Inlägg från: RebeckaZ70 |Visa alla inlägg
  • RebeckaZ70
    Missermajser skrev 2019-11-15 15:15:51 följande:
    Detta är varken vänster eller antisemitism även om jag håller med dig om att de borde vara lika viktigt att se vad Palestina sysslar med.
    RebeckaZ70 skrev 2019-11-15 13:27:38 följande:

    Antisemitiska böcker säljs till svenska skolor:

    www.varldenidag.se/nyheter/antisemitiska-bocker-saljs-till-svenska-skolor/repskm!OYOciFTVMyT07REWcurQA/


    Återigen så har inte detta med vänstern eventuella antisemitism att göra.
    Eftersom det inte går att uppdatera i TS så får jag väl vara övertydlig och skriva att det är helt OK att diskutera antisemitism i största allmänhet och även övrigt Israelhat, oavsett varifrån det kommer....


    Stolt Sionist.
  • RebeckaZ70
    Missermajser skrev 2019-11-15 22:19:08 följande:

    Nu har jag ju naturligtvis ingen rätt att lägga mig i var eller vad du skriver. Det ska du ju göra där det behagar dig. :)


    Min synpunkt är bara att den att om du vill mobilisera en viss politisk riktning för Israel så kan det ju tjäna ett syfte att lägga allt i en och samma tråd.


    Fast då kan man ju å andra sidan misstänka att Israel inte är själva huvudsyftet utan endast ett verktyg.


    Är du specifikt ute efter att stå upp för Israel och dess rätt till en trygg och säker stat så förtjänar alla politiska riktningar en känga kan man tycka.
    Mig veterligen få maj ju öppna fler än en tråd.
    Men så är det ju ofrånkomligt att en rubrik där man i sann högerpopulistisk anda kritiserar invandring och vänster är mer smaskigt...



    ">


    Menar du att jag kritiserar invandring sett från högerpopulistisk anda?

    Jag kritiserar vänstern utifrån deras undfallenhet mot antisemitism från deras egna led.
    Jag kritiserar antisemitism som kommer från högerhåll också.
    Stolt Sionist.
  • RebeckaZ70
    Missermajser skrev 2019-11-19 18:00:48 följande:

    Nej jag tycker du har lite blandad kompott i dina inlägg!


    Slutklämmen där var menat generellt (inte mot dig) att jag tycker det verkar vara på modet att utse just vänstern och invandrarna till syndabockar.


    OK.
    Stolt Sionist.
  • RebeckaZ70
    Missermajser skrev 2019-11-26 19:12:36 följande:

    In liten tanke kring människor som Lars Vilks eller egentligen de flesta som medverkar i "Hur kan vi!".


    Jag tänker att alla människor är skapande på något sätt. Människor bygger, målar tavlor eller gör olika dramatiseringar. Vad de än gör så producerar de något. Det gäller även oss. Ställer vi genomtänkta frågor så producerar vi ännu fler genomtänkta frågor.


    Han går med livvakter därför att han producerar provokationer och saker som han vet kan uppfattas som hån. Han producerar motstånd och intolerans och och får mycket av det tillbaks. I programmet så säger han att Navid Modiri försöker säga att han "inte är" eller tar ställning åt något håll(neutralisera). Skillnaden mellan Navid och Lars V är att Navid producerar "lyssnade och öppenhet". Han har då på ett sätt producerat större frihet för konsten än vad Lars gör enligt min mening. 


    Högerpopulister och vänsterpopulister hittar föremål att lägga all skuld på, de kritiserar och skyller allt på några få saker. De visa sk intolerans och det är just det de möts av. Folk möter dom med samma slags intolerans och övertygelse som de själva sänt ut.


    Så många Sdare har skrivit orden kulturberikare, våldtäktsmän och massinvandring i hånfulla termer så många gånger så ingen SDare kan öppna munnen utan att mötas med samma intolerans. Samma trams med vänsterpopulister som beskyller kapitalismen för precis allt oavsett vad det handlar om. Ingen kan ta dessa människor seriöst till slut.


    Egentligen borde vi alla fundera noga på vad vi skapar/producerar även när vi gör inlägg här. Jag skriver själv saker väldigt ofta utan att tänka på vad jag egentligen skapar för något! 


     


    Skål
    Stolt Sionist.
  • RebeckaZ70

    Läste att den irakiske försvarsministern som försörjs av svenska föresäkringskassan, skyller på oss judar för att han utreds för bidragsfusk i Sverige. Kan det bli sjukare?


    Stolt Sionist.
  • RebeckaZ70
    Mentat skrev 2019-12-02 09:47:05 följande:
    Vilket är exakt vad han INTE säger. Han säger att de har hjälpt grupper i södra Syrien utan att exakt säga vilka dessa grupper är.

    Kikar man däremot på t.ex https://foreignpolicy.com/2018/09/06/in-secret-program-israel-armed-and-funded-rebel-groups-in-southern-syria/ framgår det att man har stöttat grupper för att stoppa ISIS och andra Iranstödda grupper från att etablera sig nära Israels gräns.
    Naturligtvis vill vi inte ha Iranstödda grupper i närheten av våra gränser. Det innebär att vi ibland måste "dealing with the devil"
    Stolt Sionist.
  • RebeckaZ70
    Mentat skrev 2019-12-03 10:13:50 följande:
    Nej, det är väl inte så konstigt. Det jag främst ville påpeka var de direkta felaktigheterna i "härtekrossad"s påståenden, vilka inte hade med verkligheten att göra.
    Jo, det förstod jag. Jag lägger ingen större vikt vid vederbörandes världsbild som verkar vara hämtad från metapedia.
    Stolt Sionist.
  • RebeckaZ70
    Missermajser skrev 2019-12-19 21:22:56 följande:

    Ligger de något i detta att det är Israel som ligger bakom påverkan av det amerikanska valet snarare än Ryssland. 


    Motivbilden är ju betydande.


    https://www.globalresearch.ca/russiagate-is-actually-israelgate-trump-as-agent-of-israel-not-of-russia/5623521


    Missermajser skrev 2019-12-20 15:48:34 följande:

    Här är ett tydligt exempel på antisemitism. Jag tror dock inte antisemitiska utspel irriterar sionister särskilt mycket i dagens läge. 


    Dom har fullt upp med att bekämpa socialism, Israelkritik och muslimsk invandring runt om i Europa.


    Trodde mer om dig än att lyssna på konspiratonsteorier...

    Stolt Sionist.
  • RebeckaZ70
    KillBill skrev 2019-12-22 15:24:47 följande:
    Chanukkah Sameach från tro och solidaritet, ja det känns ju lika äkta som om det skulle kommit från Alternativ för Sverige.
    Stolt Sionist.
Svar på tråden Antisemitismen inom vänstern, varför?