• amandakollb

    Letrozol - följas åt 2020

    EmiliaEngel skrev 2020-08-12 20:45:06 följande:
    Åh jag förstår vad läskigt :( men vad skönt att det såg fint ut iaf :) Det känns så overkligt att kroppen kan bygga en människa. Njut njut njut :)
    ja det är helt overkligt faktiskt! går typ inte att fatta! 

    men du får fortsätta uppdatera eftersom!! :) håller verkligen tummarna för denna cykel! har du fått något vul inbokat? 
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-08-13 19:41:40 följande:
    Nej visst :)

    Ja helt klart, skönt att skriva av sig lite och med någon som vet vad som hur det fungerar! Ja har vul den 21:a :)
    ja visst! justja det har du ju skrivit redan, men inte länge kvar ju! en vecka går snabbt=) får du några biverkningar av letrozolen ? 
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-08-21 14:47:37 följande:
    Varit hos gyn idag. Inte jätte mycket att se eftersom det var lite tidigt. Borde ha ägglossning 27:e 28:e nästa vecka. Men ägg på gång och slemhinna på 5,5mm och de har ju en vecka på sig nu då så håller tummarna :)

    Hur går det för dig?
    vilken cd var det du hade vul? okej fin slemhinna ju, fick du något nytt datum för vul? :)

    det går bra! gick in i v.11 i lördags. gjorde ett tredje ultraljud i fredags och allt såg fint ut, så nojig hela tiden alltså! längtar till kub om 2 veckor. har knappt några symtom så det är ju både skönt och lite läskigt då det knappt känns att jag är gravid 
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-08-25 14:05:33 följande:
    På cd11 hade jag vul. Ja så det borde ju vara ännu bättre vid äl :) Nej ingen ny tid jag ringer för ny tid om jag inte blir gravid denna gång och vi sa att om mensen kommer så fortsätter jag med dubbel dos.

    Ja om man knappt har symtom är det väl mycket svårare att verkligen tro på det men skönt att allt verkar se fint ut ändå :) Får du kub på rutin eller har du bokat privat?
    okej låter bra! cd11 var för tidigt för mig med. wie nu är äl nära! ska du testa med äl-test? när börjar ni säkra upp med sex? 

    håller alla tummarna för denna cykel :D

    alla i sthlm får det gratis och vi vill absolut göra det, kul att få ett till ultraljud och se den lilla. två veckor kvar, dagarna går så sakta! 
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-08-26 15:55:42 följande:
    Tänkte testa idag, får se om jag kommer ihåg glömmer bort att jag har test hemma. Igår kändes tappen öm vid sex och de typiska flytningarna har börjat så nog är det på gång iaf :) Vi ska försöka ha sex varje dag nu så har vi gjort det vi kan :)

    Vad skönt att det är på rutin, jag vet inte hur det är här jag är "bara" 30 än . Har inte funderat på det än är liksom upptagen med barnverkstaden :)

    Tänk så underligt tiden funkar för mig känns det som det var här om veckan du skrev att du plussade :D samtidigt så går tiden så långsamt för mig :)
    hur visade testen? :) brukar du kunna se på äl-test när du har äl? jag har testat några gånger man aldrig fått positivt. super ju att du börjar känna av och få fertila flytningar! 

    vilket län bor du i? kan ju vara ås att det ingår hos er med=) 

    ja men visst! alltså jag tycker också tiden gick så sjukt segt när vi försökte, längtar framåt hela tiden till nytt vul, äl, bim osv.. nu går tiden snabbare faktiskt! faktiskt lite lustigt hur det blir som du säger! 
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-08-28 13:29:10 följande:
    Uppsala län, jag antar att jag kan fråga bm om jag får ett plus nån gång :)

    Känner mig som ett barn som väntar på jultomten :P
    ja gör det=) hahah förstår det! men då har du säkert haft ägglossning, tycker alltid äl-test har varit kluriga, jag som aldrig fått positivt även fast jag fått temphöjning så de kanske inte funkar på alla.. men nu har ni säkrat upp iaf om det skulle va så att äl har varit? :)
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-08-28 17:20:00 följande:

    Ja måste vara så, så nu är det bara att vänta igen O_o. Jag har aldrig heller fått positivt på äl-test aldrig varit lika starkt eller starkare. Vi har sexat varje dag så hoppas hoppas:)


    Wie låter ju superbra! När beräknar du bim? :D Då börjar den långa väntan då!
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-08-30 15:12:18 följande:
    Bim borde vara typ den 12:e. Japp den värsta väntan :)
    håller med! men skönt, nu vet ni att ni har gjort allt ni kan iaf :) tror du att du kommer testa något innan? 
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-09-12 15:39:41 följande:

    Mensen kom idag.. Denna gång hoppar jag över letrozol. Fick en infektion i näsan efter en förkylning så nu går jag på Antibiotika och diverse probiotika, det räcker med tabletter. Får se nu då hur cykeln beter sig utan Letrozol.

    Hur går det för dig?


    Nej vad tråkigt att höra :( hur mår du?<3 brukar du få äl utan letrozol?

    Det går bra! Var på kub i veckan och det såg bra ut. Fortf inga symtom men har köpt en doppler så lyssnar på hjärtljud lite då och då, vilket lugnar mig jättemkt.
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-09-13 14:37:03 följande:
    Näsan är mycket bättre men mensen är jag inte så glad över att den kom. Det hade varit roligt med ett plus denna månad som plåster på såren.. Det verkade ju funka innan p-sprutan så jag hoppas det :), det var efter den som min ägglossning uteblev.

    Skönt med bra resultat där :). Ingen mage som börjar puta än då? Ja jag förstår att det är skönt att kunna lyssna när man inte har några andra tecken, måste ju kännas ännu mer overkligt utan.
    vad skönt att det är bättre iaf! men ah förstår, man blir alltid lika besviken och ledsen när den jäkla mensen kommer :( men bara ta nya tag och hoppas på nästa månad <3 och förhoppningsvis får du egen ägglossning, låter ju som de om det funkade innan :)

    joo men det gör den ändå! har ganska platt mage i vanliga fall så jag tycker det syns tydligt med en liten mage men tror inte mina kompisar skulle tänka på det om jag inte hade tighta kläder liksom! men ah jätteskönt verkligen med dopplern! : )
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-09-16 12:20:50 följande:
    Japp nu kör vi! Borde ha ägglossning runt den 28:e. Lite spännande och se hur det går utan Letrozol.

    Ju större den blir och när man känner de första sparkarna <3
    okej du får uppdatera hur det går osv :) vad är planen med medicin för denna cykel, enkeldos och ingen ovitrelle? :)

    ja längtar så tills man känner sparkar! dock hade jag tydligen moderkakan i framvägg och då kan det dröja några veckor extra typ innan man känner sparkar
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-09-18 15:38:03 följande:
    Jadå uppdaterar :) Denna cykel blir det bara folsyra/vitaminer och inget annat så vi får se hur kroppen reagerar, mensen var nästan två dagar längre utan Letrozol.

    Åh men typiskt då o.O men då är nog magen där ordentligt iaf :)
    hur går det för dig? :) vilken cd är du på?
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-09-26 11:42:31 följande:
    Jag är på cd15, i förrgår började jag få äggvite flytningar och enligt alla uträkningar borde jag ha ägglossning runt 28:e (cd17). Tänkte ta ett ägglossningstest ikväll efter jobbet och några dagar framåt för att se vad som händer :)

    Hur går det för dig?
    har du haft äl nu tror du? skönt med äl-flytningar så man får lite heads-up när äl är på gång :) 

    det går bra! går in i vecka 17 på torsdag, idag ska jag träffa min barnmorska för första gången för hälsosamtal, hoppas vi klickar! 
  • amandakollb
    EmiliaEngel skrev 2020-09-29 14:02:54 följande:
    Jösses jag tror min ägglossning var i fredags. Testade ju lör och söndag. Lördag var det bara lite svagare än kontrolllinjen och på söndagen så blev det inget sträck alls... Men vi låg ju på fredagen så borde ju finnas en chans :)

    Åh vad kul, ja vi hoppas på det. Herre gud du är ju nästan halvvägs :D
    okej men skönt att den varit nu och att ni fick till det kring äl! då är det bara att räkna ned :) när beräknar du bim? tempar du?

    jaa känns helt sjukt! barnmorskan verkar super så det känns jätteskönt! nu räknar vi ned till rul om 3 veckor, känns som en lång väntan.. 
Svar på tråden Letrozol - följas åt 2020