Inlägg från: Anonym (Lämnad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lämnad)

    Fortsätta träffa kille som fått barn med ex nyss

    Nu kommer ännu ett inlägg från mig. Vill ni läsa mina andra trådar så bifogar jag dom, tänker bara ta detta snabbt nu.

    Börjar träffa en kille i juni, 3 veckor in får han reda på att hans ex är gravid i månad 8!!? "Hon hade ingen aning". Han blir arg och mår dåligt, då han avskyr henne, deras förhållande slutade i misär..

    Hon skriver och tjatar, om min och hans relation. Jag går in i en djup depression pga olika anledningar (läs gamla inlägg) och försöker ta mitt liv (köra ihjäl mig)

    Han vet inte vad han vill, och han jobbar Borta så jag väljer att avsluta. 2 dagar går och han hör av sig, och säger att han ångrar sig, när han väl kommer hem vet han inte om han klarar av att träffas så jag väljer att avsluta igen. 1 vecka går och han skriver ännu en gång att han skäms för att han inte tog sig i kragen och träffade mig, han är nu iväg på jobb igen.

    Tanken är att vi ska träffas, vi skriver dagligen. Men jag känner mig osäker och har INGA som helst förhoppningar, men vi trivdes bra ihop och jag tycker om han.. Men jag undrar om han verkligen har genuina känslor för mig.. Hur han tänkt sig med barnet, han ville inte träffa det först men kan han kanske ha ändrat sig? Och hur mycket har jag egentligen med det att göra? Vågar jag fråga? Vill inte gärna tjata..

    Förövrigt så går jag hos en psykolog och känner redan att jag är påväg upp.

    Gamla trådar:

    www.familjeliv.se/forum/thread/79844927-blir-lamnad-efter-sjalvmordsforsok-hur-gar-jag-vidare

    www.familjeliv.se/forum/thread/79881902-angest-efter-att-ha-blivit-dumpad-av-kille-som-skulle-bli-pappa

Svar på tråden Fortsätta träffa kille som fått barn med ex nyss