Inlägg från: Anonym1Ha |Visa alla inlägg
  • Anonym1Ha

    Letrozol, PCO

    amandakollb skrev 2020-05-04 08:52:41 följande:

    åh fortf ingen temphöjning och tydligen så gör kliniken jag går till inga progesteronprov så det är bara att vänta och se :( 


    Va jobbigt!! Förstår din känsla att man bara vill veta om man egentligen ens hade ägglossning..

    Har du haft ägglossningsflytningar?

    Jag brukar alltid ha de när jag har ägglossning, tog ovitrelle i fredags och fortfarande inga flytningar eller nått annat som gör att jag känner att jag haft ägglossning denna månaden.. såå frustrerande!! Funderar också på att höra av mig till dem i veckan och se om de vill undersöka om jag haft ägglossning eller om de också bara säger vänta.

    Funderar på om jag tog ovitrelle för tidigt i cykeln denna månaden.. men det var ju enligt deras ordination.. men att det är därför det krånglar ändå. De har ju inte bett mig testa med ägglossningstest för att se om min egna ägglossning är på g utan de räknar bara mm på äggblåsan. Har förstått att en del tar ägglossningstest också och sen ovitrelle? Någon som har en tanke om detta?

    Blä, vilken dålig omgång det här blev med bara massa frågetecken i mitt huvud.. och min stackars man som ska stå ut med mig och mina funderingar ;)
  • Anonym1Ha
    amandakollb skrev 2020-05-04 09:42:10 följande:

    ja så jäkla jobbigt alltså!! men är ju nog tokig på alla dessa försök och nojig över att det inte ska gå, och nu att behöva oroa sig för tempen också.. 

    yes jag brukar få det några dagar innan och denna gång fick jag äl-flytningar både lördag och söndag och sen tog jag sprutan på måndag. hade två stora ägg, och jättefin slemhinna så fattar inte varför det ska krånga med sprutan, så typiskt liksom. 

    skönt för alla som inte tempar att inte behöva tänka på det, haha man blir ju galen. 

    kliniken sa bara att de ändå inte kan göra något, om det skulle visa sig att jag inte haft äl så bara att vänta sa hon.. 

    jag fick inte heller order om några äl-test utan läkaren såg bara på äggen och sa att jag skulle ta, så funderar också på om det var för tidigt i cykeln. hur stort var ditt ägg när du tog sprutan? 


    Var bara på ett vul cd 12 och då var äggblåsan 14.6mm och sen sa de att jag skulle ta ovitrelle fredag kväll och då räknar de med att blåsan växer ca 2mm per dag. Man litar ju på dem för man kan ju inte lika mycket själv samtidigt som man känner sin kropp en del nu!! Nästa gång kommer jag vänta lite till tror jag...

    Men förra månaden hade jag ägglossning cd14 innan jag hann ta sprutan så trodde ju det skulle gå lika fort denna gången. Då hade jag massa flytningar.. och ägget var då 15mm cd 12. Så rätt likt ändå..

    Jaja bara vänta och se då!
  • Anonym1Ha
    amandakollb skrev 2020-05-04 13:06:03 följande:

    hur vet du att du hade ägglossning just CD14 förra månaden, fick du positivt på ÄL-testet då eller fick du kolla på ultraljud? :)

    ja man tänker ju att de vet bäst, men sen reagerar inte kroppen som den ska riktigt så blir helt tokigt, ååh ah exakt ba o vänta o se! 

    visst har du bim runt den 10e? 


    Nej jag bara kände det! Och med flytningarna och så.

    Och när vi gjorde vår utredning så stämde min känsla också, då sa jag till att jag trodde jag haft ägglossning den helgen och vi var där en måndag och fick då det bekräftat att min känsla stämde ;)

    BIM får nog bli den 17/5 idag så räknar jag 16dagar efter ovitrelle, det var det de var förra månaden! :)

    När har du BIM?
  • Anonym1Ha
    amandakollb skrev 2020-05-04 21:09:38 följande:

    Skönt att kunna känna så tydligt! Jag känner aldrig haha!

    Jag räknar 17 dagar efter ovitrelle så den 14e maj :) då har vi ganska nära! Kommer du börja testa innan?


    Nej jag väntar iaf till nån dag efter BIM innan jag prövar! Om inte tant röd kommer liksom ;) tog test i början för 1år sedan men mår typ sämre av det än ovissheten att inte testa :)
  • Anonym1Ha
    Anonym (komigennu) skrev 2020-05-05 06:09:33 följande:

    Abolut! Ett pluss! Grattis :D hur långt efter ÄL och spruta är du nu? :D


    Absolut starkare!! Wow vilken känsla <3 grattis!!!
  • Anonym1Ha
    Zamaso1 skrev 2020-05-05 06:05:09 följande:

    Nu börjar det nog minsann bli lite starkare va? :)


    Citerade ju fel!! Grattis Zamaso1 <3
  • Anonym1Ha
    amandakollb skrev 2020-05-04 21:38:09 följande:

    Klokt, just nu tänker jag att jag inte heller ska testa innan bim, hade troligtvis ingen äl ändå så. Undra när mensen kommer då :(


    Nej jag tror ju inte jag hade ägglossning heller så jag tror jag får en sån där pco- lång cykel på 40 dagar men vi får väl se :/
  • Anonym1Ha
    amandakollb skrev 2020-05-11 16:07:59 följande:

    åh fick en ljusrosa blödning nu när jag var på toa :( har inte haft några bruna spottings som jag brukar få men nu kommer väl mensen snart iom denna blödning.. jaja bara börja om nästa cykel :(((


    Men det var då attans! Då hoppas vi på nästa månad istället!! Dubbel dos igen eller va blir det? Ändå skönt att mensen kommer om man inte är gravid så man slipper vänta på den också ..

    Här går det bara långsamt i väntan på BIM.. typ den 17/5, en vecka kvar!! Känner ingenting.. hade ömma bröst ett par dagar efter ovitrelle men det är borta. Nu möjligen lite kladdiga flytningar men det har jag nog haft till och från mellan BIM.. så försöker bara få dagarna att gå! Återkommer hur det går!
  • Anonym1Ha

    Mensen kom 17 dagar efter ovitrelle denna gången..

    Men idag börjar jag ny kur letrozol så då går det ju snart på rätt håll igen :)

    De två månader jag tagit letrozol har jag fått en fin äggblåsa på 15mm cd 12 och sen tagit ovitrelle cd 14 utan fler vul. Finns det någon anledning att ta dubbeldos letrozol då för att få ännu bättre förutsättningar? Denna gången tänkte jag använda ägglossningstest innan jag tar ovitrelle för att se att kroppen är med på banan iaf! Vill bli gravid nu *ledsen*

  • Anonym1Ha
    amandakollb skrev 2020-05-20 09:09:02 följande:

    heeej, länge sen, vad kul att du uppdaterar :) åh tråkigt med mensen :( jag fick mens 16 dagar efter sprutan så är också på ny omgång. 

    vet faktiskt inte, jag har tänkt att om det blir större blåsor av dubbeldos men så kanske det inte är? jaaa samma här, så tröttsamt.. ska du äta enkel denna cykel igen? :)

    jag kollade bakåt på NC imorse och jag har bara haft ÄL 4 ggr sedan i somras (varav den sista var stimulerad) så har ju inte försökt så många ggr ändå men om jag räknar att det är nästan ett år sen så känns det jättelänge och börjar känna mig helt uppgiven :/ 


    Ja, men det är ju kul å följas åt har bara inte haft lust att skriva men hängt med ändå!

    Väntar på att kliniken ska ringa upp så ska jag höra vad de säger om enkel eller dubbel denna gången.

    Nej man får kolla framåt istället för jag blir också tokig när jag tänker hur många gånger vi försökt och all väntan på rätt dag ;)

    Måtte det vara vår tur snart!! :)

    Håller tummarna att det ser bra ut på era VUL nu Tors-fred. Ni var ju ett helt gäng då!!
Svar på tråden Letrozol, PCO