Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Är gifta kollegan intresserad?

  Sön 17 feb 2019 00:01 Läst 0 gånger Totalt 558 svar
  Anonym (fröke­nfia)
  Visa endast
  Sön 17 feb 2019 00:01 -2

  Började på nytt jobb för några månader sedan. En av de manliga kollegerna visar ett stort intresse för att prata med mig, väntar gärna in mig för att äta lunch, håller upp dörren och är väldigt rar. Verkar ibland lite nervös och tafatt. Men vet inte om det sån han är, eftersom vi inte känt varandra speciellt länge, eller om det är för att han är smått intresserad av mig och blir nervös när vi pratar.

  Sedan förra helgen har jag inte kunnat sluta tänka på honom, jag känner mig hela tiden nervös och har pirr i magen och det känns plågsamt när vi inte ses. Han är 10 år äldre än mig men vi är båda vuxna. Dock är vi båda gifta och har barn. Jag älskar min familj men äktenskapet har väl varit sådär på sista tiden. Känner mig hemsk mot min man, det här har aldrig hänt mig tidigare och skäms nåt fruktansvärt över dessa känslor så vågar inte prata med någon jag känner om det.

  Vad ska jag ta mig till? Ska jag bara låta det vara eller ta tag i saken och fråga rakt ut?

 • Anonym (jaha)
  Visa endast
  Tis 26 feb 2019 13:09 #121
  frökenfia skrev 2019-02-23 22:38:18 följande:
  Jag tror inte hans familj skulle bli påverkad av att jag berättar hur jag känner för honom. Han har visat ganska uppenbara känslor och jag vill få bekräftat om det är inbillning eller på riktigt. Jag skulle aldrig ?sno? någons man. Men att gå runt och inte veta är extremt påfrestande... Vill bara ha ett svar.
  Inte av att bara prata, men det finns väl förmodligen ett syfte bakom samtalet, för du gör väl inte det bara för skojs skull eller hur?

  Om han säger att han känner likadant, vad gör ni då?
  Hur kommer du agera då?
 • Anonym (jaha)
  Visa endast
  Tis 26 feb 2019 13:10 #122
  frökenfia skrev 2019-02-26 11:10:23 följande:
  Därav velandet mellan att berätta och inte... önskar man vore en tankeläsare ibland.
  Fast vad är det du vill veta?
  Om du vet att du är upptagen och du inte vill vara otrogen, vad gör samtalet med kollegan för skillnad?
 • Anonym (jaha)
  Visa endast
  Tis 26 feb 2019 13:14 #123
  Anonym (Johan) skrev 2019-02-26 06:00:08 följande:
  Kan vara så och just därför ska hon prata med honom så hon slipper undra.
  Njae. om TS tänkte rationellt och inte var förblindad och uppslukad så skulle jag kunna hålla med. Men vad tror du kommer hända när hon är så besatt av kollegan och får reda på att han vill ha henne?

  Det är som att ge en alkis nycklarna till baren och låta hennes samvete avgöra
 • Anonym (Först­år ej?)
  Visa endast
  Tis 26 feb 2019 13:40 #124
  Anonym (jaha) skrev 2019-02-26 13:10:49 följande:
  Fast vad är det du vill veta?
  Om du vet att du är upptagen och du inte vill vara otrogen, vad gör samtalet med kollegan för skillnad?

  Hon ville väl veta om kollegan var intresserad så att hon kunde separera från sin man, inte för att bara vara otrogen?

  Förlåt TS att jag svarade i ditt ställe, men många antar per automatik att man bara är ute efter att ha sex, så störande. 

  I detta fall tycker jag att TS gör helt rätt, att lämna sin man istället för att vara otrogen. Om förhållandet är så dåligt så bör hon ju lämna oavsett om kollegan är intresserad eller ej.

 • Anonym (Villm­enfåri­nte)
  Visa endast
  Tis 26 feb 2019 13:58 #125

  TS - förlåt långt inlägg men jag har ju varit / är i liknande sits.

  Om han ser på dig på samma sätt eller inte är (nästan) omöjligt att veta om du inte frågar. Såhär är det/ har det varit för mig (och jag vet inte vad han tänker):

  1. Han kommer förbi min arbetsplats många ggr varje dag och snackar. Jag sitter oftast i öppet landskap men har ingen fast plats så jag är på lite olika ställen i lokalerna, men det är bara till mig han går, han brukar hitta mig. Vi jobbar på olika företag, samma koncern, samma lokaler.

  2. Han bokar upp konferensrum för oss att bara sitta och hänga och snacka i, ?låtsasmöte?. Mer i höstas än nu dock. Vi turas om att göra en agenda för mötet med skämtsamma punkter och ofta med flirtig ton (ex 1. Hur gör djur? 2. Vem köper cigg? 3. En jobbpunkt vi behöver fixa 4. Dagens låt etc etc)- dock berör vi väldigt sällan punkterna på agendan när vi sen ses, men den görs ofta ändå, som en kul grej.

  3. Han skriver ofta på Skype (det gör dock jag också, så both ways.) Det kan gå flera dgr utan att vi skriver något och även vara dagar där vi skriver hela dagen. Sedan innan sommaren-18. Mer sällan nu.

  4. Om jag mailar och behöver hjälp/ställer en fråga går han 9 ggr av 10 bort till mig (olika avd) istället för att bara maila svaret. Eller så säger han att vi bokar ett möte och kollar på det (varav problemlösning 10 min av 60 typ, resten häng/snack)

  5. Han har då och då med sig en godis, en clementin eller liknande som han ger mig när han går förbi min plats. Inte hemifrån alltså, men fr kontoret.

  6. Han skickar roliga memes på insta (jag med, both ways). Samlar på sig roliga klipp som vi kollar på när vi tar en kaffe (?jag har sparat massa som jag ville visa?). Det skickas även på kvällar och helger, dock kan det gå dagar emellan. Inga konversationer direkt, utan i stort sett bara klipp och några skrattemojis fram och tillbaka.

  7. Vi skickar fredagslåtar till varann, en tradition sen typ 6 mån tillbaka (började på skämt). Vi har en gemensam playlist på Spotify. Han startade den efter att vi skickat låtar fram och tillbaka några månader. Båda skickar en eller flera låtar till varann, den andre bestämmer vilken/vilka som kvalar in på listan. Låtarna är högt och lågt. (Mer sällan nu)

  8. Vi har gemensam vårdnad om en penna. Ett skämt som spårat - en penna från det externa bolaget vi har som gemensamt arb.område som han snott därifrån för att jag skämtade om det när vi var där. Och nu när han är på semester har jag ansvar för pennan (han kom och gav den till mig innan han drog).

  9. Vi skämtar ofta om : - Kommer du? - Kommer! - Cigg? (As in = cigg efter bra sex.) När vi skriver på skype och ska ses på ett möte. Flirtigt skämt med andra ord.

  10. Han biter sig ofta i läppen när vi hänger, när han lyssnar på mig. Förmodligen omedvetet? (Jag har svårt att fokusera då.)

  11. Han har kroppsligt annars inte visat något direkt annars. Han har inte, vad jag kan se, vidgade pupiller när vi pratar (annars klassiskt tecken på intresse). Borde han inte ha det tänker jag? Faktiskt en av de starkaste orsakerna till att jag tänker att han enkom ser oss som vänner. Pupiller kan man inte styra över.

  12. Han har inte sagt nåt om att han känner nåt för mig. Och han slänger inte komplimanger runt sig heller så det är inte det. Han kallar oss ?dream team? jobbmässigt, ex de ggr jag är så less på vårt arb.område att jag sagt att jag vill sluta att jobba med det, eller lämna över till nån annan.

  13. Han har inte gjort några fysiska närmanden. Inte ens en kram. Ev lagt handen på axeln i korridoren.

  14. Det kan gå några dagar utan kontakt. Dock om jag varit borta fr jobbet några dagar utan att ha sagt ngt (ex vabbar eller jobbar hemma) kommer det ofta ett - Var är du?!?.

  15. Om jag ska iväg på resa vill han gärna att vi hinner hänga / ta en fika dagen innan eller så. (Both ways). När jag skriver att jag har mkt möten kan jag få tillbaka ?Men jag då?!?.

  16. Vi skrattar sjukt mkt ihop och har väldigt mkt internskämt.

  17. Jag får känslan av elektrisk stämning när vi sitter nära. Jag kan ju inte svara för om han känner det också.

  18. Dock är jag rätt säker på att han inte kommer att säga nåt, göra något eller att han skulle gå över den fysiska gränsen. Då hade han gjort NÅT under senaste året, det har han inte.

  19. Han verkar lycklig med sin fru och talar väl om henne.

  20. Han är väldigt familjeorienterad och lägger i stort sett all sin tid på sina barn och familj.

  Så. Vad vill han? Ser han mig som nåt mer än kompis? Eller är det lika stor chans att han ser han mig som hans roliga kollega, jobb-bästis och inget mer? Jag vet inte. Jag har dock tagit till mig av råden jag fått, att INTE fråga - för vad ska jag göra med svaret OM svaret är att han är intresserad? Då är dock mitt utgångsläge nu att jag inte vill vara otrogen (jag har landat i det). Om du känner att du vill något med kollegan och är beredd att ta konsekvenserna - då säger jag fråga honom. Annars låt bli. (Men ja. Det äter upp mig tankemässigt att inte veta också, trots att jag bestämt mig för ne. Men jag inser att släcker jag en ångest så väcker jag bara en annan).

 • Anonym (Först­år ej?)
  Visa endast
  Tis 26 feb 2019 14:10 #126

  Alltså, att döma av det TS skrivit så tycker jag definitivt att han låter intresserad. Att väcka en mans intresse är inte så himla svårt. Särskilt inte de upptagna, som ofta är redo så snart det blir lite långtråkigt eller brist på sex i deras förhållanden!

  MEN .....det är stor skillnad på att vara sexuellt attraherad av en kollega, till det som TS är ute efter att inleda ett nytt förhållande. 


  Det är inte frågan OM han är intresserad, snarare VAD han är intresserad av?

 • Anonym (Först­år ej?)
  Visa endast
  Tis 26 feb 2019 14:15 #127
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-26 13:58:46 följande:

  TS - förlåt långt inlägg men jag har ju varit / är i liknande sits.

  Om han ser på dig på samma sätt eller inte är (nästan) omöjligt att veta om du inte frågar. Såhär är det/ har det varit för mig (och jag vet inte vad han tänker):

  1. Han kommer förbi min arbetsplats många ggr varje dag och snackar. Jag sitter oftast i öppet landskap men har ingen fast plats så jag är på lite olika ställen i lokalerna, men det är bara till mig han går, han brukar hitta mig. Vi jobbar på olika företag, samma koncern, samma lokaler.

  2. Han bokar upp konferensrum för oss att bara sitta och hänga och snacka i, ?låtsasmöte?. Mer i höstas än nu dock. Vi turas om att göra en agenda för mötet med skämtsamma punkter och ofta med flirtig ton (ex 1. Hur gör djur? 2. Vem köper cigg? 3. En jobbpunkt vi behöver fixa 4. Dagens låt etc etc)- dock berör vi väldigt sällan punkterna på agendan när vi sen ses, men den görs ofta ändå, som en kul grej.

  3. Han skriver ofta på Skype (det gör dock jag också, så both ways.) Det kan gå flera dgr utan att vi skriver något och även vara dagar där vi skriver hela dagen. Sedan innan sommaren-18. Mer sällan nu.

  4. Om jag mailar och behöver hjälp/ställer en fråga går han 9 ggr av 10 bort till mig (olika avd) istället för att bara maila svaret. Eller så säger han att vi bokar ett möte och kollar på det (varav problemlösning 10 min av 60 typ, resten häng/snack)

  5. Han har då och då med sig en godis, en clementin eller liknande som han ger mig när han går förbi min plats. Inte hemifrån alltså, men fr kontoret.

  6. Han skickar roliga memes på insta (jag med, both ways). Samlar på sig roliga klipp som vi kollar på när vi tar en kaffe (?jag har sparat massa som jag ville visa?). Det skickas även på kvällar och helger, dock kan det gå dagar emellan. Inga konversationer direkt, utan i stort sett bara klipp och några skrattemojis fram och tillbaka.

  7. Vi skickar fredagslåtar till varann, en tradition sen typ 6 mån tillbaka (började på skämt). Vi har en gemensam playlist på Spotify. Han startade den efter att vi skickat låtar fram och tillbaka några månader. Båda skickar en eller flera låtar till varann, den andre bestämmer vilken/vilka som kvalar in på listan. Låtarna är högt och lågt. (Mer sällan nu)

  8. Vi har gemensam vårdnad om en penna. Ett skämt som spårat - en penna från det externa bolaget vi har som gemensamt arb.område som han snott därifrån för att jag skämtade om det när vi var där. Och nu när han är på semester har jag ansvar för pennan (han kom och gav den till mig innan han drog).

  9. Vi skämtar ofta om : - Kommer du? - Kommer! - Cigg? (As in = cigg efter bra sex.) När vi skriver på skype och ska ses på ett möte. Flirtigt skämt med andra ord.

  10. Han biter sig ofta i läppen när vi hänger, när han lyssnar på mig. Förmodligen omedvetet? (Jag har svårt att fokusera då.)

  11. Han har kroppsligt annars inte visat något direkt annars. Han har inte, vad jag kan se, vidgade pupiller när vi pratar (annars klassiskt tecken på intresse). Borde han inte ha det tänker jag? Faktiskt en av de starkaste orsakerna till att jag tänker att han enkom ser oss som vänner. Pupiller kan man inte styra över.

  12. Han har inte sagt nåt om att han känner nåt för mig. Och han slänger inte komplimanger runt sig heller så det är inte det. Han kallar oss ?dream team? jobbmässigt, ex de ggr jag är så less på vårt arb.område att jag sagt att jag vill sluta att jobba med det, eller lämna över till nån annan.

  13. Han har inte gjort några fysiska närmanden. Inte ens en kram. Ev lagt handen på axeln i korridoren.

  14. Det kan gå några dagar utan kontakt. Dock om jag varit borta fr jobbet några dagar utan att ha sagt ngt (ex vabbar eller jobbar hemma) kommer det ofta ett - Var är du?!?.

  15. Om jag ska iväg på resa vill han gärna att vi hinner hänga / ta en fika dagen innan eller så. (Both ways). När jag skriver att jag har mkt möten kan jag få tillbaka ?Men jag då?!?.

  16. Vi skrattar sjukt mkt ihop och har väldigt mkt internskämt.

  17. Jag får känslan av elektrisk stämning när vi sitter nära. Jag kan ju inte svara för om han känner det också.

  18. Dock är jag rätt säker på att han inte kommer att säga nåt, göra något eller att han skulle gå över den fysiska gränsen. Då hade han gjort NÅT under senaste året, det har han inte.

  19. Han verkar lycklig med sin fru och talar väl om henne.

  20. Han är väldigt familjeorienterad och lägger i stort sett all sin tid på sina barn och familj.

  Så. Vad vill han? Ser han mig som nåt mer än kompis? Eller är det lika stor chans att han ser han mig som hans roliga kollega, jobb-bästis och inget mer? Jag vet inte. Jag har dock tagit till mig av råden jag fått, att INTE fråga - för vad ska jag göra med svaret OM svaret är att han är intresserad? Då är dock mitt utgångsläge nu att jag inte vill vara otrogen (jag har landat i det). Om du känner att du vill något med kollegan och är beredd att ta konsekvenserna - då säger jag fråga honom. Annars låt bli. (Men ja. Det äter upp mig tankemässigt att inte veta också, trots att jag bestämt mig för ne. Men jag inser att släcker jag en ångest så väcker jag bara en annan).


  Ja han visar mycket intresse, men han kan vara som en del människor som gillar att flirta och få bekräftelse på jobbet (för att det ger de mer energi - gör dagen roligare).

  Det är omöjligt att veta då vissa män/kvinnor bara är flirtiga av naturen. Men om han endast är det med dig, så har han säkert någon form av intresse. Han verkar dock lycklig i sitt förhållande så han kanske bara är flirtig/attraherad/poly men inte redo att lämna sitt förhållande för någon annan. 

  Kanske bäst att inte veta och bara se tiden ann?
 • Anonym (FYI)
  Visa endast
  Tis 26 feb 2019 14:17 #128
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-26 13:58:46 följande:

  TS - förlåt långt inlägg men jag har ju varit / är i liknande sits.

  Om han ser på dig på samma sätt eller inte är (nästan) omöjligt att veta om du inte frågar. Såhär är det/ har det varit för mig (och jag vet inte vad han tänker):

  1. Han kommer förbi min arbetsplats många ggr varje dag och snackar. Jag sitter oftast i öppet landskap men har ingen fast plats så jag är på lite olika ställen i lokalerna, men det är bara till mig han går, han brukar hitta mig. Vi jobbar på olika företag, samma koncern, samma lokaler.

  2. Han bokar upp konferensrum för oss att bara sitta och hänga och snacka i, ?låtsasmöte?. Mer i höstas än nu dock. Vi turas om att göra en agenda för mötet med skämtsamma punkter och ofta med flirtig ton (ex 1. Hur gör djur? 2. Vem köper cigg? 3. En jobbpunkt vi behöver fixa 4. Dagens låt etc etc)- dock berör vi väldigt sällan punkterna på agendan när vi sen ses, men den görs ofta ändå, som en kul grej.

  3. Han skriver ofta på Skype (det gör dock jag också, så both ways.) Det kan gå flera dgr utan att vi skriver något och även vara dagar där vi skriver hela dagen. Sedan innan sommaren-18. Mer sällan nu.

  4. Om jag mailar och behöver hjälp/ställer en fråga går han 9 ggr av 10 bort till mig (olika avd) istället för att bara maila svaret. Eller så säger han att vi bokar ett möte och kollar på det (varav problemlösning 10 min av 60 typ, resten häng/snack)

  5. Han har då och då med sig en godis, en clementin eller liknande som han ger mig när han går förbi min plats. Inte hemifrån alltså, men fr kontoret.

  6. Han skickar roliga memes på insta (jag med, both ways). Samlar på sig roliga klipp som vi kollar på när vi tar en kaffe (?jag har sparat massa som jag ville visa?). Det skickas även på kvällar och helger, dock kan det gå dagar emellan. Inga konversationer direkt, utan i stort sett bara klipp och några skrattemojis fram och tillbaka.

  7. Vi skickar fredagslåtar till varann, en tradition sen typ 6 mån tillbaka (började på skämt). Vi har en gemensam playlist på Spotify. Han startade den efter att vi skickat låtar fram och tillbaka några månader. Båda skickar en eller flera låtar till varann, den andre bestämmer vilken/vilka som kvalar in på listan. Låtarna är högt och lågt. (Mer sällan nu)

  8. Vi har gemensam vårdnad om en penna. Ett skämt som spårat - en penna från det externa bolaget vi har som gemensamt arb.område som han snott därifrån för att jag skämtade om det när vi var där. Och nu när han är på semester har jag ansvar för pennan (han kom och gav den till mig innan han drog).

  9. Vi skämtar ofta om : - Kommer du? - Kommer! - Cigg? (As in = cigg efter bra sex.) När vi skriver på skype och ska ses på ett möte. Flirtigt skämt med andra ord.

  10. Han biter sig ofta i läppen när vi hänger, när han lyssnar på mig. Förmodligen omedvetet? (Jag har svårt att fokusera då.)

  11. Han har kroppsligt annars inte visat något direkt annars. Han har inte, vad jag kan se, vidgade pupiller när vi pratar (annars klassiskt tecken på intresse). Borde han inte ha det tänker jag? Faktiskt en av de starkaste orsakerna till att jag tänker att han enkom ser oss som vänner. Pupiller kan man inte styra över.

  12. Han har inte sagt nåt om att han känner nåt för mig. Och han slänger inte komplimanger runt sig heller så det är inte det. Han kallar oss ?dream team? jobbmässigt, ex de ggr jag är så less på vårt arb.område att jag sagt att jag vill sluta att jobba med det, eller lämna över till nån annan.

  13. Han har inte gjort några fysiska närmanden. Inte ens en kram. Ev lagt handen på axeln i korridoren.

  14. Det kan gå några dagar utan kontakt. Dock om jag varit borta fr jobbet några dagar utan att ha sagt ngt (ex vabbar eller jobbar hemma) kommer det ofta ett - Var är du?!?.

  15. Om jag ska iväg på resa vill han gärna att vi hinner hänga / ta en fika dagen innan eller så. (Both ways). När jag skriver att jag har mkt möten kan jag få tillbaka ?Men jag då?!?.

  16. Vi skrattar sjukt mkt ihop och har väldigt mkt internskämt.

  17. Jag får känslan av elektrisk stämning när vi sitter nära. Jag kan ju inte svara för om han känner det också.

  18. Dock är jag rätt säker på att han inte kommer att säga nåt, göra något eller att han skulle gå över den fysiska gränsen. Då hade han gjort NÅT under senaste året, det har han inte.

  19. Han verkar lycklig med sin fru och talar väl om henne.

  20. Han är väldigt familjeorienterad och lägger i stort sett all sin tid på sina barn och familj.

  Så. Vad vill han? Ser han mig som nåt mer än kompis? Eller är det lika stor chans att han ser han mig som hans roliga kollega, jobb-bästis och inget mer? Jag vet inte. Jag har dock tagit till mig av råden jag fått, att INTE fråga - för vad ska jag göra med svaret OM svaret är att han är intresserad? Då är dock mitt utgångsläge nu att jag inte vill vara otrogen (jag har landat i det). Om du känner att du vill något med kollegan och är beredd att ta konsekvenserna - då säger jag fråga honom. Annars låt bli. (Men ja. Det äter upp mig tankemässigt att inte veta också, trots att jag bestämt mig för ne. Men jag inser att släcker jag en ångest så väcker jag bara en annan).


  Det roliga är att du ger mer information om ditt dilemma i denna tråden, än du gjort i din egen tråd, där du oftast ger korta, ej så informativa svar.

  Det man kan konstatera i detta inlägget är att du är långt ifrån "faran över".
  Skulle tro att om kollegan gav dig ett lillfinger är du tillbaka ett år i tiden.
  Sen fattar jag inte det här med vidgade pupiller...Går ni på tjack eller?
  Har aldrig hört talas om vidgade pupiller vid attraktion.
 • Tis 26 feb 2019 14:38 #129
  Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-26 13:58:46 följande:

  TS - förlåt långt inlägg men jag har ju varit / är i liknande sits.

  Om han ser på dig på samma sätt eller inte är (nästan) omöjligt att veta om du inte frågar. Såhär är det/ har det varit för mig (och jag vet inte vad han tänker):

  1. Han kommer förbi min arbetsplats många ggr varje dag och snackar. Jag sitter oftast i öppet landskap men har ingen fast plats så jag är på lite olika ställen i lokalerna, men det är bara till mig han går, han brukar hitta mig. Vi jobbar på olika företag, samma koncern, samma lokaler.

  2. Han bokar upp konferensrum för oss att bara sitta och hänga och snacka i, ?låtsasmöte?. Mer i höstas än nu dock. Vi turas om att göra en agenda för mötet med skämtsamma punkter och ofta med flirtig ton (ex 1. Hur gör djur? 2. Vem köper cigg? 3. En jobbpunkt vi behöver fixa 4. Dagens låt etc etc)- dock berör vi väldigt sällan punkterna på agendan när vi sen ses, men den görs ofta ändå, som en kul grej.

  3. Han skriver ofta på Skype (det gör dock jag också, så both ways.) Det kan gå flera dgr utan att vi skriver något och även vara dagar där vi skriver hela dagen. Sedan innan sommaren-18. Mer sällan nu.

  4. Om jag mailar och behöver hjälp/ställer en fråga går han 9 ggr av 10 bort till mig (olika avd) istället för att bara maila svaret. Eller så säger han att vi bokar ett möte och kollar på det (varav problemlösning 10 min av 60 typ, resten häng/snack)

  5. Han har då och då med sig en godis, en clementin eller liknande som han ger mig när han går förbi min plats. Inte hemifrån alltså, men fr kontoret.

  6. Han skickar roliga memes på insta (jag med, both ways). Samlar på sig roliga klipp som vi kollar på när vi tar en kaffe (?jag har sparat massa som jag ville visa?). Det skickas även på kvällar och helger, dock kan det gå dagar emellan. Inga konversationer direkt, utan i stort sett bara klipp och några skrattemojis fram och tillbaka.

  7. Vi skickar fredagslåtar till varann, en tradition sen typ 6 mån tillbaka (började på skämt). Vi har en gemensam playlist på Spotify. Han startade den efter att vi skickat låtar fram och tillbaka några månader. Båda skickar en eller flera låtar till varann, den andre bestämmer vilken/vilka som kvalar in på listan. Låtarna är högt och lågt. (Mer sällan nu)

  8. Vi har gemensam vårdnad om en penna. Ett skämt som spårat - en penna från det externa bolaget vi har som gemensamt arb.område som han snott därifrån för att jag skämtade om det när vi var där. Och nu när han är på semester har jag ansvar för pennan (han kom och gav den till mig innan han drog).

  9. Vi skämtar ofta om : - Kommer du? - Kommer! - Cigg? (As in = cigg efter bra sex.) När vi skriver på skype och ska ses på ett möte. Flirtigt skämt med andra ord.

  10. Han biter sig ofta i läppen när vi hänger, när han lyssnar på mig. Förmodligen omedvetet? (Jag har svårt att fokusera då.)

  11. Han har kroppsligt annars inte visat något direkt annars. Han har inte, vad jag kan se, vidgade pupiller när vi pratar (annars klassiskt tecken på intresse). Borde han inte ha det tänker jag? Faktiskt en av de starkaste orsakerna till att jag tänker att han enkom ser oss som vänner. Pupiller kan man inte styra över.

  12. Han har inte sagt nåt om att han känner nåt för mig. Och han slänger inte komplimanger runt sig heller så det är inte det. Han kallar oss ?dream team? jobbmässigt, ex de ggr jag är så less på vårt arb.område att jag sagt att jag vill sluta att jobba med det, eller lämna över till nån annan.

  13. Han har inte gjort några fysiska närmanden. Inte ens en kram. Ev lagt handen på axeln i korridoren.

  14. Det kan gå några dagar utan kontakt. Dock om jag varit borta fr jobbet några dagar utan att ha sagt ngt (ex vabbar eller jobbar hemma) kommer det ofta ett - Var är du?!?.

  15. Om jag ska iväg på resa vill han gärna att vi hinner hänga / ta en fika dagen innan eller så. (Both ways). När jag skriver att jag har mkt möten kan jag få tillbaka ?Men jag då?!?.

  16. Vi skrattar sjukt mkt ihop och har väldigt mkt internskämt.

  17. Jag får känslan av elektrisk stämning när vi sitter nära. Jag kan ju inte svara för om han känner det också.

  18. Dock är jag rätt säker på att han inte kommer att säga nåt, göra något eller att han skulle gå över den fysiska gränsen. Då hade han gjort NÅT under senaste året, det har han inte.

  19. Han verkar lycklig med sin fru och talar väl om henne.

  20. Han är väldigt familjeorienterad och lägger i stort sett all sin tid på sina barn och familj.

  Så. Vad vill han? Ser han mig som nåt mer än kompis? Eller är det lika stor chans att han ser han mig som hans roliga kollega, jobb-bästis och inget mer? Jag vet inte. Jag har dock tagit till mig av råden jag fått, att INTE fråga - för vad ska jag göra med svaret OM svaret är att han är intresserad? Då är dock mitt utgångsläge nu att jag inte vill vara otrogen (jag har landat i det). Om du känner att du vill något med kollegan och är beredd att ta konsekvenserna - då säger jag fråga honom. Annars låt bli. (Men ja. Det äter upp mig tankemässigt att inte veta också, trots att jag bestämt mig för ne. Men jag inser att släcker jag en ångest så väcker jag bara en annan).


  Det låter enbart som att han ser dig som en rolig kompis. När man är väldigt attraherad av någon så är det svårt att vara sådär rolig för varenda stund är så laddad. De män som varit attraherade av mig har i alla fall varit väldigt allvarliga och inte ett dugg nojsiga och skojsiga. Men vi är ju alla olika så det finns väl en chans att den här mannen är attraherad av dig ändå. Känns bara inte troligt enligt mig. Särskilt inte eftersom han är lycklig med sin fru och sina barn.
 • Anonym (Villm­enfåri­nte)
  Visa endast
  Tis 26 feb 2019 15:04 #130

  Ja, jag säger ju det (baserat på svaren ovan). Det är inte lätt att veta om vi bara är jobb-bästisar eller har en flirt. Varken för er eller mig.

  FYI - nej, jag har inte spaltat upp det såhär i min tråd. Jag gjorde ett urval nu i den här tråden då det kunde vara relevant för TS.

  Tankfull - Precis. Vi ÄR bra vänner och har verkligen skitkul ihop. Det är ju det jag hoppas att vi kan vara. Att skratta ihop kan man dock visst göra med en flirt eller någon man är intresserad av. Vi har hittat en rolig flirtig jargong - sen om det är bara för skojs skull eller något mer kommer jag aldrig veta.

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll