• Ölandstoka

    IVF hösten/vintern 2020

    Clemmentina skrev 2020-08-10 11:21:47 följande:

    Ja precis, stimulerade med progynon sist men blev illamående av det. Testade att äta Letrozol innan vi började med ivf och fick ägglossning varje månad då så det borde funka nu med. Funderar på om det innebär att jag slipper Lutinus också (vore ju inte helt fel). Hur känns det för dig nu?


    Skönt att veta att letrozol fungerar bra :) När jag fick letrozol inför fet så tog jag två lutinus om dagen, det var skönt att slippa ta på jobbet. Det inte fram emot att börja med det.. Längtar till vul imorgon, ska bli skönt att få se hur det ser ut, hoppas på att få en tid till plock också.
  • Ölandstoka
    Fifen skrev 2020-08-10 15:51:31 följande:

    Fy vad tråkigt att se dig här igen!

    Beklagar verkligen missfallet!  

    Livet är så orättvist! 

    Vi kämpar fortfarande, den 26/8 "firar" vi ett år i IVF-svängen utan ett enda plus. Känns väldig tufft att närma sig den gränsen. Vi hoppas på att kunna göra en ny FET om lite mer än en vecka. Ska på UL på onsdag och mäta slemhinnan och planera för återförsingsförsök nr 9, 1 ET och 8 FET (ett försök har dock resulterat i att jag fick åka hem från kliniken utan något embryo i livmodern, då insättningen blev krånglig och embryot ramlade ur pipetten innan den kom på plats). Jag får också göra allt ensam då mannen inte får följa med in till kliniken. Jag fick göra ett nytt ÅP i maj via magen då det blev komplikationer, fick tillbaka en två dagars som inte heller ville och har nu två st 2dagars och en blastocyst i frysen.


    Tack så mycket! Det var hemskt men nu känns det mest overkligt, har svårt att tro att jag har varit gravid ibland. Är ledsen att det inte har tagit sig än för dig. Hoppas att det här är vår gång! Är det FET i vanlig cykel?
  • Ölandstoka
    Maek skrev 2020-08-10 18:16:33 följande:

    Hej!

    Hoppar in i den här tråden ????

    Gjorde ett återförande av FET i fredags så är på ruvdag 3 nu. Har ständig vräk i magen(inte bekräftad endo men troligtvis) så har svårt att känna om jag har några symtom. Men dagarna går långsaaaaaaamt ???? har testdag den 21 om man klarar att hålla sig till dess ????????


    Välkommen :) Är det din första ivf? Har ni fler i frysen?
  • Ölandstoka
    Fifen skrev 2020-08-11 07:33:28 följande:

    Ja, även om de säger att v.12 är någon lite magisk gräns då allt börjar bli lite säkrare så måste man ju ändå känna sig mer och mer säker ju närmre man kommer tänker jag :(

    Jag har inte så mycket hopp faktiskt. Jag gör i stimulerad cykel med progynon för att min huvudläkare ska kunna göra insättningen då det har varit svårt att få embryot på rätt plats. Han tror att de enbart fått embryot på rätt plats 1 gång av 8 och den gången är de inte säkra på om det blev helt rätt heller. jag har fått testa ut en ny kateter för insättningarna nu som lättare tar  sig in i livmodern. <men tron om att det ska lyckas denna gång är nära på noll. Men eftersom man tydligen tycker om att plåga sig själv psykiskt kommer man ligga på den där britsen en gång i månaden tills läkarna säger stopp. För även om tron inte längre finns där så verkar det som att hoppet ändå aldrig ger upp.

    lycka till på VUL idag! :)


    På ett sätt kan jag bli så avundsjuk på alla som får så många embryon till frysen men samtidigt kan jag tänka mig hur förkrossande det är att sätta in så många embryon utan att lyckas. Hoppas så att det funkar nu!
  • Ölandstoka

    Det gick ok på vul idag men känner mig så off. 12 blåsor, sen kommer det ju aldrig att vara ägg i alla, så jag känner mig lite besviken. De hade växt fort och jag har plock redan på torsdag. Tar ledigt på fredag också och sen helgen att vila så det är skönt iaf.

  • Ölandstoka
    AnneP skrev 2020-08-07 19:51:45 följande:

    Det gick bra ! Dom hittade 9 blåsor som var mellan 10-14mm , ska på andra ultraljudet på måndag. Ev plock på onsdag sa dom :) så hoppas på det bästa men allt såg bra ut enligt läkaren!

    Hur mår du ?


    Hur gick ditt andra ultraljud? Har vi plock nära varandra i tid? :)
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-08-11 11:41:11 följande:

    Förstår dig men förhoppningsvis är det ägg i de flesta! Blir det färskåterföring? Skönt med en extra dag ledigt att vila upp sig på!


    Ja jag får tillbaka nästa tisdag :) Om jag har något att sätta in, men det hoppas jag. Så nu är det en spruta ikväll och inga alls imorgon, alltid skönt att nå slutet på en injektionsperiod.
  • Ölandstoka
    Maek skrev 2020-08-11 12:18:31 följande:

    Tack :),

    Ja det är första, 15 befruktads men 11 kvar i frysen (17 vid plock)

    Fick ju vänta med återförande pga att de var så pass mkt ägg, såg du skulle plocka snart.

    Tänk såhär ölandstoka, oavsett är det ju Ett ägg som ska stoppas tillbaka och blir det för många ägg kommer äggstockarna kunna vara svullna vilket i sin tur leder till att ni får frysa pga att din kropp måste återhämta sig :). Tänk positivt <3


    Du har så rätt, det är dumt och onödigt att måla fan på väggen. Den här situationen är så konstig, generellt är jag otroligt positiv av mig och vänder det mesta till något bra men när det kommer till ivf har jag så svårt att hålla hoppet uppe.

    Hur är det annars att ruva? Många håller inte med mig men jag tycker att det är jättemysigt :) Hos verkligen att jag får tillbaka ett embryo på tisdag så att jag också får ruva.
  • Ölandstoka
    Clemmentina skrev 2020-08-11 17:44:50 följande:

    Klart du får! Då planerar de alltså på att återföra en blastocyst!? :) Skönt att du ser slutet på den...två dagar till äggplock! Spännande tider!


    Jag frågade hur de gör om få ägg blir befruktade (en del kliniker väljer att sätta in på dag 2/3 då) men det lät på honom som att de nästan alltid sätter in blastocyster.
  • Ölandstoka
    AnneP skrev 2020-08-11 17:51:47 följande:

    Andra ultraljudet gick bra och har plock imorgon! Återföring på fredag om det blir något befruktat. Hade också 12 äggblåsor! Så vi har lika många såg jag. Hoppas allt går bra för oss båda och att vi båda får in vårat guldägg :)


    Kul att vi har lika många :) Hoppas att det är bra ägg i alla! Känns det bra inför imorgon? Har du laddat upp med lite gott att snaska på ;) Önskar dig lycka till imorgon, hoppas att det går bra, blir spännande att höra :)
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020