Inlägg från: Anonym (Orolig man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orolig man)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Hoppas nån om några år hittar denna tråd. Den skulle man nog kunna skriva en intressant uppsats om på nåt universitet.
    Inte bara om TS beteende i sig, utan även om den kringkultur av följare som skapats. Nånting för en psykolog/beteendevetare att sätta tänderna i.

    TS då, hur mår du? Du låter lite bittrare på sistone?

    Sedan är väl det så, handen på hjärtat nu, att du kommer väl aldrig dra ner samvaron med Pelle till noll, eller hur. Spelar ingen roll vad någon säger här.
    Den enda som skulle kunna få ner det till noll är väl om din man ställer ett hårt ultimatum.....men jag får känslan av att det aldrig kommer att hända.

    Nåväl. Hoppas din man, trots allt, mår bra och detsamma gäller givetvis dig. 
     

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (FYI) skrev 2019-12-16 19:38:27 följande:
    Orolig man...
    Förstår inte riktigt vad du menar med "kringkultur av följare"? Det är ju en intressant tråd, och om inte ts hade varit öppen med att dela med sig av valda delar i sin relation, inkl. bakslag med kollegan, hade den dött för länge sedan.
    I princip är det ts som eldat på tråden genom att med jämna mellanrum gjort något huvudlöst, och då satt igång diskussionen igen.

    Ts...samma sak med det du upplever som "upprepa samma saker om och om igen"...Det är du som upprepar ett beteende som "Kringkulturen" upplever som fullständigt huvudlöst i den känslomässiga situation du är/varit i.
    Om jag skall vara ärlig är det fortfarande oklart för mig om det är , eller har varit, eftersom det tydligen är så förtvivlat svårt att bryta helt.
    Ingen stor vana av forum som FL egentligen, men jag har ju tittat runt lite och förutom "blottar-trådarna" och "trosfärg-tråden" så är väl detta typ den längsta tråden på FL, både i tid (14 månader) och antalet inlägg (2500+), så ja, tråden är ju uppenbarligen intressant.

    Här har väl då skapats ett visst följe av skrivare (inkl. undertecknad), som faktiskt verkar bry sig om TS, en helt okänd kvinna som ingen av oss kommer att möte IRL. Engagemanget är ju stort, och visst, det är tack vare TS vilja att återkommande skriva (av sig?) om sina tankar. Detta tycker jag är fascinerande, och säkert ett bra ämne för en psykologi uppsats.
    Glad   
  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-12-16 20:40:55 följande:
    Det är inte jag som eldat på tråden som du uttrycker det. Jag svarar när ni frågar. Det är extremt sällan jag gjort ett eget inlägg själv i tråden som inte varit svar på någon kommentar / fråga. Sen ja, jag har valt att berätta hur det går - både upp och ner. Det som gjort det svårt att bryta helt är fler saker - vi jobbar ihop med gemensamma saker, och vi har sjukt kul som vänner. Och ingen av oss har som sagt varken gjort eller sagt nåt, och kommer inte göra det heller. Det gör det på ett sätt också svårare att bryta, för då har aldrig någon gräns passerats. Hade jag sagt nåt men ändå fortsatt hänga hade det varit annorlunda, det är jag rätt säker på. Och ingen lägger mer ved på brasan - så brinner gör det inte heller längre. Hade jag inte känt att mitt intresse svalnat hade jag fått bryta helt, men så är inte fallet. Det har svalnat. Det var en fantasi jag aldrig levde ut, och det är allt det nånsin kommer vara.
    Så en sista sanning-eller-kånke fråga då.
    När du nu ändå hänger med Pelle, känner du fortfarande nåt pirr då?
  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (FYI) skrev 2019-12-17 11:11:07 följande:
    Nu är det ju dryga året sedan du själv var i samma situation som ts man. Det visade sig ju som tur var, att din oro var obefogad i sista änden, och det var, och är ju toppen.
    Du fick ditt samtal med din fru som du oroade dig för.
    Men hur gick det sen?
    Jobbar din fru och kollegan fortfarande tätt tillsammans?
    Håller han fortfarande på att flirta med henne?
    Anser du att tråden du skapade då, hjälpte dig på något sätt, och i.s.f. hur tror du fortsättningen sett ut om du inte startat tråden? Hade din fru fortfarande känt sig smickrad och bekräftad som kvinna. För det förmodar jag att det var det det handlade om.

