Inlägg från: Anonym (Emelie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Emelie)

    BF oktober 2019!

    Etta skrev 2019-02-04 17:32:05 följande:

    Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig var det lite lite brunt blod på pappret när jag torkade mig. Blev helt bestört och väntade på att det skulle sättas igång blödning hela natten men har inte kommit något mer, en pytteliten fläck (typ 10-öring) i trosorna i morse. Vet ej vad jag ska tro?!


    Kan vara normalt. Men mitt missfall började så
  • Anonym (Emelie)
    ballerinakakaoreo skrev 2019-02-11 20:13:21 följande:

    Såg det bra ut? :)


    Det såg jättebra ut! :) allt låg som det skulle. Maskinen var dock av det äldre slaget berättade läkaren. Men vi såg den lilla ärtan på ungefär 5 mm. Vi såg även att hjärtat hade börjat slå! Känner mig väldigt lugn nu.
  • Anonym (Emelie)
    Leopard91 skrev 2019-02-14 09:07:55 följande:

    Hej,

    Jag är gravid i vecka 6 (5+6).

    Och är jätteglad för det, dock är jag livrädd för att det inte ska gå vägen.. Jag har under tre dagars tid nu haft bruna flytningar.. De kommer bara när jag kissar och inget under dagarna.. Läst om detta och många skriver att det är början till missfall.. Vilket jag verkligen Hopppas att det inte är i mitt fall..

    Min fråga är alltså om någon av er andra som är gravida eller har varit gravida upplevt samma sak?


    Så svårt att veta. Jobbigt när man är så orolig också :(

    Mitt förra missfall började ju så. Men har också hört vissa som sagt att det är normalt!

    Kan du inte boka in ett tidigt vul?
  • Anonym (Emelie)

    Min man följer med mig på alla besök. Han är väldigt omtänksam på det sättet. Han vill gärna visa att han är intresserad och att han stöttar mig :) vi var på hälsosamtal idag och har nu fått tid för VUL om 2 veckor, bokat blodprov och KUB. Ska lämna urinprov i veckan också pga njursjukdom.

  • Anonym (Emelie)
    staar skrev 2019-02-26 09:01:22 följande:

    Jag är så himla orolig, alla gravid symptom har typ försvunnit sen några dagar tillbaka. Jag går in i vecka 7+0 imorgon. Mina bröst känns knappt ömma längre, min kissnödighet är som bortblåst och jag har inte kräkts något mer ( spydde lite ibland innan , inte alls som med dottern då jag spydde hela tiden ) . Någon annan som någon gång upplevt samma där det gått bra ? Det enda jag går och tänker på är att det är något fel där inne . Ingen blödning alls och inte ont i magen.


    Eftersom du har barn sedan innan och du förmodligen googlar en hel del ;) så borde du veta vid detta laget nu att symtomen kommer och går, vilket är helt normalt! Alla graviditeter ser olika ut. Igår spydde jag på kvällen, idag mår jag hur bra som helst!

    Om du tänker på Missed Abortion så kan jag säga att när jag fick mitt MA hade jag alla gravidsymtom hela tiden tills missfallet var över.

    Hur som helst så tror jag inte att stress är bra för mamman eller fostret. Ta det lugnt bara.
  • Anonym (Emelie)

    Hej alla! Har gjort mitt andra VUL idag och det gick superbra. Jag är i vecka 9 (8+5), och vi såg bönan och det tickande hjärtat! Barnmorskan sa att jag kan ta det lugnt nu eftersom risken för missfall nu är nästan obefintlig.

  • Anonym (Emelie)
    Jinthry skrev 2019-02-27 12:23:49 följande:

    Hej! Lyckligare (och mer förvirrad) kan ingen vara!

    Ultraljud visade en liten böna med tickande hjärta i storlek mini! Bara 0.35cm i längd, så graviditeten flyttades tillbaka med 8 dagar. Nytt bf 23 oktober!

    Jätte lycklig, men jag kan inte riktigt få det att fungera dock..Sista mens första dag 8.1 -  ÄL 22.1. - första pos. gravtest 6.2.


    Tråkigt att bli tillbakaflyttad med så många dagar.. jag gjorde också vul idag! Är i vecka 8+5.

    När jag var i vecka 6+3 så var fostret 0.5 cm. Vilken vecka är du i nu då?
  • Anonym (Emelie)
    Etta skrev 2019-02-27 13:33:12 följande:

    Men vad skönt, menade hon att risken är så liten när man ser levande foster i v 9 då? Eller nån annan anledning?


    Hon menade nog att risken är så liten för att vi nu har sett att graviditeten är normal med ett levande foster i :) jätteskönt. Det blir liksom verkligt nu! Hade samma barnmorska förra gången, då upptäckte hon avvikelser i livmodern och ett dött foster, så vi alla blev glada där inne idag.
  • Anonym (Emelie)

    Ni som ska göra KUB, när har ni fått tid? Vilken vecka kommer ni vara i?

    Jag ska göra mitt den 27e mars! Snart alltså. Kommer vara i 13+5 då :)

Svar på tråden BF oktober 2019!