• nihka

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-25 06:29:37 följande:
    Spelar ingen roll om det är invandrare eller människor med invandrarbakgrund/andra/tredje generationens invandrare. Det blir sabotages i alla fall och varför? Sitter det i ryggmärgen för dem?!
    En rasist skulle förstås utgå från att det som gäller individen gäller hela gruppen.

    I rest my case.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 10:38:03 följande:
    Så det är alltså invandrare som är problemet varför vill du inte göra något åt det , hur många oskyldiga människors liv i Sverige ska offras tycker du....

    ??Sen tycker jag att du är en stor rasist som säger att invandrare är har låg intelligenskvot då dom ej är så duktiga på svenska pga SFI utbildning. Sådana påståenden bevisar vilken nivå du ligger på och du verkar inte så smart helt enkelt som du försöker ge sken av...
    Försök med att läsa långsammare och hoppa inte över ord som "inte": 

    "Problemet är inte invandrare utan den lilla grupp invandrare och icke-invandrare som inte sköter sig."

    Den som går på SFI går där naturligtvis för att den behöver lära sig mer svenska.

    När du läser inlägg ska du inte heller lägga in en massa ord som inte står där. Du får en mycket tydligare bild av vad folk säger då. Lycka till!
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-25 11:57:16 följande:
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 11:46:59 följande:
    Du accepterar våldet i Sverige inget snack om saken du vill ju inte göra något åt det så varför slingrar du dig från detta....

    I början så trodde jag att du inte alls var på min sida. Men nu märker jag att du och jag tänker likadant. Jag är inte rasist och jag tror att du bryr dig om lika mycket om Sverige som mig = Att du nog inte heller är en rasist!

    Du gör bra inlägg tycker!

    Vore trevligt att snacka med dig. Men jag förstår att du vill vara anonym lika mycket som jag vill vara anonym om dessa ''förfärliga'' tankar och åsikter.
    Människor som har åsikter som inte tål dagsljus brukar föredra att enbart prata med andra människor med samma åsikter.

    Det blir ofta mycket mindre besvärligt för dem
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-08-25 11:58:30 följande:
    Jag drar inte alla över en kam. Det är ju flertal individer med nästintill detsamma beteende!
    Det gör du ju. Invandrare. Dom från Mellanöstern som om de vore en homogen grupp. Annars pratar man om individer. Det gör inte du.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 11:54:08 följande:

    För jävligt detta som pågår och alla dessa förnekare som fortfarande tror att allt är bra jag tycker lätt att man har blod på sitt samvete..hoppas verkligen att dessa båda ungdomar får frid i sitt inre från vad som måste ha varit ett helvete att bli utsatta för...Det är inga vanliga människor vi importerar hit idag för ingen normal människa kan utsätta andra för ett sådant våld och visst inte alla invandrare men tillräckligt många för att säga nej till fortsatt invandring 


    När ska svenska folket göra ett uppror det måste bli ett slut
    ?SD tillsammans med KD och Moderaterna kan vara en väg ut 


    Du visar upp ett djupt människoförakt. Man "importerar" inte människor. Import handlar om varor och gods. Du reducerar människor till handelsvaror.

    Så det några gör ska alla få sota för. Jämför med att nästan 100% av alla våldtäkter sker av män. Vad tycker du vi ska göra med alla män? Låsa in dem eller skicka iväg den? Annat förslag? Enligt din logik att gruppen ska få betala för vad individen gör.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Tänkvärt) skrev 2020-08-25 12:21:54 följande:

    Numera har vi gått om Mexiko i skjutningar!


    Har vi det?
    ---
    Rekordmånga mord i Mexiko

    Antalet mord i Mexiko har nått nya nivåer, trots en minskning under de senaste månadernas coronapandemi.


    Under det första halvåret i år mördades 17 439 människor, en ökning med 1,7 procent jämfört med samma period förra året, visar ny preliminär statistik. Antalet mord på kvinnor på grund av deras kön, så kallat femicide, ökade med 9,2 procent till 489.


    Mexiko har länge varit plågat av våldsam gängkriminalitet. Landets president Andrés Manuel López Obrador lovade att minska våldet efter att han tog makten 2018, men antalet mord har fortsatt att öka.


    Under förra året registrerades över 34 600 mord, vilket är det högsta antalet sedan statistik började föras. (TT)

    ---
    111 fall av dödligt våld konstaterades i Sverige 2019. Det är en ökning med 3 fall jämfört med året innan. Offret var i 77 procent av fallen en man och i 23 procent av fallen en kvinna (2019). I 41 procent av fallen 2019 användes skjutvapen.27 apr. 2020


    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 14:05:49 följande:
    Snacka du lilla goa vän idag blev 2 tonåringar torterade på en kyrkogård det är lite så du vill ha det i Sverige idag tack
    Jepp jag får snacka. Vi bor i ett land med yttrandefrihet- än så länge iaf, men det finns grupper som blir enormt störda av att bli emotsagda och skriver allsköns dynga om vad de i sina mörka sinnen inbillar sig att andra vill.

    Rätt stört beteende faktiskt. Borde vi kasta ut alla sådana människor från landet? Och alla andra människor i samma åldersspann eller nåt for good measure. Du vet straffa hela gruppen för vad några i gruppen gör. Lite så vill du ha det i Sverige idag tack.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 14:10:27 följande:
    Det var du som drog upp att jag borde fortsatt  läsa vidare på SFI så vem la en värdegrund i hur statusen då blir för invandrare, du vet ju inte vad du skriver människa tänk innan du rör tangentbordet så blir det lättare för oss alla att förstå vad du menar . Fast det är nog svårt ändå misstänker jag....
    Om man inte är klar med sin SFI ska man givetvis läsa klart. Man får så mycket lättare att få ett jobb om man kan förstå och göra sig ordentligt förstådd. Lycka till!
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym ((R)ealist) skrev 2020-08-25 14:51:36 följande:
    Statistik där man bara hänvisar till föregående år ger inte så mycket. Det är snarare ett välkänt knep för att försöka visa en friserad sanning.

    Dagens lästips är "Lögn och sanning med statistik", skriven av Göran Andersson. (Pappa till finansminister Magdalena Andersson.)
    Lycka till med att presentera statistiken för 2020. I augusti månad 2020

    Var det jobbigt att läsa att det sker ofantligt många fler mord och skjutningar i Mexiko än i Sverige? Detta prickar ju hål på en av extremhögerns favoritlögner. När man får sin information från friatider och diverse obskyra facebookgrupper blir det lätt lite fel.

    Jag presenterade statistik, inte tycka, tro och tänka. Högst troligt att ingen av de människor som delar denna lögn har satt sin fot i Mexiko, datorsladden räcker väl inte dit, och förstår skillnaden mellan 34 600 mord (Mexiko) och 111 (Sverige) under 2019.

    Dagens lästips är de två raderna ovan och så fundera länge på vilket tal som är störst 34 600 eller 111.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (N...) skrev 2020-08-25 15:31:15 följande:
    Varför lägger du inte mer tid och energi själv, på att verkligen på riktigt läsa, försöka förstå samt ta till dig vad folk skriver till dig, och sedan verkligen svara på det istället för att svamla och vrida ihop svar som knappt har med inläggen du svarar på att göra?
    Har du också svårt att förstå att när någon skriver "problemet är inte invandrare" så betyder det inte "problemet är invandrare"?

    Om det inte är att vrida så vet jag inte.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?