• Sjuttiosjuan

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Solros80 skrev 2019-05-23 10:41:16 följande:

    Hej Tjejer!

    Jag lyckades samla kraft till att göra testet. Det blev till min stora förvåning ett tydligt plus. Den första på 3 år efter 6 misslyckades IVF återföringar. Känner mig oerhört tacksam!

    Till alla er som får ångest över att inte känna av några symptom kan jag berätta att jag faktiskt inte kände särskilt mycket. Jag vet att det är svårt att inte oroa sig men försök att påminna er om att det faktiskt kan bli plus trots avsaknad av symptom. Jag hoppas innerligt att det blir stora plus för er alla inom en snar framtid!!


    Jättegrattis!!!!

    Såå kul med positiva nyheter:)
  • Sjuttiosjuan
    Maran73 skrev 2019-05-23 12:15:05 följande:

    Jag har tyvärr trista nyheter då vi denna gång gick bet. Vääääldigt negativt på både urin- och blodprov. På?t igen.. suck.


    Skit helt enkelt!!
  • Sjuttiosjuan
    Maika19 skrev 2019-05-27 15:30:08 följande:

    Hallå systrar! Nu är jag ruvare igen:)) Idag kl 13 hade jag transfer och jag körde på med allt dvs akupunktur och intralipid. Två embryon och hör och häpna vi fick ett extra embryo. Det var 4 men tydligen vaknade ett annat embryo lite senare men utvecklades till ett godkänt embryo. Så vi fick 3 till frysen. Åker hem imorgon.


    Men jippi!!! Nu håller vi tummarna som sjutton här:)
  • Sjuttiosjuan

    Någon som vet nån gynekolog som kan hjälpa till med ultraljud i Östergötlandstrakten? Typ Norrköping/Linköping? Vore skönt att kunna stanna kvar på landet utan att behöva bränna hela vägen till Stockholm:)

  • Sjuttiosjuan
    Maika19 skrev 2019-06-01 13:56:06 följande:

    Här kommer en uppdatering från mig. Jag har dessvärre dåliga besked. Av mina 3 resterande embryon så odlades de vidare till 5 dagars. Jag trodde de frös dem som 3 dagars men de hade de inte gjorts. Hur som helst överlevde de inte så jag har noll förväntningar på de som de 2 som de transfererade till mig. Riktigt dåligt resultat alltså, lika dåligt som med mina egna ägg. Ska kontakta kliniken för en konsultation på deras initiativ men det är ju inget som förändrar mitt bakslag.


    Men fy vilka tråkiga besked:( Men ge inte upp hoppet än! Håller tummarna för er<3
  • Sjuttiosjuan

    Hej tjejer!

    Här kommer ett podtips från solstolen!

    Lyssnade just på Socialstyrelsens podd På Djupet. Det finns ett helt avsnitt som heter Om att berätta för barn om deras genetiska ursprung.

    Bra avsnitt som tar upp frågor vi troligtvis kommer att behöva hantera senare i livet.

    Ha det fint och kram till alla som kämpar!

  • Sjuttiosjuan
    UndrandeSökare skrev 2019-06-04 08:17:37 följande:

    Tack för tipset, jag lyssnade på det avsnittet igår efter att du tipsat om det.

    Kommer du också göra nästa försök i Augusti eller September 2019? Jag kommer göra det iallafall.


    Vi åker i början av augusti:)
  • Sjuttiosjuan
    Frazze skrev 2019-06-05 21:34:14 följande:

    Gynläkaren har tydligen ett kejsarsnitt nu, så jag lär väl få vänta. Drt tar väl inte så lång tid visserligen, men ett tag tar det väl.


    Håller alla tummar!!!!
  • Sjuttiosjuan
    Frazze skrev 2019-06-08 08:32:40 följande:

    Önskar verkligen att det fanns ett annat progesteron jag kunde ta nu. Vill inte ta urrogesten oralt för magens skull och för att man blir så groggy. Sen vill jag inte ta dem vaginalt heller! Skrämmer mig att peta upp dem nu när jag blödde så! Men vad har man för val? På det sättet gillar jag Lutinusen bättre då det finns en uppförare. Önskar det fanns till Utrogesten oxå!


    Kolla om din läkare kan skriva ut prolutex! Finns ju också Crinone som är en gel, tycker det är bättre än lutinus.
  • Sjuttiosjuan
    Frazze skrev 2019-06-08 09:29:02 följande:

    Vad är prolutex för något? Är det oxå en gel? Jag ska ju egentligen dra ner på mitt progesteron och sluta snart, men vem fasiken vågar det? Jag ska ringa min gyn på måndag och se om han kan kolla på mig och se vart blödningen kom ifrån. Ibland så kan han ta nåt " akutfall" hoppas på tur där.


    Det är progestronsprutor. Fick tips från en tjej som också gjort ÄD i Ryssland. Blödde ju också flera gånger innan v 12 och var ju ingen fara så du kan nog trappa ner!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019