Inlägg från: Anonym (Babymama) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymama)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (4a) skrev 2020-11-24 14:49:01 följande:

    Ja det är så stressande. Och när inget blev som man tänkt hade jag kunnat hoppa över detta år helt och hållet faktiskt! Inget blev bra detta år...

    Ja åldern är ju också ett stressmoment... nu är jag bara 33 men det är inget som säger det går bra för jag inte är speciellt gammal, och det har det ju inte gjort heller...

    Oregelbunden mens kan det ju bli om man har pco, kollat upp det? Lösningen då är väl lågkolhydratkost och viktnedgång som kan göra cykeln mer regelbunden och bättre ÄL, ett litet tips :) sök privat gynekolog säger jag då! Privat gyn här går mycket snabbare och de kan hjälpa till som de själva tycker patienten är i behov av. Rekommenderar det :)


    Läst om pco men tycker inte det stämmer in. Har ju ändå mens varje månad och testat med äl stickor och får positivt. Stod att vid pco så uteblir mens längre tider och ingen äl.

    Ja har tänkt ringa men så blev jag sjuk och kan knappt prata så då väntar jag tills det går över. Hoppas man får tid fort! :) och att allt ser bra ut.

    Jag hoppas verkligen på bebis snart. Min ålder tänker jag inte så mycket på än iallafall. Är 27 år. Men allt är ändå en stress i sig
  • Anonym (Babymama)

    Förlåt lite lost när alla här äl/bim nu kan ni inte uppdatera :D

    Tror min äl kommer nån gång nästa helg, 4e-7e

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-24 19:47:08 följande:

    Okej, ja då är det nog inte det som spökar. Men kan verkligen tipsa om privat gyn för koll :)

    Ja 27 är ju ingen ålder, men åren går snabbare än man tror när man är i denna barndjungel...ÄL nu 25-27/11 och bim omkring 9-11/12 :)


    Så spännande :))) tycker du/ni det är svårt när äl kommer mitt i veckan? Vi har haft "tur" att det blivit äl på helgen hittils. Annars känns det stressigt med jobb osv
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Första) skrev 2020-11-24 19:58:10 följande:

    Äl runt den 6/12 och bim runt den 20/12 för min del :)


    Spännande då är vi nära :D
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-24 21:01:29 följande:

    Om uppgifterna stämmer i min app, vilket de gjorde innan graviditet och förlossning men eftersom jag precis haft min första mens sen förlossningen vet man aldrig hur cykeln kommer se ut men om de stämmer, så har jag troligtvis äl nu i helgen och bim om tre veckor  Förra gången började jag få lite symptom samma vecka som mensen skulle komma och testade positivt bim+4.


    Spännande! Vad hoppfullt att testa positivt så sent, hade du testat tidigare då med?
  • Anonym (Babymama)
    barnlängtan2021 skrev 2020-11-24 21:06:58 följande:

    Hejsan!

    Jag har fått hjälp med letrozol och ovitrelle för att få ÄL. Så har förhoppningsvis haft ÄL för ca 1 vecka sen så hoppas att ingen mens dyker upp nu så jag kan ta ett test under nästa vecka! :)


    Hej!

    Vad spännande! Har ni försökt länge?

    Hoppas mensen uteblir!
  • Anonym (Babymama)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-24 22:03:22 följande:

    Har samma problem som dig. Får ägglossning varje månad men mensen har börjat ?krångla?. Förr hade jag alltid 28 dagar mellan. Nu kan det vara allt från 23-33 dagar! Hade velat kolla att allt ser ok ut då jag har mensvärk från dagen jag äl till bim..


    Men så konstigt! Min har varit 29 dagar men sen vi börja- 2 dagar sen till att få blödning 4 dagar innan jag skulle haft mens och sen supermensvärk(missfall? Hade sååå ont) 2 dagar innan jag skulle haft egentligen. Har "mensvärk" jämt typ
    Hopeforaplus skrev 2020-11-24 22:09:13 följande:

    Måste säga att det är så skönt att ventilera sig för er då ingen av mina vänner vet om att vi försöker igen. Som ett gäng peppande vänner som man aldrig har träffat :)


    Verkligen! Så glad att jag starta den här tråden, trodde nog aldrig vi skulle bli så många :)
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-24 23:23:49 följande:

    Beräknad äl är på lördag och jag är väldigt tacksam för det. Inför första barnet va det inga konstigheter med att få till det oavsett dag i veckan, men nu känns det nästan omöjligt! Hon har tandsprickning nu också så man vet inte alla hur kvällen ser ut :/ så jag bara hoppas att hon kommer må bättre inför helgen så vi kan lyckas få till det utan att va två vrak.


    Amen eller hur! Vi skulle köra en "ifall att" en måndag efter sambons jobb. Med två ungar som skulle bråka innan läggdags osv. Kände bara vilken tuuur att äl inte kommit mitt i veckan, sån stress när man inte var så lång tid på sig!
  • Anonym (Babymama)

    1 barn 1.5år Hopeforaplus

    Har inga barn. Barnlängtan2021

    1 barn 5 månader Lillskrutten

    1 barn nästan 1 år Babymakeing

    Inga barn Första

    3 barn. 6+ år. 4a.[/quote]

    2 barn. 4 och 2 år. Babymama

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-04 09:23:15 följande:

    Vill ni bara ta en titt på mitt test jag nyss tagit? Är på ÄL+8 idag. Var ju ett snett veck precis där andra strecket skulle bli så svårt att se, men nu när det torkat vet jag inte? Ser ni nått?


    Wow va spääännande. Tycker jag ser ett streck! Och än är det tidigt. Håller tummarna!!
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu