• WanderChild

    BIM 29/9 med Rosenrot

    NiMi12 skrev 2018-09-14 12:12:51 följande:

    Ja men då ska jag börja tempa imorgon redan :)

    Behöver jag någon speciell termometer? Jag har en digital hemma, den använder man i örat.

    Samma tid varje morgon eller när man vaknar? Jag sover ju lite längre på helgerna än på vardagarna ;)

    Det var därför jag var seg med att beställa nya cb tester. Jag trodde äl skulle komma redan cd13 och jag hade ju tester till det datumet. Men insåg på morgonen med en förbenad blinkande gubbe att det var lika bra att beställa hem fler. De kom på onsdagen och då testade jag em istället för morgon bara för att se. Cb ska man ju ta på morgonen säger de som vet.

    Jag hoppas du har beställt hem i onödan :D


    Bara att sätta igång! :) Det sägs att man ska använda en fancy med 2 decimaler men jag använder en vanlig med en decimal för munnen o den funkar bra! Dock avråder alla från att använda en sån till örat... Samma tid varje morgon sägs vara viktigt, jag vaknar alltid till vid 6.30-7 så på lediga dagar tempar jag då o sen somnar om. Har tagit senare några dagar under förra cykeln men eftersom min äl va hemskt sen o min temp hoppade upp o ner pga det då (se bilden tidigare) så vet jag inte hur mkt tiden påverkar. Ibland har jag vaknat vid 5.30-6 o varit kissnödig, då har jag tempat innan jag klivit upp o sen igen vid 6.30-7 men tempen verkar inte ha påverkats av toabesöket då den hållit sig. I morse hade jag dock en dipp på -0,3 grader före/efter toabesök vid 6.30 så det va lite intressant! Bara ca 15 min o ett toabesök mellan tempningarna.
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-09-14 13:11:21 följande:

    Jag är jätte öm fortfarande men tog en Ipren och en alvedon i morse vid 06.30 när jag började på jobbet. Sen har det gått bra! Det var värst när jag vaknade, då kunde jag knappt gå på toa :O


    Samma sak här, har också ganska rejält ont nu o börjar nästan må lite dåligt o är svullen över nedre delen av magen. Konstigt att kroppen reagerar så under en period då man ju egentligen borde känna sig extra sexig o sugen. Känner tvärt om just nu :/. Men du, jag instämmer med NiMi12, Ipren är inte så bra att knapra i sig! Håll dig till alvedon istället :).
  • WanderChild
    NiMi12 skrev 2018-09-14 13:22:32 följande:

    Då får jag försöka införskaffa en annan imorgon :)

    Åh herregud, jag går upp 06.00, jag kommer dö om jag måste vakna så på helgerna också för jag kan omöjligt somna om då :/

    Men jag kan ju testa och se om jag hittar någon bra rytm iaf.


    Ja du kanske vänjer dig :). Jag brukar också ha svårt att somna om men har lyckats göra det nu senaste helgerna så börjar nog vänja mig.
  • WanderChild

    Nu är mannen hemma igen, tidigare än beräknat och dagens *leverans* är säkrad ;) ;) Har förberett honom på repetition i morgon också så det är han förberedd på. Får se om det blir tempökning då (och några dagar fram) så jag får bekräftat att äl skett under dagen idag.

  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-09-14 16:49:46 följande:

    Underbart! :) min gubbe jobbar över som vanligt :( han jobbar på en bondgård och dom jobbar förbrillt med att ta upp potatis, därför blir han alltid sen! Men han lovade att vara hemma senast 18.00 idag, då ska jag haffa honom direkt :D


    Bara på honom! Hade en ny sån där plask känsla nu precis! Fick byta underkläder o byxor o allt! Satt helt lugnt i soffan o bara kände hur det rann till! Så kanske har bisolvonen o RR ändå haft en effekt! Kände definitivt inte såhär förra cykeln! Sa det till mannen o han påpekade att nej, det hade minsann inte varit mycket friktion heller, hahaha ;P.
  • WanderChild

    Tempen dippade -0,1 grader idag och värken är borta. Är bara en aning öm när jag trycker på höger sida av magen så tolkar det som att äl skedde igårkväll eller i natt. Räknar med en fin temphöjning till i morgon :). Har även fått till lite mys idag för att öka chanserna.

    Alltså så sjukt! Sitter i vårt uterum nu o skriver detta och då kommer en Stork flygande över trädgården! Har aldrig sett en stork här innan!! Tecken? ;)

  • WanderChild

    Ska vi börja älta symtom? ;) Äl+1/2 idag, tempökning nu på morgonen o ömma bröstvårtor, precis som förra månaden så bra bekräftelse på att äl skett. Har dock även haft lite stickande känsla nu idag i höger sida där ägget släppte, vilket jag inte hade förra månaden. Läste att vissa, särskilt om man känner av själva äl tydligt, kan känna av när ägget vandrar i äggledaren då det töjs ut längs vägen, men vågar inte hoppas på för mkt. Hade rätt blöta flytningar hela dagen igår också men idag har de övergått till med krämiga. Förra månaden försvann de helt dagen efter äl, men der kan kanske va bisolvonen + RR som haft denna effekt.

    Någon annan som märker av något?

  • WanderChild
    NiMi12 skrev 2018-09-19 12:18:23 följande:

    Låter som att ni är en bra bit på väg.

    Har du kört dubbel dos tidigare?

    Tar det sig inte för mig den här månaden så ska jag köra dubbel dos nästa månad.

    Bra jobbat :) Jag håller tummarna för er :)


    Jag körde också dubbel dos o äl kom som sagt på cd15, förra äl på cd63. Sen om det beror på rosenroten eller att kroppen helt enkelt kom igång sen vet jag inte :). Tar det sig inte nu ska jag nog gå ner på 1 tablett nästa vända för att se vad som händer.

    I övrigt har jag haft konstig lätt stickande men mest tryck/petande känningar långt ner på höger sida hela dagen idag. Hade lite igår men mycket mer idag. Känns typ som nån petar inifrån med ett finger eller en knytnäve från mitten och ut på höger sida. O känslan är långt ner vid blygdbenet. Förra månaden fick jag stick o molvärk på äl+5 men det känns annorlunda nu, mer definierat till en specifik punkt o inte i hela livmodern. Förra månaden fick jag även brun/beiga flytningar på äl+6 som sen blev mens på äl+8 så denna gång hoppas jag mensen håller sig borta. Blev även rejält yr 2 ggr idag. Först när jag gick nerför en trappa, vinglade till rejält o va nära att trilla! Har aldrig hänt innan... O jag hade inte precis rest mig. Andra gången satt jag rakt upp-o-ner på en stol när det plötsligt gungade till?!
  • WanderChild
    NiMi12 skrev 2018-09-20 07:25:55 följande:

    Jag vågade inte köra dubbel dos den här månaden eftersom det var första gången jag testade. Men tar det sig inte nu så ska jag definitivt prova dubbel dos.

    Jag undrar om vi har likadana stickningar. Igår eftermiddag försvann molvärken och ersattes av dessa små stickningar. Jag känner dock som små små blixtrar långt ner vid blygdbenet. Det är mycket lägre än molvärken. Jag känner också ut från mitten men till vänster sida.

    Det är exakt samma känsla som den månaden jag blev gravid! Men jag försöker slå bort tanken lite så jag inte blir för uppspelt och sen besviken. Brösten är dock inte tunga som de var sist.

    Jag hoppas flytningen håller sig borta från dig.

    Men att du blir yr låter inte bra. Lågt blodsocker låter inte så troligt eftersom du satt still.


    Låter väldigt likt! Hade också som små blixtar långt ner igår. Förra månaden va det jämn molvärk i hela nedre delen av magen. Idag har det hela minskat lite men har känt nåt litet stick bara. I morse hade jag även en ljusrosa liten flytning när jag torkade mig! Den är dock helt annorlunda mot förra månaden då jag fick brun/beiga flytningar på äl+6, denna idag var liksom fräscht rosa, sen inget mer än så länge. Tempen dippade även -0,2 nu i morse. Har läst att det kan dippa lite vid infästningen men vågar inte hoppas för mkt. Kan ju också va dipp för att mensen tänker komma tidigt... De närmsta dagarna får utvisa vad som händer... Känns rätt sjukt att man kan känna så mkt av vad som händer inne i kroppen! I övrigt känner jag dock inget i kroppen, inga ömma bröstvårtor eller ngt längre. Äl+5/6 idag.
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-09-20 10:13:43 följande:

    Jag hoppas det fortfarande är ägget som vandrar för det känns tydlig i höger sidan. Jo jag tycker du peppar mig! För jag hade aldrig tänkt att det är ägget jag kanske känner :D


    Tänkte också tanken att det ju kan va ett vandrande ägg! Eller att du kanske inte haft äl än o kroppen jobbar på det! Eller att follikeln jobbar o det som känns.
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot