• WanderChild

    BIM 29/9 med Rosenrot

    Jagerika skrev 2018-10-21 14:05:55 följande:

    Fick härom dagen reda på att jag ska bli faster igen!! :D OM jag är gravid så vore det perfekt då jag kan vara gravid samtidigt som min svägerska! Isåfall bara 2 månader imellan <3 så nu vill jag ju ännu mer att det ska bli plus! Har sedan stickningarna haft molvärk mer och mer, ibland så starkt att det känns som mensen kommer!


    Alltså vet du, min svägerska ligger bara 3mån före mig! Vilket lustigt sammanträffande! Måste va ett tecken när dina o mina andra symtom varit så lika! Det kommer ta sig för dig också nu!
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-21 17:17:12 följande:

    Men vad sjukt!! Just nu känner jag inga symtom, det kommer i vågor liksom :) hur gammal är du och hur länge hade ni försökt?


    Visst är det! :P Jag är 31, slutade med pillerna i juni o första äl kom i slutet på augusti, så det blev tredje försöket det tog sig på. :)
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-22 07:25:31 följande:

    Jag vet inte om det är något bra tecken men mina bröst har börjat ömma, det gör dom innan jag får mens :( BIM är ju på söndag så tycker i och för sig att det är väldigt tidigt dom börjar ömma?


    Låter tidigt ja om det är inför mensen... Vi bestämmer att det är ett bra tecken! :) Själv har jag inga symtom alls nu förutom lite stick/molande i livmodern. Hade det inte varit för testet jag tog i lördags igen så hade jag nästan trott att jag inbillar mig det hela :P.
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-22 08:42:24 följande:

    Jag har ju fått ömma bröst tidigt någon gång men ändå fått mens så jag vet inte, aldrig varit gravid så vet ju inte vad man *ska* känna xD

    Läste en artikel igår på nån graviditetssida på internet om att det finns inga såkallade spökstreck. Antingen så är det en tidigt graviditet som helt enkelt inte tar sig eller färgrester i kanterna där ett positivt streck ska vara! Jag testade en gång för några månader sen och fick 4 olika svaga streck men fick ändå min mens. Kanske var gravid men att det blev ett så tidigt missfall att det inte ens räknas? Jag ansåg dom inte positiva då det aldrig blev starkare men det kanske va så? Då hade jag varit glad att jag ens kan bli gravid haha

    Har bild på ena testet kvar om du vill se vad jag menar!


    Ja det är mycket möjligt att det kan vara så! Vissa verkar få massvis med sk spökstreck, själv har det alltid varit helt blankt, ända tills det kom ett tydligt streck :P. Släng upp bilden ja!

    Tror också processen kan sättas igång flera ggr men att det av ngn anledning är något som inte stämmer och allt åker ut som *planerat* med mensen. Om du har det så är det ju positivt just ur den aspekten iaf. Har du provat progesterall? Läste om en studie från 2017 nu i morse om att extra progesteron kunde hjälpa även de som inte hade kort lutealfas, bevisat lågt progesteron osv, alla verkade kunna bli hjälpta av lite extra progesteron.
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-22 10:53:13 följande:

    Bilderna blev ju inte direkt bra men kan se på översta iallafall!

    Hoppas det blir ett STARK streck denna gången :)

    Ja jag har hört talas om det! Får nog prova detta om det inte funkar denna gången, men om det inte tar sig denna gången så ska jah ringa till mödravården och få utredning nu när vi närmar oss 1 år!


    Ja jag ser på översta iaf. Mycket möjligt att det var på riktigt om man säger så, men att ngt sen inte stämde. Denna gången måste det bli starkare! :)

    Förutom blödningen på äl+8 så har mina flytningar varit vita o mkt sparsamma. En gång för några dagar sedan så kom det lite mer o grynigt samt med pyttelite ljusrosa i. Dock, vid äl brukar jag få rikliga gryniga flytningar. Blev helt förskräckt första gången o trodde också på svamp. Dock återkom det inför varje äl så det är bara så för mig. Rätt ofräscht vid själva myset då det liksom överförs till min man, men han går o tvättar av sig bara. Vad gör man inte liksom ;).
  • WanderChild
    NiMi12 skrev 2018-10-22 14:04:29 följande:

    Nu är jag tillbaka från läkaren. De hittade ett foster och även ett hjärta som bultade på som tusan. Allt såg bra ut och han flyttade fram mig från 7+6 som jag trodde till 8+4 :)

    Så nu hoppas vi att allt annat också rullar på som det ska så vi får en lite frisk knodd i slutet på maj <3


    Åh ja! Gud vad skönt att höra!!! :D
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-22 18:58:05 följande:

    Tänk att du ger oss andra hopp om livet :D

    Nu idag har min bröst typ EXPLODERAT AV SMÄRTA! Kan INTE peta på dom! Faaaaan då kommer ju mensen säkert snart jävla skit också! :( långt till Bim iochförsig Bim-6! Men än ska jag inte ge upp!


    Nej! Ge inte upp än!!! *håller tummarna hååårt*
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-23 19:14:45 följande:

    Åh tror du?! Ömma bröst och nu har ländryggen gett vika också! Ingen molvärk alls utan enbart bröst och rygg! Känns som jag går sönder snart!

    Jag tror ju varje månad att det är bebis på gång men icke, ska ta ett test i morgon, sedan vänta tills Bim :)


    Håller tummarna!! Du måste uppdatera oss direkt i morgon bitti! :D
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-24 05:40:09 följande:

    Okej så här ligger det till! Jag vet inte om jag råkade fippla till det med mitt test, stoppade nog ner stickan för långt så är rädd att det blivit fel men såhär ser testet ut, ser ni nått?


    Hmm.... tycker både jag kaaanske ser ngt supersvagt o att jag inte ser något :/. Vad tycker du själv? Ser du något?
  • WanderChild
    Jagerika skrev 2018-10-24 08:27:28 följande:

    Först såg jag inget Men efter några minuter så tyckte jag att jo det är en skugga! Det syns så dåligt när man lägger upp här bara! Nu ska jag inte testa fören på lördag och då med ett digitalt så jag får svar direkt :) har ju fått svaga streck förut så är inte så förhoppningsfull som när man började bebisverkstan!


    Ja de diffusa strecken blir svåra när man tar bild på dem... Håller tummarna för dig tills på lördag!!

    Igår kände jag typ inget, inga som helst symtom eller känningar i magen så började nästa känna att det var inbillning alltihop. Men tog ett test i morse o det va superstarkt så då blev det lite verkligare igen. Är dock ändå smått orolig då alla andra skriver om diverse symtom o jag verkligen inte känner något alls just nu... Ska till bm nästa vecka o ska fråga om tidigt vul då, annars bekostar vi det själva. Vill inte behöva vänta tills man kan göra KUB vilket blir strax innan jul o det känns sjukt jobbigt om ngt visar sig ha gått helt fel långt innan dess...
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot