Inlägg från: Alessia |Visa alla inlägg
  • Alessia

    Vad blir det för mat?

    Redd grönsakssoppa - ängamat - med ostsmörgåsar. 

  • Alessia

    Sommaren på landet är över för denna gång. Nu blir det veckoslut där i stället. 
    Tillbaka i stan alltså, men jag har semester i ytterligare två veckor, inte maken dock. Två av barnen har stuckit till sina studieorter och de två hemmavarande går fortfarande omkring i morgonrock....
    Idag blir det upptinad soppa med toast till lunch och till middag ska vi ha ugnsstekt fläskkotlettsrad som nu ligger på upptining. Gräddsås, potatisklyftor, vaxbönor och svartvinbärsgelé. 

  • Alessia

    Fisk-och skaldjurssoppa med grädde, saffran och aioli. Nybakt bröd till. degen har stått i kylen under natten för att långsamjäsa.

  • Alessia

    Idag åt vi caesarsallad som min man köpt färdig.från restaurang med delibutik. Den var god, utmärkt god dressing och knaprig kyckling och bacon  och krutongerna var smörstekta. . Tyvärr inte romansallat, vilket delibutiken bad om ursäkt för, men det gick fint med ersättaren som faktiskt liknade romansallat.
    Vi hade efterrätt också. Pojkarna hade gjort dajmglass och serverade i stora våffelstrutar. Smarrigt!

Svar på tråden Vad blir det för mat?