• Anonym (Twi)

    Fantiserar heteromän om killsex?

    Ni män som är HETERO, brukar ni fantisera om killsex? Om ni gör det, är det bara fantasier eller är det något som ni skulle vilja göra verklighet av? Skriv gärna i tråden, alternativt bara rösta. Skriv gärna hur gammal du är.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Fantiserar heteromän om killsex?
  • Anonym (.)
    Anonym (Jag tror detta räknas?) skrev 2020-06-25 23:24:52 följande:

    Du är homo eller bi? Det gör dig till expert :D Om du läser mina poster i tråden vad skulle du säga att jag har för läggning?


    Jag är bisexuell. Jag är ingen expert, men men...

    Svårt att gissa din läggning. Har vid något tillfälle stött på riktigt snygga sexiga, feminina i sättet tjejer.. med en kuk. Alltså det är verkligen inte samma sak som en kille utklädd i tjejkläder. Det är jätteförvirrande, när kroppen och sättet och allt annat är feminint, allt indikerar att det är en tjej... förutom kuken. Och super sexigt. Men jag tänder ju på kukar, så inga konstigheter för min del.

    Jag upplever sexualiteten lite som en gråskala mellan hetero och homo. Du ligger nog rätt nära hetero, sen om det är 99% eller 90% är väl kanske inte helt intressant. Känns lite som att du inte är klockrent bisexuell, eftersom du hade stora problem med kuken. Men jag dömer inte, och gillar inte att sätta etiketter på folks sexualitet. Det drar med sig en massa fördomar. Bättre att bara göra det som känns rätt och skönt, så länge alla är vuxna och samtycker såklart.
  • Anonym (s)

    Är hetero och därför skulle jag aldrig tända på män. Har aldrig känt mig nyfiken på det.

  • Anonym (Bi)

    Jag är 50-år och har insett att jag är bisexuell jag ligger med båda könen

  • Anonym (50+)

    Jag fantiserar om att suga kuk.

    Vet inte hur det skulle gå att få till i verkligheten och först måste jag skilja mig för jag är inte otrogen. Antar att frun kör mig till psykakuten när jag berättar varför jag vill skiljas :)

  • Anonym (Skåne)
    Anonym (50+) skrev 2020-06-26 07:25:17 följande:

    Jag fantiserar om att suga kuk.

    Vet inte hur det skulle gå att få till i verkligheten och först måste jag skilja mig för jag är inte otrogen. Antar att frun kör mig till psykakuten när jag berättar varför jag vill skiljas :)


    Man ska väl göra det man vill ?!?.Cool
  • Anonym (Kan tänka mig)

    Har aldrig gjort det men kan tänka mig suga av en man om jag får samma tjänst tillbaka. Har väl ingen betydelse om det är en man eller kvinna som suger. Borde vara samma njutning eller?  Bara att blunda och fantisera att det är en kvinna som suger. Till saken hör att min sambo vägrar ta kuken i munnen

  • Anonym (Hmm..)

    Man, 35.

    Jag har nog jättesvårt att föreställa mig i sängen med en snubbe. Älskar kvinnor, tuttar, slicka och penetrera pussi, rimma,fingra, massera, tillfredsställa till multiple orgasm. Dock tittade jag ett antal ggr på Bi-porr (mmf/mmff) och tyckte att det var ganska upphetsande.

    Däremot kan definitivt tänka mig att ha sex med en vacker MYCKET FEMENIN shemale. Helst tillsammans med min fru. (hon vet såklart inte om det och säkert skulle tro att jag är galen). Vill man prova en trekant så är shemale mest rättvisa alternativ för båda partner(enligt min uppfattning:). Jag tror att man på det sättet ska skippa ev.avundsjuka. Kan tänka mig att suga av hen och även låta hen sätta på mig. Faan..betyder det att jag är bi?

  • Anonym (ja)

    Tror de flesta män har homosexuella tendenser. De vill väl åt g-punkten som de har i sina anus som de gillar att pilla i antar jag . Folk får väl göra vad de vill men kan ju vara bra för kvinnor att känna till då det saknas en sån motsvarighet bland oss kvinnor. Att fantisera om andra kvinnors kroppar, sexuella handlingar och vaginor är ovanligt förekommande bland heterokvinnor . Jämfört med vår manliga skara av heteromän där det är betydligt mer vanligt förekommande med homosexuella inslag verkar det som. Varför det är så beror väl bl a på biologiska faktorer men säkerligen finns en psykosocial avvikelse från den naturliga dynamiken mellan könen hos dessa män. Personligen tror jag att en majoritet av män ingår i denna grupp som befinner sig i något slags gränsland mellan de två , hetero vs homo . Det är tråkigt att behöva misstänkliggöra män utifrån deras natur för mindre önskvärda beteenden som kriminalitet, subtil kvinnofientlighet och/eller smyghomosexualitet, men det är nödvändigt tyvärr.

  • Anonym (ja)

    Vid närmare eftertanke kan det ju vara själva kuk-könet de går igång på. Tror till och med jag hört eller läst nån säga det. Mkt intressant. Frågan är ju varför de ser sig själva som hetero och försöker passera som straight ? Lite smått störande tycker jag. Stå för er läggning och bevisa att de flesta män är gay istället för att mörka statistiken

Svar på tråden Fantiserar heteromän om killsex?