• WanderChild

    BIM 29/9 med Rosenrot

    Jagerika skrev 2018-09-29 15:06:12 följande:

    Tro fan att jag får min mens inne på Ullared xD jaja nya tag nästa månad!!


    Ännu mer anledning att tröstshoppa lite extra! ;)
  • WanderChild
    Hipphurradu skrev 2018-10-01 18:32:15 följande:

    Hej, jag har inte testat ägglossningstester. Har alltid upplevt att jag haft en viss känsla i magen typ 2 veckor innan mensen brukar komma. Och trott att det varit ägglossning. Å känner så nu med, men själva det där när det närmar sig mensen var borta förra månaden, å denna månaden har den heller inte kommit. Så undrar så vad det är med kroppen. Jag har alltså inte haft mens nu i september och brukar ha varje månad och har haft så sen jag var i alla fall 19. Är 29 nu. Är rädd att jag tänker bort mensen och blir skengravid.

    Det där med ägglossningstest, har läst att många som använt det prickar rätt direkt. Hur funkar det? Tar man en om dagen en hel månad? Är inte det skitdyrt? Eller vart köper man det billigt på nätet? Tack på förhand


    Jag köper stickor från testlagret, det blir inte så dyrt och funkar jättebra för mig. Jag får dock aldrig lika starkt streck som teststrecket men sen tydlig stegring så vet ändå att äl är på gång. Använder en om dagen från cd10 ungefär till fullt utslag. Känner av att det smärtar i äggstockarna från ca cd8-9 så kör stickor också för att pricka mer exakt då jag har känningar så länge. Tempar även för att se att äl faktiskt skett.
  • WanderChild

    Fick blödning på äl+8-9 o trodde det var mensen men sen slutade det igen. Va hos bm igår o klagade på min korta lutealfas!. Idag är jag på äl+11! Är i chock!

  • WanderChild
    NiMi12 skrev 2018-10-17 07:55:09 följande:

    Stort Grattis!!

    Haha det hjälpte alltså att klaga hos BM. Vad hon än gjorde så hjälpte det ju ;)


    Hahaha ja! Satt ju där o va redan gravid! :P
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-18 13:47:38 följande:

    Ja herregud! Har inte minsta symtom, helt jävla symtomfri! Varken molvärk eller ömma bröst, brukar ju alltid ha molvärk frpn ÄL till Bim haha! Har också fått en inflammation i mitt knä så är hemma veckan ut! Frågade också om varför jag är så trött och dom tog prover men hittade inget, som tur var :) ÄL+5 idag

    Hur går det för dig och din underbara bebbe i magen? <3 :D


    Låter lovande med ngt avvikande! Håller tummarna! Jag brukar ha ömma bröstvårtor några dagar efter äl men kände inget denna gången :).
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-18 15:52:21 följande:

    Då kanske det är bra att vara symtomfri! Varje månad är inte den andra lik så jag har ingen aning xD grattis igen till plusset! Hur många dagar efter ÄL plussade du?


    Ja jag tror det är det, om man brukar ha diverse symtom!

    Tack så mycket! Har inte alls fattat det o lever typ vidare som vanligt o glömmer bort det titt som tätt! Lite stick o pet i magen som hållit på sen äl+2, men annars känner jag absolut inget. Äl+11 testade jag första gången o fick plus. Hade jag inte fått blödning på äl+8 så hade jag nog testat tidigare men va ju stensäker på att set var mensen som kom då :P.
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-18 22:09:27 följande:

    Men om du hade en blödning på ÄL+8 så var det säkert en nidblödning :)


    Ja antingen det eller en genombrottsblödning eftersom jag ju innan fått mens kring äl+5-8. Oavsett så är det viktiga att det slutade igen :).
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-20 12:28:38 följande:

    Hade stickningar till och från hela dagen igår, och idag har molvärken börjat, väldigt svagt men ändå så man känner det! Känner mig uppblåst i magen och lite ont i ländryggen :)


    Åh låter lovande!! Jag ficl exakt så, stickningar som sen blev stickningar + molvärk, och ont i ländryggen! Har även markerat att jag kände mig uppblåst i magen den dagen när det skiftade till molvärk! :)
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-20 17:53:32 följande:

    Är det sant!? Du ger mig hopp! :D om nu ägget fäste igår på ÄL+6 när kan jag testa då? Brukar testa ÄL+10 och sedan ÄL+15 som brukar vara min Bim :)


    Tycker nog du kan vänta nån dag till denna gången, till äl+11 ;) Då testade jag, tror jag kunde fått pluss nån dag tidigare men är rätt säker att det fäste på äl+5 så en dag tidigare än dig.
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-20 23:47:00 följande:

    Jag har beställt tester idag och även ett digital som jag ska ta ifall nått annat test visar nått :D

    Så himla spännande! Fast det tycker jag varje månad haha xD men då testar jag på onsdag på ÄL +11 för jag är så nyfiken!!


    Gör det! Håller tummarna! Jag gjorde likadant, först ett tidigt-test o kunde knappt tro mina ögon när det dök upp ett svagt streck, men kunde bannemig se det på armslängds avstånd också så då gjorde jag ett digitalt också! :D
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot