• Jsv17

    Nya BIM januari 2019

    holocene skrev 2019-01-01 20:29:50 följande:

    Åh vad kul! Hur mår du nu? :)


    Jag mår bra lite svullen om magen (gasig haha) och molvärk till och från bara. Börjar även känna att mitt superluktsinne som jag hade när jag var gravid med sonen är på väg tillbaka, tar allt detta som bra tecken

    Hur mår du?
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    Jagerika skrev 2019-01-02 06:41:50 följande:

    Bim i morgon men hoppas kunna testa idag om testen kommit på posten, har sparat morgon urin i kylskåpet denna gången! Nån som vet om urinet blir dåligt eller kan man använda det morgonurinet senare? Önska mig lycka till nu brudar!! <3


    Det ska gå bra i kylskåp, håller tummarna
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17

    Äntligen helt bekräftat

    Väldigt nöjd med stegringen också!

    Håller tummarna för alla er andra tjejer!

    (Översta testet är bim-4 nästa bim-3 och nedersta är på bim (äl+10, 11 och 14 )


    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    Skruttan855 skrev 2019-01-02 09:37:53 följande:

    Vilken fin stegring, intressant att se! Grattis :)


    Ja man har så mycket funderingar kring stegringar så tänkte jag delar min

    Håller tummarna att det tar sig direkt för er nu! Min äl och allt kom igång nästan som vanligt efter mitt tidiga MF så det var bara att köra på, mitt hcg sjönk också jättefort, jag tog blodprov då de misstänkte utomkveds först och hade typ 20 ena dagen och det var nere på 8 redan nästa dag så kroppen rensade ut det fort och så verkar det ju vara för dig med.
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    Jojjans skrev 2019-01-02 10:27:55 följande:

    Åå det ser jättefint ut! Hoppas det går vägen för dig denna gången


    Tack! Känner mig mer gravid den här gången så hoppas det är ett gott tecken

    Håller tummarna för dig med!
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17

    Fråga till er som tempar och även kollar med ältest? Hur långt efter positivt ältest infaller själva äl oftast? Jag har alltid satt dagen efter som äl men undrar om det är det som stämmer oftast eller inte? (Hade velat tempa själv men med en ettåring så går jag de sammanhängande tre timmarna för sällan för att det skulle vara värt det... )


    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    Mezzy skrev 2019-01-02 21:36:00 följande:

    Jag har också barn som vaknar och jag vaknar avvmig själv endel också men har tempat denna månad och det har faktiskt funkat förvånansvärt bra. :) Jag har provat att tempa flera gånger när jag vaknat också för att se om det blir stor skillnad och det blir det inte. Så länge jag inte gutt upp ur sängen. Min klocka ringer 5.30 varje morgon för att tempa men vakna vid 4 härom dagen och tog tempen då, somna om, och sen tempa igen vid 5.30 och det skillde bara 0,01 grader. Så skulle råda dig att prova! :)

    Men för att svara på din fråga så har jag märkt att jag har ägglossning samma dag som jag får fast glad gubbe. Tar då cb digitala äl tester med blinkande och fast gubbe och tar dem på morgonen.


    Ok! Intressant, just nu är jag faktiskt gravid (V4+1) så så länge det går vägen blir det ingen tempning nu iaf men skulle det inte det ska jag definitivt prova! Varit sugen på det ett tag då det känns som man lär känna sin kropp så bra Jag har senare ägglossning och lite kortare lutealfas så vanliga bf-uträkningen blir inte korrekt på mig (blev flyttad en hel vecka med min son) så jag ville boka lite tider och ville försöka få ett mer hum om exakt dag för ägglossningen och hur långt efter LH-ökningen det är vanligt att ägglossningen sker...
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    Jojjans skrev 2019-01-03 06:51:04 följande:

    Jag får äl dagen efter positivt test. Det har hönt nån gång att jaghar fått positivt test tidigt på förmiddagen och troligen fått lönsamma kväll, men i regel dagen efter. Dock kan det variera från person til person. Vid positivt test så släpper ägget inom 12-48 timar vilket ju är ganska stor skillnad.


    Tack för svar! Men då känns det ändå mest korrekt att räkna dagen efter som äl ev var det natten till dag 2 (fick positivt på kvällen) men då kör jag på det som äl, så får vi se sen hur korrekt det var. Blev flyttad en hel vecka med min son så mina cykler stämmer liksom inte riktigt med det traditionella sättet att räkna ut gravidveckor på
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    Jojjans skrev 2019-01-03 08:44:55 följande:

    Det låter rimligt. Båda gångerna då jag ringt och skrivit in mig blir jag så provocerad när dom frågar efter senaste mensens första dag, eftersom jag inte heller passar in helt i mallen (28 dagars cykel men äl på dag 16). Brukar uppge äl-dag men det brukar inte godtas, så frustrerande. Har lärt mig hur jag ska ljuga om mensens första dag för att äl ska hamna rätt enligt deras uträkning.


    Haha det gjorde jag också sist! Så officiellt blev jag flyttad 4 dagar, men egentligen enligt sista mens så var det en hel vecka! Jag visste ju att det inte stämde men med sonen verkar äl har varit ytterligare senare än vanligt så trots att jag flyttade mig själv räckte det inte riktigt
    Pojke 9-12-17
  • Jsv17
    Jagerika skrev 2019-01-03 22:52:57 följande:

    Alltså hållåå!! Världens konstigaste sak hände precis! Har ju Bim idag men ingen mens och inte ens nån känsel stt mensen är på väg. Men kom precis Ur duschen och kände lite på mina bröst för jag brukar få så ont innan mens. Men inget. Så klämde jag på ena brsötvårtan och då kom det ut en vit vätska??? Blev riktigt förvånad!! Har man alltid mjölk i brösten? Eller vad kan det har varit?


    Det händer mig nu, men jag har ju nyligen ammat... har aldrig hänt mig innan... verkar väldigt märkligt, har du tagit något nytt gravtest?
    Pojke 9-12-17
Svar på tråden Nya BIM januari 2019