• Jsv17

    Nya BIM januari 2019

    holocene skrev 2018-12-15 11:05:57 följande:

    Håller verkligen tummarna! Jag har fått blinkande smiley sedan onsdags (förhöjt östrogen) men appar o temp tyder på att ÄL ska vara tisdag-torsdag nästa vecka.

    Allmän fråga till alla: ligger ni varje dag nu precis innan ÄL eller kör ni varannan dag? Vissa säger ju att varannan dag räcker medan vissa kör all in tills ÄL+2 dagar typ :)


    Vi försöker på varannan dag genom hela cykeln faktiskt (inte gått nu pga av sjukdom) och sen varje dag 3dagar i sträck efter positivt äl-test. Försöker hålla det, ibland blir det oftare och ibland mer sällan försöker ändå att det ska få bli spontant också
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    Jojjans skrev 2018-12-16 13:44:12 följande:

    Trodde jag var klar med bimlistor för i år då jag plussade 4/12, men lyckan blev inte bli långvarig. Trodde även att jag var klar med missfall för 2019, men tydligen inte.

    Vaknade imorse så himla ledsen utan att förstå varför. Men några timmar senare fick jag svagt blodfärgat på pappret som bara blivit värre. Nu blöder det klarrött som en riklig mens. Tog ett gravtest precis som visar lika svagt som på äl+11 när jag plussade. Borde vara starkare nu på 5+2 så får väl inse att det är kört. Får väl en slutgiltig bekräftelse imorgon när jag tempar.

    Om jag kan räkna det här som mens (borde funka eftersom det är så tidigt) så kommer bim bli 13/1.

    Fick ett sent missfall (v.16) i september och blev gravid igen nu i december. Fyller 33 i början av nästa år (Sambon är yngre) och vi har inga barn sen tidigare.


    Åh nej... jag beklagar fick också ett tidigt MF i början på November, började också blöda i V5+2... Det är tufft att börja om igen, för mig iaf kom äl bara 2-3 dagar senare än vanligt efter, håller tummarna lite extra hårt för dig, att du får plussa igen direkt <3
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17

    Åh nu behöver jag råd... fick ingen smiley nu på morgonen men det andra strecket var nu riktigt starkt... det var nog gränsfall på om det skulle bli smiley eller inte, då blir jag så rädd att missa stegringen om man bara testar en gång om dagen, tycker ni jag ska testa ikväll också? Eller hålla mig till en gång? Hur gör ni?


    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    holocene skrev 2018-12-17 11:15:18 följande:

    Fick du blinkande smiley igår men inte idag? Skumt isf, trodde den fortsatte visa det tills det blev LH-stegring. Skulle nog ta ett em-test om jag vore du :) Jag tänkte testa i em också.


    Jag använder den sorten som bara visar en ring eller en fast smiley Jag gör nog så att jag försöker hålla mig och testa i eftermiddag igen
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17

    Jag hade rätt att det verkligen var gränsfall, fick positivt nu på eftermiddagen smsade mannen och han blev riktigt taggad, äl borde ju bli typ under natten/morgondagen tänker jag? Så tänker att vi fick till det Lördag, så idag, så kör vi imorgon och Onsdag också... borde väl räcka?


    Pojke 9-12-17
  • Jsv17

    Flyttar mig själv i bimlistan då äl kom ca 2 dagar tidigt för mig

    BIM-lista

    1/1 Sångfågeln87, Kstadtjej87, Jsv17

    2/1- Jagerika, Canary, holocene

    4/1 mangon

    6/1 Myline

    7/1 Livethänder, Siri88, Mezzy

    8/1 Milka21

    9/1 MissKelli

    10/1 FruEA

    11/1 Rosarosorochtee

    12/1 EliMil

    13/1 Jojjans

    18/1 Nicciz

    19/1 Clemmentina


    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    holocene skrev 2018-12-17 17:40:14 följande:

    Jaa vad roligt, jag fick också fast smiley nu när jag tog test. :D 

    Det borde def. räcka! Vi hade varannan dag förra veckan (inkl igår), och tänker väl idag och två dagar till. Borde vara välvattnat efter det hehe.

    Happy humping nu då ;)


    Jepp hehe.. det samma

    skönt att för en gångs skull få tidig ägglossning, min är ofta sen Så nu har vi ett par dagar kvar här att göra vad vi kan sen är det det där evinnerliga väntandet... men nu är det ju iaf jul och massor med skoj emellan så kommer nog gå fortare än vanligt
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    Jagerika skrev 2018-12-18 07:30:51 följande:

    Hej alla! Förmodad ÄL idag! Mannen har varit extra sugen denna månad, förut har det varit mer påtvingat eftersom vi försökt i 1 år nu men bestämt oss för att ligga när vi känner för det :) ni som varit gravida innan och vet när ni hade det där sexet som gjorde er gravid, hur många dagar innan ÄL hade ni sex? Skickar med en FLO bild där alla hjärtan är då vi haft sex, tycker ni det ser lovande ut?


    Jag har blivit gravid 2ggr (ett MF) på varannan dag metoden, med sonen använde jag inte ens äl-test vi bara körde varannan dag nån dag varje dag för att vi kände för det, ska jag gissa när jag hade äl då (på känningarna) så blev jag gravid på sexet dagen innan äl Så jag tycker det där ser mycket lovande ut!

    Har gjort det nu med, när jag testar med äl test så brukar vi försöka 3 dagar i rad också i samband med positivt test. Håller tummarna för er!
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    holocene skrev 2018-12-18 10:10:05 följande:

    Fick ju utslag på ÄL-test igår (så den borde vara idag). Men iom detta flyttade Flo-appen fram min BIM till 30/12 men det känns helt galet.. så kort cykel har jag aldrig. Tror ändå själva ÄL är idag eller imorrn som appen förutspådde först o då stämmer BIM, 1-2/1 typ. Vet att man bör ha regelbunden lutealfas men enl appar o tester har min varierat. Brukar vara ganska kort. Nån annan som upplevt samma? Använde ProgesterAll förra lutealfasen, o märkte PMSen blev mycket bättre iaf. Kanske att den rättade till ÄL också.

    Missade att tempa imorse, hade varit kul o se om det blev lägre. Jaja. Överanalyserar visst ALLT nu. :)


    Min lutealfas varierar lite också men typ 1dag hit eller dit, min bim har också ändrats till typ 31/12-1/1 men valde att lägga in mig på den senare, då det stämmer mer med hur mina cykler brukar vara, det positiva med det är att jag då gett mig själv ok att tjuvtesta på nyår om jag skulle tycka att det känns som om det tagit sig, skulle så gärna vilja plussa i år, även om det är på årets sista dag
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    Kstadtjej87 skrev 2018-12-19 08:00:05 följande:

    Blir knäpp. Förra månaden hade jag fast gubbe på cd 18. Tog äl test dag 13 då va de en ring bara sen har jag inte testat förrän dag 16 då va de med ring och samma idag cd17. Har clearblue advanced ägglossningstest. Kan ägglossningen varit cd14/15 kanske. Har haft älflytningar dessa dagarna. Tappen är öppen och hög så tror inte äl har varit men borde få blinkande smiley iaf. Va tror ni?


    Mina stegringar är oftast ganska korta så därför använder jag de där man bara får antingen fast smiley eller ring, provade de som blinkar och en gång hann jag få en blinkade gubbe, men nästa fick jag fast direkt så då struntade jag i att köpa dem då jag ju liksom inte identifierade fler fertila dagar med dem. Så har du en kort stegring så kan den ju gå över till fast direkt, så kanske öl inorn el. Övermorgon? Att du hade älflytningar skulle jag inte dra så många växlar på, min älflytningar började 5-6 dagar innan äl den här gången. Hade jag varit du hade jag nog försökt få till det minst varannan dag just nu för säkerhetsskull
    Pojke 9-12-17
Svar på tråden Nya BIM januari 2019