• nihka

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (Hel svensk) skrev 2020-08-25 15:56:10 följande:
    Det är totalt meningslöst att citera den människan som totalt vägrar inse sanningen precis som vår Regering gör, det är lättare att stoppa huvudet i sanden och dra rasist kortet så fort någon kritiserar.

    När människan inte ens vet vad hon skriver säger väl en hel del.
    OJ! Man är en människa i alla fall och ingen "import". Så gentilt.

    Jag kritiserar rasism, eller får man inte göra det? Rasism är när man dömer gruppen utifrån vad individer ur gruppen gör. Det är så rysligt enkelt att inte uttala sig rasistiskt men ändå händer det hela hela tiden och de som gör det mest förnekar det mest.

    Det är som att de inte förstår på riktigt att deras rasistiska uttalande är rasistiska. Någonstans för länge sedan har väl man hört att det är fult att vara rasist så då säger man att man inte är rasist utan bara tycker att människor från Mellanöstern är allmänt omoraliska och pratar om att denna brist på moral skulle sitta i ryggmärgen. Men naturligtvis är det inte rasistisk, för innan det har man ju skrivit med feta bokstäver att man inte är rasist
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-08-25 16:02:22 följande:

    Jag tycker varenda en som har köpt droger någon gång skulle ta sig en funderare på om det verkligen var så smart att göda kriminella gäng....


    Mitt i prick! Partydrogandet är vad som håller igång de kriminella gängen.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-25 16:11:10 följande:

    Som jag har bekräftat tidigare så är dessa människor högpresenterade inom polisregistret. Jag pratar om individuellt. Men jag snackar också om att dessa kriminella människor har förstört för sig själva genom att det är många som avstår från att besöka pizzerior. Och tänk om det blir som så att i framtiden så kanske det slutligen blir ett beslut om att dessa människor inte får komma in i landet mer. För att man helt enkelt inte vill ta risker.

    Det är inte så att det är många Kalle Svensson och Johanna Svensson som sitter inlåst och därför är fängelserna fulla. De som är mest med i polisregistret är människor ifrån muslimska länder.

    Det är inte dra alla över en kam (Eller så kanske det är det), det handlar om att beskydda de som bor här. Vi vill ha tryggheten tillbaka.

    Förr i tiden lämnade man sina jackor ute i korridoren för att det fanns särskilda platser för ytterkläder. Sedan handlande om att tömma sina fickor för saker man var rädd om och senare dök det upp om att jackor bör följa med till klassrummet.

    Det började först med fickor som rotades och man blev av med saker. Sedan gick det över till att jackor började bli bestulna och därefter beslutet om att jackor bör följa med in till klassrummet.

    Akuten var en plats där personalen inte behövde lära sig självförsvar. NUMERA ingår det i arbetet för personalen i vissa (Kanske alla?) Akut-avdelningar/platser/arbetsplatser.


    Förut kastade man inte stenar måt blåljus så som ambulans och så. Men sedan gick det över till sådant ''trend''. Det är inte så att den lilla oskyldiga Anders och med sina Svensson kompisar sysslade med sådant. Det var en ''trend'' för människor med invandrarbakgrund.

    Ingen respekt för personal som jobbar i AKuten. Ingen respekt för Ambulanspersonal och framförallt personen de håller på och bära in i fordonet.

    De öppnar pizzerior men även där ingen respekt mot gästerna. Kan snacka skit om gästerna. Jag kan lite av språket och jag har hört en pizzabagare skratta och säga ''idiot'' till en gäst. Men han sa det till sin kollega och syftade på att gästen var en ''idiot''. Jag besöker inte pizzarestauranger längre. Jag känner mig helt enkelt inte trygg med hur de har med hygien reglerna.

    Ja, listan kan egentligen göras väldigt lång. Och det är inte så att det ärFransmän, Engelsmän och Amerikaner som sysslar med dessa fasoner. Utan det är nästan jämnt människor ifrån muslimska länder. Jag drar inte alla över en kam. Hade en person gjort så och BARA en person gjort så. Då är det inget man lägger stor vikt på.

    Men det handlar inte om att EN person gjort ETT fel. Det handlar om upprepade beteende ifrån olika människor som inte ens känner varandra som dessutom kommer ifrån olika muslimska länder. Det är förfärligt.

    Det handlar inte om rasism om man vill ha tryggt i sitt hemland och har inte alls någon vilja att riskera ta in fler personer. Tyvärr, slutligen blir det kollektivbestraffning och resten av er måste börja inse. Sverige har inte börjat utan det har BLIVIT ett mycket oroligt land!! Men oroligheten byggs upp.

    Det var ovanligt med explosioner. Men det trappades upp. Även skjutningar och även det började trappas upp. Det är inget man reagerar på längre mer än att man hoppas att samtliga har klarat sig. Man reagerar inte för att det är något som sker allt för ofta. Och det är inte etniska svenskar, Du har inte funderat på varför så många människor du möter "drar vrasistkortetamerikaner, fransmän och engelsmän som härjar. Så jag förstår inte vad som är problemet att ta emot dessa människor istället och BARA dessa människor. Då tjänar människor med folk som är villiga att arbeta + inget större brottslighet.

    Dessutom läggs även vissa brott ned av åklagare för att det finns mängder av andra större brott som behöver prioteras. Det har ökat så pass allvarligt att man till och med lägger ner många ärenden för att det inte finns resurser  och det är samtidigt mängder av brott som dyker upp.

    Bara det, kan ni tänka er över hur oroligt Sverige har blivit.

    Jag är så trött på rasistkortet och ''Dra inte alla över en kam'' när man inte ens gör det. Detta är något som skett upprepade gånger av människor ifrån muslimska länder.


    Du har aldrig funderat på varför så många människor du pratat med "drar rasistkortet" som du väljer att se på det? Du skulle inte kunna tänka dig att det beror på att du faktiskt uttalar dig rasistiskt emellanåt? Vill du att jag visar dig var du gör detta?

    Det finns människor som ägnar sig åt kriminalitet och det beror inte på ursprung utan på att de till skillnad från sina laglydiga landsmän/personer från samma "grupp" har valt en annan väg. De allra flesta invandrare, långt över 90% har inget otalt med vårt rättssystem. Att vissa grupper är överrepresenterade när det gäller brottslighet har ändå absolut inget att göra med alla de som lever skötsamma liv, men du försöker få människor från Mellanöstern att framstå som generellt omoraliska. Det är ett fult, lågt och rasistiskt tänk.

    Du har hört någon på en pizzeria säga att en gäst var en idiot. Det kanske hen var också. Skulle inte vara första gången en idiot klev in på en pizzeria, och av detta drar du slutsatsen att pizzerior är dåliga platser. Du förstår inte alls var du halkat snett i ditt resonemang?

    Varför propagerar du inte för att vi ska komma åt gängkriminaliteten och de som faktiskt ägnar sig åt brottslighet oberoende på var de kommer ifrån istället för att ge dig på alla människor från Mellanöstern?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Tänkvärt) skrev 2020-08-25 16:40:09 följande:

    Bor själva i sina trygga och etniskt trygga områden medans andra ska solidariskt acceptera kaoset i dom allt fler utsatta områdena! Och Jan Helin som värnar om mångfalden hur är det t.ex på hans förra arbetsplats med det?


    Det handlar inte om att man har valt "etniskt trygga områden" utan att folk med pengar köper lyxigare bostäder vilket de allra flesta nyanlända inte har råd med.

    De flesta nyanlända brukar inte heller dyka in i journalistyrket.

    Hur är detta konstigt?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 18:01:00 följande:
    Bra du tog upp det för det drullar omkring många drogpåverkade och som ej har innehav av körkort idag på vägarna , ja just det dom kommer ofta från nya länder som på senaste tiden blivit representerade i Sverige....så självklart ut med dom till sina ursprungsländer bra idé Tuppis du börjar ju fatta Vilka du ska rösta på nästa gång för en tryggare framtid 
    Tycka, tro och tänka sig är fortfarande ingen statistik. Här kommer de riktiga siffrorna, i diagramform så till och med en död gris ska fatta:

    https://www.bra.se/statistik/statistik-utifran-brottstyper/rattfylleri-och-trafikbrott.html
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (xyz) skrev 2020-08-26 01:10:12 följande:
    De "riktiga" siffrorna tillför inget i den här tråden eftersom politikerna har förbjudit BRÅ att rapportera etnicitet, medborgarskap etc. hos anmälda/misstänkta/lagförda.
    Den enda uppdelning BRÅ vågar göra är mellan män och kvinnor.
    Fast siffrorna är inte "riktiga" utan riktiga och visar inga större förändringar sedan 2010 förutom att smitning ökat markant.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Pain) skrev 2020-08-26 06:40:19 följande:
    Nej, det är mörkare siffror(pk) allt för att dölja för naiva svenskar som dig.
    Aha. En konspirationsteoretiker. Vår tids förlorade barn.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Pain) skrev 2020-08-26 22:21:53 följande:
    Nej, en realist! Du är en av dom förlorade, som sänker Sverige.
    Nej, konspirationsteoretiker som yrar om mörkning hela tiden är inga realister utan de lever i en parallell verklighet. Fast de vet inte om det själva. Förstås. Annars skulle de inte leva i sin parallella verklighet.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Pain) skrev 2020-08-27 08:38:04 följande:
    Det är redan bevisat, men dröm vidare du. Sverige ett U-land om 25 år!
    Hahaha! Konspirationsteorierna är bevisade. Dagens roligaste.

    Men har du inte hört? Sverige ÄR redan ett U-land. Vi ligger i absolut bott med samhällskollaps och inbördeskrig. Människorna driver runt bland ruinerna och rotar bland soporna för mat. Muslimerna har tagit över och det är precis som i din favoritkatastroffilm.

    Så, nu måste jag fortsätta jobba...förlåt gräva tunnlar
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Tommy2 skrev 2020-08-27 11:49:13 följande:

    Bara att cacha in kompetensregnet! 


    Så kompetent. Cacha
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?