Inlägg från: Mjbo |Visa alla inlägg
  • Mjbo

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Saner skrev 2018-09-19 12:11:49 följande:

    Hihi äntligen hittade jag er i denna nya grupp. Så kul. Jag har VUL om en vecka. Galet nervös. Hoppas så det är positivt besked.


    Åh va kul! Vilken vecka är du i då?


    Förstår att du är nervös.. Ja är också nervös och jag har inte ultraljud fören om 2 1/2 vecka! en eeeevighet tills dess.. :( 

  • Mjbo
    Saner skrev 2018-09-19 13:30:42 följande:
    Ja vet ej om ja räknat rätt men går in i vecka 9 imorgon. Tror jag hehe. Skrev i en sån app när sista mensen var. Så vet ej. Gjorde ett FET så då satte den in embryot 6 dagar efter ÄL.

    okej, ja så gjorde jag med, ett FET 6 dagar efter ÄL..


    Fast jag räknade på ÄL, men de va fel tydligen :P så ja fick min korrekta dag av kliniken igår när ja ringde och meddelade mitt positiva besked. Då sa dom att ja va i 4+2.. Så idag är de 4+3 :) 

    Ska på ul i vecka 8.. så tre veckors lång väntan kvar :P 

  • Mjbo
    LillaAw skrev 2018-09-19 14:56:07 följande:

    Någon av er som fått rosa på Lutinuspinnen men ändå gått bra? Fick det idag. Det Lutinus som kom ut va typ rosafärgat. Är det kört? Fick min mens den här dagen första misslyckade ivfet. Är rädd och ledsen. Jag som var så glad att äntligen fått mitt plus efter två år :(


    Jag har aldrig fått det, men har läst om jäätte många som fått det. Speciellt om du använder lutinus "pinnen".. Den är så hård och kan göra "rispor" inuti. Samt att lutinusen överlag (varesig man använder pinne eller inte) gör att man kan blöda.
    MEN! Jag förstår din oro, hade blivit sååå orolig jag med. Försök prata med någon som kan lugna dig, eller försök göra ett hcg test för att se hur du står till. 
  • Mjbo
    LillaAw skrev 2018-09-19 15:21:37 följande:

    Jag har en dålig känsla i kroppen. Mina bröst känns inte spända längre. Ska ta en varm dusch nu. Började blöda den här dagen med ivf1 men då hade vi inte fått positivt test som den här gången. Det syns fortfarande två streck men hade kissat en timme innan så det va väldigt ljust urin. Orkar inte ett missfall.


    Nej fy, jag lider med dig. Förstår din oro helt klart. Jag hoppas verkligen din känsla är fel. All styrka <3
  • Mjbo
    Inalina skrev 2018-09-19 19:00:28 följande:

    Hej! fick svar på mitt blodprov på HCG från i måndags - och det låg på 999.. inte blev jag mkt klokare av det. Visst är det ingen annan här som tagit HCG prov? (min klinik i Prag ville att jag skulle göra det för att 'bekräfta' graviditet...) men de har inte svarat på mitt mail så vet inte vad ett bra värde är 

    man måste nog ta ett till blodprov några dagar senare för att se att det fördubblas som det ska.. men det är jag ju inte sugen på - tycker det gör ont 


    Ingen aning heller tyvärr om hcg värdet, men de borde väl Google kunna ;)
  • Mjbo
    Seb81 skrev 2018-09-19 18:28:16 följande:

    Hej tjejer!

    Alltså... nu på em blev jag så svullen i magen... känns som en enda stor brakfis som vill ut. Ska det vara så? Hahaha någon mer som känner så? Bubblar & har sig!

    Hur många har lite smått värk i ländryggen & nedre delen av magen? Haft så hela tiden, vet att det är normalt. Men jag har oftast mer ?ont? på kvällen. Har ni så med?


    Jag är som ja skrivit förut oxå sjukt svullen. Känns som ja gått upp 10 kilo ungefär, även om ja såklart inte har det, så är det den känslan i magen. Sååå svullen och värker/moler i mage och ländrygg. Inte hela tiden men större delen av dagarna iallafall.

    Nästan så de känns som att folk ska se redan, jag är smal annars och bär ofta tighta tröjor och byxor, men nu är de mest stora koftor som gäller med så svullen mage haha :)
  • Mjbo
    Seb81 skrev 2018-09-19 20:12:03 följande:

    Alltså så är det verkligen för mig oxå. Magen har svällt enormt påvars två dagar. Värken i magen & ryggen har varit där hela tiden mer eller mindre. Men de se senaste två kvällarna känner jag till & med pulsen på ryggen när jag ligger ner haha!

    Ja, samma här. Känns som jag gått upp massa redan! Men det är ju som tur är helt normalt.


    Tur de är höst iallafall så de är helt normalt med stora mys koftor trotts att man annars bär tighta tunnare kläder ;)

    Har pratat med mvc idag iallafall, hade hälsosamtal på telefon och fick en tid till efter ul för inskrivningsamtal :)
  • Mjbo
    LillaAw skrev 2018-09-19 20:23:30 följande:

    Tack för er pepp <3 det har inte kommit något mer rosa/blod sedan vid lunch idag. Tog kvällens Lutinus och då va det inget på pinnen igen. Men är på Ruvardag 11 och det va då jag brukar få mens så känns typiskt. Kanske kommer igång inatt eller imorgon. Min mens brukar dock dra igång ganska omgående efter jag fått bruna flytningar.

    Kanske annorlunda när ett embryo har fäst.

    Har precis som många av er molvärk i just ländryggen och som ett bälte runt mage/rygg och har haft senaste ruvardagarna.


    Har det inte kommit något mer alltså? Då är det ju jätte bra <3
  • Mjbo
    Seb81 skrev 2018-09-19 20:52:08 följande:

    Ja tur är det!!

    Å vad mysigt! När ska du på ul? Vilken vecka är du i då?


    Den 8/10 ska jag på ul :) dudå? Har du något inbokat än?
  • Mjbo
    LillaAw skrev 2018-09-19 20:41:51 följande:

    Ja fick upp hoppet lite igen. De va verkligen inte mycket. Om man inte tittade noga hade man inte sett. Men ni som tar Lutinus vet säkert att det mindre trevligt "kommer ut" i bindan. Det var när jag såg där som det va ljusrosa/beige nyans. Inte klart blod. Sen inget mer. Ville så gärna att lillpricken ska stanna kvar och växa.


    Okej, det låter ju faktiskt helt normalt, men jag förstår dig verkligen. Hade reagerat precis likadant. Hoppas det fortsätter hålla sig borta:)

    Hade du något ul inbokat eller hur va de?
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF