• Snurranfian

    Vi som planerar äggdonation 2019

    PeeWee44 skrev 2019-12-01 18:41:52 följande:

    Jag har inte testat före dag sju. Sist hade jag insättning lördag och testade lördagen efter. Använder bara Clearblue digitaltest med veckor så man slipper fundera på streck hit streck dit. Står klart inte gravid eller 1-2 veckor. Lycka till nu när du testar.


    Yes håller med. Det jag tog va oxå digitalt. Ska försöka hålla mig till tis. Gått 1 v då.
  • Snurranfian

    Testade idag på dag 7 igen, med morgonurin och CB som ska kunna testa från 4 dagar före förväntad mens. Negativt. Jag har givit upp mentalt. Vet att det inte gått vägen. Känner mig tom och ledsen....

  • Snurranfian
    Sjuttiosjuan skrev 2019-12-03 09:42:40 följande:
    Men fy vad tråkigt:( Vilken dag är officiell testdag? Skickar en stor kram!
    Officiella testdagen är om en vecka. Men satte ju in en femdagars... borde synts på ett testa-tidigt test. Embryot är ju 12 dagar totalt nu. Tänker att de officiella testdagarna är mest för att man ska undvika att få med kemiska graviditeter.

    Har sån mensvärk.. det drar och har sig.. gjort ända sedan insättning.. men är ju så klart bara skitmedicinen Lutinus.
  • Snurranfian
    Limarie skrev 2019-12-03 11:48:57 följande:

    Nu kom mejlet från Finland. De har hittat en "matchande" donator.

    Den matchar typ inte alls men det spelar nog ingen stor roll.

    11 cm kortare än mig, blond istället för brunt hår och blåa istället för gröna ögon.

    Men den stora saken är att vi fortfarande väntar på förhandsbeskedet från försäkringskassan. Pratade med de igår och Sahlgrenska skulle ha hört av sig till de sedan förra veckan. De måste egentligen höra av sig till FK inom 2 veckor men gör de inte det skickas enbart ut en påminnelse. Det har ingen "konsekvens" för de. Jag tror inte att det kommer finnas några hinder. Men nu när man har väntat så länge vill man inte chansa och köra på egen hand och betalar utan beskedet.

    Så jag undrar lite om vi ska tacka nej till donatorn och låter de letar efter en som kanske matchar kanske något mera? Men det kanske kan ta mycket lång tid. Samtidigt som blond, 1,67 och blåa ögon är enligt google de flesta i Finland

    Känner mig så konstigt att skriva så här. Förr sa jag att allt det här inte spelar någon som helst roll. Men nu när det är så nära så kommer tankar upp igen (kanske helt normalt). Hur var det för er?


    Vår första donator som fick avbryta sin behandling var 175 cm o ljushårig. Så visst finns de längre. Samma klinik som er. Bara ni som kan avgöra vad som känns bäst för er! Kram
  • Snurranfian
    Limarie skrev 2019-12-05 10:26:09 följande:

    Min sambo tyckte också att de tog nästbästa. Och det är klart, om de tror att det tar några veckor extra om de letar efter en ny, då tar vi hellre den som de har erbjudit oss nu. Men än så länge svarar de inte på mitt mejl. Synd att behöva vänta på såna enkla svar i 4 dagar... (det är ändå rätt dyr vård man betalar).


    Hör av dig igen. Eeva-Liisa brukar svara snabbt. Kanske missat?
  • Snurranfian
    CrookedTail skrev 2019-12-05 08:46:49 följande:

    Åh, nej vad tråkigt :( Kan det inte bara funka lixom! Lider med dig :(


    Tack.. ska kontrollera idag på dag 9 tror jag. Enligt allt jag läst ska man def kunna mäta HCG då. Men jag har inget hopp kvar. Vet vad det kommer stå. Undra vad som gått fel.
  • Snurranfian

    Negativt idag med på dag 9. Gör ett sista dag 14 bara för att kliniken envisas. Jag vill bara blöda ut skiten o sluta med hormonerna. :(

  • Snurranfian
    CrookedTail skrev 2019-12-05 13:15:04 följande:

    Kostar det så mycket även med remiss?? Ringde Carlanderska i Gbg, de tar 32 000:- om man gör det privat, men det har vi inte råd med. Hur långa köer pratar vi om? Över ett år?

    Är det dumt att strunta i hysteroskopin och försöka med en ny behandling i Riga direkt? Fan, jag ger snart upp...


    Att inte kunna få barn.. fan man ska vara gjord av pengar. :( Sjukt dyrt ju.

    Hur märker man om man har nåt som borde åtgärdas genom denna undersökning? PeeWee44; varför gjorde du dem?
  • Snurranfian
    PeeWee44 skrev 2019-12-05 14:34:22 följande:
    Jag gjorde en i Sverige för att jag blödde så mycket och det inte slutade, en för en polyper och dom jag gjort utomlands för att embryot ska fästa. I St Petersburg upptäckte läkaren att min livmoder varlite defekt och korrigerade det. Efter 11a äd/ed insättningar och säkert 500 000kr så var det klart värt det. Gravid i vecka 33. Måste hitta vad som är problemet, se till att ni tar blodprov på hormonerna innan insättning och efter så det inte är problemet. Läs på ordentligt, läs denna tråd från början så ser ni och lär er mycket. Sen får man ta till sig det man själv tror på. Men det går, titta på mig och pepperoni.
    Mm oki.. jag har inte sådana problem iaf... med blödningar. Och har burit två barn hela graviditer förr...så tror inte jag behöver en undersökning av livmodern. MEN det där om att kolla hormonnivåer kanske. Inget som min klinik pratar om alls. Ska kolla upp det och vad det bör ligga på. Inte haft en tillstymmelse till blödning nu med östrogen och progesteron. Borde inte det vara fallet om hormonnivåerna var för låga? Eller är jag ute och cyklar?
  • Snurranfian

    Jaa hittar inte heller nivåerna som Liamarie skriver. PeeWee44 vet du hur de ska ligga? Har du nån bra länk? Har du använt typ Werlabs för koll före?

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019