Inlägg från: Anonym (Anonym@) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym@)

    Nygift och otrogen

    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-14 23:05:57 följande:
    Ja vi går i parterapi men där blickar vi mest framåt. Jag både tror och hoppas att vi en dag är helt återställda och att jag kan lita på honom igen. Det är så konstigt för jag både litar och inte litar på honom...

    Hade jag inte haft problem med det vore jag väl typ psykopat? Eller? Finns det människor som nio månader efter en sådan typ av otrohet reparerat sig och mår bra i förhållandet igen?

    Vi pratar, mycket. Men jag är så jävla trött på hennes namn. Jag vill inte veta detaljer. Jag litar på att han sagt sanningen till mig och att det är hon som försöker hetsa igång något för hon vill åt honom.
    Så du menar att dom fortfarande har kontakt?
  • Anonym (Anonym@)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-27 12:16:37 följande:
    Människor gör fel, människor sårar. Ska två veckor av svek bevisa att jag aldrig kan lita på honom igen? Det känns som att det är en enkel förklaring på en svår sak. Ja han har ljugit för mig, den absolut värsta av lögner. Han kunde vara tvåbarnspappa nu, men det är han inte. Men han har aldrig ljugit för mig innan. Jag litar på att han aldrig gjort det tidigare.
    Jag förstår inte tjafset...Du verkar ju ha bestämt dig för att fortsätta med honom och försvarar i princip allt han gjort. Så gör det då. Du köper ju inte något andra säger, och ändå är du besviken...Jag fattar verkligen inte. Snart 700 inlägg och du står fortfarande och stampar vid inlägg 1.
  • Anonym (Anonym@)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-27 12:48:33 följande:
    Ja jag hade bestämt mig för att stanna. Nu vet jag inte längre. Innan trodde jag det var rätt, nu vet jag att det är fel.
    Redan då du startade tråden hade du gått ett halvår och mått riktigt dåligt över vad han gjort. Då startar du denna tråden. Varför? Tror du ärligt att du skulle få andra råd än att lämna? Eller att någon här skulle kunna övertyga dig om att det han gjort inte var så farlig? Trots att du själv innerst inne tycker det?
    Ett sådant svek som du varit utsatt för tar ofta flera år att komma över.
    För min del tror jag aldrig man kommer över det. Tilliten är för alltid borta för just den personen. Fixar du det?
  • Anonym (Anonym@)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-07 11:13:58 följande:
    Du har rätt i att jag bara tagit del av hans sanning och det är nog inte hela sanningen. Jag hoppas att jag fått ta del av de större händelserna sen om han skrivit att han har känslor för henne ytterligare en gång behöver jag inte veta..

    Ja jag är rädd att han ska välja henne men rent logiskt vet jag att det inte kommer ske. Dom är över och deras känslor är döda. Han skulle aldrig välja henne och jag tror inte hon skulle välja honom. Deras relation som var är ju också helt förstörd.. 
    Jag tycker synd om dig ts. Dels för det du råkat ut för, men också för den press
    du utsätts för här.
    Det bästa du hade kunnat göra hade varit att anförtro dig till någon som känner och bryr sig om dig.
    Det är så lätt att peka med hela armen och tala om att du skall lämna på ett anonymt forum som detta, utan att egentligen ha hela bilden.
    Jag hade lämnat, men jag förstår att det inte är lätt.
  • Anonym (Anonym@)
    molly50 skrev 2020-02-20 09:51:05 följande:
    Han kanske inte har tagit beslutet om skilsmässa. Men han har ju orsakat att den här situationen har uppstått.
    Hur kan du inte se det?
    Det är klart att man ser det.
    Men jag har sällan sett en sådan hetsjakt mot ts som i denna tråden. Enda jag kan påminna mig liknar detta är tråden "Min kille slog mig igår".
    Hur rätt det än är det som sägs, är hetsen ganska otäck.
  • Anonym (Anonym@)
    molly50 skrev 2020-02-20 12:20:39 följande:
    Jag skulle inte vilja kalla det hetsjakt.
    TS har dessutom själv startat tråden och bett om råd. Råd som hon verkar ha tagit till sig av.
    Jag tror att folk har reagerat på att TS till en början försökte skydda sin man och försvara honom och lägga all skuld på den andra kvinnan.
    Hon stoppade huvudet i sanden,vilket hon själv också har erkänt.
    Och det här är en sak som kan röra upp känslor. Lkisom ämnet i den andra tråden du nämner här.
    Jag uppfattade trådstarten som att ts ville ha pepp att stanna i förhållandet och undrade om det fanns andra som hade liknande erfarenheter och lyckats.

    Det jag ser är 1000 mer eller mindre aggressiva inlägg att lämna och en ts som försöker värja sig eftersom hon egentligen inte vill splittra familjen trots det enorma svek hennes partner utsatt henne för. För mig liknar det hetsjakt.
  • Anonym (Anonym@)
    molly50 skrev 2020-02-20 12:44:58 följande:
    Ja,till en början så var det så.
    Men sen har ju TS insett under diskussionens gång att hon inte klarar att stanna kvar i förhållandet.
    Visst finns de som varit hårda mot TS. Men jag är inte en av dem.
    Jag har t om skrivit att det är hennes eget beslut om hon ska stanna eller gå.
    Har inte sagt att du varit någon av de som varit hårdast mot ts.

    Slutsatsen att lämna hade hon säkert kommit fram till förr eller senare ändå utan hetsjakten, eftersom alternativet att lämna fanns med även från början.

    Jag tillhör inte dom som tror att det går att reparera ett förhållande som blivit utsatt för detta svek (Been there, done that). I.a.f inte utan att det har stora konsekvenser, men tycker ändå ts fått ta för mycket skit för att hon överhuvudtaget haft tanken på att försöka rädda sitt förhållande.
  • Anonym (Anonym@)
    Rudbeckius skrev 2020-02-20 14:33:24 följande:

    Jag har varit med om otrohet i mina relationer på båda sidor (spänning, lust och korta grejer) och vi har klarat av det i samtliga fall efter diverse dumma gräl. Är rätt sexualliberal och tillåtande. Vi har fått nåt dumsmart system med straffpoäng där vi har ungefär lika. Det har svidit men också hänt när vi inte haft världens bästa sex i långa förhållanden... jaja. Jag skulle därför råda andra att inte omdelbart kasta ut sin partners kläder på gatan... nästa gång kan det vara din tur..


    Men om man kastar ut är man i.a.f. av med det specifika problemet...Flört
  • Anonym (Anonym@)
    molly50 skrev 2020-02-20 14:45:42 följande:
    Ja,alla är vi ju olika.
    Jag tycker t ex att ett snedsteg på fyllan skulle vara lättare att förlåta än upprepad otrohet eller att inleda en längre affär med någon bakom ryggen på sin partner.
    Det finns olika grader av otrohet också.
    Visst är alla olika men varför skulle det vara lättare att förlåta ett snedsteg på fyllan? Tilliten säger ju då att man inte kan lita på hen om hen fått ett par glas.
  • Anonym (Anonym@)
    molly50 skrev 2020-02-21 16:32:14 följande:
    Jag tycker det är skillnad på en enstaka händelse och på en längre affär eller systematisk otrohet.
    Ok, om vi säger att det är skillnad. För mig hade responsen varit samma.
  • Anonym (Anonym@)
    molly50 skrev 2020-02-21 16:40:21 följande:
    Ja,vi är alla olika.
    Ja, det sägs ju att det är olika hur man ser på otrohet beroende på vilket kön man tillhör.
    Kvinnor, Känslomässig.
    Män, Sexuell.
    En långvarig attraktion utan sex, skulle jag kanske försöka arbeta på.
    Om sex varit inblandat, ons eller långvarig...nop.
  • Anonym (Anonym@)
    Anonym (jaha) skrev 2020-02-21 18:00:29 följande:
    Fast det där är väl en ickefråga i det här fallet eftersom TS man gjorde väl lite mer än bara kände attraktion... älskarinnan vart väl inte på smällen av hans tankar?
    Ja, kanske OT i denna tråden, ber om ursäkt för det, men det är en sådan sak jag tycker är lite konstig. Ett svek är ett svek oberoende om det är ett ons eller man knullat 4 ggr.
  • Anonym (Anonym@)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-22 15:39:40 följande:
    Tack.. dock håller jag inte med om att kärlek besegrar allt för i så fall skulle jag kunna förlåta min man för att han var otrogen och det tror jag inte att jag kan..
    Nä, men vad du än beslutar är det ju upp till dig.
  • Anonym (Anonym@)
    Anonym (Stinsson) skrev 2020-03-09 14:55:10 följande:
     Min make var otrogen när vi precis gift oss men det var inget avgörande (kanske mer än att jag ännu mer ville kämpa). Maken ska väl ändå vara lika förälskad i sin fru alla dagar inte bara kopplat till ett bröllop? Nu blev inte min mans älskarinna gravid men jag förstår inte storheten i det heller. Det var ju sexet som var det dåliga, han fick utlösning i henne oavsett om hon blivit gravid eller inte. Alltså är själva sexet sveket inte graviditeten.. hade älskarinnan fått barnet hade ju familjesituationen ändrats och då hade den frågan varit viktig. 
    Tycker du har helt rätt här. Jag hade nog reagerat annorlunda än dig, men håller med i detta.
  • Anonym (Anonym@)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-04-04 15:16:43 följande:
    Just nu känns det som om jag är villig att ge det ett försök. Jag antar jag är nere i nån svacka men jag har börjat bagetalisera det har gjort, eller kanske börjat acceptera. Just nu vill jag bara förlåta och gå vidare med honom. Det har skett och det var så jävla vidrigt men nu vill jag ge honom en andra chans för att ärligt se om vi kan läka... men jag vet inte.
    Men herrejösses,
    Ge honom en chans till då...Det är ju det du vill.
    Om du klarar det får tiden utvisa.
  • Anonym (Anonym@)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-04-05 10:22:42 följande:
    Ja det är vad jag vill - på ett sätt. Men samtidigt inte.. jag ber om ursäkt om du tycker jag är naiv, ältar, stoppar huvudet i sanden etc men det här är mitt enda forum att ventilera. I verkliga livet ska allt vara tipptopp och ingen förutom min bästa vän vet något.
    Du behöver inte be mig om ursäkt. Jag förstår ditt dilemma. Det är därför jag säger att du skall ge honom en chans till om du känner att du kan det.

    Jag tror däremot att en otrohet glömmer man aldrig, (En del kan kanske lära sig leva med det) varken ons eller ett svek liknande det du varit med om. Det kommer alltid att finnas i bakhuvudet och poppa upp med jämna mellanrum
  • Anonym (Anonym@)

    Men...Hejsvejs har ju gjort en pudel, så varför hoppa på honom? Är det för att ingen kom nånvart med ts?
    Jag ser inget polyamoröst i honom, bar en som tror och känner som om han var 16 år igen.

    Vad det gäller ts är det ju bara att gratulera att hon kunnat förlåta och gå vidare, eller?

Svar på tråden Nygift och otrogen