• Anonym (Cade)

    Hur många barn hade ni skaffat om ni hade obegränsat med pengar?

    Hur många barn har ni nu och ska ni försöka skaffa fler eller inte? Om ni hade obegränsat med pengar och därför aldrig mer behövde jobba om ni inte ville, hur många barn hade ni försökt skaffa då? 
  • Svar på tråden Hur många barn hade ni skaffat om ni hade obegränsat med pengar?
  • Anonym (L)
    Anonym (J) skrev 2019-12-02 14:54:42 följande:

    Typisk kommentar från någon med få eller inga barn.


    Jag är ett av fyra barn och jag håller med om det där med att tiden ska räcka. Dygnet har bara 24 timmar.
  • Anonym (noll)
    Anonym (Astral) skrev 2019-12-02 15:21:06 följande:

    Pengar har aldrig vart ett problem till att börja med. Men nu så här i efterhand, ca 21 år senare, så hade jag skaffat noll ungar. Småbarnsåren var hemska och ena ungen nu är helt galen. Alldeles för mycket sorger och besvär. hade vart så mycket lättare, speciellt för min mentala hälsa, att förbli barnlös och fri. 


    Det är exakt av den anledningen jag inte vill ha barn oavsett pengar. Man kan aldrig köpa sig fri från de problem som ofta kommer med barn, som t.ex. sjukdom eller handikapp som innebär ett livslångt åtagande för föräldrarna. Jag skulle ta livet av mig om jag hade så jobbiga ungar som många på FL verkar ha.
  • Gurkan25

    Då hade jag skaffat 5 barn. Nu har vi 3 st och är jättenöjda.


    Benjamin 24/12-2017 Zakaria och Adam 9/3-2019
  • Anonym (mami)

    Med obegränsat med pengar hade jag gärna skaffat fyra barn. Hade lekt bort allt som taf tid och jobbat deltid. Skulle varit perfekt.

  • Anonym (Två räcker)
    Anonym (Cade) skrev 2019-12-02 14:14:52 följande:

    Hur många barn har ni nu och ska ni försöka skaffa fler eller inte? Om ni hade obegränsat med pengar och därför aldrig mer behövde jobba om ni inte ville, hur många barn hade ni försökt skaffa då? 


    Har två barn, skulle aldrig vilja ha fler oavsett om jag var miljardär
  • Anonym (Jajje)

    Samma antal som nu. Mer pengar hade inte gjort någon skillnad för oss alls. Det är inte brist på pengar som styr valet att inte skaffa ett barn till.

  • Anonym (Solomama)

    Jag är ensam med ett barn. Möjligen kommer jag att skaffa en till, men som andra skriver handlar det mer om brist på tid och inte brist på pengar. Jag vill inte heller sluta arbeta helt då jag älskar mitt jobb, däremot hade jag kunnat tänka mig halvtid...

Svar på tråden Hur många barn hade ni skaffat om ni hade obegränsat med pengar?