Inlägg från: Anonym (Orolig man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orolig man)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-01-29 10:09:14 följande:
    Av dina förslag är 2 och 3 närmast, just för att jag i detta läge inte kommer säga något till min man, inte heller byta jobb. Önskan är nr 3, men eftersom jag känner att det kan bli svårt så blir svaret mittemellan. Dvs kvar på jobbet, men med mer distans till varandra.

    Börjar sälla mig till dem som säger att alt 1 inte är det bästa nu. Helt OK.

    Förstår dock inte hur du tänkt dig att lyckas med alt 3. Du fantiserar om att ligga med din kollega, du träffar honom varje dag, han är uppenbarligen trevlig, bekräftar dig, ger dig energi och gör dig allmänt lycklig.
    Hur skall du från en dag till en annan sluta få känslor för honom om förutsättningarna inte ändras?

    Hur har din och din man samvaro och intimitet ändrats under dessa senaste 6 månaderna? 
    Sex: Samma/oftare/mer sällan?
    Intima diskussioner: Samma/oftare/mer sällan?  

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-01-29 12:09:24 följande:

    Som jag skrev själv -  jag ÖNSKAR att nr 3 skulle funka men inser att jag måste ha distansen. 


    Min och min mans samvaro har varit och är bra, om något har det gått positivt ut över sexlivet senaste 6 mån (där snarare jag vill ha mer sex än vad han vill/orkar, vilket iofs är trist för mig men så det är). Det kunde lika gärna varit tvärtom, att jag sökt mig bort från min man, inte velat ha sex m honom etc. men nej, mycket mer snarare.


    Din tråd berör verkligen, som du säger många känner igen sig, på båda sidorna.

    Bara det att du ideligen orkar gå in här och bolla tankar (trots alla OT & ibland inte så konstruktiva kommentarer) tyder på att du är driven och envis.
    Uppfattar dig som en genuint trevlig person, just nu tillfälligt känslomässigt förvirrad kanskeFlört 

    Vill med detta ha sagt att jag faktiskt tror att du har både envisheten, viljan & karaktären att lyckas med ditt "2.5" alternativ. Håll fast vid den planen nu!

    Mycket i tråden känns nu som upprepningar och cirkelbevis så jag tror egentligen du har allt du behöver. 

    Hoppas på (och ser fram emot att få höra om) ett lyckligt slut för er båda (du och maken alltså).
  • Anonym (Orolig man)

    Oouuch TS. Har nu hoppat in och kollat i den andra tråden.


    Känns som om det är mycket mer än några få minuters möten/konversation per vecka...fortfarande.
    Alla de 20 punkter du nämner i andra tråden, herregud, era kollegor måste ju bara ana nånting. Sitter själv i kontors-landskap och jösses, sånt här märks.
    Är det verkligen ingen som kommenterar er flirt på hela tiden?

    Ni har ju byggt upp en enorm spänning mellan er. Som 'felix' sa, bakom alla "små" aktiviteter döljer ju sig ett "jag tänker på dig, tänker du på mig?"
    Det som verkligen fick mig att hicka till var att du säger att ni båda undviker att tala om era respektive, speciellt att nämna dem vid namn. Klassiskt sätt att (undermedvetet) säga att man är tillgänglig och öppen för förslag.

    Tror jag sade det långt tidigare, men du behöver nog inte tveka på vad din kollega känner. Han vet nog väldigt väl var han har dig, men då du nämnde att ni bodde i en lite mindre stad så väntar han, vill kanske inte riskerat att nån ser nåt på stan.

    Om jag säger så här: OM du nu (låt oss fortfarande säga rent hypotetiskt) skulle vilja vara otrogen, så är allt du behöver göra att fixa ett tillfälle då ni kan vara ensamma.....fråga honom...och ja... så var det saken kirrad. Han lär inte säga nej.......
    Men du står väl fortfarande fast vi ditt beslut eller......?


    Hade du visat din man din "20-i-topp lista för att göra veckan rolig"  tror jag han hade blivit extremt sårad, lindrigt uttryckt.

    Dags att ta tag i detta och öka distansen TS!


     

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-27 12:08:53 följande:
    Alt 1 är det som stämmer isåfall. Alt 2, möjlighet - det har man ju alltid om man bara vill - och vi har ju inte tagit det dit. Jag tackade ex nej till att åka på konferens (hans idé) bara vi fr vårt företag i höstas. Så nej, där och då var en given möjlighet isåfall - som jag backade från.

    För att citera Forrest Gump, du är en lök med många lager att skala av, det där med konferensen var ett nytt lager. Har för mig att du sagt att ni aldrig åkte på konferens ihop.
    Iallafall, kudos till dig för att du backade där, hade väl varit öppet mål annars Flört

    Diskuterade du konferensresan med din man eller vad fick dig att backa?
    Baserat på dina tidigare inlägg måste detta varit tidsmässigt när du "var som mest på".

  • Anonym (Orolig man)

    Såg din lista om 17 punkter du postade i andra tråden idag, den var ju ännu lite mera "rakt på sak"!

    Om det är så som du säger där så stärks min bild av din kollega jag fick redan tidigare.
    Klart som fan han vill ligga med dig! Byta sin fru mot dig, nix knappast, men ha dig som bonusligg, ja definitivt!

    Känns som din man har betydligt större problem än jag trodde då han har en konkurrent som faktiskt försöker förföra hans fru...och han har ingen aning!

    All heder åt dig att du tagit ett beslut att inte gå vidare, bra!
    Men jag tror inte din kollega kommer att ge sig (trots sången om att inte vara "that guy"). Kommer ett  läge på tu man hand så lär risken vara stor att han försöker....  

    ..och....Hur kan du vara säker på att ingen på ditt jobb, på något sätt, kommer att kontakta din man?
    Såsom du beskrev det i andra tråden så måste ju några kollegor börjat lägga ihop 1+1...och rykten sprids ju fort...nån vill vara rättskaffens och droppar ett anonymt meddelande till din man.

  • Anonym (Orolig man)

    Beundrar faktiskt ditt tålamod att besvara de flesta inläggen.
    Hoppas att det fortfarande nånstans hjälper dig.

    En hel del män, inklusive jag själv har ju gått rätt hårt åt din kollega, (till viss del pga. av att "på sig själv känner man andra", dvs som man vet man nog vad han är ute efter).
    En fråga i samband med detta.
    Du kommenterar som sagt tålmodigt de flesta inläggen, men du undviker kategoriskt att varken försvara hans beteende / dementera påståendena / hålla med om dem. Varför? 

  • Anonym (Orolig man)

    En sak till slog mig. 
    Har undrat varför denna tråd verkar beröra/fascinera så många människor under så lång tid.

    Jag tror det  beror på att en, enligt egen utsago, lyckligt gift kvinna med ett lyckligt liv ÄNDÅ blir så förälskad att hon ligger/legat på gränsen att riskera allt detta för  ett ligg!
    Om inte ens en sån kvinna kan klara av att hålla sig till en man, hur stor är då sannolikheten att alla halvolyckliga kvinnor/män i förhållanden därute skulle klara av att vara trogna?
    Ger ett smått tragiskt perspektiv på framtiden för många förhållanden.

    Så TS, fortsätt med (och kanske öka takten i) ditt beslut att distansera dig!
    No pressure! Oskyldig

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-28 01:57:23 följande:
    Ja, jag undrar själv varför jag ens försöker få någon annan / er att förstå. Jag har aldrig varit och är inte ute efter ett förhållande. Många blir säkert förblindade i min sits och drömmer om en framtid ihop. Inte jag. Jag var bara ute efter en sak, och han med (om han nu var / är det) så vi är isåfall lika stora skurkar i det och jag är inte lurad eller förd bakom ljuset / ovetande.

    Jag förstår dock inte vad du menar att jag undviker att svara på? Förklara gärna.

    Det finns ju tre personer i denna historia.


    Du själv, och där har du ju återkommande delat med dig om dina tanker, försvarat dig, ångrat dig, och fått en hel del goda råd.

    Din man, som du säger dig älska, men de få kommentarer du har om honom i tråden är i princip att du säger att han mår bäst av att inget veta. (Detta beslut har ju många redan kommenterat så ingen mening att tjata om det)

    Din kollega, som det enda vi vet om honom är att du var/(är) kåt på honom, han gör dig glad och du vill så långt som möjligt behålla honom som en vän.

    Jag, och en del andra ser honom nog på ett litet mindre rosa-skimrande sätt.
    Speciellt efter din "17 punkt-lista" (P.S. Det beteendet- jösses, om du inte hade varit så sugen själv så hade det ju varit stalker varning!)
    Mångas känsla som också kommenterats har nog varit att han är en listig kvinnoförförare med en dold agenda, eller för att uttrycka det rakt på sak:
    Ett riktigt svin som jagar gifta mäns kvinnor för ett sido-ligg.

    Min fråga var då att varför du i princip aldrig kommenterat dessa "påhopp" på din kollega. 


    Inga försvarstal för honom, inga försök till att rationalisera hans beteende, inget medhåll om kommentarerna, ingenting.
    Nyfiken på varför, om du nu har så starka känslor för honom.

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-28 08:52:50 följande:
    Det här undrar jag också. Jag vet inte varför just mitt öde engagerar så många? Är det för att flera känner igen sig? Eller för som du skrev, rädslan att nån som faktiskt är nöjd med livet hemma ändå kan bli kåt på en kollega? Eller att det blivit som en såpopera man vill veta hur det slutar? Eller för att det är kul att skrika på mig och säga att jag är dum i huvudet och det är synd om min man? Jag vet inte. 

    Tror på igenkänningsfaktorn...och rädslan. 

    Sen visst, finns nog en del tantsnusk/såpavarning här också, .....om man vill läsa in det.

    Sen tror jag inte de flesta tycker du är dum i huvudet, utan snarare att en del av dina beslut (eller avsaknad av beslut) har varit mindre lyckade.


    Mycket har du ju avslöjat de senaste dagarna som varit okänt, typ konferens-rese förslaget.,  hur mycket han egentligen har flirtat etc. Läser man detta och sedan din trådstart:
    2. Borde jag fråga hur han känner / vad han tänker? Möjlighet: att jag inbillar mig och då är detta ur världen, alternativt. Risk: att han känner samma och det blir ännu jobbigare.
    ....
    så känns det väl som att svaret på den frågan borde väl varit uppenbart redan vid ts?

    Men (felix) svar var bra:
    Hans Motiv är/har varit att få ligga med dig, men så diskret det bara går, han vill inte sabba sitt äktenskap, bara få testa nåt vid sidan om 
    Hans Tillvägagångssätt verkar ju vara att flirta ohejdat med dig.
    Håller du dig bara ifrån Tillfället, (konferensresor, AW, möten utanför jobbet)
    så kan du nog ro hem detta och fortsätta varit lyckligt gift.

    P.S:
    Att du stod emot konferensförfrågan i höstas när du var som mest på......tummen upp på det.
    Du verkar ha både konsekvenstänk och impulskontroll ....inte så dum m.a.o.Flört

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-28 08:50:09 följande:
     Hade han enbart varit ute efter att ligga är han ju jävligt sen på bollen - jag tror inte heller att han är en listig kvinnoförförare - då hade han gått vidare för läääängesen.
    Jag tror inte att han är ute efter något seriöst, jag tror som sagt att han ser en flirt som nåt som förgyller vardagen, men att han inte skulle riskera sin familj. Men det är MIN uppfattning om honom - om du upplever att jag inte rationaliserar / försvarar honom är för att ni får ju er uppfattning om honom (baserat på vad jag skriver och inte) och det måste ni få ha.
    Ville bara säga, kul med sportreferens-humor-biten, haha Flört

    OK, jag har ju bara haft dina beskrivningar att gå på, ger ju en rätt snäv bild.

    Men kom ihåg bollen är rund, och det är en bra bit kvar av matchen, sänk inte garden än.Känns dock som du fixar detta nu! Lycka till. 
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift