Inlägg från: Anonym (Wtf) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Wtf)

    Han runkade när jag sov?

    Jag träffar en man och har gjort i några månader. Vi är kära i varandra och ses ofta, allt funkar fint. Har sex ganska ofta, nästan varje dag. Är nästan 40 båda två.

    I helgen när jag vaknade så var han inte kvar i sängen och jag behövde gå på toa så jag klev upp, och i vardagsrummet så sitter han vid datorn, tittar på en tjej i väldigt lite kläder med stora tuttar och runkar?


    Blev lite ställd så jag frågade vad han gjorde, men fortsatte in på toa och när jag sedan kom ut frågade jag igen vad han gjorde egentligen. Han sa då att han runkade. 
    Är inte detta lite knepigt?!

    Jag låg i sängen i rummet bredvid men han behövde ändå gå upp och kolla på porr? 
    Jag har ingenting emot att man onanerar eller tittar på porr om man nu gillar det ibland, jag gör det sällan själv men jag tror de flesta män tittar på porr ibland. Men måste man göra det när ens flickvän är där? Jag sa till honom att han får runka hur mycket han vill men han kan göra det när vi inte träffas... 

    Hur skulle ni reagera?

  • Svar på tråden Han runkade när jag sov?
  • Anonym (Wtf)
    Anonym (Anonym) skrev 2020-09-22 09:12:29 följande:

    Nej det är inte ett dugg konstigt eller onormalt att killar runkar fast de har tjej. Ibland känner de inte för att ha sex och föredrar faktiskt en runk i sin ensamhet, eller så kanske han inte ville störa dig.

    Jag tycker du har en dubbelstandard. Det är ok att han runkar men det är inte ok att han runkar, om du råkar vara hos honom. Ni kommer aldrig att kunna bo ihop om det är din standard.


    Men nu bor vi inte ihop. Han är ensam flera dagar i veckan. Måste han gå upp tidigt på morgonen för att runka, kunde han inte väntat en stund så kunde vi haft sex? Eller gjort det i duschen, då. Det blev lite pinsamt att komma på honom i det...


    Jag skulle inte ligga och onanera medan han sov? 

  • Anonym (Wtf)
    Man 78 skrev 2020-09-22 10:01:52 följande:

    Om jag utgår från mig själv och jag vet såklart inte hur ni har det så ta det för vad det är värt.

    Att ha sex och att onanera är inte samma sak rakt av.
    När man onanerar är det 100% fokus på vad jag vill och mina behov styr helt och hållet. Vid sex tillkommer många moment.

    Kan ju också vara så att han gillar att runka och ville göra det, att det för honom inte är en form av sämre sex. 

    Ibland får man intrycket att onani bara skulle vara i brist på sex.

    Du sov och han var runksugen, han tog tag i saken.

    Vet han att han får ligga varje gång han vill?
    För mig är det ju inte så, därför runkas det när tillfälle och lust finns. 


    Klart man får runka. Det var väl mest tillfället som var lite konstigt valt.

    Han får väl ligga varje gång jag också vill. Men jag är inte den som är den, alls. 99% av gångerna så är jag jättekåt också...
  • Anonym (Wtf)
    Anonym (jaha) skrev 2020-09-22 11:45:36 följande:
    Han trodde kanske att du sov och ville inte väcka dig och förväntade sig då inte heller att du skulle dyka upp mitt i runkandet?

    Varför utgår du ifrån att ha gick upp tidigt ENBART i syfte att runka? Varför kan det inte vara så att han bara vaknade tidigt, var kåt men du sov, han ville inte väcka dig och därför drog han en runk istället?

    Ja det är väl alltid pinsamt att komma på någon eller bli påkommen med att göra intima saker. Men varför reagerade du automatiskt med att känna dig kränkt? OM du nu hellre ser att han har sex med dig än runkar varför erbjöd du inte honom att ha sex istället för att jan skulle runka klart på muggen?

    Du kan inte sätta dig själv som mall för alla, bara för att du inte skulle göra vissa saker så betyder inte det att andra inte gör det.

    Ja, visst, så kan det ha varit. 


    Jag tänkte väl som du skriver att han var kanske inte sugen på sex, och det blev en märklig situation. Jag blev lite ställd, inte kränkt. Och det kändes som ett konstigt läge att fråga om vi ska knulla istället... 

