Inlägg från: Anonym1Ha |Visa alla inlägg
  • Anonym1Ha

    Letrozol, PCO

    amandakollb skrev 2020-06-14 10:37:36 följande:

    Hur går det för dig, ska du testa imorgon?:D


    Kan inte bestämma mig!! Haha vi får se ;) återkommer hur det gick den här månaden när jag vet iaf! Man tänker ju på er alla i denna gruppen och vill veta och stötta! :)
  • Anonym1Ha
    Russin112 skrev 2020-06-14 14:06:53 följande:

    Jag har fått utomkvedshavandeskaps och måste förmodligen operera bort ena äggledaren. Helvetes jävla otur man ska ha med precis allt! Hur klarar man de här


    Näe jag börjar typ också gråta

    Stor styrkekram!!
  • Anonym1Ha

    Hann testa imorse och det var negativt och efter hundpromenader på morgonen kom mensen också.. blir så ledsen.. samtidigt så blev kompisen gravid med barn nr 2 efter två försök, super kul och missunnar verkligen ingen det!! Hade inte känts bättre för att andra också fick kämpa för det är så tufft det här :(

    Får ringa gym imorgon och reda ut det där med polypmisstanken och bestämma om jag ska ta enkel eller dubbel dos letrozol denna gången.. har ju fått en fin blåsa och bra slemhinna på en tablett men optimalt är tydligen två.. riskerar ju dock att bli överstimulerade istället.. ahh svårt!! Någon med erfarenheter och råd i detta vad jag ska välja? Pratade med gym om det förra månaden och hon sa vi kunde pröva dubbeldos på min begäran men nu tvekar jag för risken att överstimuleras när jag ändå får en bra äggblåsa på en tablett..

  • Anonym1Ha
    Russin112 skrev 2020-06-15 13:39:53 följande:

    Hej igen! Super tack för era ord <3

    Ja men ibland ska man lita på sin instinkt som du säger mininin!

    Pga Corona får man inte ha någon här tyvärr :/

    Efter att ha träffat en specialist verkar det som att de är ett vanligt missfall (Pjuuuuh) behöver inte opereras! Så skönt. Fick istället cytotec nu så jag ska blöda ut allt ordentligt. Förhoppningsvis får jag åka hem idag och påbörja nytt försök redan om 2 månader.


    Åh det var ju nått positivt iaf! Men att du ska behöva gå igenom det!! Hoppas du tar dig igenom detta ok och kommer ut och laddar för nya försök när du är på banan igen!
  • Anonym1Ha
    akalei skrev 2020-06-16 10:13:08 följande:

    Nej vad tråkigt :( Och trist timing med din kompis. Jag tycker att det är skittufft med alla kompisar och bekanta som blir gravida till höger och vänster och har svårt att vara glad åt det. Blir typ att jag undviker/drar mig undan dem. Men jag tror också att man måste vara extra snäll mot sig själv och göra sånt som ger en positiv energi under den här kämpiga perioden och just nu blir jag mest ledsen och deppig av att umgås med gravida/de som nyss fått barn.

    Hur menar du att optimalt är två tabletter? Vad är anledningen att gå upp om du redan får äl och bra slemhinna på en tablett? :)


    Nej inte optimalt med två tabletter utan två äggblåsor och jag har ju fått en men var nyfiken förra gången och frågade om det fanns nått mer vi kunde göra och då var det de hon sa, att höja dosen för att få en mer chans varje ägglossning.. men jag vet inte om jag vågar riskera att bli överstimulerade precis som du säger.. jag får ju en bra blåsa och slemhinna.. åh nu har jag bara två dagar på mig att bestämma mig!! Ringde gyn idag och ville få en telefontid med läkare men de kunde inte ordna det så nu står man helt själv och velar.. 1 eller 2 tabletter letrozol denna omgången.. gah så jobbigt! Och angående polypen väntar de enligt denna sköterskan till efter sommaren och kolla det med.. pga semestrar..

    Läkaren sa ju bara förra gången att vi kan pröva två tabletter om du vill de sen hade vi diskuterat klart det enligt henne, hon bara berättade att vi fick avstå om det blev för många äggblåsor..

    Ja lite tungt är det med alla andra gravida, men på ett konstigt sätt.. man vill ju bara vara där också.. åh haft känslorna på utsidan i flera veckor nu. Får nog bli en paus härifrån och bara försöka samla ihop mig lite och bara va med min man och ha det bra på andra sätt :)

    Lycka till allihopa! Jag tar en paus härifrån men önska er lycka till och att det är vår tur snart!!
  • Anonym1Ha
    amandakollb skrev 2020-06-16 09:04:44 följande:

    nej vad tråkigt att höra :( hur mår du? åh tufft, jag håller med att det är jobbigt, ser ju barnvagnar och gravidmagar överallt.. 

    uppdatera gärna hur det blir med polypen! kan det vara så att du måste ta bort den kanske? 

    gällande din fråga om enkel- eller dubbeldos, vet faktiskt inte, vad sa din läkare om det? ska du börja om med letrozol imorgon igen? :) 


    Se svar ovan Amanda! Tar en paus från FL och försöker tänka på annat ett tag iaf. Men fortsätter letrozol, 1 eller 2 tabletter.. återstår och se om nån dag när jag bestämt mig för det är ju tydligen helt upp till mig...

    Lycka till med allt <3
  • Anonym1Ha

    Hej igen i tråden! Kort rapport från mig :)

    Fortfarande ingen graviditet här men gjorde en skrapning och tog bort en polyp i livmodern i början av denna månaden. Behövde inte vänta nånting utan vi är inne på letrozol kur nr 6, ägglossning har varit, gjorde inget VUL denna månaden så ingen ovitrelle, så nu är det bara å vänta 14dagar och se. Fått ny energi nu efter att polypen försvann iaf. Blir det inget nu blir det ställningstagande till IVF nästa månad. Nu håller vi tummarna!!!

  • Anonym1Ha
    Russin112 skrev 2020-09-07 18:53:04 följande:

    Välkommen tillbaka :) gick allt bra med borttaget? Tror dem att den kan ha gjort att det inte har tagit sig?

    vad skönt att ni kunde fortsätta direkt efter. Fortfarande enkelkur?

    Men vad skönt att ha en plan, håller tummarna att denna månad är er <3


    Jo det gick ganska bra, var lite obehagligt när det var där inne och höll på men det var snabbt över! Hade ont som värre mensvärk på kvällen men dagen efter var jag helt som vanligt!

    Ja de tänker väl att det skulle kunna va så. Haft bra ägglossningar på enkelkur. Sist jag gjorde VUL var det till och med två blåsor över 10mm men det var i juli! Polypen var ändå 8x5mm så den tar ju sin plats i livmodern. Hoppas det var den och att det vill fästa nu!!

    Tack! Hur går det för dig?
  • Anonym1Ha
    amandakollb skrev 2020-09-08 16:08:20 följande:

    Perfekt, skönt med ovitrelle med! Det tror jag, håller alla tummarna för fin blåsa på fredag :D

    Nu har jag varit på kub och allt såg jättefint ut! Fick jättelåg risk för kromosomavvikelser och den sprattlade jättemycket. Nu ska jag äntligen börja inse att det kanske kommer bli en bebis ändå <3


    Åh va härligt!! Pepp i överflöd, härligt Amanda!! <3
  • Anonym1Ha
    akalei skrev 2020-09-16 06:59:51 följande:

    Hörni jag tror fasen att jag har plussat?!?!?! Känns helt sjukt?!?!? Vill typ gå och köpa tio test till för att se att jag inte testat fel?! Men tänker att jag ska testa varje dag några dagar till och se att det stegras och så.

    Känns helt jäkla overkligt. Och nu börjar ju oron för allt som kan gå fel men ska verkligen försöka ta en dag i taget och glädjas också!


    Men vilket fint plus hörru!!! Grattis!!! Håller tummarna att det blir bebis om 9månader på det där <3

    Hur känner du dig? Några symtom nu efter plus?

    BIM -2 här och denna väntan alltså..
Svar på tråden Letrozol, PCO