    Samma fråga han ställas till ts i denna tråden.
    Om hon inte öppnat denna, hur tror hon att det sett ut idag, snart två år senare?
    Kan det vara så att råden/reaktionerna från andra, har någon betydelse ö.h.t.

    Jag kan tänka mig motsatsen tyvärr. Om någon står i valet och kvalet att vara otrogen av någon anledning, och startar en tråd om detta... blir påhejad... "go for it girl/man"...år chansen stor att hen går hela vägen.
    Tackar som frågar.
    Vi har det faktiskt bättre än på många tycker jag.
    Kollegan slutade efter förra årsskiftet, han var konsult.
    Hjälpte tråden mig. Ja det tycket jag. Fick mig att ta tag i det "obehagliga" och börja prata. 

    Lätt hänt att bli attraherad, det har nog alla blivit nån gång. Skillnaden mellan de som agerar och de som inte gör det är väl en hög impulskontroll och förmågan att se konsekvenser, även om man är känslomässigt "exalterad / störd".

    Dåligt konsekvenstänk och folk som i ens tråd hejar på en är väl ingen lyckad kombo nej, där håller jag med dig.
  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-12-17 14:22:14 följande:
    Nja. Mest inte. Bara ibland. Men det går över fort om det väl kommer en liten blixt.
    ....om det väl kommer en liten blixt. Förstår ej?

    Men, oavsett, hade nog förväntat mig ett lite annorlunda svar med tanke på vad du skrivit senaste tiden.
    Om ni fortfarande har hängmötem, om än i lägre frekvens, men om det pirrar än och du fortfarande känner ett sug efter honom....har du då kommit så mycket längre än du var i typ somras?
  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-12-17 17:54:03 följande:
    Kul att höra att det gått så bra för er!

    Tack!

    Ett råd på vägen då.
    Ni hade ju ett bra snack i somras du och din man. Fortsätt ha djupa samtal.
    Fråga om saker som hände innan ni blev ihop, upptäck saker om varandra ni inte visste.Det blir som att lära känna varandra på nytt...och nytt är ju spännande eller hur!
    Flört


    Okej, det blev lite  kvasi-psykologi-flummigt, men jag tror du fattar poängen.

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-04-24 10:33:12 följande:
    Hej!

    Här är det bra. Hur är det själv? Vi varken hänger eller hörs, inget alls på fritiden. Sprang på varann av en slump i veckan då båda var på kontoret utan att vi visste om det (sitter ju hemma mest). Tog en snabb kaffe i köket då bara. Vi hörs typ 1 gång varannan vecka på skype, inte mer. Så läget är tvärlugnt.

    Till alla som inte orkar läsa allt i denna tråd men undrar från trådstart till nu - Det går att stå på ruinens brant men välja att backa. :)
    Kul att höra! Grattis till er Skål
  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-09-19 22:39:34 följande:
    Fast..vi kommer ju inte umgås som förr? Hängmöten etc blir det inte längre (och det var längesen vi var där, nu m Corona etc har vi knappt setts alls). Så jag tror att du är mer orolig än du (eller rättare sagt min man) alls behöver vara. Han jobbar heltid på sitt vanliga jobb och kommer köra några konsulttimmar då och då bara. Hans ursprungstjänst finns inte ens på mitt nya jobb, så han ?kan? inte börja hos oss på heltid heller.

    Konsultar Pelle åt mitt nya jobb för att jag är där? Förmodligen. Betyder det att han nånsin skulle gå längre än innan, när vi bara hängt med varann i tre år? Nej, det skulle han inte.

    Oj här har det hänt saker!


    Du har alltså bytt jobb till slut.


    Men Pelle hänger lite grann kvar genom sitt konsult-drag....(skulle allt vara bra intressant att se hur den mannen tänker!) ?.och du verkar gilla att han hänger kvar. Korrekt?


    Då kan man ju inte låta bli att fråga: Vet din man om att Pelle skall konsulta på ditt nya jobb?  

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-09-21 20:07:08 följande:
    Nej vi har inte pratat om att Pelle ska konsulta, har inte funnits någon anledning, vet ju inte ens i vilken utsträckning mer än att det ska vara lite.

    Om inte jag minns fel så har du och din man diskuterat Pelle, och din man har sagt att han var störd av erat häng.
    Antar då att han vet vem Pelle är.

    Nu bytte du jobb och din man andades säkert ut (även om han litar på dig).
    Om nu Pelle skulle dyka upp igen, på nya jobbet, om än hur lite som helst, tror du då inte att din man skulle undra varför, och bli ännu mera störd med tanke på historiken?

    Eller tänker du hålla det hemligt?

  • Anonym (Orolig man)

    Två saker lyser ju igenom i allt du sagt i denna tråd.


    1: Du förminskar det du och Pelle håller på med "för inget har ju hänt", och du verkar därmed inte ha ett jättestort samvetskval gentemot din man


    2: Du har hela tiden hållit fast vid att du, oavsett vad, vill behålla Pelle i din närhet som din "vän"


     


    Vågar man då fråga (och hoppas på ett ärligt svar här inom i anonymitetens skydd) , vem av er vad det som trappade upp och började med den flirtiga tonen igen, du eller han?

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-10-24 15:03:59 följande:
    Sjukt nog tänkte jag inte ens på början sist. Vet inte om jag inte lyssnade riktigt sist jag lyssnade, uppenbarligen inte. Skrattade nästan till efter 20 sekunder nu jag med. Han har ALDRIG varit tydlig så. Vet inte riktigt hur jag ska ta det därför.
    Ha, nästan komiskt. Tänk vad många som sagt till dig i denna tråden att Pelle aldrig kommer att ge sig. Börjar kännas kusligt likt att vi har haft rätt......

    Så länge 1) och 2) som jag skrev ovan gäller, hur tror du själv att detta skall sluta då?
  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-10-24 10:41:34 följande:
    Jag kan inte läsa hans tankar.

    Alltså din man......
    Känns otroligt konstigt att han inte reagerar?


    Är han oerhört försiktig och helt enkelt "för snäll"?
    Är ert förhållande så bra som du  anger i tråden, eller bryr han sig inte?
    ....eller håller han det inom sig och konserverar ilskan och oron?


     

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Q75) skrev 2020-11-16 15:59:39 följande:

    Minst ett år sedan jag var inne på FL. Till min förvåning, också till lite nöje, verkar denna tråden fortfarande vara aktuell.

    Rent generellt så är det ju läckert, spännande, kul och inspirerande med lite flirtande hit och dit. Ungefär som, eller något liknande, som TS har beskrivit i trådstarten och sedan i tråden. Vem har inte upplevt det? Eller vem skulle absolut neka till lite flirtande?
    De som förfasar sig har ju egentligen inget att förfasas över, inget har ju hänt.
    Det som eventuellt skulle kunna komma att hända är ju lite patetiskt att hålla på och kommentera för i praktiken har ju inget hänt.

    Jämför t ex med att antisera om en annan person, det kan ju också vara läckert, spännande, kul och inspirerande. Är fantasier också något att förfasa sig över när inget i praktiken har hänt? Alla fantiserar väl? Åtminstone jag och alla tjejer och kvinnor jag känner fantiserar ibland.
    Jag och de flesta jag känner har nog också flörtat lite någon gång, eller skulle önska att de fick bli lite flirtade med någon gång. 

    Sedan handlar väl allt om gränsdragning. Men hittills tycker då inte jag att TS har gått över gränsen.
    Jag brukar säga att gränsen går där jag själv skulle sätta den i en omvänd situation. Vad kan jag acceptera att min man gör? Jag själv ska ju inte gå längre än vad jag skulle klara att acceptera att min man skulle göra.
    Med det menar jag inte att han ska fråga mig om lov eller att jag vill veta precis allt han gör. Jag frågar inte heller om lov eller berättar allt om någon flirtat med mig.

    Att flirta och bli flirtad med, att bli uppmärksammad och få bekräftelse, tycker jag är läckert och inspirerande. Det smittar även av sig positivt på min och min mans relation.


    Att bli intresserad av någon annan under ett långt förhållande är nog naturligt och inte så förvånande. Om man låter det stanna vid en fantasi och inte drar det vidare så är det nog inte att gå över gränsen i de flesta förhållanden.

    Problemet här är väl att detta fortsatt/fortsätter under en så lång tid. 
    Jag vet inte TS, hur är det, har du fortfarande nåt rest-pirr kvar?

    Det andra stora problemet är väl Pelle-ponkens ihärdighet, mannen verkar ju inte ge upp, och som 'felix' skrev ovan, (mar)drömscenariot [samvetsfråga till TS vilket är det?],vore ju om han plötsligt står där en dag som fastanställd på TS nya jobb.
    Tough sale för TS att presentera den händelsen för sin man som en lustig tillfällighet........
  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Q75) skrev 2020-11-17 10:36:14 följande:
    Jag håller inte med om din problembeskrivning. För mig känns det som att du reflekterar över vad som kan komma att hända, eller vad som skulle ha kunnat hända, och att du låter det styra dina känslor.
    Men TS och hennes mans känslor behöver ju inte alls överensstämma med dina, "Orolig man". Sanningen är ju ändå att i praktiken har ingenting hänt efter så lång tid vilket i sin tur bör tyda på att sannolikt kommer ingenting att hända.
    Du menar att om vissa saker kommer att inträffa i framtiden så skulle det kunna bli en "Tough sale".
    Men mycket värre och helt andra saker, rena katastrofer, kan ju också hända i framtiden som kan bli mycket mera "tough sale". Menar du att TS och alla andra också ska vara oroliga och förhålla sig till det? Hur?

    OM ditt värsta scenario skulle inträffa (rätt så osannolikt) så håller jag alls inte med dig att det måste medföra stor dramatik, "tough sale". Om man inte låter sig präglas av att vara en orolig man så är det ju sådant här som man i ett ömsesidigt och kärleksfullt förhållande brukar klara av att hantera och reda ut.

    Jag ser att du missförstår/misstolkar mig, svårt att avgöra om det är med flit eller pga okunskap.

    Först av allt, när TS nu säger att hon inte tänker vara otrogen, då tror jag henne, fullt ut.

    Det som förundrar är ju att TS fortsätter, fortfarande efter två år, att sukta lite efter kollegan? Fick inte svar på om det fortfarande pirrar lite, men antar det efter TS senare kommentarer.
    Varför fortsätta fönstershoppa i den mest delikata av butiker under två år fast man inte tänker/får köpa något? ...och dessutom smussla med att man fönstershoppar...

    Tough sale?
    Det var ju så att TS och maken talade ut om Pelle typ för 1 år sedan, och enligt TS så var maken inte helt nöjd med TS relation med Pelle (och då vet han bara toppen av isberget).
    När då TS bytte jobb kan man ju tänka sig att maken drog en lättnadens suck.
    Nu började plötsligt då Pelle konsulta på det nya jobbet, (vilken slump!).
    Vet inte ens om TS nämnt detta för sin man?
    ....och javisst ett scenario, inte en faktisk händelse (än), men tänk då om Pelle skulle bli kollega med TS igen, .....för TS att berätta det för sin man, och få det att framstå som en ren tillfällighet som inte spela någon som helst roll, det skulle vara en Tough sale!

  • Anonym (Orolig man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-11-19 21:58:15 följande:

    Och - som avslutande vill jag även säga att hur jävla jobbiga en del än ha varit under åren (!) när ni följt mig här (för det ska gudarna veta är en del efter så många inlägg) så är jag glad för att ni ändå följt med. Till er som gjort det av rätt anledning, och för att ni bollat med mig, fått mig att se saker ur andra perspektiv och varnat och lyssnat. Tack.


    Så skönt att läsa!
    Då tar vi i hand på att detta är slutet med Pelle, lycka till med familjen Skål 
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift