• Anonym (-)

    Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?

    Vad tycker du?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?
  • Anonym (olof)
    Anonym (Ja) skrev 2020-06-08 20:46:35 följande:

    Hade du sagt likadant om du var en av dom männen? Sex är jätteviktigt för män, som att äta och skita. Ett grundläggande behov.


    Jag är man och det hade jag inte. Sex är inte heller att jämställa med att äta.
  • Anonym (olof)
    Anonym (okejjj) skrev 2020-06-08 20:37:22 följande:

    Håll käften då! Om du inte knullar dom hjälper fina prostituerade och gör "ditt jobb" biologiskt.. Var tacksam och tyst då. Eller gå och ligg med en främling och ge lite kärlek. Eller var tyst bara, och för prostitution. Dom valen har du, extrem feminist.


    Vi tänker alltså inte besvara mitt inlägg om att rullstolsburenhet inte är världens undergång på damfronten? Att skriva inlägg som ditt är däremot förödande för damfronten.
  • Anonym (olof)
    Anonym (olof) skrev 2020-06-09 09:33:21 följande:

    Jag är man och det hade jag inte. Sex är inte heller att jämställa med att äta.


    Inte tyckt synd om pojkspolingarna alltså.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (olof) skrev 2020-06-09 09:33:21 följande:

    Jag är man och det hade jag inte. Sex är inte heller att jämställa med att äta.


    För de flesta män är det ett lika grundläggande behov som att äta.
  • Anonym (olof)
    Anonym (Ja) skrev 2020-06-09 09:52:34 följande:

    För de flesta män är det ett lika grundläggande behov som att äta.


    För ingen man är det så. Det kan däremot vara ett inbillat grundläggande behov hos pojkspolingar.
  • Anonym (Steff)

    Vill man ha någon att gosa med får man skaffa sig ett husdjur. Varför tror ni det är så många ensamma kvinnor som har katt eller hund? Orgasmen sköter man på egen hand.

    Det är inte rätt att bidra till misär bara för att det får en själv att må bättre. Våldtäktsmän har förbrukat sitt människovärde, oaktsamma eller medvetna spelar ingen roll.

  • Firenze
    Anonym (okejjj) skrev 2020-05-26 01:56:32 följande:

    Jo! Sex och närhet är en basal sak som mat och skita. Det är en rättighet. För att alla ska må bra. Jag håller inte med er feminister där alls. Det är en rättighet för alla så, om det är av god vilja så. Flockdjurs beteende. Men samhället har raderat goda värderingar tydligen ser jag. 


    Det är skillnad på ett behov och en rättighet. Jag förstår att du har ett behov av närhet och sex men det gör det inte till en rättighet. Du får själv jobba för att uppfylla det.

    Rättigheter är något som regleras i lagen och förordningarna och är något som kan skilja mellan olika länder och olika tidsepoker. Du kan både ha rätt till något och rätt att slippa något. Idag har exempelvis svenska hbtq-personer rätt att slippa diskriminering och barn har rätt att gå ett visst antal timmar i förskolan varje vecka. Det hade de inte för 100 år sedan och samma rättigheter finns inte i exempelvis USA. Skillnaden är att vi lagt till det i våra lagar och förordningar.

    Numera har vi dessutom starka skydd för att alla har rätt till sin egen kropp. Ingen ska tvingas ha sex mot sin vilja och de som har sex med någon som inte vill blir straffade för övergreppet de utsatt offret för. Om du har ett behov av sex, vilket jag har full förståelse för, måste du hitta någon som VILL ha sex med dig. Ja, ibland måste man kämpa för att få sina behov uppfyllda och ibland står någons rättighet att slippa över ens eget behov.

    Tillfredsställ dig själv eller hitta någon som vill. Forumet svämmar ju över av ensamma män som vill ha närhet, varför tillfredställer ni inte varandra? Om du tycker att det är en bra idé, grattis, ditt problem är löst. Om du tänker ?usch, jag vill inte ha sex med honom? så kanske du fortsättningsvis förstår varför man inte ska tvinga kvinnor att ha sex med någon de inte vill ha sex med.
  • Anonym (Tragiskt)

    Jag tycker det är tragiskt att en del män skall behöva bli så ensamma och desperata att deras enda chans till sex skall behöva vara ett utnyttja en annan människa.

    Att sedan kvinnor kräver dans för att släppa till är ju inget annat än utpressning.


    Tänk om mannen skulle kräva att kvinnan skall gå med på whiskymässa för sätta på henne?

  • Wagner

    Min syn är att det är helt okej att både sälja & köpa sex, så nej, jag tycker inte synd om nån alls.

    De som tycker synd om folk, är sådana som tror sig vara litet förmer. De tycker synd om dem som de känner sig överlägsna.

  • Anonym (hypotetiskt)

    OM vi kan anta att vad mannen än gör för att få kontakt och OM han faktiskt inte sållar bort personer som han upplever inte håller måttet och OM han förvissar sig att den han köper sex av faktiskt säljer sin kropp av fri vilja så visst....

    Tror nu tyvärr väldigt sällan att detta är fallet

Svar på tråden Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?