  • Anonym (Wtf)

    För att förtydliga eftersom många verkar störa sig på det: Det är inget fel med att onanera. Det är inte det jag menar.

    Det som jag blev lite ställd över och tyckte var lite obekvämt var att han valde att gå upp ur sängen och in i ett annat rum, slå på en porrfilm och runka, då vi INTE bor ihop och inte har planer på det, och han är ensam flera dagar i veckan. 

    Jag vet att det INTE är samma sak att ha sex som att onanera. Jag onanerar själv men hade INTE valt att dra på en p-rulle och göra det när han är hemma hos mig. 
    Vi har ofta sex och det funkar jättebra, jag tror inte det är det som är problemet. Jag har bara aldrig varit med om detta beteende förr. Har ju haft förhållanden förr och det har aldrig hänt tidigare. Förstår ju såklart att de också runkat men inte så att jag sett det.

  • Anonym (Wtf)
    Törstiga tuppen skrev 2020-09-22 21:38:08 följande:

    Jag tycker att det var ett märkligt beteende när du är där och hälsar på. Skulle han ha gjort likadant om han hade haft sina föräldrar på besök liksom? Det är en helt annan sak om man är gifta eller sambos men man runkar inte när man har gäster. 


    Tycker att det känns konstigt att så många svarar att det är helt normalt bara för att man är kåt just på sekunden. Är tillfället illa valt får man behärska sig. Inte ens vi män är offer för vår sexualite.


    Precis. Det var det jag menade.
  • Anonym (Wtf)
    Anonym (jaha) skrev 2020-09-22 16:01:34 följande:
    Men hallå.... exakt vilket "beteende" är det du hänger upp dig på?

    Om man inte vill väcka någon som sover och vill göra något privat, är det inte ganska naturligt att man då går till ett annat rum? Hade du hellre sett att han låg och runkade bredvid dig? Eller är det att han runkade till porr som är problemet för att du bara vill att hans ska kunna kåta upp sig på dig? 

    Hur vet du att ingen annan kille du träffat inte gjort likadant bara det att du inte kom på dem? De kanske tog med sig mobilen in på toa och runkade där? Eller runkade bredvid dig när du sov?
    Nej, jag menar inte att han "bara ska kåta upp sig på mig", jag är medveten om att det är en helt annan sak att kolla på porr och onanera än att ha sex med någon. Men jag tycker att man kanske kan göra sånt när man är ensam, när vi faktiskt inte bor tillsammans?
  • Anonym (Wtf)
    Anonym (jaha) skrev 2020-09-23 11:06:17 följande:
    Och så har vi ännu ett exempel på ett inlägg där man helt och håller bortser ifrån att TS låg och sov och omvandlar det till att killen bara drog fram kuken mitt under frukosten mitt framför TS.

    Att prata om gäster och föräldrar är ju oxå ganska irrelevant för man har väl inte sex framför gäster och föräldrar heller, eller hur? Dock tror jag många par har sex med både föräldrar och gäster i huset OM de tror att de sover och inte hör elelr ser dem. Innebär det att dessa par då är sexgalningar och offer för sin sexualitet? 
    Fast har jag gäster i form av föräldrar eller vänner så kan jag hålla mig från sex eller onani just de dagarna... Faktiskt. Men alla är ju olika...
  • Anonym (Wtf)
    Anonym (Anonym) skrev 2020-09-23 11:08:08 följande:
    Men hur ska ni göra den dagen ni bor tillsammans då? Får han inte titta på porr alls då? Eller är det ok då helt plötsligt?
    Jo. Absolut. Men personligen skulle jag göra det när han inte var hemma...Man är väl inte hemma båda två 24/7. Sen så finns det inget som säger att vi SKA bo ihop. Trivs rätt bra som det är...
  • Anonym (Wtf)
    Törstiga tuppen skrev 2020-09-23 11:21:49 följande:

    TS och hennes kille är väl fortfarande i datingstadiet vad jag förstår, och även om man har sex tillsammans så betyder inte det att allt är ok att dela. 
    Jag själv älskar att se min fru onanera, men hittar hon mig i soffan runkandes till porr blir jag utan sex på kvällen. Min onani sköter jag alltså på mitt kontor eller i badrummet eftersom hon inte vill dela den med mig. 


    Killen hade ju kunnat ta en dusch och dragit en runk istället för att sätta sig på ett ställe där det ändå fanns en risk att bli påkommen.
    Om TS och killen blir sambos i framtiden känner de säkert varandra bättre och får lösa det på ett sätt som passar dem båda. 


    Ja. Exakt. Man kan sköta det lite privat, han kunde gått in i duschen om han var så runksugen, inte gjort det helt öppet. 


    En annan sak om man onanerar som en del av en sexakt, och är helt med  på att den ena ska onanera och den andra tittar på. Men detta var ju helt uppenbart något jag inte skulle se men råkade se ändå. Och jag bor inte där, så han har ganska många andra tidpunkter på dygnet att runka bäst han vill.

  • Anonym (Wtf)
    Anonym (jaha) skrev 2020-09-23 13:59:14 följande:
    Gör man? Jag har läst många ggr om människor som tex runkar på jobbet, eller människor som runkar med partner och barn i samma hus, men givetvis då på ett avskilt ställe där man inte blir sedd eller hörd.

    Kan det kanske vara så att onanera är saker man absolut kan göra fast man inte är ensam men att man då ser till att göra det någonstans där ingen kan komma på en?

    Men att runka på jobbet är väl en jäkla skillnad mot att göra det hemma tycker jag. Måste man runka t o m på sin arbetsplats har man problem, tycker jag. Just för att det inte är något som uppskattas av kollegor, föräldrar eller barn t ex.


    Jag säger INTE att man inte får runka hemma - men man gör det ju i avskildhet och inte där barn, partner eller gäster kan komma på en?

  • Anonym (Wtf)
    Anonym (E) skrev 2020-09-23 14:37:45 följande:
    Vad olika alla tänker. Jag tycker att han tog hänsyn till sin flickvän och gick ut från sovrummet och onanerade. Han ville väl inte väcka henne och till syvende och sist, så är det väl hans lägenhet, om jag har förstått det hela rätt.
    Absolut är det hans lägenhet. Som han är ensam i ganska ofta, åtminstone 3 dagar i veckan i snitt. 
    Just därför kanske han inte behövde sätta sig där jag kunde kliva rakt in i det hela, om han nu tvunget behövde dra en runk.
  • Anonym (Wtf)
    Just Precis skrev 2020-09-23 16:58:55 följande:

    Jag tycker att det är rätt weird. Hade ni bott ihop hade det varit en annan sak om du råkat ?komma på? honom men nu är det så nytt att han kan runka till pattlisor hemma i lönndom ett tag till för att hålla dig bekväm. Oartigt, jag hade funderat över min killes sociala kompetens.

    Helt okej att ha ett ?eget? sexliv med onani och egna fantasier, men man ju kan sköta det lite snyggt om man väljer att inte bjuda in partnern.

    Om vi ska dra en liknelse: Min kille får självklart trycka i sig en hel prinsesstårta på egen hand, men om han köper hem en när jag är hemma är det snyggare att duka upp och erbjuda mig en bit, och om jag kommer på honom att äta den med händerna direkt ur kylskåpet mitt i natten får han räkna med att jag kommer att reta honom en del för det...och tidigt i relationen känns det rimligt att tänka lite extra på bordsskicket.


    Hahaha jag dör


     


    Ja, men typ så. Men jag kommer inte reta honom för det. Jag sa bara "du kan väl runka när jag inte är här?" och inget mer.

  • Anonym (Wtf)
    Anonym (Tjej) skrev 2020-10-11 20:38:50 följande:
    Jag är kvinna och har onanerat på jobbet mängder av gånger - ser inget konstigt med det alls.
    Vad jobbar ni med egentligen? Har man så mycket tid över att onanera på jobbet verkar man inte ha mycket att göra om dagarna
  • Anonym (Wtf)
    Anonym (Kille) skrev 2020-10-12 13:01:22 följande:
    Exakt, men trådstartaren (Wtf) kanske inte ens tar en kopp kaffe med sina kollegor? på vårt jobb har vi två kafferaster om dagen, 15min långa bägge två, samt 1h lunch. Så jag hinner nog i teorin dra en handtralla vid 10 kaffet, en efter lunchen under den timmen, samt en vid 15fikat.. Räcker med 5min på toan, sen kan jag dricka kaffe med mina kollegor 10min.
    Då skulle jag säga att du har problem om du måste onanera tvångsmässigt 3 gånger om dagen på jobbet.
Svar på tråden Han runkade när jag sov?