• nihka

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-23 21:57:49 följande:
    Som jag skrev godnatt detta gav inget heller 
    Det är inte mitt problem att du har svårt för att ta till dig innehållet i text och tror det är sovdags varje gång något flyger över ditt huvud.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-23 23:12:34 följande:
    Godnatt?-
    Jag kan tyvärr inte svara på det.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-23 23:25:33 följande:
    Vackra ord men sanningen är ju en annan när det gäller dom som kommer hit och nu måste vi faktiskt fundera på hur vi ska vända denna negativa spiral och då hjälper inte vackra ord, regeringem, kommuner,domstolar, poliser,socialtjänst,kuratorhjälp eller bidrag förmår inte heller minska problemet. Vi måste helt enkelt stoppa flyktinginvandringen och börja skicka tillbaka dom som begår brott ändra lagarna så det verkligen går att göra det enkelt att skicka hem dom. Kommer man hit utan papper så förstår ju alla att dom kommer inte genom Europa utan giltiga papper ändå accepteras detta och ska utredas dom borde stoppats direkt vid gränsen. Finns så mycket och det hjälper inte med att öppna sitt hjärta som en politiker sa för några år sen....då resultatet slutar med ett brustet hjärta 
    Och exakt vilka "vi" tänkte du skulle "minska problemet" och "börja skicka tillbaka dom" om inte regeringen, kommunerna, domstolarna och polisen mfl skulle vara inblandade?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Hel svensk) skrev 2020-08-24 09:21:52 följande:
    Lagen skulle ändras så att dom som begår brott ska kunna fråntas det svenska medborgarskapet och skickas ut från landet. Första steget är att stoppa all invandring till Sverige tills problemen är lösta (vilket aldrig kommer att hända) vårt trygga Sverige är ett minne blott tyvärr.
    Det kan man redan.

    Internationell lag säger att man inte får göra någon statslös så om personen inte har ytterligare ett medborgarskap samt ett land som tar emot kan man inte bara skicka ut någon. Det måste finnas någonstans att skickas till.

    Varför skulle vi stoppa all invandring? Det skulle ju betyda att ingen fick flytta till Sverige. Skulle alla länder göra likadant tycker du så svenskar inte heller fick bo utanför Sverige?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-24 12:03:39 följande:
    Finns säkert länder som skulle ta emot svenskar.

    Med tanken på att U.S.A stoppat invandring ifrån Syrien så kan väl Sverige också göra det? Även andra befolkning ifrån muslimska länder bör också stoppas. Det är mest de som är väldigt högpresterande i polisregistret.

    Andra invandrare ifrån andra länder sköter ju sig utmärkt och dessutom har en vilja av att utbilda sig och jobba.

    Sverige måste få bli tryggt! Man skall sluta med att stämpla varandra rasist hit och dit. Det är inte rasism att bry sig om sitt Sverige land!

    Jag förstår inte varför det är så svårt att inse vilka som mest begår brott.

    Även om de inte begår brott så är det många som även är otrevliga och inte respekterar landet!
    Varför skulle någon ta emot svenskar om vi inte tar emot någon?

    Fast USA har inte stoppat "invandring från Syrien": https://www.uscis.gov/humanitarian/refugees-and-asylum/asylum

    Eller du kanske tänker på coronarestriktioner?

    Du verkar gilla formuleringen "väldigt högpresterande i polisregistret". Du har förstått att personer som begår kriminella handlingar inte gör det utifrån etnisk bakgrund och för varje person från en viss bakgrund som begår en kriminell handling finns det drösvis med skötsamma personer? Du har förstått detta, att det bara handlar om några få procent och att den absoluta majoriteten aldrig kommer i klammeri med lagen?

    Nej, andra är inte mer skötsamma, trevliga och visar mer respekt. Detta är individuellt.

    Och varför ska man inte kalla rasister för rasister? Jag har aldrig stött på en enda människa som kallar sig själv för rasist utan samtliga rasister anser att de inte är rasister. Har du några teorier om varför just rasister har så dålig självkännedom eller anser du att orsaken till att man aldrig stöter på någon som kallar sig själv för rasist är att det faktiskt inte existerar några rasister nuförtiden?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Hel svensk) skrev 2020-08-24 20:52:39 följande:
    Lägg ner och dra rasist kortet så fort någon uttalar sig om invandringen. Det är så förbannat lågt gjort. Kan du inte komma på något bättre än att använda det ordet då kan du behålla det för dig själv. Man har rätt att vara kritisk utan att behöva vara rasist.

    Men det är väl enklare för dig att dra det kortet?
    Varför ska man inte kalla en spade för en spade?

    Om man är kritisk på det sätt att man håller en hel grupp ansvarig för vad en liten del av den gör ÄR det rasism. "Dom är såna".

    Varför förnekar alla rasister att de är rasister? Var finns alla stolta rasister som vågar stå för sina åsikter? Ynkligt är vad det är.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Hel svensk) skrev 2020-08-24 13:16:45 följande:
    Om du väljer att blunda för alla problemen som invandringen har fört mig sig i Sverige får stå för dig.

    Personligen tycker jag att det ska stoppas och att dom tar tag i dom problemen dom har skapat i Sverige hittills. Då går det inte att fylla på med nytt innan problemen är lösta. Som svar på vad alla andra länder skulle göra får dom svara på, nu gäller det Sverige, vårt land som var tryggt tidigare men som nu håller på att falla ner i avgrunden pga vår Regering ansvarlösa invandringspolitik. Det håller inte längden att hålla på som dom har gjort.
    Problemet är inte invandrare utan den lilla grupp invandrare och icke-invandrare som inte sköter sig.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-24 20:20:36 följande:
    Jag skrev ju lösningen men du har lite problem med förståelse och därför valde jag att säga godnatt tidigare när du skrev vill man inte förstå utan bara kör tåget i ett spår så fastnar man....du är där.
    Skulle du kunna göra ett nytt försök på mer idiomatisk svenska? Jag vet inte vilket modermål du har, men det bryter igenom så orden är svenska men syntaxen är det inte. Fråga din sfi-lärare om du inte förstår vad jag menar,
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-24 23:23:41 följande:

    Som sagt var du kör fortfarande på ett spår utan att vilja förstå eller är det kanske så att du har begränsningar och därmed oförmågan att kunna förstå !


    Sen skickar du ett påhopp om SFI och att det då skulle kopplas till att jag var invandrare och därmed hade dåliga kunskaper i svenskan . Är inte detta ett påhopp på invandrare du gör nu, som är ett rejält övertramp då du förminskar inte tror på nysvenskars kunskaper . Konstigt du som nu är så duktig på att försvara just denna grupp och samtidigt trycker du ner dom med tolkningen att dom då skulle vara lågutbildade, skärpning tjejen inte ens oss som du kallar rasister sjunker så lågt 
    Godnatt raring du har problem stora problem tyvärr


    Nu pratar jag inte om gruppen invandrare utan om en individ. En rasist skulle förstås utgå från att det som gäller individen gäller hela gruppen.

    I rest my case.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (xyz) skrev 2020-08-25 03:05:21 följande:
    Nej, problemet är sådana som du, som inte har någon lösning på problemet, och hindrar de förslag som kan minska problemen.

    Sverige har tagit emot mycket mer än sin "andel" av flyktingarna. Nu får det vara stopp tills det blir någon ordning här i landet. Vänster-PK-media verkar inte längre ha ett tabu mot att peka på uppenbara problem, så jag är lite hoppfull.

    Förklara också hur alla flyktingar kunnat komma till Sverige för att söka asyl. Enligt Dublinförordningen ska de söka asyl i det första säkra land i EU eller Island, Liechtenstein, Norge, Schweiz som de kommer till.
    Jag kan dock sträcka mig till att vi per capita tar emot minst lika många som medelvärdet (per capita) för alla dessa länder. Nu är vi fullständigt överlägsna de flesta andra länder, men jag har inget intresse i att vi är en "humanitär stormakt" när våra egna medborgare inte får den sjukvård och annan service som de borde ha.
    Nej, problemet är inte invandrare eller flyktingar utan den lilla andel människor som invandrat, flytt eller redan bodde här som inte sköter sig.

    Och så rassegnällarna som vill att mina skattepengar ska gå till att subventionera deras soffsittande istället för vad som helst som involverar en invandrare.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?