Inlägg från: Längtansblåblomma |Visa alla inlägg
  • Längtansblåblomma

    Försöker bli gravid med 1a barnet

    Linkan92 skrev 2018-10-28 10:43:05 följande:

    [quote=79171564][quote-nick]Längtansblåblomma skrev 2018-10-27 20:37:04 följande:[/quote-nick]


    Tack för tips!

    Tror jag ska testa i nästa vecka igen, om jag inte fått mensen såklart, då köper jag nog ett digitalt om det fortsätter vara svagt! Geejen med detta test var att strecket kom senare än de 5 min som man ska läsa av testet inom. Så vi får se!

    [/quote]

    Hmm.. Okej. Förstår om det ställer till en del frågetecken då, men det kommer ju visa sig med tiden hursomhelst. Vet inte heller om man kan jämföra sitt urin med en mans då de har helt andra hormoner osv i kroppen, men vad vet jag.. Hur många dagar över bim är du nu? Håller mina tummar för dig!
  • Längtansblåblomma
    Myran1979 skrev 2018-10-28 17:16:49 följande:

    Hmm.. Okej. Förstår om det ställer till en del frågetecken då, men det kommer ju visa sig med tiden hursomhelst. Vet inte heller om man kan jämföra sitt urin med en mans då de har helt andra hormoner osv i kroppen, men vad vet jag.. Hur många dagar över bim är du nu? Håller mina tummar för dig!


    Jo, det går! Det gravtest detekterar är hcg och det aka män INTE ha. MEN det kan falla ut positivt på mans urin och då har han testikelcancer = inte bra!

    [/quote]

    Jaha, där ser man! Hade jag ingen aning om. Tack för den infon:)
  • Längtansblåblomma
    oshark skrev 2018-10-28 21:21:42 följande:

    Tack! Jag kunde inte hålla mig utan testade idag igen och då kom ett tydligt starkare streck redan efter 2-3 minuter, så nu känner jag mig säker! Även om jag visste redan innan då jag aldrig haft liknande symtom förut. Jag kände redan 3-4 dagar efter ägglossning att jag började få "mensvärk" så misstänkte redan då...


    Åh vad kul, grattis!!!

    [/quote]

    Grattis!!! :)
  • Längtansblåblomma
    oshark skrev 2018-10-30 10:35:52 följande:

    Grattis!!! :)


    Haha vad roligt det har blivit med citeringarna här. Vull bara förtydliga att jag inte är gravid, det är halva Linkan92:s meddelande som hamnat utanför citeringen i mitt inlägg

    [/quote]

    Haha, ja det blir lite tokigt ibland, men tack för infon:)
  • Längtansblåblomma
    sandaler88 skrev 2018-10-30 10:31:21 följande:

    Jag har också funderar på det där med bidrottninggele...

    Jag har inget fertilt sekret alls.. känt efter några månader nu.. men känner ingenting... Möjligtvis att det är lite vattningare kring ÄL.. men tycker fortfarande att det är lite för tjockt och vitt.....

    Kan absolut inte bygga några broar...Så jag testar faktiskt med Bisolvon denna månad.. Får se om det hjälper...

    jag vill försöka undvika att experimentera för mycket, men man blir desperat..

    Vi har sammanlagt försökt 1 år till nyår..

    men då har jag blivit gravid en gång... i februari.. men som slutade i missfall i vecka 18...:( så några månader där i mitten räknas väl inte... men nu om 11 dagar hade vi BF...... det enda jag ville var att bli gravid igen... men är kört.. har ägglossning om 14 dagar istället :( 

    hur länge har ni försökt? 


    Hmm, vad konstigt.. Men du är säker på att du får ägglossning varje månad?

    Förstår att det måste vara känsliga tider för dig och din partner nu, beklagar verkligen missfallet:(

    Vi är inne på vår 7:e månad nu.. Kunde aldrig ana att det skulle ta såhär lång tid(!!) och stundvis känns det som att det aldrig någonsin kommer att komma något plus på stickan och att få bilda en familj med min man. Det hade ju varit så kul att få börja det nya året med en liten i magen...!!

    Hittills har jag bara ätit bdg i någon vecka, det jag märkt hittills är som sagt sekretet och att äl verkade infalla lite tidigare, så blir ju spännande att se när bim infaller nu.

    Har också läst endel om bisolvon, du får gärna säga till om du märker någon skillnad :)
  • Längtansblåblomma
    sandaler88 skrev 2018-10-31 08:15:06 följande:

    Nja, inte med säkerhet kan jag inte säga att jag har ägglossning. 

    men jag tar äl-testar varje månad och får stegring och sedan positivt i två dagar.. Har alltid kört med CB med dubbelhormonindikator. men tydligen är det ingen garanti för ägglossning?

    Ja, verkligen.. känns tung varje morgon vi kliver upp...Samma här. Skulle så gärna vilja fira nyåret gravid...!!! Men som sagt börjar ge upp....

    Hm kanske ska prova med bdg... är det för sent att börja med bdg nu 3 dagar sedan mensen slutade?

    med bisolvonet har jag inte märkt någonting alls..


    Okej, ja men det var ju bra att testerna ger utslag iaf då, trots att du inte kan "bygga broar".

    Jag kör också på clearblue tester då jag tycker att de är enklast att tyda, men verkar som att min stegring går snabbt, så oftast får jag bara fast smiley en dag, så det gäller ju att inte missa!

    Jag började med mina kapslar typ 4 dagar efter mensens första dag, tänker att ju snabbare desto bättre, dock är det ju inte säkert att jag ätit de länge nog då för att få bästa effekt, men skadar ju inte att testa tänker jag:)

    Ja, tänk ett nyår med en liten skatt i magen, vilken dröm det vore<3
  • Längtansblåblomma
    Mimmisen1991 skrev 2018-11-01 07:31:24 följande:

    Är jag helt galen eller kan man skymta något på detta testet?


    Hmm.. Tycker ofta de där testen är svåra att tyda,.. Men testa igen om några dagar eller köp ett digitalt så kanske det blir mer klarhet i det hela. Håller mina tummar:)
  • Längtansblåblomma
    Mimmisen1991 skrev 2018-11-04 11:17:13 följande:

    Efter spöksträck på 2 tester så fick jag mens igår.. känns så tråkigt även om jag verkligen visste att jag inte var gravid.


    Åh vad tråkigt det är när hoppet bara rycks ifrån en och mensen lyser med sin ovälkomna närvaro :(:( styrka, kram och bättre lycka nästa gång! Hoppas att det är ett guldägg som släpper då <3
  • Längtansblåblomma
    Honsomlängtar skrev 2018-11-04 10:12:31 följande:

    Hej är 27 år och min sambo desamma, vi försöker få vårat första barn och försökt sen i augusti, vet att de kan ta upp till 1 år innan man får ett plus men ändå blir man så ledsen varje gång mensen kommer, ska ha ägglossning nångång nu veckan som kommer, hade sjukt trådiga ägglossningflytningar igår men kan ju ta några dagar för den att komma.


    Välkommen:) jo, jag vet, visst är det frustrerande att inte veta när det är ens tur att få detdär efterlängtade pluset på stickan.. Själv har vi försökt sen maj utan minsta antydan till plus.. Längtan blir ju inte precis mindre efter varje gång :/ men en vacker dag är det säkert vår tur!
  • Längtansblåblomma
    TrueLove12 skrev 2018-11-04 18:49:59 följande:

    Hur gamla är allihopa här inne? Hur länge har ni försökt bli gravida?


    29 år, vi har försökt 6 mån... Längtar snart ihjäl mig.....
Svar på tråden Försöker bli gravid med 1a barnet