Inlägg från: Längtansblåblomma |Visa alla inlägg
  • Längtansblåblomma

    Försöker bli gravid med 1a barnet

    Ok1020 skrev 2018-10-20 22:51:02 följande:

    Hej! Är ny här :) är inne på ca 4e försöket och hade som förhoppning att det skulle gå på första/andra försöket.. har regelbunden mens och varje månad fått fast glad gubbe på CB. Har början med NC nu också. Har ca 27-28 dagars regelbunden cykel och har bim om en vecka. Dock känns det redan nu som det inte blir nått :( blir så besviken


    Hej och välkommen!

    Känner så igen mig i det du skriver..!

    Trodde också att det skulle gå på typ 3:e försöket då min cykel går som en klocka, får utslag på äl tester och temp höjningar varje månad, men det där plusset lyser fortfarande med sin frånvaro 6 månader senare.. Trots att min man är hälsan själv, vi äter bra, motionerar osv...

    Ingenting verkar logiskt i denna bebisverkstad och ovissheten håller på att göra mig galen... :(

    Då är det skönt att inse att det finns fler i samma situation. Håller mina tummar för att du slipper få mens igen!
  • Längtansblåblomma
    Ok1020 skrev 2018-10-21 07:52:29 följande:

    Så tråkigt att det ska kännas som det gör. Man har ingen ro i kroppen längre. Alltid så undrar jag och tänker på nästa ÄL och bim, kommer vi vara upptagna med annat/bortresta.. hinner vi pricka in.. kommer det någonsin att gå? IVF läser jag mycket om och försöker redan nu ställa mig in på det fast det inte alls behöver bli så. Varför kan man bara inte njuta av ?resan? till ett plus. Sen ska vi inte ens tala om när mensen väl kommer, usch vad ledsen man blir.


    Känner precis samma här.. Som att hela livet cirkulerar kring äl, väntan på bim, mens osv...

    Jag känner inte att jag njuter det minsta av denna situationen. Jag trodde att detta skulle bli en fantastisk resa, men hade inte räknat med såhär mycket motgång för att ens få börja drömma. Önskar att man kunde snabbspola för att komma till nästa fas..

    Jag är precis likadan, läser om insemination, IVF, Adoption... Googlar på vad man kan göra för att påverka, hur andra lyckats osv.. Känner att jag håller på att bli knäpp..

    Denna mensen fick jag tom sjukskriva mig för att jag kände mig så mentalt nere:(

    TUR att vi har varandra i detta åtminstone <3
  • Längtansblåblomma
    sandaler88 skrev 2018-10-21 17:51:47 följande:

    [quote=79155177][quote-nick]Längtansblåblomma skrev 2018-10-21 11:38:06 följande:[/quote-nick]Känner precis samma här.. Som att hela livet cirkulerar kring äl, väntan på bim, mens osv...

    Jag känner inte att jag njuter det minsta av denna situationen. Jag trodde att detta skulle bli en fantastisk resa, men hade inte räknat med såhär mycket motgång för att ens få börja drömma. Önskar att man kunde snabbspola för att komma till nästa fas..

    Jag är precis likadan, läser om insemination, IVF, Adoption... Googlar på vad man kan göra för att påverka, hur andra lyckats osv.. Känner att jag håller på att bli knäpp..

    Denna mensen fick jag tom sjukskriva mig för att jag kände mig så mentalt nere:(

    TUR att vi har varandra i detta åtminstone <3[/S

    Hoppar in här från ingenstans och vill bara säga herregud vad jag känner igen mig!!!

    Jag mår verkligen skit... vi försöker ickså här men det tar sig inte...

    dock jag har lyckats bli gravid en gång tidigare men i vecka 23 hade hjärtat slutat slå....

    Nu är jag bara helt besatt av att bli gravid igen! Och datum för förra bebisens BF är så nära så jag får panik!!

    Så du är inte ensam om att vara helt mentalt nere :(...


    Åh, jag beklagar verkligen allt tungt du varit med om, kan knappast tänka mig in i hur djupt nere du måste ha varit :(det får ju en själv att inse att det finns de som har det tusen ggr värre.

    Hur länge har ni försökt denna omgången?

    ALL styrka till dig och din partner <3
  • Längtansblåblomma
    sandaler88 skrev 2018-10-22 18:30:47 följande:

    Tack! Det är nog lika jobbigt för alla som försöker och försöker! Men ja stressen börjar kännas extra nu.. hade bf den 29 oktober... hade så gärna plussat innan dess.. men det är nog kört.. har bim idag, dock ingen mens.. men har gjort så många test som är supernegativa... helt kritvitt.. :(

    Hur gör du för att få dagarna att gå? Hela mitt liv kretsar runt att bli gravid igen... :(


    Förstår det! :( det kan ju vara så att du är gravid men att det är för tidigt för att få utslag på testet, får hoppas på det!! <3

    Jadu, mina dagar sniglar fram just nu, men det är tur att jag har ett heltidsjobb och mycket inplanerat på helgerna framöver, annars hade jag väl gått under.

    Ska försöka komma igång lite med träningen igen för att iaf må bättre fysiskt vilket ju även brukar underlätta för psyket, men ja, har tyvärr inga speciella knep i övrigt.

    Fick idag reda på att ett par som står mig och partnern väldigt nära blivit gravida, på typ 2a försöket... Kändes ju sådär lagom kul. Önskar bara att man själv kunde få ha lite flyt snart.. :/

    Känns som att vi har hållit på i en evighet...
  • Längtansblåblomma
    ElissaLevin skrev 2018-10-23 15:11:02 följande:

    O herregud. Jag är gravid !!! Fick ett plus på stickan.. kan inte fatta det!! 6 månader senare så gick det! Guuud vad jag är chock nu!!


    Vad roligt! Den som väntar på nåt gott.. :) stort grattis!!
  • Längtansblåblomma

    Såhär efter 6 mån försök känner jag att jag börjar bli lite " desperat" och försöker dra efter minsta halmstrå.. Nu har jag köpt apiforce och grapefruktjuice för att känna att jag gör någonting för att det åtminstone ska kännas bättre.. Är jag ensam om att bli sin egen problemlösare? Vad gör ni för att hålla hoppet uppe?

  • Längtansblåblomma
    sandaler88 skrev 2018-10-26 14:31:54 följande:

    Usch lider med dig.. Samma för mig.. Skulle precis springa in på utvecklingssamtal med en av mina anställda igår.. 

    Skulle bara gå på toa lite snabbt.. och där och då kom det...

    Usch ville också bara lägga mig ner och störtböla......


    Åh, vad tråkigt:(lider med er med! Vet preciiiis hur det känns... Och vad jobbigt att inse det på arbetstid med, när man måste fortsätta prestera men allt man vill då är att bara krypa ned under täcket och försvinna.

    En sak som är säker är ju iaf att ni inte är ensamma, även om det ibland känns så.

    Kram, styrka och kraft för nya tag nästa månad <3
  • Längtansblåblomma
    sandaler88 skrev 2018-10-27 09:40:17 följande:

    Ja usch.. den kan väl i alla fall vänta tills efter jobbet...

    Nej precis.. väldigt skönt men samtidigt så himla tråkigt att kunna tänka att vi är inte ensamma...

    har du vågat prova på några ?hemmakurer?... typ grape, rosenrot, bisolvon... jag har testat grape förra månaden.. tänkte att det kan ju inte skada med lite vitaminer... men hjälpte ju inte.. är lite orolig för att proppa i mig massa konstigt.. men samtidigt är man sugen......


    Jo, man tycker ju det :/....

    Jag har precis börjat med apiforce(bidrottningsgelé) och e vitamin(vetegroddsolja) vilket ska vara gynnsamt för fertiliteten. Det är ju ingen garanti att detta på nåt vis skulle funka, men känner att jag på nåt vis vill kunna försöka påverka lite iaf. Har dock redan märkt att jag fått mer "fertilt sekret" tidigare än vanligt vilket ju knappast kan skada iaf. Men skulle det vara hans simmare det är fel på så kvittar det ju vad man gör själv... Men vi får se..

    Håller med dig om att det känns lite läskigt att "experimentera" med kroppen när cykeln är stabil från början, men har tröttnat på att det inte händer ett jäkla skit.

    Hur länge har ni försökt?
  • Längtansblåblomma
    Linkan92 skrev 2018-10-27 12:21:55 följande:

    Kan lägga upp testerna får vi se vad ni tycker. Den som det står I på är min och G är makens.

    Spännande! Tycker mig ana ett streck på den högra. Grattis! Kanske ett digitalt kan ge lite tydligare resultat..? :)


Svar på tråden Försöker bli gravid med 1a barnet