Inlägg från: barnlängtan2021 |Visa alla inlägg
  • barnlängtan2021

    Vår letrozol resa- följas åt?

    Sprallan skrev 2021-02-24 14:13:34 följande:

    Hur går det för dig med alltihop? :) mår du ok?


    Blöder fortfarande men känns som allt kom ut under fredagnatt/lördagmorgon. Är inne på dag 6 med blödningar nu, så väntar bara på att jag ska sluta blöda så jag kan ta ett nytt gravtest och se om det är negativt och få en tid för återbesök.
  • barnlängtan2021
    Sprallan skrev 2021-02-24 22:04:31 följande:

    Skönt! Om de värsta smärtorna släppt och du blöder mer vanligt borde du snart ha blött klart. Håller tummarna att det ser bra ut när du tar test samt på efterkontrollen så allt är ute <3


    Ja allt det värsta släppte när det sista kom ut på lördagen. Har mest haft som mensvärk till och från nu. Blöder mest på morgonen efter ha legat ner en hel natt, så förhoppningsvis bara den här veckan ut typ
  • barnlängtan2021
    Sprallan skrev 2021-02-25 07:32:55 följande:

    Ja det låter ju lovande :)


    Ja får bara hoppas med att allt är ute som sagt. Vill bara börja med letrozol och få ett nytt plus!
  • barnlängtan2021
    33villbligravid skrev 2021-02-26 13:30:48 följande:

    Hej alla!

    Jag plussade ju här i tråden för ett par veckor sedan efter tredje dubbelkuren letrozol. Är fortfarande gravid men lite orolig att håller på gå samma öde till mötes som Barnlängat 2021.

    Jag var igår på tidigt vul. Borde ha varit i vecka 7+1 enligt min senaste mens, men fostret motsvarade bara 6+2 men hjärtat slog.

    Läkaren tyckte inte det var konstigt. Sa att ägget antagligen släppt senare än jag trott, men en veckas diff känns mkt.

    Nu har jag på eget bevåg bokat in ett nytt VUL hos en annna läkare om två veckor, men känns som hoppet är ute...

    Sa de barnlängtan2021 ngt om varför fostrets utveckling hade stannat av? Jag har tidigare trott det viktigaste är om hjärtat slår eller inte, men det kanske inte har så stor betydelse om fostret ändå är för litet?


    Men åh, hoppas du inte behöver gå igenom samma sak.

    Nej dom vet inte exakt men antagligen något kromosomfel eller så som gör att barnet inte utvecklas ordentligt. När jag var på andra ultraljudet (10 dagar senare) då hade fostret krympt och man såg inga hjärtslag.

    Har du några graviditetssymtom och så? Har du bara haft letrozol eller har du fått ovitrelle med?
  • barnlängtan2021
    Sprallan skrev 2021-03-07 08:14:21 följande:

    Hej :) hur går det för er allihop?

    Lycka till på ultraljudet imorgon Marimardi! Håller tummarna att allt ser fint ut :)


    Igår var min första blödningsfria dag efter mitt MA i februari och ett negativt test imorse. Hoppas att min mens kommer igång snart.
  • barnlängtan2021
    Sprallan skrev 2021-03-07 09:45:43 följande:

    Åh vad skönt att blödningen slutat! Då gick det ju ändå relativt snabbt. Skönt med negativt test också, då borde mensen komma igång snart! Mitt test var fortf svagt positivt när min blödning slutade men det är ju lite olika hur snabbt hcg går ner. Men inget hcg=chans för ägglossning att komma igång så det är ju toppen! Hoppas du kan få komma igång med letrozolen igen snart :) hur var det nu, du har inte varit på efterkontroll ännu? Men visar testet negativt behövs det väl kanske inte ens? :)


    Ja det känns som en evighet men har egentligen gått rätt snabbt. Jag var i kontakt med kliniken i tisdags och dom ansåg att det inte behövdes en efterkontroll när jag berättade om mina blödningar men de tyckte jag skulle ta ett test 4 veckor efter cytotec. Om det ännu var positivt då så skulle jag höra av mig men jag tog ju redan idag (2 veckor efter) så skönt att det var negativt redan nu.

    Men hoppas som sagt att jag kommer få mens av mig själv rätt snart så jag kan börja med letrozol :)
  • barnlängtan2021
    Marimardi skrev 2021-03-08 10:40:19 följande:

    Tack så mycket!!<3 Jag var där idag och man såg ett hjärta ticka, den växte som den skulle och allting såg bra ut. Så förhoppningsvis går det vägen!:)

    Barnlängtan2021 jag tänker på dig, och hoppas du kan komma igång med ny kur snart igen!


    Åh tack. Varit helt fri från blödningar under helgen men idag är det rosa igen så vet inte om mensen kommer nu
  • barnlängtan2021
    Sprallan skrev 2021-03-08 18:44:29 följande:

    Satt och åt kvällsmat o kände en konstig smärta i underlivet. Reste mig upp för att gå in på toaletten och då började blodet forsa. Så det har inte gått vägen den här gången heller :( jävla skit! Andra missfallet på 4 månader..


    Men nej vad sorgligt.. Hur är det med dig? <3
  • barnlängtan2021
    Sprallan skrev 2021-03-09 12:30:50 följande:

    Känner mig mest förbannad, bitter och som att min kropp är värdelös. Med första missfallet kunde man ändå lyssna på läkarnas uppmaning om hur vanligt det var och hur nästan alla fick uppleva det nån gång. Nu känns det mer som att det är ytterligare nått fel på mig mer än PCOS, ingen ägglossning what so ever och hypotyreos ovanpå det.

    På söndag anordnar jag en mini-babyshower för mina 2 närmsta barndomsvänner som är beräknade om ett par månader båda 2. De vet inget om att jag varit gravid 2ggr under deras graviditeter, kommer inte bli lätt. Och givetvis är samtalsämnet om hur det tog på första försöket för båda två alltid återkommande och gör lika ont varje gång.

    Jag ska fortf på VUL imorgon då min läkare menar att en rejäl blödning inte behöver betyda missfall. Känns bara idiotiskt att ens inbilla sig något annat, bättre att bara inse faktum. Får se hur vi går vidare, känns ju inte som att jag vill göra på exakt samma sätt igen, för varför skulle det sluta annorlunda än dessa två gångerna?


    Förstår dig. Ibland behöver man bara få ut alla känslorna, oavsett om det är sorg, ilska eller glädje. Om det är lättare kanske du ska berätta det för dina vänner? Ibland kan det bara vara skönt.
  • barnlängtan2021
    Marimardi skrev 2021-03-09 13:09:42 följande:

    Hoppas det är mensen som kommer så att du kan börja på ny kur igen då! Kör du dubbel eller enkelkur?


    Har avtagit nu igen så antagligen ingen mens. Men ändå frågat kliniken om jag får börja med letrozol imorgon. Kör enkelkur :)
Svar på tråden Vår letrozol resa- följas åt?