Inlägg från: Anonym (Kvinna31) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna31)

    Nygift och otrogen

    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-07 17:29:59 följande:

    Men min har kämpat sedan jag avslöjade honom. Gråtit, bönat och bett osv osv. Verkligen gjort ALLT för att jag ska förlåta honom... är egentligen inte rädd att det kommer ske igen, samtidigt som jag är det.. svårt att förklara. Jag var ju säker på att han aldrig skulle göra mig illa..


    Min man har gjort precis likadant. Men jag har efter 10 kvinnor fick jag nog. Jag orkade inte oron varje gång han höll på med telefonen. Varje gång han gick ut. Jag blev ett psykfall nästan av alla känslor och ändå dum nog att förlåta då han verkade ångerfull och allt annat. Men jag önskar dig lycka till. Jag tror dock att det kommer krävas massa. Och skaffa inte fler barn innan du kan lita på honom till 100 %. Och låt omgivning få veta vad som hänt lättare att få stöd. Och han ska inte behöva få sin otrohet gömd
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-08 16:16:20 följande:

    Det är så konstigt.. på ett sätt litar jag ju på honom 100%. Jag har älskat honom i 7 år, känner honom utan och innan.. samtidigt känns det som han är någon annan nu, någon som jag aldrig trodde kunde göra mig illa men som kunde det... det är jag som inte vill berätta, det är förnedrande. Vi är dödsdömda inte sant..?


    Jag har känt precis som du under alla år. Innan jag berättade för någon i min närhet så mådde jag avskyvärt men mådde bättre när jag fick berätta för någon i min närhet. Jag har varit dum och gå på alla ursäkter, allt han sagt. Sista året kan jag inte ha sex utan att fundera på vart hans tankar är, så fort jag är ensam spelas allt upp. Hur det är kört för er eller inte vet jag inte. Men efter mina 13 år i äktenskap och många lögner så tror jag att det är svårt att få någon att sluta vara otrogen

    Dessutom har jag känt under alla år att det måste vara mig det är fel på. Och gå med den känslan är inte nyttig. Jag har insett att jag hellre lever ensam med mina barn än med en man som fick mig att känna som om jag inte dög och all oro.

    Frågan är, är du redo att verkligen släppa allt? Kan du gå vidare och aldrig tänka på det som hänt? Innan du kan det så skaffa inte fler barn. Kanske skaffa egen bostad och se hur mycket han kämpar för att få dig tillbaka då.
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-09 20:00:40 följande:

    Så väldigt ledsamt att läsa din historia. Jag däremot tror inte min man kommer vara otrogen igen. Naivt kanske men jag tror faktiskt inte det så för mig är det ju detta svek att hantera. Jag vill så gärna förlåta men som du skriver kommer ju tankarna om att man inte duger, inte räckte till. Han sökte sig aktivt till en annan mer spännande kvinna (och enligt henne har han berömt hennes utseende osv medan jag sitter här hemma sliten). Jag vill släppa allt och gå vidare men är rädd för att misslyckas. Jag vill aldrig någonsin tänka på henne, på dem men vet inte hur jag ska kunna sluta...


    Hon kommer alltid finnas med i dina tankar.
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-11 12:11:56 följande:

    Han har ju någonstans kompenserat för det nu, visat hur mycket han älskar mig. Ska några timmar i våra liv förstöra allt vi byggt upp? Samtidigt kan jag inte förstå att han gjorde det... så många val där han kunde avbrutit det och sagt nej. Han säger att det var hon som ville och han tillsist inte kunde säga nej och det tror jag på men ändå.. jag är inte utnyttjad, jag är bedragen.


    Hade han inte velat så hade han slutat att träffa henne.
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-11 23:18:15 följande:

    Okej, jag tycker egentligen inte det är ett misstag, utan ett val. Och det är stor skillnad på en kyss och sex. Han hade så många möjligheter att avbryta den ökande kontakten, flörtandet, kyssar osv. Det är så äckligt att veta att hon tagit på honom och han på henne. Att gick igång så mycket på henne att han kunde ha sex och att han tyckte det va så skönt att han kunde komma. Fy!! Men det jag menar är att ett val kan väl vara ett misstag? Mitt gymnasieval var ett misstag men likt väl ett val..

    Så om jag blivit ledsen men sen bestämt mig för att glömma och idag typ 9 mån senare inte skulle tänkt på det så skulle vi klarat det menar du? Jag blir ledsen när du skriver att det är förstört eftersom vi kämpar.

    Jag ser ju vad ni skriver men det är ju inte så enkelt att ge upp ett liv. Hur gör man? Det är så enkelt att skriva lämna men svårare att göra.. varför ska jag fatta beslut när det är han som gjort fel??


    Hade han brytt sig om dig älskat dig så hade han aldrig varit med henne. Dessutom mer än en gång. Han valde henne över dig så många gånger. Och även om du och dottern fanns hemma så var den andra kvinnan viktigare vid flera tillfällen. Då han valde att göra det. T om oskyddad så din dotter kunde haft ett halvsyskon idag.
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-11 23:30:22 följande:

    Okej så klart han ville men enligt honom var det hon som suktade efter mer o h han sa nej flera gånger men till sist inte..


    Tillsist kunde han fortfarande valt att åka hem till sin familj än till henne. Han valde bort dig och er dotter. Om man väljer bort att åka hem till sina barn och riskerar sina barn för en annan så har man sjunkit så långt det går
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-11 23:36:21 följande:

    Köttets jävla lustar eller nåt.. hon var väl sexig och han kåt men det betyder inte att han inte älskar mig. Det går väl att ha känslor för två samtidigt? Och hans ånger är brutal, på riktigt. Ja den där graviditeten vill jag inte tänka på. Att hon blev gravid känns surrealistiskt, för svårt att ta in. Är evigt tacksam över att hon gjorde abort..


    Nej man sårar aldrig den man älskar oavsett hur mycket något lockar. Tycker synd om henne som fick genomgå en abort. Han är ett svin som behandlat två kvinnor riktigt illa
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-12 14:41:34 följande:

    Så är det. I det ögonblicket valde han bort i alla fall mig. Han måste varit väldigt attraherad av henne... jag vet att dom haft sex 4 gånger men inte om det är vid fyra olika tillfällen, vill inte veta. Men enligt honom så var det hon som va ?på? och ville ses igen. Vet ju att det kan vara lögn men det kan ju också vara sant. Han är ingen lögnare egentligen... jag tror verkligen det var en tuff period för honom när det slets mellan attraktion och hemmet...


    Spelar ingen roll hur på hon var det är han som hade familj att ta hänsyn till. Han ljuger ju för dig. Han åkte och träffade henne. Du vet heller inte vad han sagt till henne, vilka löften hon fått som gjorde att hon blev gravid från början. Dom kanske haft längre förhållande än du någonsin kommer att få reda på.
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-12 14:54:51 följande:

    Det tror jag. Jag tror helt ärligt inte han förstod vad han höll på med innan det var försent och jag tror inte han kommer sätta dig i en liknande situation igen..


    Om han inte förstod att han var otrogen när han la sig i sängen med henne. Så är han ännu värre. Om det var din dotter som träffade en man som gjort så och sårat hennes hjärta så djupt vad hade du sagt så? Jag tror att enda anledningen till att din familj inte vet något är att dom skulle frågasätta varför du är kvar hos en man med hans beteende
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-12 15:21:40 följande:

    Han förstod väl men kanske försökte intala sig att det inre var så fel, jag vet inte. Jag kan helt ärligt inte förstå hur han resonerat utan hans jävla kåthet tog över och uppenbarligen var hon så himla sexig att han hellre låg med henne än mig när han var kåt.

    Sant. Jag hade sagt åt henne att lämna och stöttat henne i det. Det är kanske därför vi inte sagt nåt, för det blir verklighet då. Mina vänners åsikter om min man kommer förändras och jag vet inte om jag klarar det.. han är ju trots allt pappan till det finaste jag har.


    Min äldsta dotter avskyr sin pappa då han fortsatte såra mig och hon blev stor nog nu att förstå hur illa jag mått. Jag önskar att jag lämnat tidigare så hon vill umgås med sin pappa. Varför vill du vara med en man som inte haft sin familj som sitt viktigaste i livet?

    Jag tror inte du ska ta för lätt på det kvinnan säger mycket hon säger att han sagt kan vara sant. Det är ju han som ljugit från början
Svar på tråden Nygift och otrogen