Inlägg från: Anonym (Kvinna31) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna31)

    Nygift och otrogen

    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-27 11:14:48 följande:

    Ja löftet om trohet var ju en brutal lögn... men resten kan jag inte hålla med oss/ta till mig. Ibland sårar man den man älskar. Hur man sedan hanterar det är avgörande.. jag bara kan inte acceptera att han inte skulle älska mig. Allt han gjort innan och efter är ju ett bevis på att han älskar mig.


    Nej det bevisar att han har dig runt sitt finger. Min man gjorde också saker som var bra. Men det som man minns mest är det som sårar.
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-27 16:05:08 följande:

    Hur menar du nu? Jag hoppas inte att mitt potentiella val att stanna hos hennes pappa får henne att inte resprktera sig själv?


    Det är klart det gör. Dina val i livet visar henne hur man ska möta världen
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-27 20:48:40 följande:

    Inget. Det enda han lärt sig är hur pinsamt otrohet är. Jag har inga svar att ge dig. Jag önskar så att han skulle förstå hur mycket han sårat mig och att det skulle vara nog för att aldrig mer göra något liknande...


    Eftersom ingen utomstående vet vad som hänt. Så har det inte varit tillräckligt pinsamt. Han har kommit undan väldigt smidigt. Visa honom denna tråd så kan du se hur han verkligen tar till sig vad folk tycker om såna som honom
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-30 18:08:12 följande:

    Sakta men säkert går det framåt. Det tar tid men jag lyssnar.

    Idag tog jag halva dagen ledigt för att berätta allt för min bästa vän och det var nästan mer smärtsamt än att ens få reda på vad han gjort. Det är tack vare det här forumet jag tog det steget.

    I helgen ska jag försöka prata med honom. Det kan bli pannkaka men det får väl ändå ses som ett steg i rätt riktning..


    Vad sa din vännina om allt?
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (kvinnan86) skrev 2020-02-02 11:18:33 följande:

    Ja vi har pratat. Det kom fram att han varit med två andra efter henne :(. Han berättade att han även har legat med en manlig bekant till oss. Nu vet jag varken ut eller in, men jag vill verkligen att vi ska ta oss igenom det här.


    Han talar om att han varit med fler efter och du inser fortfarande inte att det inte finns någon ärlighet ifrån honom
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-05 12:40:32 följande:

    Nej men hon är typ besatt av honom. Hör av sig massor och vägrar släppa det som var. Han har tydligt markerat att han inte vill ha nåt med henne att göra och att han tycker illa om henne men hon hittar ändå kryphål... dom har inte träffats sen hon fick reda på att hon var gravid men ändå håller hon på. Som att hon gett sig fan på att förstöra mellan oss..


    Hon hör väl av sig av samma anledning som att du fortfarande är kvar hos honom. Känslor och falska löften
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-05 14:15:45 följande:

    Fast dom hade två veckor och vi ett decennium och barn det måste väl vara lite skillnad? Hon visste också att jag fanns och det är ju mer än vad jag kan säga om henne..


    Vad ni har spelar ingen roll med hennes känslor. Du vet väl själv hur fort du blev kär. Vad han lovade dig. Hon kan ha fått löften om äktenskap och barn med. Och blivit kär under längre tid innan dom ens hade sex
  • Anonym (Kvinna31)
    Bjoer skrev 2020-02-06 16:40:34 följande:

    Fast man kan inte bara säga att "Jag vill inte ha barnet." och sen tro att man kan slippa ansvar. Då är man en riktig jävla skitstövel alltså. Jag tycker nog att han har ett ansvar gentemot henne att hjälpa henne igenom abortprocessen och bearbeta det.


    Så tänkte jag med. Han ville inte ha med barnet att göra som får henne att göra abort då borde han iallafall ta sitt ansvar och finnas så länge hon fått komplikationer utav det.
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-06 16:30:05 följande:

    Ja hon var kär i honom det har hon sagt, men hon visste också att han var gift och att hon blev en älskarinna.


    Men även om hon visste det så kanske han har lovat henne massor som du inte har en aning om
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-07 11:17:15 följande:

    ja så är det så klart i teorin men i praktiken innebär det att jag kommer förlora min dotters halva uppväxt, ge upp framtidsplaner och antagligen också en del av min umgängeskrets..

    Men jag har också landat i att jag inte kan vara kvar, att det kommer äta upp mig inifrån. Det för mig är en sorg och den processen börjar nu..


    Vem säger att du missar uppväxten. Han ville ju inte ha med det andra barnet. Han kanske struntar i er med när det väl kommer till kritan
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-08 11:15:05 följande:

    Nej! Han skulle aldrig någonsin överge sin dotter. Någon måtta får det faktiskt finnas.. han älskar henne mer än nåt annat och är en fantastisk pappa till henne. Punkt!


    Om han är en sådan fantastisk pappa varför riskerar han då att hon ska få skilda föräldrar?
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-09 22:52:11 följande:

    Jag förstår hur du menar, men havs föräldraskap är ju så mycket mer.. han är vår dotters största idol och hon hans. Han tar mycket större ?ansvar? över henne än vad jag gör...

    Ja han hade kunnat dra på sig könsjukdomar och jag tycker det är konstigt att han inte ens tänkte på det utan bara knullade på. Men nu blev det inte så och som sagt tänkbara scenarion som inte blev av behöver jag inte ens spekulera i.


    En könssjukdom kan ligga i kroppen länge innan den märks. Jag fick av gynläkare att testa mig tre ggr under ett år från det att jag sa att jag visste att en person jag haft sex med hade klamydia. Dom två första testerna visade inget men det tredje visade. Och under det året hade jag inte sex med någon.
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-03-08 13:02:20 följande:

    Men för mig handlar det om bearbetning, det kanske inte är optimalt att kolla hennes bilder men just nu ger det mig kontroll.

    Ja vi har bestämt oss för att ignorera henne totalt. Hon verkar inte förstå vad hon ställt till med och då finns det inget mer att göra.

    Men då hade han ju ljugit? Han ville ju inte ha barnet och måste väl då få säga det? Valet var ju tillsist hennes. Tanken på att dom skulle haft ett barn ihop får mig att kräkas. Det enda vettiga jag tycker hon gjort är just aborten.


    Om han inte ville ha barn med henne varför skyddade inte han sig?

    Han har ju barn sen innan så han vet ju hur dom blir till
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-03-08 14:26:16 följande:

    Han frågade ju om hon hade skydd och hon sa att hon hade det.


    Fortfarande han som var gift och inte ville ha barn så hans ansvar att skydda sig och inte förlita sig på andra
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-03-11 19:49:20 följande:

    Det känns ändå orättvist att jag ska behöva ändra mig när han gjort fel men jag förstår vad du menar. Tack för peppande inlägg. Om du nu inte är ett troll så beundrar jag dig, jag önskar att jag resonerat som dig. Men hur kan någon som sårat en så grovt göra en lycklig igen? Jag gråter varje kväll, tänker på det som skulle varit. Att vi skulle haft en liten bebis, kanske hittat det boendet vi letat efter, firat ett år som gifta. Istället bor vi i olika boenden, allt pga henne.


    Det är inte pga henne det är pga din man. Han valde att förstöra erat äktenskap
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-03-12 19:51:01 följande:

    Ja men hade inte kommit in i hans liv hade han inte varit otrogen. (Ja jag vet att jag resonerar fel här, att det så klart är hans och inte hennes fel men just nu mår jag bättre av att hata henne och skuldbelägga henne).


    Det kunde lika gärna varit någon annan
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-03-12 20:01:03 följande:

    Hade han njutit så som du beskriver hade han väl inte avslutat sitt med henne?


    Jo för du kom på honom
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Nej) skrev 2020-03-13 08:23:39 följande:

    Ett barn till är just det som skulle driva honom in i otrohet igen. Det barnen ni redan hade fick inte honom att bli mer kär i dig, inte ens er bröllopsdag fick honom att tänka på att vara trogen.

    Vad är det för fel på er dotter om ett annat barn kan hindra otrohet? Varför var er dotter inte värd en trygg pappa men det nya barnet skulle vara det?

    Ett barn till med graviditet, hängbuk, läckande bröst, sömnbrist, spyor och bajsblöjor är just en sådan sak som kan få honom att längta efter en lättsam, kravlös och fräsch älskarinna.


  • Anonym (Kvinna31)

    Tycker du ska fråga honom om det motsatta.

    Hur skulle han ställa sig till om du var otrogen och blev gravid med någon annan.

Svar på tråden Nygift och otrogen