Inlägg från: Seb81 |Visa alla inlägg
  • Seb81

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Mjbo skrev 2018-09-19 20:18:40 följande:

    Tur de är höst iallafall så de är helt normalt med stora mys koftor trotts att man annars bär tighta tunnare kläder ;)

    Har pratat med mvc idag iallafall, hade hälsosamtal på telefon och fick en tid till efter ul för inskrivningsamtal :)


    Ja tur är det!!

    Å vad mysigt! När ska du på ul? Vilken vecka är du i då?
  • Seb81
    LillaAw skrev 2018-09-19 20:23:30 följande:

    Tack för er pepp <3 det har inte kommit något mer rosa/blod sedan vid lunch idag. Tog kvällens Lutinus och då va det inget på pinnen igen. Men är på Ruvardag 11 och det va då jag brukar få mens så känns typiskt. Kanske kommer igång inatt eller imorgon. Min mens brukar dock dra igång ganska omgående efter jag fått bruna flytningar.

    Kanske annorlunda när ett embryo har fäst.

    Har precis som många av er molvärk i just ländryggen och som ett bälte runt mage/rygg och har haft senaste ruvardagarna.


    Åh vad skönt att höra! Nej nu säger jag stopp, nu får det inte komma mera för dig & absolut inte heller någon annahär i gruppen! Nu är det vår tur <3

    Verkar som de flesta har samma, som du säger som ett bälte mage/rygg. Låter som ett bra tecken tycker jag! <3
  • Seb81
    Mjbo skrev 2018-09-19 21:29:03 följande:

    Den 8/10 ska jag på ul :) dudå? Har du något inbokat än?


    Men gud... så trög jag är haha. Det är ju vi som har bf 26/10, ul 8/10 & är i v 4+3...haha.

    Vi ska ju följas åt ju! Så häftigt att vi är exakt samma! :D
  • Seb81
    Inalina skrev 2018-09-19 23:09:12 följande:

    Oj att dina bröst växer så, mina är väldigt små så tar tacksamt emot något storlek extra :) nej inget vidare kissnödighet här ännu ;) lite konstig bubblig mage o ont på märkliga ställen i ryggen - blir spännande att se vad kroppen hittar på...


    Haha ja! Får hoppas att de inte blir för stora, knte roligt... men som sagt, jag ska inte klaga för nått nu haha!

    Ok, vad skönt. Jag nojar mig att jag inte kissar för ofta... men då vet jag. Då är vi på samma stadie vilket lugnar mig mycket!
  • Seb81
    Mjbo skrev 2018-09-20 06:22:11 följande:

    Haha ja just ja! Ja de är inte lätt att komma ihåg allting;) fast bf har vi 25/5, inte 25/10 ;)


    Haha, precis! Man blir ju helt snurrig här!

    Haha, om det ändå hade varit den 25/10 haha, tänk när vi är så nära!! Åååååå<3
  • Seb81

    Hej tjejer!

    Idag känner jag inte mig det minsta gravid förutom ont i bröna. Vad konstigt det är att ena dagen känna sig super gravid & ena dagen inget.... man blir ju så jävla nervös! Tycker dock mina bröst är mindre ömma idag... så nu är jag ju aaaas nojjig!!!!! Nån mer som känner så?

  • Seb81
    Inalina skrev 2018-09-21 13:56:30 följande:

    Verkar vara 'nojje-fredag' för de flesta av oss idag  tiden fram till VUL är ju MYCKET jobbigare än ruvartiden tycker jag som anina nämnde också! man vill liksom göra precis allt för att den lilla ska stanna kvar - men egentligen kan man inte göra NÅGONTING.. jag går mest o smyghoppas att mina bröst också ska börja växa...det vore nåt - både för mig o mannen 


    Tar tillbaka det där med bröna... de har värkt & gör as ont hela dagen haha. Men jag är pigg idag vilket jag inte varit på säkert en vecka.

    Sen kan jag ju inte sova, vaknar as tidigt varje morgon.. vroder & vänder på mig haha. Måste ju vara alla hormoner som ställer till det?

    Men ja, man oroar sig heeeeeela tiden & ja, man kan verkligen inte göra ett skit för att den lilla ska vara kvar. Är det ett friskt barn så stannar den kvar.

    Men har du inga som helst symptom?

    Haha ja, min sambo ääääälskar mina bröst haha... men han kan ju knappt ta i dem för att de är så ömma! Haha.
  • Seb81
    Kallamakka skrev 2018-09-21 19:39:47 följande:

    Hej!

    Typ alla mina symptom har varit borta hela veckan, om jag klämmer på brösten så gör de ont. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte noja, tiden får utvisa hur det blir och fram tills dess så är jag gravid!

    Dessutom såg jag ju på ultraljudet igår att allt är tipp topp, så nej - noja inte, njut. För jag tror vi får tillbaka det senare.. Hehe ;D


    Jag loooovar att jag ska njuta!! Njuter för fulla muggar oxå såklart! Så avis på dig att du fått se ditt lilla pyre, längtar så jävla mycket dit!!

    Ha en mysig kväll! Kramis
  • Seb81
    LillaAw skrev 2018-09-21 18:55:47 följande:

    Var det någon mer här i tråden som haft rosa flytningar? Hade det idag igen och blev direkt såå orolig. Så orolig att jag genast sprang och köpte ett nytt digitalt test. Det har nu ökat från gravid 1-2 veckor till 2-3 veckor. Så hcg verkar öka iaf :/ V4+2 nu.


    Nej inte jag. Men fy, det vill man inte ha. Men som sagt, du kanske ska ha din mens nu vanliga fall? Med min första blödde jag i 3 månader.... jag var 17 år & trodde jag hade mens. Sen när mensen knte dök upp 4 månaden tänkte ja, äh den kommer snart eftersom jag nyss bytt p piller. Sen v 20+1 hade min mens inte kommit & där inne i magen låg min första pojke <3 Det var en skräck upplevelser men det tog en dag & sen älskade vi han varje dag som gick!! Han hinner fylla 20 nu innan denna lilla myra i magen kommer ut!! Sen med min tredje blödde jag jätte mycket med i v 8. Åkte till gyn & visst... där låg en liten med tickande hjärta. Blödningar är mycket vanliga, men extremt skrämmande!!

    Vad skönt att det visade 2-3 v.... jag vågar mig inte på ett sådant test nu... rädd att det ska visa v 1-2... men tog ett gravtest i morse & det är fortfarande lika starkt streck som det andra strecket.. vilket jag hoppas är bra!

    Hur mår du?
  • Seb81
    Inalina skrev 2018-09-23 00:55:27 följande:

    Hej alla.. fick mensvärk när jag satt på en middag ikväll och när jag gick på toa hade det kommit en brun flytning :( är så jäkla rädd nu att detta är början på ett mf.. orkar inte tänka och vill bara att det ska försvinna så jag kan få fortsätta vara gravid!!! Blir så jäkla ledsen om det inte går vägen denna gången heller när man precis börjat vänja sig vid tanken.. är i v 6 (5+2 idag) vet att det är tidigt men denna gången skulle det ju få vara min tur. Tänker behålla hoppet och se vad som händer. Ta hand om er där ute- usch vilken pärs detta är :( kram


    Hej vännen!!

    Jag har oxå få mer mensvärk som är konstant nu och i morse kom en liten ljus gul/brun flytning.... så jävla as rädd så jag tror jag går av. Hur har det gått för dig??? Fan vad rädd jag blir nu... det ska ju vara vår tur nu <3

    Åkte i all hast i väg för att köpa gravtest, det visade 3+ men det har väl ingen betydelse lm myran väljer att komma ut :(

    Hur går det??
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF