Inlägg från: Inalina |Visa alla inlägg
  • Inalina

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Mjbo skrev 2018-10-11 15:18:56 följande:

    Nu får man för alla gånger man sagt att man önskar man hade mer symptom. Det har verkligen smällt till sen en vecka tillbaka ungefär.

    Här kommer mina.. är idag i 7+1.

    Mardrömmar. Jisses vilka mardrömmar. Vaknar kl 03 varje natt och i princip gråter. Så hemska och verkliga.

    Luktsinnet. ALLT luktar äckligt. Fy tusan. Stekt smör, jag döör. Så vidrigt. Och det mesta luktar sååå äckligt!!

    Illamående kommer och går. Så fort jag inte äter. Tyvärr. Kommer väl sluta med en viktuppgång på 30 kilo om det fortsätter såhär :o

    Trött. Oj. Så. Trööött. Känns som jag vill leva i soffan förevigt... så trött i både huvudet och kroppen. Helt slut inifrån och ut.

    Så det det ut för mig nu. Hur går det för er med symptomen? Kräks ni ikapp allihopa? :p


    åh jag som tänkte att du var en av de lyckliga som skulle slippa illamåendet - tydligen inte! Flört är i v 7+6 idag och mår rätt risigt faktiskt.

    allmän sjukdomskänsla, illamående vid tanken på mat (och i prinicp hela tiden) men mår inte illa när jag äter i alla fall. också sjukt trött vissa stunder så det känns som grus i ögonen. konstant lite yr/huvudvärk så känns som att jag går runt i ett töcken. Inga mardrömmar ialla fall, haleluja...;)

    känner också att viktuppgången förmodligen kommer komma då jag inte tränar på samma sätt längre (lite frisk luft får mig tyvärr inte att må bättre heller..)

    har du nåt tips på lite nyttigare snacks som också är gott? Läser att man inte ska försöka äta för mkt gluten etc - har börjat frossa lite i kiwi och clementiner vilket känns lite bättre i alla fall :)

    Kram!! och hoppas inte det blir värre! Har inte kräkts här och ber att få slippa det då det är en av mina värsta farhågor.
  • Inalina
    LillaAw skrev 2018-10-11 16:35:31 följande:

    Hej! Nu är ultraljudet klart och vi såg en liten böna på lite mer än 1 cm med ett hjärta som tickade på fint. Är så lättad och hoppas kunna börja njuta mer av att vara gravid. Läkaren sa dessutom att har man sett ett hjärta slå så minskar risken för missfall drastiskt till bara nån enstaka procent. Det var skönt att höra! <3 :)


    Stort grattis vad härligt!!! <3 hoppas du kan njuta lite nu när man vet att den finns där o mår bra!
  • Inalina
    Seb81 skrev 2018-10-11 20:37:31 följande:

    Vi har bestämt oss för nipt oxå, hur spännande är inte det då! <3

    Från v 9+0 säger du, där jag ska boka in står det 10+0. Har du frågat kliniken om det? Jag kommer få betala ca 5000kr, men det är det så värt!! Plus att man får veta könet oxå, alltså jag dör av spänning!!


    Men så kul!! Jag fick tid 1 nov (känns ju som en evighet..) åh då får vi verkligen följa varandras steg med kön också jätteroligt! Vi får betala 8500kr.. är ju skitmkt men så är det här i Schweiz jaja... visst har du barn sen tidigare har jag för mig? Flicka eller pojke?

    Detta är vår första..
  • Inalina
    anina skrev 2018-10-11 22:24:12 följande:

    Hej tjejer.

    Jag bukar läsa det ni skriver. Idag har jag varit för dålig för att ens kolla telefonen. Jag är så matt i kroppen och det kryper under huden så kan knappt ta mig till toaletten. Känns inte som att det här är normalt längre. Sambon får köra mig till vc imorgon så jag får ta prover, har ju inte inskrivningen förren om 2 veckor. Plus trötthet, vill sova mycket, och så detta hemska illamående 24/7 (men det är väl mer normalt). Jag orkar inte detta längre, jag mår så dåligt så jag vill hoppa från balkongen. Hoppas de hittar nåt ofarligt fel imorgon som de kan medicinera.


    hej vännen,
    jag kan riktigt tänka mig hur dåligt du mår din stackare :( någonting måste det ju gå att göra åt det - bra att ni kollar upp det. nä normalt tror jag inte heller att det är - men inte helt ovanligt heller tyvärr.
    jag har ju samma känsla men inte lika illa som du (jag klarar ju av att ta mig ur sängen - mår ofta lite bättre om jag faktiskt kommer upp istället för att ligga kvar) - man vill bara krypa ur sin egen kropp och vara sitt gamla jag igen med lite positiv energi och inte med ett konstant illamående och sjukdomskänsla.

    jag hoppas du får någon hjälp, berätta hur det går, kramHjärta
      
  • Inalina

    Jahapp då har man vart och smällt i sig en meal från Burger King till lunch igenSkäms det var underbart gott och jag skulle kunna smocka i mig 3 hamburgare till känns det som. (drack i alla fall vatten till)...

    kiwi o clementinerna äter jag mellan mina frosserier..... låg och tänkte på kebab igår när jag skulle sova och då hade jag precis ätit en stor god middag... hoppas detta försvinner snart och att jag får cravings efter sallad istället som brukar vara min lunch i vanliga fall!Skrikandes

  • Inalina
    Seb81 skrev 2018-10-12 14:55:29 följande:
    Men då gör du testen i v 9+ eller 10+?

    Jaaaa så spännande! Klart vi följs åt :)

    Ja kag har 3 pojkar, så en tjej hade varit riktigt kul... men bara jag får ett frisk barn så spelar det ingen roll vad det är! <3

    Längtar så jag spricker!!
    v 10+ blir det då för mig. är nog säkrast den veckan.

    suck, nu när jag var på toa kom det lite färskt blod när jag torkade mig. att man aldrig kan få slappna av... orkar inte göra nåt åt det just nu - får se på vilken nivå oron är om några timmar istället. Vet ju att du råkade ut för samma så hoppas på det bästaHjärta sitter på jobbet o försöker fokusera - jätteenkelt..
  • Inalina
    Mjbo skrev 2018-10-12 13:42:13 följande:

    haha! Jag vet hur du känner!! jag är precis lika, tyvärr! :P Men, en sak du borde prova smaska på är vindruvor.. har med mig en burk med vindruvor och smaskar på detta lite under hela dagen vid kontoret, det resulterar i att illamåendet håller sig borta, samt att man inte är lika extremt hungrig på lunchen, så man tyglar sig lite ;) 

    Annars kan du ju lugna dig med att det är fredag idag, det gör det hela lite mer okej iallafall ;) 
    Kram på dig och hoppas du får en trevlig helg! Vilken dag skulle svärmor komma? 
    Vi ska åka iväg denna helg med. Det låter som vi inte gör nått annat än är ute och reser, haha :P Men det gör att denna helg kommer swischa förbi och sen är det snart onsdag och UL igen :D längtar sååå <3 


    Tack för tipset :) har inte hittat några riktigt bra druvor på senaste - är väldigt 'picky' när det gäller vindruvor, de måste vara kärnfria och tokgröna ;) 

    svärmor kom igår och jag berättade för både henne, min mamma och min syster om graviditeten igår :) alla blev såklart jätteglada! 
    dock har jag precis fått en blödning här på jobbet - vågar inte gå till toan igen o kolla om det kommit mer men hoppas det bara är känsliga slemhinnor eller nåt sånt!! Skäms 
    hoppas du får njuta av din helg -  ni gör helt rätt som hittar på massa saker Solig
  • Inalina
    Mjbo skrev 2018-10-12 18:17:24 följande:

    Åh va roligt, kul att du berättade för dem! :)

    Förstår din oro med blödningen, jag skulle flippat ur tror ja om ja såg blod, även om de är sååå vanligt, jag vet ju det. Så jag hoppas du har bättre nerver än mig, och får en bra helg :)


    Ja på nåt sätt känns det som att jag var nere på botten förra helgen och då visade det sig att allt ändå var ok så jag verkar lyckas att inte oroa mig så sjukt mkt denna gången TROTS blödning.

    Det har kommit bruna flytningar sedan dess och har inte ont i magen eller så. Tänker avvakta och se och ev bokar jag en tid för vul nästa vecka om flytningarna fortsätter. Orkar inte mer drama som ändå inte tjänar någonting till. Denna gången tror jag faktiskt att det är bra med grodan ändå. Märkligt kanske men jag fick även näsblod idag så jag tror verkligen det har med känsliga slemhinnor att göra eller så. Kram <3
  • Inalina
    anina skrev 2018-10-12 19:52:17 följande:

    Hur går det med blödningen? Har det kommit mer?


    Tack för omtanken, jag har inte blödit mer färskt blod och det kommer inget i toaletten men fortfarande bruna flytningar. Hoppas det avtar helt så jag kan bara slappna av i helgen.

    Gillar tanken på att ha gurka som craving förresten!! Kanske ska testa att trycka i mig ett par gurkor om dagen- låter faktiskt ganska gott :)

    Hoppas du får en bra helg och att du mår bättre snart <3
  • Inalina
    Seb81 skrev 2018-10-12 21:11:24 följande:

    Men nej!! Hur går det? Fick ocå en blödning när jag torkade mig förut... har inte kommit något mer! Är så trött på att gå på tårna nu alltså. Vill bara njuta. Hann njuta 2 dagar utan bruna flytningar. Nu mensvärk och tidigare idag rosa på pappret. Men pratad emed gyn, de sa att det är nog mina slemhinnor eftersom det inte kom från myran när de kollade på vul. De hittade inte vart blödningen kom i från heller. Jag får väl lita på dom. :/

    Ja 10+ är nog säkrast! Längtar så jag dör dit :) :) :)

    Oppas dit

    Hoppas du mår bra!!


    Ja jag försöker trösta mig lite med att du och fler blöder under graviditeten, jag tar ju även blodförtunnande sprutor så kanske får jag lättare blödningar då också.

    Jag mår bra annars- kommer bara lite brunt nu och hoppas det är över med drama för denna gången. Kram och hoppas dina flytningar också försvinner <3
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF