Inlägg från: Anonym (Orolig man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orolig man)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-05-12 20:02:39 följande:
    Fast jag vill inte göra honom ledsen eller provocera fram nåt bara för att heller. Särskilt inte nu när jag står på rätt sida stupet.

    Förstår det. 


    Men om det hettar till igen, och som du nyss sa, du vill få en knuff att ta tag i det och avsluta "vänskapen"...ja då kan det nog funka.

    Du säger att du inte vill göra din man bli ledsen, men genom att hinta som du gör kanske du redan gjort det, fast han vet bara inte hur han skall hantera det. 

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-05-12 20:16:42 följande:
    Ja, det är klart att det kan vara så. Men att inte säga någonting om mig och X, DÅ skulle jag känna att jag smög runt = fel. Så jag säger hellre nånting. Om jag som nu berättar saker som gör min man ledsen eller orolig så har ju min man all chans i världen att ifrågasätta, eller bara fråga, om han undrar / känner nåt inför min kontakt med X. Han måste ju ta eget ansvar för det trots allt?

    Såsom du beskriver det känns det nästan som nåt slags spel er emellan.
    - Du hintar på för att slippa ha samvetskval.
    - Han har varit konstant icke-svartsjuk, och tänker minsann inte börja nu efter 5/10/15 års äktenskap.
    - Du hintar på ännu mer.
    - Han blir ännu mer icke-svartsjuk för att hålla sin ståndpunkt (men börjar kanske undra vad som händer?).

    Svårt att se var detta skall sluta......


     

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-05-12 21:42:43 följande:
    Men jag kan inte ansvar för min mans agerande, eller icke-agerande. Bara för mitt. Hur han reagerar eller inte - Det är hans ansvar, allt annat är ju jättekonstigt? Jag hoppas att han säger nåt om det är något, annars är ju problemen större än så, om han skulle må dåligt och inte säga nåt. Så upplever inte jag vår relation, vi pratar väldigt mycket med varann, och mår han dåligt brukar han säga till och vi pratar om det.

    Vad menar du att jag borde gjort/ göra? Jag har inte varit otrogen och kommer inte vara det. Borde jag ändå berätta om allt jag tänkt för min man? Har man rätt till ALLT den andra tänker / känner bara för att man är gift? Är jag oärlig för att han inte har full tillgång till min dagbok?
    Nej jag tycker inte längre du skall ta upp detta rakt upp och ner med din man.
    Jag tror på dig när du säger att du inte tänker vara otrogen, och att du avstod i höstas med alla möjligheter som X tillhandahöll tycker jag är ett stort plus till dig.

    Reagerade mest på att du sa att du berättar om X för din man för att du "inte ville smyga".
    Fast om du känner så, ja då har du ju ett känslomässigt dilemma som du (undermedvetet ?) försöker hinta till din man om, så att han kan ta beslutet åt dig. 
    Därav kommentaren om ett spel och att jag inte vet hur det skall sluta.
    Det är bara du som kan ta ett beslut här, för det är bara du som känner till alla spelregler och bara du som vet vad insatsen är.
  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-06-22 12:16:19 följande:
    Hej!

    En kaffe i köket annars ingenting alls. Vi har båda låtit det rinna ut i sanden och det känns helt rätt och jag är väldigt glad att jag aldrig gick över gränsen.

    Trevlig midsommar!!
    Kudos! Kul att läsa!
  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Ly) skrev 2019-07-05 17:48:22 följande:

    Jag har lärt mig något av inläggen i den här tråden: Män anser det vara en otphetsaffär om man flörtar med en man som förtar tillbaka och gör det under en period. Då har jag nu insatta att jag varit otrogen jämt och ständigt i 25 års tid.

    Så här är en kvinnas perspektiv: Ända sedan jag varit 12 år har killar män och pojkar sprungit efter mig, vissa var kära, andra sexuellt intresserade. Halva klassens pojkar stirrade och var intresserade, halva skolans killar stod i kö. Jag valde en som pojkvän. Vart jag än befunnit mig cirkulerar män sunt mig som flugor. Ibland har jag tyckt någon av dessa är fin tillbaka och det har säkerligen märkt - vi flirtade enligt tråden här och bara genom att vara intresserade av varann så var det alltså en otphetsaffär även om jag stannade hos den jag valt? Den killen som är med mig hoppas jag verkligen inte delar er åsikt om att om jag blir intresserad tillbaka ytligt av någon av alla de män som ständigt cirkulerar runt mig och har gjort så hela mitt liv så är det en otrohetsaffär för det betyder ju att jag aldrig någonsin i ett förhållande varit trogen. Självklart kan man som kvinna också bli fysiskt attraherad hela tiden av andra än sin man och det är lätt hänt att den man man är attraherad av är attraherad tillbaka vilket gör det svårare för oss kvinnor att vara kvinnor. Män är attraherade många gånger per dag av olika men kan inte vara känslomässigt otrogna eftersom de inte får attraktion tillbaka. Vi kvinnor får alltid attraktion tillbaka då vi är attraherade av någon. Så varje gång vi får respons på vår attraktion och ett gensvar har man alltså en affär med personen om man talar med personen? Om man gör saker som hade varit okej att göra om man INTE varit attraherade t ex prata på jobbet, diskutera youtuveklipp och äta lunch ihop, är en otrohetsaffär om man gör det när man är attraherad av mannen som i mitt fall alltid självklart varit attraherad tillbaka. Är det mitt fel att jag får mäns intresse "för" lätt och att ibland gör min mänsklighet att jag faktiskt kan bli attraherad tillbaka av någon intresserad kollega fast jag väljer att inte gå över gränsen och ha sex eller hångel utan låter det bara vara och njuta av att vara mänsklig och ha sex med den partnern jag har? Ja, själv har jag alltså aldrig varit trogen någonsin om definitionen män har av otrohet är att två personer attraheras av varann. Då är det lätt för män att vara trogna för deras kåthet på kollegor och kvinnor på jobbet är sällan besvarat. Medans kvinnors kåthet på någon man är alltid besvarad och därför så räknas hennes kåthet till en annan man som en affär, för att attraktionen är ömsesidig?


    Ett bra inlägg och intressant att se det ur det kvinnliga perspektivet.

    Dock inser du då dilemmat ur det manliga perspektivet.

    Om ens partner har träffat en manlig "vän" så VET man ju att i 99 fall av 100 så här den nye "vännen" en sexuell baktanke...och då skapas känsla av otrohet hos mannen i partnerskapet.

    Här, som du säger, ligger en stor skillnad mellan män och kvinnors sätt att se på otrohet.
  • Anonym (Orolig man)

    I övrigt påminner tråden lite om en låt från 80-talet av en snubbe som hette Limahl.....

    I vilket fall.

    TS jag tycker du gått från en emotionell otrohetsaffär i höstas till nåt som nu känns på väg åt rätt håll.

    Att du backade från konferensen är det som definitivt ger tillbaka hedern i ditt agerande.

    Nu hoppas jag ditt samtal med din man var öppet och ärligt. Var det så så tror och hoppas jag att ni nu kanske hittat en ännu större intimitet i ert förhållande.

  • Anonym (Orolig man)

    Kan tycka att du fått en del onödigt hårda ord här på slutet. 


    Känns ju som du säger att du är en av de som fått känslor för nån annan, (vilket kan hända alla), MEN du tog ett beslut att inte agera på dem. Snyggt.


    ...och tänk nu fortsättningsvis som om du vore en nykter alkoholist:
    "Jag kan ta en enda det kan jag hantera". ...för det kan man ju inte.
    Undvik frestelser helt enkelt.


    Må ditt och din mans liv tillsammans bli långt, lyckligt, full av ömsesidig respekt och kärleksfullt.
    Lycka till nu TS.Skål

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-09-24 20:12:10 följande:
    Nej. Samtalet kom upp en sen kväll när vi var med vänner och samtalet gled in på bl.a. svartsjuka. Då berördes ämnet, jag noterade något han sa. Sen dagen efter när vi var nyktra tog jag upp det, och så pratade vi en hel kväll.
    Så då hade du trots allt det där samtalet med din man som varit uppe på tapeten många gånger i tråden ( i alla fall till viss del)....och såsom du beskrivit det gick det ju bra, trots alla dina farhågor om att "inte såra min man i onödan" .

    Så här i eftertanke hade det kanske varit bra att tagit det tidigare då.
    Men som sagt, lätt att vara efterklok. 
  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-01 19:34:46 följande:
    Hmm. Ja, kanske du har rätt i att det är ett sätt att ge igen eller nåt, vad vet jag.

    Ang vad kollegorna spekulerar om rör det mig egentligen inte så mycket, jag vet ju själv vad som stämmer och inte. Men onödigt av honom att spä på vad de tänker kan jag tycka.

    Jag har redan fått presenten, fick den då vi hade ett jobbmöte i eftermiddags.
    Okej. Intressant agerande från Pelle. Låter som han vill göra ett statement av nåt slag
    Jobbmötet, var det på tu man hand eller överräcktes presenten inför andra kollegor?
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-01 20:04:31 följande:
    Jag skulle ju säga vänner emellan. Om någon var hemligt förälskad eller vad som så skulle man ju inte säga så inför andra? Det känns mer som en kompisgrej. 

    Nej, jag har inte visat den. Inte känt att det behövts.

    Om du nu tidigare har haft ett bra samtal med din man så tycker jag du borde visa upp den nya trofén från Pelle. Vore extremt intressant att höra hans kommentar på denna gåva.
  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-01 20:23:13 följande:
    Tolkar honom inte som att han vill ta något längre. Presenten var inget seriöst, mest på skoj - en grej som han har som han använder dagligen på kontoret, där jag har retat honom för den han har. Det var en likadan till mig.

    Kan ju ha varit en engångsgrej.
    Intressanta är väl om han följer upp det med nå annat de närmaste dagarna. 
    Då kan man misstänka att det är nåt han vill säga.....

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift