(


  Nu såg jag tiden! Håller allt som går!

  Vad är det för smärtor du har? Jag har haft ilinigar och hugg nu i vecka ca, till & från. Obehagligt faktiskt. Häromdagen nös jag så att det hände nått med ligamenten tror jag.... fick sjukt ont en stund efteråt. Huggen och ilningarna har varit borta någon dag men i dag kom de tillbaka....
 • Mån 29 okt 2018 12:43 #995
  Mjbo skrev 2018-10-29 12:03:53 följande:

  Ja, de som du beskriver känner jag oxå till och från, det är nog ligamenten som drar om ja förstått de rätt, så det är nog ingen fara.

  Nös i morse senast och kände samma. Eller när man vänder sig snabbt om i sängen kan de bli så för mig oxå :)

  De smärtorna jag hade för en vecka sen var riktigt intensiva, låg i fosterställning i sängen vaken nattetid och trodde jag skulle explodera. Så de va något annat, ingen aning om vad det var.

  Tack för tummarna! Jag hör av mig i gruppen när det är klart. Sååå nervös :(


  Ja men precis, så får jag med... när jag vänder mig. Ja ok, fy... förhoppningsvis så var det bara tarmarna! Jag är ocå nervös eftersom många av mina symtom har försvunnit. Brösten är fortfarande ömma och stora. Men det är typ det enda.

  Jag tänker massa goda tankar till er! Vi hörs sen! Kram
 • Mån 29 okt 2018 15:34 #1007
  Mjbo skrev 2018-10-29 13:20:31 följande:

  Mina symtom är oxå HELT borta. Inte ett ända kvar sedan ca en vecka tillbaka.. Så läskigt... förutom mina stora bröst, men dom gör inte ont alls längre, bara stora som hus... ;)

  Jag håller tummarna för oss båda två att det inte gör nått att man tappar symptomen..

  Jag sitter i väntrummet nu hos gyn. Håll tummarna! Vet inte hur man ska kunna överleva om den lille inte lever, orkar inte med det ännu en gång:( :(


  Hur har det gått hjärtat? <3
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll