• Anonym (Twi)

    Fantiserar heteromän om killsex?

    Ni män som är HETERO, brukar ni fantisera om killsex? Om ni gör det, är det bara fantasier eller är det något som ni skulle vilja göra verklighet av? Skriv gärna i tråden, alternativt bara rösta. Skriv gärna hur gammal du är.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Fantiserar heteromän om killsex?
  • KimLinnefeldt

    Jag fantiserar ofta om att vara två män med en kvinna, och alla tre gör det skönt för varandra. 

    Jag tror inte att vi är antingen hetero, bi eller homo. Skalan är mycket bredare än så. För en man kan det kännas hotfullt med homoerotiska fantasier, men med stigande ålder bryr jag mig mindre. Min fru vet att jag fantiserar om killsex och blir inte upprörd över det.

    Jag har aldrig provat irl, men någon gång kanske det kan ske.

  • Tecum
    Anonym (Twi) skrev 2020-06-26 23:48:23 följande:
    Tycker att många män är fysiska med varandra också, i alla fall yngre killar men det är väl samma med unga tjejer. Äldre kvinnor och även äldre män är väl oftast inte lika fysiska med varandra.
    Annars är det nog bara så att det är mer normaliserat bland kvinnor att man kan ge en kram, kyss. dansa med varandra osv utan att få en homo/bistämpel. Jag har sett många unga män som hånglat på fyllan (på skoj), som kramas och allt möjligt med sina vänner. Detta är inte konstigt alls, varesig man är man eller kvinna och man behöver inte vara bi eller homo för att man gör det med sina vänner, på skoj.

    Men rent generellt är det väl så att om man nu är heterosexuell så fantiserar man inte om personer av samma kön, men å andra sidan så kan man väl ha fantasier utan att vilja förverkliga dessa. Dessa fantasier behöver inte betyda att man är homo eller bi.
    Tveksamt! Om man fantiserar om sex med samma kön är det väl för att det på något sätt är lockande. Då har man vissa bisexuella tendenser men kanske inte tillräckligt för att vilja förverkliga dem. Som någon skrev finns det många grader i den skalan.
  • Anonym (Tanke)

    Jag tror det är svårt att dela in människor i kategorier. Speciellt könet. Kvinna. Man. Det finns gråzoner mellan alla ytterligheter. Även vilket kön man blir kär i och även i vem man kan ha sex med. För min del har jag levt ut fantasierna ibland fullt ut och har dessa tillfällen som roliga minnen..kåta minnen. Jag kan aldrig bli kär eller älska en man men jag kan gilla utseendet på kuken och roa mig med den på olika sätt. Jag blir upphetsad av handlingen. Avskyr dock smek o kel med en man. Obehagligt.

  • Anonym (man (bi))
    Anonym (ja) skrev 2020-06-26 12:13:58 följande:

    Tror de flesta män har homosexuella tendenser. De vill väl åt g-punkten som de har i sina anus som de gillar att pilla i antar jag . Folk får väl göra vad de vill men kan ju vara bra för kvinnor att känna till då det saknas en sån motsvarighet bland oss kvinnor. Att fantisera om andra kvinnors kroppar, sexuella handlingar och vaginor är ovanligt förekommande bland heterokvinnor . Jämfört med vår manliga skara av heteromän där det är betydligt mer vanligt förekommande med homosexuella inslag verkar det som. Varför det är så beror väl bl a på biologiska faktorer men säkerligen finns en psykosocial avvikelse från den naturliga dynamiken mellan könen hos dessa män. Personligen tror jag att en majoritet av män ingår i denna grupp som befinner sig i något slags gränsland mellan de två , hetero vs homo . Det är tråkigt att behöva misstänkliggöra män utifrån deras natur för mindre önskvärda beteenden som kriminalitet, subtil kvinnofientlighet och/eller smyghomosexualitet, men det är nödvändigt tyvärr.


    Ojojoj, det var inte dåligt med homofobi och fördomar i det inlägget. Så du anser att smyghomosexualitet är likställt med kriminalitet och kvinnofientlighet? Otroligt att det 2020 finns människor - och i synnerhet kvinnor - med sådan mentalitet. Kanske inte så konstigt att bisexuella män inte är öppna med sin läggning, av risken för att stöta på fördomsfulla individer som du. Sen är det ju också så att många kvinnor som inte är lika homofoba som du ändå tycker att bisexuella killar är avtändande (medan män i de flesta fall snarast skulle se att en tjej var bisexuell som något neutralt eller positivt). Så om man som jag är mest hetero men har en sida av mig som kan tycka att killsex är upphetsande så inte tusan är det något man vill skylta med. Intolerans kan ta sig många uttryck men den typ av homofobi som ditt inlägg speglar tycker jag nästan är värre än den öppet fascistiska som man ser i öststatsländer - den är åtminstone ärlig och hycklar inte. Man blir mörkrädd.
  • Anonym (Man, hetero)

    Det vänder sig i magen om jag öht tänker på ett svettosande manligt skrev, dessutom med en slabbig kuk! Däremot finner jag tanken på en dildo som stöter mot g-punkten mycket... tilltalande. Iallafall så länge en kvinna håller i dildon.

    Motsägelsefullt? Visst, men det är väl det där med en levande kuk som blir för mycket - bögfobi eller inte. 

  • Anonym (Hetero)
    Anonym (Twi) skrev 2020-06-25 16:36:06 följande:

    Ni män som är HETERO, brukar ni fantisera om killsex?


    Jag tycker att frågan är en ren motsägelse.

    Fantiserar man om killsex är man inte hetero.
  • Tecum
    Anonym (Hetero) skrev 2020-07-03 19:25:39 följande:
    Jag tycker att frågan är en ren motsägelse.
    Fantiserar man om killsex är man inte hetero.
    Det har jag gång på gång försökt förklara för TS, men det går inte in...
  • SprucknaGummit

    Hetero, bi eller homo är alla smått föråldrade benämningar på folks sexualvanor..

    Men i verkligheten så är folk SEXUELLA... och alla har alla typer av sexuella fantasier (har man inte det är man onormal, udda eller så undertrycker man sina känslor)

    Enligt den smått föråldrade benämningen så är jag HETERO..
    Har bara haft sex med motsatta könet, (dvs. med kvinnor).. så JA enligt de smått föråldrade benämningarna så är jag hetero..

    Men det hindrar mig inte att fortfarande vara nyfiken på UPPLEVELSEN av att få GE en rejäl saftig kuk njutning via min mun...

    Med kvinnor är jag alltid den som GER mer och får mindre tillbaka.. så i min fantasi är det fullt rimligt att även få ge njutning till en rejäl saftig kuk.. 
    Både med min mun och med mitt anus.. (både män och kvinnor kan njuta av analt sex, så visst borde väl även jag kunna njuta av det..)

    Visst! i de allra flesta fall fantiserar jag att passa på och prova på detta med ett par (man + kvinna) där kvinnan är en så kallad HotWife.. 

    Men numera fantiserar jag även om att träffa ett par män (2-3st) där jag under 1:a träffen endast få suga av var och en av dessa män..

    2:a träffen så har jag förberett mig genom att skölja ur anus, tänja ut anus med en dildo så att när jag sugit var och en riktigt hårda så turas dom om att anal-knulla mig så många gånger de orkar..

    3:e träffen är det DERAS tur att suga av mig.. 

    osv.

    Detta är bara en fullt normal fantasi, som alla bör kunna ha om de inte är extremt hämmade av t.ex. religiösa skäl etc..

  • Anonym (Fjållbert)

    Tror inte man är 100% hetero om man fantiserar om män.
    Själv är jag bög, för det sa en kvinna när jag berättade att jag haft sex med män.
    Att jag bara blir kär i kvinnor spelade ingen roll.

  • Anonym (.)
    SprucknaGummit skrev 2020-07-06 08:33:38 följande:

    Hetero, bi eller homo är alla smått föråldrade benämningar på folks sexualvanor..

    Enligt den smått föråldrade benämningen så är jag HETERO..

    Har bara haft sex med motsatta könet, (dvs. med kvinnor).. så JA enligt de smått föråldrade benämningarna så är jag hetero..

    .


    Nej. Homosexuell kan man vara trots att man är oskuld, det handlar inte bara om vilken typ av sex man haft, utan om vilken typ av sex man själv tänder på. Du är i alla fall helt klart inte heterosexuell.
Svar på tråden Fantiserar heteromän om killsex?